سلام اگه حجم من صفر بشه ولی زمان باقی باشه و من شارژ نکنم تا کی وقت دارم شارژ کنم؟
Printable View
سلام اگه حجم من صفر بشه ولی زمان باقی باشه و من شارژ نکنم تا کی وقت دارم شارژ کنم؟
یک سوال
توی کنترل پنل صبانت برای شما که محدود شدید جلویوضعیت Fair Policy :چی نوشته؟ برای من چیزی ننوشته ولی ظاهرا محدود شدم:n27:
راستی اشتباها زدم روی دکمه ی جدید التاسیس تغییر وضعیف شبانه! چند بار هم زدم روی دکمه!
حالا از کجا بفهمم تغییر وضعیت برگشته به حال اولش و احیانا شبها از حجمم کم نمیشه؟!
هر چی روی دکمه می زنم فقط جلوش می نویسه :شما در 24 ساعت گذشته یکبار تغییر را اعمال نموده اید:n13:
تا وقتی زمانتون تموم بشه !نقل قول:
من محدود شدم و چیزی در وضعیت Fair Policy ننوشته!نقل قول:
عجب بساطیه , اینهم یه نمونه بارز دیگه از مدیریت معکوس ایرانی . هر روز گرانتر و بی کیفیت تر از دیروز .
ظاهرش هم اینه که بازار دی اس ال مونوپل نیست و یک دوجین سرویس دهنده داریم اما در واقع همه پشت پرده باهم هماهنگن
برای سرکیسه کردن مصرف کننده بدبخت که هروز از دامن یکی به دیگری پناه میبره غافل از اینکه پپ همون پپه فقط لوگوش فرق کرده .
اما مدیریت صبانت مثل اینکه حد وسط سرش نمیشه , یه روز پهنای باندرو خیرات میکنه بعد که کاربالا گرفت بروی همه می بنده و پولیش
میکنه . شده حکایت مدیر فروش یکی از برندهای معروف تبلت بازار که قبل عید یک دفعه 30درصد قیمتارو پایین اورد برای بعضی از نمایندگیا
بعد که بقیه نماینده ها اعتراض کردن وسایل جانبی به اون سری داد مجانی رو تبلت بدن بعد صدای اینوری ها دراومد کل قیمتارو 40 درصد
برد بالا گفتن چی میکنی شروع کرد فروش مستقیم .. همه میگفتن یعنی یکی نیست اونجا این بابارو کنترل کنه ؟!
جناب مدیریت راهبردی صبانت , اگه این ترد رو میخونی که احتمال قوی همینطوره , این نشد راهش عزیز جان میخوای محدود کنی شبانه رو
درست اینکارو بکن . مثلا یک سوم سرعت روزانه , یا همه رو روی 2 مگ فیکس کن یا حتی 1 مگ ..
این شبانه 16 کیلو برای همه ( برای من 10 و کمتر , گوگل هم بزور باز میشه) اصلا در شان شما و کاربران نیست .
سلام
این طرح نامحدودهای صبانت چطوری هست؟
مثلا 1 مگ اقتصادی چقدر سرعت بالا میده و سرعت معمولیش چقدر میشه؟
و همینطور طرح 6 مگ برنزی
تا پایان مدت سرویس که تو پنل نوشته میتونید هرکاری با سرویستون بکنید .نقل قول:
Fair Policy برای کسانی هست که نامحدود دارند و از وقتی یادم میاد گزینش بوده و جدید نیست . برای این محدودیت هم میتونید از تو پنل ریزمصرفتونو چک کنید ببینید چقد در تایم رایگان مصرف کردید که باید دو برابر حجمی که خریدید باشه .نقل قول:
دیشب یکی از دوستان تست کردن و گفتن نه سرعت درست شده و نه حجم کم میکنه . انگاری فیک هست اون گزینه . بنده تست نکردم که قطعی بگم .نقل قول:
سلام . به صفحه 1356 مراجعه کنید ...نقل قول:
:n21: در آخر خاک بر سرت بر صبانت :n21:
از دوستان کسی اطلاع داره پس اتمام سرویس اگه درخواست جمع آوری ندم احتمال این هست که خودشون خط را تخلیه کنند
الان روی خط دومم اینترنت گرفتم ولی نمی خوام خطم تخلیه بشه تا اگه اوضاع دوباره خوب شد بتونم سریع برگردم
بله حتما این اتفاق می افته ولی دیر و زود داره بستگی داره به نمایندگی شما و این که چقدر درخواست توی نوبت باشن توی مرکز مخابراتتوننقل قول:
واقعا برای خودم که یه ایرانی هستم و تو این مملکت بدنیا اومدم متاسفم. ایران از نظر هر چیزی در رده آخر هست. هرکاری هم بکنیم وضعمون همینه. همین فردا پس فردا خطم رو از این ISP جمع می کنم. واقعا اوج کم شعور فرض کردن کردن کاربران می باشد. واقعا سرویس هاشون عالیه اما این کار یه توهین بسیار بزرگی. ایران 50 برابر قیمت تمام شده اینترنت از مردم پوووووووووووووووول می گیره. واقعا جای تاسف داره...
باتشکر