پینگ شاتل مجددا متحول شده ؟
Printable View
پینگ شاتل مجددا متحول شده ؟
چه کارایی میکنن اینا. تو سایت های خارجی میخوندم زمانی که DSL داشتند (تاپیک مال 2009 و اینا بود) طرف گفته بود تو پنل کاربری خودت میتونی پروفایل گیم رو فعال و غیر فعال کنی(اونا حالت Fastpath میگن سرچ کنید شاید ببینید هنوز)نقل قول:
اونوقت اینجا اینقدر برای این کارای ساده اذیت میکنن :wac:
کلا احساس میکنم برای هر کاری همون اول شکایت کنیم ازشون بهتر جواب میده :biggrin:نقل قول:
اگه منظورتون اینه که بد شده آره چند روزی هست DNS های خودشون بد شده. از 1.1.1.1 و 8.8.8.8 استفاده کنید خوب میشهنقل قول:
تحول در اینترنت ایران همیشه بده قاعدتا. دی ان اس که تاثیری به کار من نداره برای گیم میگم.نقل قول:
منم برای گیم میگم دیگه. خودم تست کردم با شاتل خیلی بالا پایین میپرید اما با این دوتا بهتر شدنقل قول:
یک نکته که الان متوجه شدم قبلا به سرور اروپا Apex وصل میشدیم الان اروپا رفته رو 150 بحرین اومده رو 60. چرا؟! دور شدیم از اروپا؟!
کسی اپکس میزنه؟
کسایی که vdsl دارن تست بزارن ببینیم وضع چطوره:blink::blink::whistle::whistle::»:»:
فکر کردم فقط پینگ من بالا رفته !! پس دوستان هم وضعیت پینگشون جالب نیست
البته من هر بار دیسکانکت میکنم تا ای پی عوض بشه اینجوری پینگی که با ادرس سرور من بهتره دستم میاد و دیگه دیسکانکت نمیکنم !ولی در مجموع بازم مثل 4-5 روز قبل خوب نیست
چند صفحه قبل گذاشتند. تعرفه هاش مسخره است سالیانه 240 گیگ یا 24 گیگ!نقل قول:
من با ای دی اس ال الان ماهی 250 گیگ مصرفمه :sad:
مخابرات که بدترین سرویس دهنده است , سالانه 450 گیگ ترافیک خارجی میدهنقل قول:
اینا لعنتیا چطوری حساب کردن
چی بگم واقعا مسخره است رسما سی چهل سال عقبتر از بقیه دنیا هستیمنقل قول: