منم دقیقا همین مشکلو دارم پینگ 100ه ولی خیلی تو بازی لگهنقل قول:
Printable View
منم دقیقا همین مشکلو دارم پینگ 100ه ولی خیلی تو بازی لگهنقل قول:
پینگ و تایم اوت بسته به مرکز مخابرات و حتنی استان ارایه دهنده متفاوته
من از وقتی نامحدور رو تبدیل به حجمی کردم همه چیز حل شد الا تایم اوت دو هفتس تقریبا ول شده و چیزی شبیه همین عکس دوستان و لی با پینگ 210 منظم دارم فقط گاهی لینک قطع می شه خود بخود و بعد از دو مین وصل می شه تنها مشکلش همینه
باید بینی مرکز مخالبرات که به شما نزدیکه چه پهنای باندی بهش اختصاص دادن
تو تنظیمات اینترنتتن تو قسمت internet protocol v4 اینا رو تو قسمت dns دستی وارد کنید بازی روونتر و پینگ پایینتری داره :
208-67-222-222
208-67-220-220
دوست عزیز DNS ربطی به پینگ و لگ و دی سی نداره. DNS فقط مثل یه دفتر چه تلفن می مونه که اسم طرف رو پیدا می کنی شمارش معلومه، DNS هم کاری که می کنه اینه که اسم سایت رو میزنی اون میگرده IP رو پیدا می کنه و شما رو وصل می کنه به اون سایت. هیچ ارتباطی با پینگ نداره.نقل قول:
دقیقا درست میگن ؛ DNS نمیاد پروتکل یا چیز دیگری رو تغییر نمیده و فقط برای بهینه سازی نت برای باز کردن سایت ها استفاده می شود.نقل قول:
آسیا تک حجمی ping گرفتم 279 بود
حال ندارم عکس بزارم.
ولی مخابرات 130 بود
چقدر نوبن این خارجی ها :n21::n27::n28:
سلام سیستمم مشکل پیدا کرده:n30:
قبلا سیستم یکی از دوستا فروم اینطوری شده بو یادم نمدچیکارکردن یدمه ایشونم مثه من لول یا برنامه دیگای باز مکرن سیستم خاموش میشد گیادم مشکل از سیپییو و فنشون بود چیز دیگه ای یادم نیاد اگه لطف کنید بگید چیکار کنم ممنون میشم:n16::n28:
ترجمه به فارسی:نقل قول:
راه حل:نقل قول:
سلام سیستمم مشکل پیدا کرده:n30:
قبلا سیستم یکی از دوستان فروم اینطوری شده بو یادم نمیاد چیکارکردن یادمه ایشونم مثه من لول یا برنامه دیگه ای باز میکردند سیستم خاموش میشد یادمه مشکل از cpu و Fan بود چیز دیگه ای یادم نمی یاد اگه لطف کنید بگید چیکار کنم ممنون میشم:n16::n28:
من قبلا اگه واسه یه بازی RAM کم می آوردم با یه برنامه بود که قسمتی از هاردم را میگرفتم به عنوان RAM استفاده میکردم ولی دیگه بازی های دیگه را اجرا نمی کرد و اگه اجرا میکردم pc خاموش میشد اون بار نمیدونم از
System restore استفاده کردم یا کلا ویندوز را عوض کردم:n13:
فکر هم نکنم از cpu باشه مگه اینکه Fan خراب شده باشه نتونه درست خنک کنه که اونم دیگه ربطی به بازی نداره cpu که به یه حدی از دما رسید سیستم را خاموش میکنه