دقیقانقل قول:
به خاطر همینه میگیم یه دقیقه هم روی این تعرفه های جدیدشون فک نکردن
وگرنه این تعرفه های جدید (فشفشه و سرویس های حجمی و غیرحجمی) خیلی احمقانه است
Printable View
دقیقانقل قول:
به خاطر همینه میگیم یه دقیقه هم روی این تعرفه های جدیدشون فک نکردن
وگرنه این تعرفه های جدید (فشفشه و سرویس های حجمی و غیرحجمی) خیلی احمقانه است
دوستان سرعت 1024 های وب کسی داره؟ سرعت دانلودش چنده؟نسبت به قبل تغییر کرده؟ به خصوص از زمانی طرح های جدید اعلام شده و قیمت های جدید؟
در ضمن من 8 مگ دینامیت دارم که ماه بعد تموم میشه به نظرتون طرح تندباد بگیرم؟ 360 گیگ 1 ساله. من سرعت دانلود با همین دینامیت 800 کیلو بایت هست که برام عالیه. در ضمن من زیاد دانلود نمیکنم. میشه ماهی 30 گیگ.
نظرتون چی هست در مورد این طرح؟
ممنون راهنمایی کنید
من قبلا 1 مگ داشتم که اونم سرعت دانلود 600 کیلو بایت تا 800 بود.
دوست عزیز الان های وب در کل کشور مشکل داره سرعت بنده 8 مگ باید باشه که الان 40 کیلو بیت هست خودت حساب کن چه خبره دیگه.نقل قول:
از من میشنوی بروی از هر شرکتی بگیر به جز این 3 تا شرکت های وب(بای وب) پارس انلاین (پارس افلاین) اسیاتک (اسیاشت).
اسم های که در () میبنی رو من براشون انتخاب کردم که اون هم دلیلش مشخص هست. از هر شرکتی به جز این 3 تا بگیری برد کردی.
درستهنقل قول:
ولی برای من سرعت های وب عالیه و الان دارم پچ pes2016 رو دانلود میکنم با سرعت 950 کیلو دان میکنم
از سرور خارجی هم با سرعت 500 کیلو دان میکنم
از زمانی های وب دارم 3 ساله برای من عالیه و مشکلی نداشتم
تو تعرفه های جدید چی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
من اسفند 94 از های وب طرح تندباد یکساله گرفتم و تو این مدت شش ماه واقعا ازش راضی بودم سرعت دانلود چه سرور خارج چه سرور داخل ایران
همیشه روی 900 بوده و پینگ خارج هم همیشه زیر 200 و پکت لاست هم نداشتم تو این حدود 9 سالی که ADSL دارم از هیچ شرکتی به اندازه های وب راضی نبودم
با اینکه طرح های فشفشه قبلی خیلی بهتر و متنوع تر بود ولی باز هم برای من که حجم روزانه به کارم میاد قیمتش خیلی عالی و به صرفه هست
اینم تست سرور خارج همین الان ساعت 9.30 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از شانس شماستنقل قول:
(البته یادمه یه مدت این مشکل قطع و وصلی های بی دلیل های وب گریبان گیر شما هم شده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این طور که من متوجه شدم های وب تو اکثر استان ها مشکل داره طوری که وقتی قطعی و افت سرعت و ... پش میاد تو خیلی از مراکز این مشکل هست (از روی نظرات دوستان همین انجمن و همچنین اینستاگرام خود های وب میشه فهمید) ولی ظاهرا تو تهران و اصفهان با توجه به رقابت شدیدی که بین شرکت ها هست های وب از نظر کیفیت نسبتا خوب عمل کرده (مثلا همین بسته تندباد تو خیلی از مراکز ارائه نشده (حتی برای مشترکین جدیدی که تازه میخوان از های وب اینترنت بگیرن) و به قول خودشون تو مراکز منتخب ارائه میشه (یه بار با پشتیبانی صحبت میکردم که چرا این بسته برای همه مشترکین و یا حداقل تو همه مراکز نیست میگفت این بسته تندباد مختص مشترکین جدیده مراکزیه که رقابت بین شرکت ها زیاده و های وب با قیمت خیلی نازل داره این بسته رو میفروشه تا بتونه بازار اون مرکز رو دست بگیره!!)
نتایج این سایت speedtest.net خیلی معتبر نیست (ممکنه سرورهاش از سمت های وب کش شده باشن)نقل قول:
سرعت دانلود (با دانلود منیجر) هم خیلی معیار خوبی برای کیفیت اینترنت نیست
شما یه لطفی کنید بین ساعت 2 بعدازظهر تا 12 شب این تست ها رو بگیرید عکس نتایجشو بذارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تست سرعت تک کانکشن- از هر 3 تا سرور سایت بالا تست بگیرید)
ping 8.8.8.8 -n 100
ping 4.2.2.4 -n 100
(تست 100 تایی پینگ- چون ممکنه پکت لاست از پکت 50 ام به بعد اتفاق بیفته)
من طرح دینامیت 6 ماهه داشتم که ماه بعد تموم میشه میخوام طرح طوفان بگیرم 1 سالهنقل قول: