یعنی سرویسی که ما خریدیم رو به بقیه هم میفروشن یعنی پهنای باند مارو به چند نفر میفروشن مثل این نیست که مثلا من یه دوچرخه رو به 5 نفر بفروشم؟ نمیدونم من فقط فکر میکنم مثل این کار میمونه یا شما هم فکر میکنید مثل هم هست؟نقل قول:
Printable View
یعنی سرویسی که ما خریدیم رو به بقیه هم میفروشن یعنی پهنای باند مارو به چند نفر میفروشن مثل این نیست که مثلا من یه دوچرخه رو به 5 نفر بفروشم؟ نمیدونم من فقط فکر میکنم مثل این کار میمونه یا شما هم فکر میکنید مثل هم هست؟نقل قول:
تنها راهش فقط جمع آوری هست اون تنظیم مقررات رادیویی اگه واقعا به فکر ما بود اون قوانین تخمی و تخیلی را وضع نمیکرد که فقط به سود شرکتهای دزدی مانند صبانت و شاتل باشه
دوستان بهترین سرویس کجاست که سوییچ کنیم روش؟؟؟
دوستان میگم من از تو پنلم درخواست جم اوری خط شدم . بعد این کفایت میکنه یا باید برم نمایندگی شهرم؟
چند باری از صبا نت زنگ زدم که گوشی رو نور بود برنداشتم باز با این تفاسیر جم میکنند ؟؟ یا اول دلیل میپرسن بعد جم میکنند؟
با کپی کارت ملی میری نمایندگی و درخواست میدی. دو روزه جمعش میکنننقل قول:
Sent from my GT-I9300
جریان این دکمه تغییر وضعیت تو کنترل پنل چیه که گذاشتن؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا نزن که دیروز من زدم 1 گیگ شارژ کردم دیدم شب دانلود شده همش !!!نقل قول:
دهن مارو ضاف کردن،جمعش هم نمیکنن !!!
بجای صبا باید از این 195 بی خاصیت شکایت بشه چرا که موضوع شکایتی که داریم براشون مطرح میکنیم رو تو صورت ما میکوبن که آره شما منصف نیستی و 40 گیگ دانلود شبانه داشتی و بقیه 100مگ! یکی نیست بگه دانلود شبانه رو از کجاتون دراوردید که حالا دارید محدودش هم میکنید:n03:. ربطی به منصف بودن نداره که اگه بود الان همه آزاد بودیم 24 ساعت شبانه روز هر چقدر خاستیم دانلود کنیم.. موضوع طمع بیش از حد صبانت برای پول پارو کردن هست که بزودی نتیجش رو هم میبینه.
البته منم اشتباهی زدم و امروز صبح یکمی دانلود کردم ولی از روزانه کم نکرد(ترافیک شارژ کردم محدودیت را برداشته بودند).نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HORRORحرف شما درسته ولی اینم ظاهرا بخشی از پیوست بی فرهنگی شون هست تا ملت سراغ دانلود محتوای چند رسانه ای نروند که یکوقت تهاجم فرهنگی نشه!
کارهای وزارت فناوری این دولت جدیدم جالبه واقعا . از یکطرف شل میکنه از سه طرف بدتر از قبل سفتش میکنه