سلام
خسته نباشید
از بچه ها کسی میدونه برای بالا اومدن v3xبدون سیم کارت چطور باید عمل کرد.
با نهایت تشکر از همه دوستان
Printable View
سلام
خسته نباشید
از بچه ها کسی میدونه برای بالا اومدن v3xبدون سیم کارت چطور باید عمل کرد.
با نهایت تشکر از همه دوستان
دوست عزيز سيتم عامل v3x جاوا هست و قابليت بالا اومدن بدون سيم كارت رو نداره من فقط تونستم كه با ريختن يه پك جديد كه روش itunes داشت اهنگ هاي روي مموري رو اجرا كنم همين
موفق باشي
مورد اول لینک برنامه ها خراب شده باید لینک سالمو گیر بیاریدنقل قول:
دو چون پک اولیه که روی گوشی نصب هست بدلایل امنیتی اجازه دسترسی برنامه ها به حافظه گوشی رو نمیده باید مونسترپکی روی گوشی نصب کنید(یعنی گوشی رو فلش کنید با یک مونسترپک جدید) که اجازه دسترسی به حافظه گوشی رو به برنامه های جاوا بده مثل پک heartless
با همون پکی که itunes داره میشه خوبم میشه مثل پکهای heartless بجز ورژن3 که فقط میشه جاوا اجرا کرد و آهنگ گوش دادنقل قول:
دوست عزيز من نتونستم به جز همون itunes كه اونم خودش اجرا ميشد چيز ديگه اي اجرا كنم اگه شما ميتوني خوب بگو تا منم اجرا كنم در ضمن من با استفاده از نرم افزاري كه براي اجراي بازي در سايت up كرده بودي itunes رو پاك كردم ديگه اونم بالا نمياد:31:نقل قول:
اگه میخاید itunes رو دوباره و درست نصب کنید احتیاجی به اون برنامه نیست معمولی نصبش کنید مثل اول میشهنقل قول:
دو واسه استفاده از امکانات گوشی بدون سیم کارت تو همون صفحه itunes دکمه # رو بزنید همه چی واضحه براحتی میتونید از امکانات گوشیتون بدون سیم کارت استفاده کنید البته بدون پک 3 heartless که گفتم چه جوری فقط از جاوا میشه استفاده کرد:10:
اين يكي رو تا حالا امتحان نكرده بودم اين همه با اين گوشي كار كردم اين يكي رو ........(مرسي)
خاهش میکنم تورج جان
موتورولا بازها بخونن ^^ كار با گوشي بدون سيم كارت
سلام ... اين كار روي سري Razr موتورولا جواب ميده ... من تست كردم (ولي در كل ، مسئوليت كار با خودتون)
(گوشيتون رو مطابق تاپيكهاي موجود در سايت ، روي كامپيوتر نصب كنيد)
1-برنامه P2k Advanced Editor رو باز كنيد....
2-كابل رو به گوشيتون متصل كنيد !
3- روي كليد Connec in p2k Mode كليك كنيد و صبر كنيد تا چراغ قرمز كنار كليد سبز بشه !
4- از طريق منوي Phone Services گزينه Seem Functions و سپس گزينه Seem 4a رو انتخاب كنيد ....
پنجره جديدي باز ميشه كه ميتونيد در اون توابع مربوط به سيم شماره 004a_0001 رو ببينيد !
5- حالا بايد دنبال توابع مربوط به سيم كارت بگرديم ....
براي اين منظور در كادر متني پنجره ، عبارت sim رو تايپ كنيد
6-روي كليد Find كليك كنيد ...
هموطور كه ميبيند تمام توابع مربوط به سيم كه 6-7 تا بيشتر نيستن پيدا ميشه ...
7 -روي كليد Read From Phone كليك كنيد تا مقادير ذخيره شده در گوشيتون خونده بشه !
8- حالا بايد از سيم گوشيتون بك آپ بگيريد ! براي اين كار روي كليد Write To disk كليك كنيد ! و در پنجر باز شده كليد Save روبزنيد !
9- در جدول توابع روي عبارت SEEM_ENABLED_PHONE دبل كليك كنيد و مقدار تابع رو از عدد 1 به عدد صفر تبديل كنيد !
10- روي كليد Write To Phone كليك كنيد !
11- پنجره رو ببنديد ... ممكنه بعد از اين كار از طرف برنامه پيغام خطا ارسال بشه ! پيغام رو yes كنيد و از برنامه خارج بشيد ! بعد يك بار گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد ...
12- براي بار دوم گوشيتون رو خاموش كنيد ... سيم كارت رو دربياريد و گوشيتون رو روشن كنيد . ميبينيد كه از پيغام Insert Sim خبري نيست و ميتونيد بدون سيم كارت با بخشهاي مختلف گوشيتون كار كنيد !
کاره دوسته خوبمون آقا بهمن....
:12:
سلام به همه بچه های گل
نظرتون در مورد پک v4موتورولا وی تری ایکس چیه؟
لطفا نظرتون رو بگید.
مرسی