الان چطورپی میشه این مشکلو حل کرد؟نقل قول:
من امتحان کردم با Health baresh و بی Health baresh این بدبخت قدش آب رفته!
Printable View
الان چطورپی میشه این مشکلو حل کرد؟نقل قول:
من امتحان کردم با Health baresh و بی Health baresh این بدبخت قدش آب رفته!
الان اصن معلوم نیس که این تروله؟یا اینکه من اشتباه میکنم :n02:نقل قول:
شاید 1000 تا game با ashe داشتم ولی هیچ وقت این 3 تا آیتم رو نبستم!
من اصلا شوخی نمیکنم!!!!نقل قول:
خخخ
من شنیدم به هر شخصی بسته به کشوری که بازی می کنه 10000 تومان شارژ مجانی میده برا موبایل
فکر کنم ایران ایرانسل می ده البته شرطش اینه از سیلور3 مستقیم بری گولد
دوستم میگفت فصل قبلی هر کس گلد بوده اسکین elise را بهش دادند که به این چیزا میگند reward
حالا میخواستم بدونم این فصل کی تموم میشه که یه برنامه ریزی بکنم که منم بتونم از این reward ها بگیرم
این که می گی را نمیدونم چیه اما من توی این بازی زیاد میمردم واسه همین شیلد گرفتم بعدش هم جلو نمیتونستم برم واسه همین ایتم جنگل گرفتم که برم جنگل یونیت بخورمنقل قول:
الان اصن معلوم نیس که این تروله؟یا اینکه من اشتباه میکنم :n02:
بلاخره هر بازی نیاز به یه سری ایتم ها داره دیگه باید نصبت به شرایط بازی ایتم بخری شایید تا حالا این موقعیت برای شما پیش نیمدهنقل قول:
شاید 1000 تا game با ashe داشتم ولی هیچ وقت این 3 تا آیتم رو نبستم!
نه برادر من ایتم افتضاح گرفتی :n09: هیچ جوه نمیتنستی برگردی ashe برای این کار ها نیست باید ایتم خودت رو میگرفتی با ulti تو تیم فایت کمک میکردی گلد میگرفتی
رفتی جانگل چی کنی اخه بازی هرشرایطی باشه باید به چمپی که پیک کردی نگاه کنی اون yi هست این کار رو میکنه jax هست میرن جنگل فارم میکنن سریع
ashe برای این کار نیست باید اول بازی فارم میکردی
اولین ابیلیتی باید e رو باز کنی بعد صبر کنی minios ها رو last hit کن
الکی اتک نده به خاطر pasive صبر کن پر بشه بعد با اون رو چمپ حریف spam کن بعد یه w بعد q رو فعال کن free kill البته به همین راحتی هم نیست ولی passive
dmg خیلی بالایی داره بعضیا مترسن شروع به فرار میکنن و فرار کردن از ashe فایده نداره :n16:
استاد aloneson من از طرفه دوستان عذر خواهی می کنم که شما رو نشناختن :n02:
استاد دارن برای مراحل بعدی ashe rework به صورت نا محسوس اطلاعات جمع آوری می کنن،ایشون برترین reworker در riot هستن،چطور ایشونو نشناختین ، من باز هم از شما عذر خواهی میکنم استاد :n02:
وات؟؟؟! :ohno:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم میخاستم بدونم دابل آی پی کیه چون هم اینترنتم پوکیده هم اکانتم بنه هم دستم رو زدن نصف کردن با تیق
دوستانی که اینترنت مخابرات دارن کسی هست که مشکل تایم اوت داشته باشه؟
حدود یه هفته هست که تایم اوت وحشتناک دارم، فقط میتونم AI بازی کنم، :n15:
HeadHunter Caitlyn:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]