512 محدود.اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[نقل قول:
سلام ممنون که برام تست سرعت گذاشتی حالا زحمت اخر رو هم بکش :31: سرعتت توی روز و شب چطوری است با 512 چند گیگ دانلود شبانه داری:11:
دوستان یه سوال خیلی ابتدایی داشتم.شما در طول روز مودم هاتون رو خاموش میکنین؟ نماینده پارس آنلاین وقتی اومد سرویسمو راه اندازی کرد گفت نیازی به خاموش کردن مودم نیست و هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم به اینترنت وصل هستم .البته خودم هم اینجور راحت ترم.اما میخواستم بدونم این مودمها حداکثر چقدر باید روشن بمونن؟ مودم من symphony هستش و اگه مدت زیاد روشن بمونه داغ میکنه.من در طول روز 5-6 بار کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم و میخواستم بپرسم خاموش روشن کردن مداوم مودم بهتره یا یکسره روشن بودنش؟(البته برای شبانه رایگان 12:25 خاموش میکنم و 12:33 روشن)
واسه من لود نمیشه.کسی پورته دیگه سراغ نداره؟نقل قول:
دوستان یه سوال خیلی ابتدایی داشتم.شما مودمتون در طول روز همیشه روشنه یا فقط موقع استفاده از کامپیوتر روشنش میکنین؟
من روزی 5-6 بار کامپیوتر و مودمم رو خاموش روشن میکنم.به نظر شما این خاموش روشن کردن مکرر ضررش بیشتره یا روشن بون مودم در کل روز؟آخه نماینده پارس وقتی سرویسمو راه اندازی کرد گفت نیازی به خاموش کردن مودم نیست البته خودم هم با روشن بودن دائمیش راحت ترم.
چیز پی ان از نوع PPTP واسه من کار میکنه.البته فقط واسه وبگردی خوبه.دانلود فقط با لینک مستقیم.نقل قول:
مودمم همیشه روشنه مشکلی هم پیش نیومده.فقط وقتی برق میره مودم خاموش میشه با آمدن برق دوباره روشن میشه:31:نقل قول:
سلام
من میخوام یه سرویس 128 بگیرم.من در روز حدود 1 ساعت وبگردی دارم.حالا به نظر شما حجم 2gb برام کافیه یا نه؟
اگه پورت های 11535 و 11536 سرعتشون همینجوری باقی بمونه من از پارس میرم
پارس آنلاین زیاد حجم دزدی می کنه ولی اگه روزی 1ساعت کار داری همون 2گیگ راحت جواب میده .نقل قول: