ممنون از راهنماییتون با بودجه 400تومن میتونم امپ گیر بیارم ؟
در ضمن مشکل اینه باند ندارم قبلا سونی بودش ولی پاره شدن
ممنون از راهنماییتون با بودجه 400تومن میتونم امپ گیر بیارم ؟
در ضمن مشکل اینه باند ندارم قبلا سونی بودش ولی پاره شدن
سلام بر اساتید، مخصوصا آقا حمید گل!:n12:
عاغا تا سقف ۲۵۰ تومن چه باندیو پیشنهاد میدین؟ چه آمپلی رو با باندهای پیشنهادی توصیه میکنین؟
اگر ممکنه از لحاظ کیفیت،قدرت و بیس اولویت بندی کنین!
این پسرخالم گلوش پیش ۷۱۸ ......بقیشو هم که میدونین! اگر برا استیج جلو یه توییتر یا کامپ کیفیتی تا ۲۰۰ تهیه کنه، مشکل میدرنجش حل میشه!
پیشاپیش ممنون از پیشنهاداتتون
سلام ارادت دارم ولي استاد نيستم.نقل قول:
اسپيكر آلپاين مدل SPG-69C3 البته همون 718 هم ميتونه بگيره .حجم بيس 718 بيشتره ولي كيفيت صداي جالبي نداره.اولش خوبه ولي به مرور صداش كم ميشه.آلپاين ميتونه گزينه خوبي باشه.
ارزونترين آمپليفاير دو كانال استاندارد، پايونير 5500T هست كه كمياب شده.4 كانال هم پايونير 8604 هست.البته كلاس D هست متاسفانه ولي خب چاره اي نيست.اگر بتونند گليدن ML75.4 بگيريند با آلپاين صداي افسانه اي بهشون تحويل ميده.قيمتش 513 تومنه.
براي استيج جلو به نظر من تيوتر تنها كافي نيست. يا كواكسيال بگير براشون يا كامپوننت.
خلاصه اگر يه صداي مطلوب ميخواد بايد كمي سر كيسه محترم رو شل بفرمايند يا اينكه در نهايت روي بياورند به برندهاي متفرقه و غير استاندارد:n02:بنده هم هر كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم.:n12:
خواهشمندم.نقل قول:
آمپليفايرهاي توان بالا خير.تا 60 وات RMS بله
كن وود HQR8400
8404
اگر اسپيكر هم نداريد و ميتوني كمي بيشتر هزينه كنيد ست پايونير 5602+آديو سيستم co609 خيلي عالي مچ و خوب صدا ميده.
حدود 730 بايد در نظر بگيريد.
سلام به همه ی دوستان
من میخوام برای ماشین پدرم ی سی دی پلیر رو رنج 400 و یه جفت باند روی 250 تومن بگیرم.
لطفا راهنماییم کنین که چه مارک و مدلی را انتخاب کنم.
ممنون میشم
راستی نظرتون راجع به پخش پایونیر 6550 و باند 6994 اس پایونر چیه؟
ببخشید اسپکرآديو سيستم co609 که شما لطف کردیم معرفی کردین از کن وود718 و پاییونر6975 بهتره؟اگه بهتره از چه لحاظ؟
سلامنقل قول:
خير مقدم عرض ميكنم خدمت شما دوست عزيزم.
پخش رو پيشنهاد ميكنم 100 تومن بيشتر هزينه كنيد و كن وود 7056 بگريد.در غير اينصورت پايونير X6650Bt حدود 400 تومن.
اسپيكر هم MTX T6c693 با قيمت 290 تومن يا كن وود 718 با قيمت حدود 270 تومن.آلپاين spj-69c3 با قيمت 160 و مدل spg-69c3 نيز حدود 270 تومن
در مورد قسمت دوم سوالتون،پخش 6550 بد نيست ولي اسپيكر 6994 صداي خوبي نداره.
100% بهتر هست.نقل قول:
كيفيت صداشون قابل مقايسه نيست،نوع بيسي كه ميزنه خيلي با كيفيت هست،كنترل بهتري داره،تيوترهاي خوب و نرم،همچنين كيفيت ساختش بهتره. تكنولوژي آلمان هم هست.البته بهترين كيفيت و حجم صدا رو با ورودي 150 وات RMS مثل آمپليفاير 5602 پايونير ميتونيد بدست بياوريد.
ممنونم، شما تاج سری:n16:نقل قول:
برا جلو که همون کواک آلپاین ۱۷c۲ رو شما زحمتشو میکشین!
برا عقبم هنوز تصمیم نگرفتیم! من میگم، ولی خیلی فرد شل کنی:n02:نیس!
کنوود m526 چطوره؟ تلفیق این آمپلی با ۶۹۶۵ v۲ چطور هست؟ یه دوکانال با یه اسپیکر خوب!
آقا حمید یه یه سوال دیگه:
اگه فعلا بودجش جور نشه میتونیم اول ساب و آمپلی رو تهیه کنیم و استفاده شه، بعدا اسپیکر و آمپ براش اضافه بشه!
برا ساب هم بودجه ۲۰۰ و چون جا نیست باید رو طاقچه باشه! ۱۲۶۰، ۳۰۱۳ یا گزینه های شما؟ رو طاقچه بیس خوبی میزنه؟ اونقدر گفتین که باید تو باکس باشه:n13: آدم فکر میکنه دیگه اصلا بیس نمیزنه تو طاق!:n02:
باتشکر
سلام خدمت اساتید محترم و خوب این انجمن اسپکرآديو سيستم co609معرفی کردین کله شهرو زیر و رو کردم نیافتم:n28:
سلام ممنونم لطف داري شما.نقل قول:
17c2 سوال كنم ببينم شركت داره براتون تهيه ميكنم.راستي كدوم تايپ؟E ،J، G
m526 تقريبا براش كمه.60 واتي هست اين آمپ. آلپاين SPJ-69C3 كامل مچ ميشه باهاش.
بله ميتونيد.اسپيكر دارند؟نقل قول:
1260 اينفينيتي گزينه مناسبي هست.
در مورد باكس يه توضيح بدم خدمتت. ببين كلا ساب وقتي تو كابينت مناسب ميره حتي مدلهاي مخصوص فري اير ،فركانس پائينت رو خيلي بهتر ميزنه. وقتي ساب فري اير بسته ميشه تقريبا شما فركانسهاي 30-35 رو از دست ميدهيد.ضمنا چون كنترل روي ووفر نيست باعث ميشه Xmax افزايش پيدا كنه و غير از افت كيفيت تو ولومهاي بالا باعث گرم شدن بيش از حد آمپليفاير ميشه. لذا اگر آمپليفاير از سيستم تهويه مطلوبي برخوردار نباشه باعث پروتكت كردن آن ميگردد.
اين برند حدود 2 ساله كه وارد كشور شده لذا نمايندگي رسمي كمي داره. اگر مايل بوديد بفرمائيد من براتون از تهران تهيه و ارسال ميكنم.قيمت ليست مصرف كننده اش هم 455 تومن هست.نقل قول:
در خدمت هستم.