کمپین پاییزی بود 1ساله، تموم شه دیگه خودافظ، حالا واس ما که تمدیدی در کار نبود:n02::n41:نقل قول:
Printable View
کمپین پاییزی بود 1ساله، تموم شه دیگه خودافظ، حالا واس ما که تمدیدی در کار نبود:n02::n41:نقل قول:
:n15:نقل قول:
با وجود مشترکانی مثل شوما، کاملا واضح بود که کمپین و دانلود شبانه حذف خواهد شد :n39:
تمدیدی در کار نیست چون کمپینی در کار نیست:n09:نقل قول:
امشب برای دانلود شبانه کسی قطعی داشت؟ من از 2 تا 2:45 بامداد به اضافه 3:30 تا 4:30 قطعی داشتم. ساعت هایی هم که وصل بود افت و نوسان سرعت داشتم. الان که انگار حل شده.
ویرایش: دوباره از ساعت 5 قطع شد تا چند ساعت بعدش هم ادامه داشت.
اینترنت من از صبح قطعه ، برای همه اینجوریه یا من مانده ام تنهای تنها ...؟
2020 هم از دسترس خارجه:n13:
برای منم از صبح ساعت 5 برای بار چندم قطع بود تا الان، که دوباره وصل شده.نقل قول:
نمی دونم مشکل از کامپیوتر یا مودم من هست یا مشکل اینترنت برای همه است؟
از دیشب مدام اینترنت قطع و وصل می شه. یک ساعت وصل هست، چند ساعت دیگه قطعه. و شانسی ممکنه وصل بشه.
کسی مشکل منو داره؟
همه همین مشکل رو دارننقل قول:
از دیشب نت ترکیده -_-
بعد بخوای تخلیه کنی ازت خسارت میخوان نه که اونا نت رو قطع میکنن خسارت میدن -_-
تخلیه بخوام بکنم چند روز طول میکشه معمولا؟
........
نامحدود کدوم شرکت از بقیه بهتره تقریبا؟
دومی رو کسی میدونه جواب بده ممنانم :n36:
سلام دوستان خسته نباشید
بنده از شهر ساری استان مازندران این پیامو میذارم
adsl بنده از مخابرات هست
مشکل اتصال در حالت pppoe/pppoa دارم
نمیتونم با کابل LAN وصل بشم به اینترنت
حتما تنظیمات مودم رو باید به حالت brige بذارم و از طریق وایرلس به مودم کانکت بشم بعد از طریق کانکشنی که میسازم میتونم به اینترنت وصل بشم
سه تا مودم با مارک های مختلف بدون اسپلیتر با اسپلیتر با انواع سیم های تلفن و کابل شبکه و با لپ تاپ و کامپیوتر خانگی تست کردم جواب نگرفتم، تنظیمات کانفیگ مودم هم فول بلدم مشکلی ندارم.
مخابرات هم جواب درستی نمیده ظاهرا خودشم سر در نمیاره
کسی از بچه ها به این مشکل برخورد، راه حل چیه؟
این سوال رو منم دارم، دوستان مطلع لطفا بفرمایید که موقع تخلیه اذیت و آزار هم دارن که هعی امروز فردا کنن؟؟؟:n02:نقل قول: