ممنون ولی اینا فکر کنم همش ماله تهران باشه کسی مال شهرستانا رو نمیدونه ؟
ممنون ولی اینا فکر کنم همش ماله تهران باشه کسی مال شهرستانا رو نمیدونه ؟
عزيز ما که اینجا 118 ایران نيستيم. نبايد انتظار داشته باشی که اینجا يکی باشه که از همه ی شهرستان ها خبر داشته باشه. اما اگر هرکی از محل سکونت خودش بگه خوبه. من مشهدم : سعدی - پاساژ بهزاد - زير پله ها - فروشگاه وحيد.
سلامنقل قول:
بعدش برو هر چی ماموریت جانبی مانده انجام بده یعنی کلا شهرهارو پاک سازی کن.
مبدل HDMI برای Xbox 360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mad Catz Interactive کیت مبدلی برای Xbox 360 ساخته که این کنسول را به نمایشگرهای HD متصل می کند.
با استفاده از این کیت تبدیل، دارندگان Xbox360 می توانند سیستم های خود را از طریق کابل HDMI به تلویزیونهای High Definition متصل کنند و تصویر HD با کیفیت بهبود یافته را بر روی صفحه نمایش مشاهده کنند.
انتظار می رود با عرضه این کیت، تعداد طرفداران Xbox 360 نسبت به طرفداران PlayStation 3 بیشتر شود چرا که یکی از برتری های PS3 در مقابل X360 وجود رابط HDMI و خروجی صوتی و تصویری HD بود. پلی استیشن 3 از نظر سخت افزاری و کیفیت صدا/تصویر تا حدی بهتر از Xbox 360 است اما قیمت آن نسبتا گرانتر است. ضمن اینکه بازی های منتشر شده برروی Xbox 360 نسبت به پلی استیشن 3 بیشتر است به دلیل آنکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشتر عرضه شده است.
HDMI Conversion Kit for Xbox 360 هم اکنون در ایالات متحده عرضه شده و به قیمت 89.99 دلار آمریکا فروخته می شود
منبع:irfo
خوب منم منظورم همین بود دیگهنقل قول:
تو اهواز اگه جای معتبری هست بگین
اقا سلام به دوستان گرامي Xbox 360 من با هارد وقتي روشن ميشه ارور E 68 تك چراغ ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بازي رو
نميخونه ولي بدون هارد تمام بازيها رو مياره اشكال از چيه ؟
خواهشا سريع تر جواب منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اقا سلام به دوستان گرامي Xbox 360 من با هارد وقتي روشن ميشه ارور E 68 تك چراغ ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بازي رو
نميخونه ولي بدون هارد تمام بازيها رو مياره اشكال از چيه ؟
خواهشا سريع تر جواب منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ، من مشکل شمارو دقيق نميدونم چيه اما تا جايی که بدونم راهنمايی ميکنم
1- اول بورو هاردت رو يک فرمت بکن و بعد فايل های اصلی رو دوباره روش کپی کن ( اگر طرف حرفه ای باشه خودش همه ی این کارهارو انجام ميده )
بعد اگر درست نشد ببين شايد هاردت درست به کنسول وصل نميشه. يعنی يک مشکلی در محل سوکت اتصال بين هارد و کنسول هست.
آقا مازی ممنون که جواب ما رو دادی من خودم نمیتونم هارد رو فرمت کنم بعد فایلهای اصلی که میگی کدوم فایلها هستند . . . ؟
راستی این خطایی که من گفتم اول یه صفحه سیاه میاد بعد روش انگلیسی و چینی مینویسه و زیرش بزرگ مینویسه E 68 بعد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ساپورت رو مینویسه من چه کار خواهشا هر کی چیزی میدونه کمک کنه تو رو خدا جوانمردی کنید . . .
دوست من فايلهای اصلی منظور همون فايل های سيستمی هستند. به کسی که حرفه ای باشه بدی خودش ميدونه چيکار کنه.
راستی ميشه اون نوشته های انگليسی رو اینجا بنويسی؟ ما که چينی بلد نيستيم.!
سلام به همگي
يادمه وقتي playstation اومد بيرون رفتم خريدم فكرشم نميكرد همچين كنسولي بشه:8:
با اون كنسول و بازي هاش بزرگ شدم بازي هاي بزرگي كه خودتون بهتراز من از اعتبار و عظمت اونها خبر داريد
بازي هايي كه هنوز كه هنوزه شماره هاي بعدي اونها دنياي بازي ها رو جلو ميبره
وقتي playstation 2 اومد اون رو هم خريدم و تمام اون خوبي ها و سلطنت ها ادامه داشت با اين دو كنسول بزرگ شدم در كنار اونها pc هم بود
تمام فكر و ذكرم اومدن playstation 3 و خريد اون بود . اما اين بار xbox 360 تمام حواس من رو به خودش جلب كرده و همش داره وسوسه ميكنه و باعث موندن من سر دوراهي شده
هم من هم شما هممون مشخصات فني و قدرت و فروش و امار هاي مختلف playstation 3 و xbox 360 رو ميدونيم
اما اين بار بي صبري من براي خريد يك كنسول نسل بعد و انجام بازي هايي جديد شديدا باعث فكر كردن من به xbox 360 شده
هم من هم كلي از دوستام اين مشكل رو پيدا كرديم
قيمت بالاي ps3 و كپي نشدن بازي هاي اون و اين كه معلوم نيست كي كپي بشه و باز هم با وجود كپي شدن قيمت تمام
شده بازي هاش بازم سنگينه
اين چيز ها باعث شده من تمام فكرم بره سمت xbox 360 اما مشكلات اساسي اين كنسول هم نگران كنندس.:13:
با سوال مي پرسم اگه ميشه لطف كنيد جواب بدين .:11:
نميدونم تو اين تاپيك به كدوم اين سوال ها جواب داده شده اگه تكراري هستن ببخشين:11:
1- اگه الان از همين فروشگاه هاي معتبر كه ادرس و لينك و تلفن اونها رو تو سايت گذاشتين كنسول رو بگيرم براي مثال از پرتو كه خريد انلاين هم داره كنسول هايي كه داره 2006 هست يا 2007 ؟ يعني مشكل حرارتي دستگاه هنوزم طبق شانس در خريد پيش ميره ؟ اخه وقتي كنسول رو نه بتوني تو ميز TV بگذاري نه تو قفسه كتاب پس كجا بگذارمش ؟ اين جوري كه امنيتش كم ميشه كه
2 - اين روش هايي كه اينجا گفته شده براي رفع مشكلات حرارتي اصلا علمي هست يعني تاثير داره ؟ خود فروشگاه ها موقع خريد اقدامات لازم مثله نصب fan رو انجام ميدن يا بايد ازشون بخوام؟ چي لازمه ؟ چي بايد اضافه بشه ؟
اخه من تهران نيستم اين جا هم جاي مطمن نيست براي خريد ميخوام به صورت انلاين بگيرم دستگاه رو از همين سايت پرتو
3 - همون طور كه گفتم ps1 و ps2 بازي هاي exclusive خيلي زيادي داشتن كه الان همشون multi console شدن . از شماها كه الان 360 دارين هيچ كدوم داستان من رو نداشتين ؟ يعني با اون بازي هايي كه باهاشون بزرگ شدين ولي شماره بعديش فقط ماله PS3 هست چه ميكنين ؟ مخصوصا مخصوصا MGS4 :13:
4 -در مورد سيستم بازي هاي XBOX 360 يا همون REGION بازي هاي . بازي هايي كه FREE هستم منظور چيه ؟ يعني رو همه كنسول ها چه J چه US اجرا ميشه ؟ يعني اگه مثلا از دوستت بازي بگيري ميتوني اجرا كني ؟
5 - اگه دستگاه به خاطر همون ERROR ها يك وقت بسوزه ديگه كاريش نميشه كرد ؟ يعني گارانتي مارانتي تو ايران معني نداره ؟ چه قد ميشه مداوم بازي كرد با كنسول ؟ براي بازي هاي مختلف بنا بر سنگيني بازي متفاوته ؟
اخه من از اون هايي هستم كه شايد 4 يا 5 ساعت مداوم بازي ميكنم:31:
نميخوام متعصبانه طرفداري كنسول خاصي رو كنم اما واقعا گيج شدم
هم من هم حدود 2 يا 3 تا از دوستام كه ميخوان كنسول بگيرن
از اون ورم ميگيم صبر ميكنيم تا PS3 كپي خور بشه و جا بيفته كه كمك كمكش يك سال و نيم طول ميكشه كه همين باعث ميشه خريد 360 قويتر بشه
شما با اين سردرگمي ها روبرو نشديد ؟ اينكه ادم همش نگران اين باشه كه كنسولش خراب بشه وسط بازي يا بسوزه يا خرچ اضافي بتراشه ؟
در اخر به نظر شما XBOX 360 اينده داره ؟ يعني درسته كه تا حالا از 2005 تا جالا تركونده و جلو افتاده ولي با كپي خور شدن PS3 و اومدن بازي هاي انحصاري اون به نظرتون MICROSOFT ميتونه كنسولشو نگه داره ؟
خيلي ممنونم