نقل قول:دوست عزیز جواب اون دوستمونو بده.....نقل قول:
این تفاوت فاحش فیلم برداری 600 و 550 دی چیه..؟!!!
منبعتون از تفاوت سنسور این دوتا دوربین ذکر کنید!!!!!
نقل قول:دوست عزیز جواب اون دوستمونو بده.....نقل قول:
این تفاوت فاحش فیلم برداری 600 و 550 دی چیه..؟!!!
منبعتون از تفاوت سنسور این دوتا دوربین ذکر کنید!!!!!
اندازه اتوبان قم علامت تعجب گذاشتی یه لحظه فکر کردم 3000 میلیارد و من خوردم باید بیام جواب بدم!!!!!!!!!!!!!!
مختصر تفاوت های این دو دوربین که عیناً نقل قول نوشته یه دوست دیگه تو فروم عکاسیه البته
1- پردازش سریعتر و حرفه ای تر عکس ها
2- افزودن فیلتر های خلاق برای عکاسی خلاقانه
3- عملکرد بهتر در فیلمبرداری ( در صحنه هایی که سوژه سرعت زیاد دارد یا دارای تحرک زیاد است )
4- کنترل کردن فلاش وایرلس
5- ال سی دی چرخان و با کیفیت تر نسبت به مدل قبلی
6- افزودن حالتی در مود فیلمبرداری برای داشتن کلیپ های چند ثانیه ای کوچک ( فیلمبرداری از سوژه عکس ها برای چند ثانیه . کلیپ های کوچک یادگاری .هنری )
7- عکاسی پیاپی 3/7 فریم در ثانیه
8- عملکرد بهتر در عکس گرفتن از سوژه ها در شب و شرایط نامساعد ( نور کم ، سوژه های سریع )
9-تمیز کردن خودکار سنسور در هر بار روشن کردن دوربین به وسیله ارتعاشات الکتریکی مادون قرمز
10- عملکرد بهتر و کاهش نویز در ایزو های بالا ( مثل : 3200 و 6400 )نسبت به مدل قبلی
11- زوم بهتر و هدفمند تر در فیلمبرداری با حفظ کیفیت فیلم
12- رنگ های طبیعی تر
13-حاشیه بهتر برای نمایش عکس و پوشش بهتر ویزور نسبت به مدل های قبلی
14- بدنه ی نسبتا با دوام تر و خوش ساخت تر نسبت به مدل قبلی
البته به این ها باید امکان زوم دیجیتال 10X در حین فیلم برداری ، امکان انتخاب 4:3 ، 16:9 و 1:1 برای عکاسی رو باید اضافه کرد
البته سنسورهاشون یکیه من با سنسور 650D اشتباه گرفتم
من نمیخوام این بحث رو کش بدم ولی قرار بود شما تفاوت هایی بفرمائید که 600d رو نسبت به 550 کاملا از نظر خرید ارزشمند تر جلوه بدهنقل قول:
مختصر تفاوت های این دو دوربین که عیناً نقل قول نوشته یه دوست دیگه تو فروم عکاسیه البته
هر دو دوربین با یک نوع پردازش عرضه شدند:نقل قول:
1- پردازش سریعتر و حرفه ای تر عکس ها
با نام Digic 4
؟؟نقل قول:
2- افزودن فیلتر های خلاق برای عکاسی خلاقانه
هر دو دوربین دقیقا از یک نوع مکانیسم فیلمبرداری بهره میبرند:نقل قول:
3- عملکرد بهتر در فیلمبرداری ( در صحنه هایی که سوژه سرعت زیاد دارد یا دارای تحرک زیاد است )
(30, 25, 24 fps)
1920 * 1080
1280 * 720 (60, 50 fps)
640 * 480 (60, 50 fps)
با سنسور و پردازنده یکسان و تفاوت جرئی
اما نه در حد تفاوت خیلی زیادنقل قول:
4- کنترل کردن فلاش وایرلس
درمورد کیفیت نمایشگر هیچ تفاوتی بین این دو دوربین نیست و هردو دارای 1,040,000 نقطه هستننقل قول:
5- ال سی دی چرخان و با کیفیت تر نسبت به مدل قبلی
با اینکه من خودم 600 دارم ولی هرگز با این برخورد نکردم.و نمیتونم نظری بدمنقل قول:
6- افزودن حالتی در مود فیلمبرداری برای داشتن کلیپ های چند ثانیه ای کوچک ( فیلمبرداری از سوژه عکس ها برای چند ثانیه . کلیپ های کوچک یادگاری .هنری )
هردو دوربین با 3/7 فریم در ثانیه عکاسی پیاپی دارن و هیچ تفاوتی درشون نیستنقل قول:
7- عکاسی پیاپی 3/7 فریم در ثانیه
سنسور و پردازشگر و نوع سنسور در هر دو دوربین یکسان هست و میشه به این اکتفا کرد:نقل قول:
8- عملکرد بهتر در عکس گرفتن از سوژه ها در شب و شرایط نامساعد ( نور کم ، سوژه های سریع )
نقل قول:
As the 550D's direct successor, it's no surprise that the 600D is identical when it comes to light sensitivity. The decent range and boost levels, that will be familiar to 550D users mean that the new model should offer good results, despite offering no upgrade from the previous model. Stay tuned for the review to see if there's any improvement on noise reduction at higher values. Highly unlikely though.
نقل قول:
9-تمیز کردن خودکار سنسور در هر بار روشن کردن دوربین به وسیله ارتعاشات الکتریکی مادون قرمز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
In the following cameras, whenever you turn the power to on or off, the Self Cleaning Sensor Unit is activated to automatically shake off the dust on the front of the sensor (CMOS).
EOS-1D X
EOS-1Ds Mark III
EOS-1D Mark IV
EOS-1D Mark III
EOS 5D Mark III
EOS 5D Mark II
EOS 7D
EOS 60Da
EOS 60D
EOS 50D
EOS 40D
EOS REBEL T4i/EOS 650D
EOS REBEL T3i/EOS 600D
EOS REBEL T2i/EOS 550D
EOS REBEL T1i/EOS 500D
EOS DIGITAL REBEL XSi/EOS 450D
EOS REBEL XS/EOS 1000D
EOS DIGITAL REBEL XTi/EOS 400D DIGITAL
EOS M
Normally, you need not pay attention to this operation. However, you can run the sensor cleaning at any time by following the procedures below.
دوست عزیز این مورد انقدر هم محسوس نیست که 600 رو ارزشمندتر از 550 بکنهنقل قول:
10- عملکرد بهتر و کاهش نویز در ایزو های بالا ( مثل : 3200 و 6400 )نسبت به مدل قبلی
این مورد فقط توانایی زوم دیجیتال 600 رو میتونه برسونه که در رزلوشن 1080و نمیشه گفت کیفیت فیلم حفظ میشه.نهنقل قول:
11- زوم بهتر و هدفمند تر در فیلمبرداری با حفظ کیفیت فیلم
والا چیزی بنام زوم بهتر و هدفمندتری وجود نداره
باز تفاوت محسوسی وجود نداره و نسبت به مدلهای قبل شاید منظورشون 400 یا 500 هستشنقل قول:
13-حاشیه بهتر برای نمایش عکس و پوشش بهتر ویزور نسبت به مدل های قبلی
سنسور 650d از نوع CMOS APS-C (22.3 x 14.9 mm) و همان سنسور دو دوربین 600D و 550D هستشنقل قول:
البته به این ها باید امکان زوم دیجیتال 10X در حین فیلم برداری ، امکان انتخاب 4:3 ، 16:9 و 1:1 برای عکاسی رو باید اضافه کرد
البته سنسورهاشون یکیه من با سنسور 650D اشتباه گرفتم
باتشکر
منابع:
امیدوارم با مطالعه ی این منابع دیگه با اطلاعات کامل به دوستان پاسخ بدید
پ.ن:
نقل قول:
سلام دوستان من دیروز رفتم canon sx240 بگیرم گفت 750! ای بابا .دوستان به نظرتون تا 500 چی خوب هست بگیرم. این که نشداز فوجی و نیکون و یا حتی کانن میتونم چیز خوبی بگیرم>؟کیفیت عکس میخوام عالی باشه و فیلنبرداری هم full hd باشه و امکانات خوبی هم دوربین داشته باشه منون میشم راهنمایی کنید.
یکی از بهترین پیشنهادها:نقل قول:
Samsung WB850F
ریویو:
به قیمت 678 تمن یکم بالا پایین
دوست عزیز با وضع بحرانی بازار و گرانی بی حد و مرز دلار ، طبیعتا هیچ پیشنهادی نمیشه داد .دو هفته پیش من یادمه این دوربین 500 تمن بود.اما...
شاید اگه اقدام نکنید بازم قیمتش بالا بره و یا اصلا معلوم نیست شاید همه چی ارزون شد .پس اینم نمیشه گفت که دست نگه دارید و یا زود باشید بخریدش.
این دوربین که معرفی کردم نسبت به قیمتش ارزش خرید بسیار بالایی داره
موفق باشید
داغمونو تازه نکن 3000 میلیارد دلار ارز سکه ..نقل قول:
این تفاوتو رو کاغذه تو عمل به نظر من ارزش هزینه اضافی نداره اون هزینه اضافی صرف لنز بشه نتیجش قابل توجه تره حالا باز دمت گرم قبول کردی سنسور یکیه..
تازه بعضی از این ویژگیا کاملا مشترکه.. والبته دوست عزیزمون زحمت کشید اکثرشو بررسی کرد
البته به نظر من خرید دوربین و البته خیلی چیزای دیگه واقعا توجیح نداره معلوم نیست قراره چی بشه فقط خدا ریشه باعث و بانیشو بکنه..
انقدر از دیدن قیمت دلار 3500 تومنی نسوختم که از دیدن دینار 12000 تومنی کویت سوختم!!!نقل قول:
جالبه سایت مثقال و آنلاین کارنسی بخاطر نمایش قیمت دلار فیلتر شدن:31:
ببینید تفاوت رو نوع استفاده تعیین میکنه والا همین چند تا تفاوت به قول شما کوچیک برای من و شاید خیایای دیگه خیلی تفاوت بزرگی هستن! اما کسی که واسه قشنگی و اندازش میخره دیگه بماند!!!
باور بفرمائید این تفاوت ها حداقل برای من خیلی زیاده شاید برای شما چیزی نباشه!!!نقل قول:
بله عرض کردم که من اشتباه کردم سنسور جفتشون یکیه!
همون تفاوت جرئی هم تفاوته!
LCD ها فرق داره مثلا زاویه دید یکی 170 درجس اونیکی 160 درجه اما فرق دارن رزولوشن یکسان نشانه تشابه نیست!
در پردازش عکس کمی تفاون دارن گرچه تفاوت کم هست
زوم دیجیتال در حال فیلم برداری یکی از نقاط قوت این دوربینه نمیدونم چطور برای شما ناکارامد بوده!
سیستم کنترل فلاش وایرلس واقعا به نظر شما تفاوت خیلی زیادی نیست؟میدونین برای داشتن این قابلیت روی 550D باید 300 دلار هزینه کنین؟شاید شما فلاش ندارین که براتون بود و نبودش یکیه!
نفرمائید دوست عزیز سنسور 650D از نوع Digic5 هستش و سنسور دو دوربین دیگه از نوع Digic4 ! نمیدونم چرا شما فکر میکنی هرجا اعداد یکی بود همونه!!!
من که گفتم در مورد سنسور با 650D اشتباه گرفتم اما از شیوه پاسخ گویی شما به نظر میاد که صرفاً روخوانی اعداد رو جهت مقایسه ملاک قرار میدین تا چیزهای دیگه! من ادعایی ندارم اما حداقل 4 سالی هست در مورد عکاسی مقاله میخونم(چیزی هم بلد نیستم اما مطالعه دارم حداقل!)
ادامه بحث تاپیک رو از مسیرش منحرف میکنه
با تشکر
بالاخره (و با یاری شما عزیزان) یه canon sx260 خریداری کردیم (واسه رفقا)، عصر شنبه 91/7/8 به قیمت 710 هزار! + رم 16 گیگ دوراسل 45 هزار
اما جالبش اینجاس که من صبحش از 2تا عکاسی قیمت گرفته بودم 730(گارانتی طلایی) و 700 (گارانتی معمولی). عصر که رفتیم واسه خرید اولی میگفت 795 و دومی 780! (اینجا بود که گفتم ای تو روحت)
چون رو بودجه اولیه حساب کرده بودیم داشتیم از خرید منصرف میشدیم که نا امید از همه جا گفتیم بریم یه سوالم از این فروشگاه ( که اینجا معروف به گرونفروشیه ) داشته باشیم. فروشندهه گیج میزد یه جورایی و قیمتاشو هنوز آپدیت نکرده بود. خلاصه ما هم یه خورده هالو بازی در آوردیم که مثلا از دوربین و قیمت هیچی هالیمون نیست که نکنه یه وقت تماس بگیره و آخرین قیمتو بگیره و بدون چک و چونه کارت کشیدیم و در رفتیم.
نتیجه اخلاقی : هر وقت میخواین واسه خرید یه جنس پول زیادی هزینه کنید تا جایی که واستون ممکنه تو بازار قیمت بگیرید، حتی از گرونفروشا
اما دوربین:
زوم خیلی عالی (نرم و کم صدا)
عکس عالی
فیلم خیلی عالی
LCD عالی
آپشنهای متعدد و سرگرم کننده
جی پی اسش معلوم نیس چجوریاس (هنوز خیلی باش ور نرفتیم)
کمی سنگین
ضخامت نسبتا خوب
جای فلش افتضاح( عادت کردن بهش خیلی سخته) (اگه رو auto باشه تا نور محیط کم نباشه بالا نمیاد، وقتی بالا اومد تا خاموش نکنی پایین نمیره!)
اون لامپ پیش فلش هم به جای قرمز، سبزه
دکمه های کاربردی مناسب
واسه شروع کافیه . . .
با سلام و احترام
ببخشيد من يك دوربين ١٢ مگاپيكسلي ديجيتال سوني مدل w230 دارم كه راستش رو بخوايد منو كلافه كرده. در محيط بسته كيفيت عكساش بدك نيست ولي در طبيعت از ١٠٠ تا عكس به زور ١٠ تاش قابليت چاپ رو داره. عكساش چندتا در ميون تار ميفته و وقتي نور آفتاب هست صورت رو اونفدر روشن ميندازه كه كلا عكس غيرطبيعي ميشه. با تغيير تنظيمات هم اتفاق خارق العاده اي نميفته.
من ميخوام يك دوربين نيمه حرفه اي بگيرم كه عكساش با كيفيت باشه. عكسا نويز نداشته باشن و وقتي زوم ميكني كيفيت عكسا خيلي افت نكنه. من از عكاسي تقريبا هيچي نميدونم ولي دوس دارم در آينده دوره هاي عكاسي رو بگذرونم و وقتي مسافرت ميرم عكساي عالي بتونم باهاش بگيرم و در عين حال كار كردن باهاش خيلي مهارت نخواد.
يك چيزي هم كه برام مهمه، دوربينه اين قابليت رو داشته باشه كه من بتونم سوژه رو توي عكس به شكل برجسته داشته باشم و محيط اطراف سوژه به شكل محوتر از خود سوژه نمايش داده بشه. البته من چون سواد عكاسي ندارم اسم اين تكنيك عكاسي رو نميدونم.
بودجه هم نهايتا ٨٠٠ هزار تومان ميتونم داشته باشم
به نظرتون چه دوربيني براي من مناسبه؟
كسي نيست جواب بده؟؟