امروز زنگ زدم مرکز مخابراتی منطقه خودمون، پرسیدم سرویس 10مگ هم ارائه میدین؟؟؟ خانومه گفت بعله ارائه میدیم اما نمیفروشیم:n02:
دقیقا به کی و چی پس این سرویس رو ارائه میدن وقتی نمیفروشن؟؟؟:n41::n09:
Printable View
امروز زنگ زدم مرکز مخابراتی منطقه خودمون، پرسیدم سرویس 10مگ هم ارائه میدین؟؟؟ خانومه گفت بعله ارائه میدیم اما نمیفروشیم:n02:
دقیقا به کی و چی پس این سرویس رو ارائه میدن وقتی نمیفروشن؟؟؟:n41::n09:
بچه ها مواظب باشین هر سرویسی که میگیرین که ترافیک اضافه قراره بگیرین این ترافیک اضافه نمیشه
من اینترنت دو مگ 3گیگ به علاوه 1گیگ داشتم که به جای 4 گیگ نوشته سه گیگ
بعدشم تو پنل 2.75 گیگ شارژ شد :|
این چه وضعشه
سرعت دانلود سرویس 1 مگ چنده؟
ترافیک رزرو چیه دیگه؟! 2 گیگ زدم 1 گیگ اضافه شدن!!!:n14::n34:
قبلا 1 گیگ اعتبار زدم تو پنل قبلی الان عوض کردن 1 گیگ هم پرید گیر اوردن مارو :n30::n34:
[QUOTE=constant_boy23;8731732]منم دو شب اخیر دانلود داشتم .؟
دوستان من پرسیدم دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟
[QUOTE=hoseynn;8733027]سلام.نقل قول:
کمپین پاییزه پارسال از 1 تا 7 شبانه رایگان داره. اما اگه امسال گرفته باشی مثل این که شبانه از 1 تا 6 شده.
کمپین هم که گویا خبری نی دیگه، الان موندم از کدوم شرکت سرویس بگیرم واس دانلود شبانه، مخابرات هر کوفتی که بود دانلود شبانه اش خوب بود اذیتم نمیکرد، شبی 10-12 گیگ دانلود داشتم:n28:
پارس آنلاین که هیچی، های وب هم که پرسیدم میگن بالا 1مگ دانلود شبانه نداره اونم سرعتش 250 بیشتر نیست:n29:
از شاتل هم رفتم پرسیدم که من داستانم اینطوریه، با مخابرات اینقد شبا دانلود داشتم، الان شوما سرویسی در این حد دارین؟؟؟میگه نه باباااا، با شبانه ما شوما بتونین 400-500 مگ دانلود کنین (که البته چرت و پرت میگفت) نمیدونم چرا اینطوری گفت:n02:
خوب چرا سرویس نامحدود نمیگیری؟ فن آوا شنیدم نامحدود میده .شاتل هم باز به نظرم بهنر از مخابراته . سرویس نامحدود ولی با مصرف منصفانه میده...در کل از هر شرکتی بگیری بهتر از مخابراته .فقط نمون برو :n09:نقل قول:
والا شاتل میترسم، زیاد دانلود کنم بلک لیست داره چیه، ما رو شوت کنه اون تو:n02:نقل قول:
فن آوا هم نمیدونم، چک نکردم ببینم ولایت ما سرویس میده یا نه، بریم ببینیم چه خبره، خدا یا به امید تو:n31:
مگه شما قبلا یکساله با دانلود شبانه نداشتین؟ اگه سرویس تموم بشه مگه خودشون تمدید نمیکنن؟نقل قول: