من دیشب با سرعت 512 از ساعت 3 تا 7 صبح 1500 مگ دان کردم فقط یه مقدار افت سرعت داشتنقل قول:
Printable View
من دیشب با سرعت 512 از ساعت 3 تا 7 صبح 1500 مگ دان کردم فقط یه مقدار افت سرعت داشتنقل قول:
اینم جفتش هم از ایران هم از لندن , امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم بعد از دوماه استفاده از مبین نت فهمیدم چه اشتباهی کردم...سرعت واقعا پایینه و خدمات بعد از فروش مضخرف...به نمایندگی هم مراجعه میکنم میگه بدلیل بالا رفتن دلار اینها دارن پهنای باند رو گرون تر میخرن و بجای اینکه خیلی گرونش کنن(که همین الانم گرونه) پهنای باند رو بین تعداد بیشتری از افراد تقسیم کردن....
سرعت افتضاحه...پشیمونم
نقل قول:
دورغه دروغه دوستان...من 512 مخابرات داشتم و 512 پارس انلاین ..هر دو از مبین نت بهتر بودن..هم سرعت دانلود هم پینگ..اگه این خط تلفن لعنتی دچار نویز نمیشد طرف مبین نت نمیرفتم اما...
یک ماه 128 داشتم بعد گول خوردم 6 ماهه 512 گرفتم و الان پینگ و سرعت دانلود از اون یکماه بدتر شده در حالیکه پول بیشتری پرداختم!!!
آقای برادر شما کدوم شهری؟سرویست چنده؟نقل قول:
ایشون کاملاً درست میگن. سرعت 2 مگ مبین نت در اصل حدود 3 مگ تا 3.5 مگابیته. البته اون زمان که من داشتم، شبا افتضاح بود، الانو نمیدونم.نقل قول:
اینم تست 2 مگ اون زمان من:
خوبه شما کارآگاه نشدید! وگرنه همه رو به اتهامات واهی بازداشت میکردین.نقل قول:
یعنی واقعاً هر کسی از شرکتی تعریف کنه دروغ میگه و نماینده ی اون شرکته؟
من نمی دونم این چه رسمیه که تو انجمن های مختلف جا افتاده! انگار همه باید معترض باشن. تا یکی تعریف کنه، فوری متهم میشه!
الان چند شبه سرعت افتضاح شده 512 دارم حداکثر سرعتم 15 س دو شب خوبه یک هفته خراب
فعلا با مدرک هایی که نشون دادم خورده تو حالش دیگه آفتابی نشد بگه بازم فلانه یا یه بهانه دیگه بیاره !! فقط میاد پست مخالفا رو لایک میکنه !!نقل قول:
مال منم شبانش سرعتش بالا بود ولی الان نه تنها سرعتش به زیر 10kB میرسه بلکه کلی قطعی هم داره، الان واسه اکثراً همین وضعه و این برمیگرده به بی کیفیتی کارشرکت که فقط مشتری هاش رو افزایش داده وبزودی باریزش کاربرمواجه میشه،واسه مثال خود مودمم که بیرونی بودش از پشت بوم اوردمش پایین فعلاً جمعش کردم تا چندوقت دیگه هم نظرات کاربرارو میخونم اگه همینطورباشه میفروشمش بره
یه سوال هم داشتم:میگم مبین نت نمیتونه بجای وایمکس تکنولوژی 4g lte رو راه بندازه؟