قبلا توی پنل کاربری بخش تغییر حساب، اشتراک های شبانه دار هم داشت ولی الان چک کردم دیدم نیست. شاید باید برید دفتر مخابراتی تا دستی براتون فعال کنند!نقل قول:
Printable View
قبلا توی پنل کاربری بخش تغییر حساب، اشتراک های شبانه دار هم داشت ولی الان چک کردم دیدم نیست. شاید باید برید دفتر مخابراتی تا دستی براتون فعال کنند!نقل قول:
آقا شبانه الان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
تو همه شرکتا این 6 ماهه دوم سال شبانه عالی میشهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سرعت دانلود از اپلودبوی 30 کیلو بایت:n02::n19:
بچه ها من 10 روزه که پینگم پایین نیومده و روی 370 هستش.
سرویسم پاییزه طلایی هست، زنگ هم که میزنم میگه شما سرعت دانلودت خوبه و به ما ربطی نداره که پینگت چجوریه!!!!
میشه بگین مال شما چطوریه؟
پینگ با 4.2.2.4 چندهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
اقا من یه ادمی هستم هیچ وقت دانلود شبانه نداشتم ولی حالا که نامحدود شبانه رو برداشتن چرا باز ساعت 1 میشه اینترنت اینقدر خراب میشه . ملک جعفریان برو خونه !!!!نقل قول:
نقل قول:پینگم با 4.2.2.4حدود 205 هست ولی با گوگل 310 هستش.
یه چند تا عکس آموزشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) برابر طول خط مربوطه (کیلومتر) برای ADSL، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 676x469px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) در برابر خط مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای ADSL، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از طرح های نمایشگاه اطلاعی داره ؟ارزش رفتن داره یا نه ؟ من الان چند ماهه شبانه ندارم حالم گرفتس:n21: