double IP مگه شهریور نبود ؟! الان شروع شده ؟!
Printable View
double IP مگه شهریور نبود ؟! الان شروع شده ؟!
آقا حالا واقعا کسی اصلاع نداره کی قراره این فصل تموم بشه؟؟؟؟نقل قول:
من میخواهم تا قبل این که این فصل تموم بشه برم توی gold میگند اینایی که گلد هستند وقتی فصل تموم میشه اسکین رایگان میگیرند!!!
میخواستم ببینم کی تموم میشه وقت دارم برم توی گلد یا نه الان فعلا برنز V هستم
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
آقا این jarvan چرا اندازه teemo شده؟:n02:
آخه این چه کاریه ریوت میکنه
نقل قول:
شما با این ایتمایی که رفتی و cs هایی که کشتی و death هایی که دادی معلومه ضعیف میشی ...
کلا یه نصیحت برادرانه از من بشنوید ... هرکی تو بازی بتونه بیشتر کریپ ( minion ) بزنه برندس .. حالا اگه adc باشه دیگه باید از همه بیشتر last hit کنه . چون اگه حساب کنی حدودا هر 18 تا مینیون اندازه 1 کیل پول میده .. حالا فکر کن 200 تا مینیون زده باشی همون میشه پول 12 تا کیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این Gnar اصلا OP نیست بزرگ ترین مشکل اش passive عه
اگه اسپل ها و پسیوش مثله Elise بود کنترل کردنش بهتر میشد اونجوری میشد گفت Op:n15:
ولی به عنوان یه چمپیون جدید فان عه خوبه...
خخخنقل قول:
من شنیدم به هر شخصی بسته به کشوری که بازی می کنه 10000 تومان شارژ مجانی میده برا موبایل
فکر کنم ایران ایرانسل می ده البته شرطش اینه از سیلور3 مستقیم بری گولد
اندازش تغیر نکرده فقط Health baresh اومده پاینتر رو کلش :n08:نقل قول:
من فک کردم مشکل از منه :eh:نقل قول:
اندازش تغیر نکرده فقط Health baresh اومده پاینتر رو کلش
از دیروز هم هر چی گیم رفتم توش j4 بود . یه جوری شده اصلا به سختی میشه روش کلیک کرد :-/
دیدم یکی از بچه های دایموند داشت با این دیجیمونه بازی میکرد...هیرو جالبیه و فان....عینا گیم پلی شبیه shyvana داره ولی به مجکمی اون نیست و خوب یک سری تفاوت های واضح که کپی نباشه
جلوش مالف بود مالفم خوب سفته خیلی نمیتونستن کاری بکنن دو طرف ولی هرچی به مید گیم نزدیم میشد مالف از این دیجیمونه فراری تر میشد...کلا به نظر میاد استفاده ی درست ازش بشه OP شه
خیلی مسخره هست یه حالت مثل Jayce داره.