الان که روی 9 مگه، SNR 16.3 هست. پس بیشتر از 9 مگ میکشه. باید بگی روی 16 مگ بذارن ببینی SNR تا چند میاد پایین. حالا شاید روی 16 مگ SNR خیلی افت کنه و باعث قطعی بشه ولی فکر کنم تا 14 مگ رو راحت جواب بده.نقل قول:
Printable View
الان که روی 9 مگه، SNR 16.3 هست. پس بیشتر از 9 مگ میکشه. باید بگی روی 16 مگ بذارن ببینی SNR تا چند میاد پایین. حالا شاید روی 16 مگ SNR خیلی افت کنه و باعث قطعی بشه ولی فکر کنم تا 14 مگ رو راحت جواب بده.نقل قول:
وقت بخیر
تجربه استفاده از این مودم رو کسی داره؟
Zyxel vmg5301-t20a
بخشید من از کجا باید اینترنت بگیرم که بتونم بازی کنم بدون مشکل با پینگ پایین و با کنسول بازی PS4 ؟نقل قول:
ب
بله درست میفرمایند . خط شما کشش 16 مگ رو نداره . snr خط شما با 16 مگ پایینتر میاد احتمالا اطراف 10 . و بعدش مودم شما چراغ Dsl اش هر 3-4 دقیقه قطع و وصل میشه و نمیتونید اینترنت استفاده کنید . متاسفانه سرعتی بین 8 مگ و 16 مگ نیست . یعنی اگر 16 رو جواب نده باید روی 8 تنظیم بشه . اگر خط شما همین الان پروفایل گیم روش هست . میتونید اطلاع بدید که پروفایل گیم رو بردارند اینجوری شاید 16 مگ بدون گیم برای شما جواب بدهنقل قول:
ضمن اینکه اگر امکانش رو دارید اگر از قسمت ورودی سیم تلفن تا محل مودم مسیر طولانی هست . با کوتاه کردن این مسیر شاید بتونید snr رو بهتر کنید . منظورم اینه که از ورودی خط تلفن مودم رو وصل کنید به لپ تاپ و snr رو چک کنید احتمالا بهتر میشه و بعد میتونید کابل لن 20 متری بگیرید و به پی سی داخل خونه وصل کنید
snr خط من روی 26 بود پروفایل گیم 4 مگ . یکی از مردم ازار ها اومد و از بیرون خونه قسمت کافو تمام سیم های تلفن رو قطع کرد . بعد از درست شدن حالا snr من روی 18 اومده !!!
لعنت به مردم ازار . قبلش میخواستم خطم رو از 4 مگ به 8 مگ برسونم . حالا با این وضعیت snr همین 4 رو هم به زور جوابگو هست . یه تغییر خیلی کوچیک در قسمت کافو snr من رو انقدر پایین اورد
سلام این وضعیت خط منه میتونم پروفایل گیم 16 فعال کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
افت سیگنالتون خیلی خوبه اما SNR خط خیلی پایینه. ممکنه نویز باشه رو خط
زنگ بزنید پشتیبانی بگید برای تست میخوام فعال کنید. یک ساعت فعال میکنن بعد اگر خوب بود بهشون دوباره تماس میگیرید میگید اوکی بود اگرنه خودش برمیگرده حالت معمولی
بهتره یه نکته رو توجه کنیدنقل قول:
طبق جرف پشتیبان : هر کاربر فقط یکبار حق فعال کردن پروفایل گیم رو داره و اگر پروفایل گیم بزارند و دوباره به حالت معمول برگردونند دیگه امکان باز گرداندن به حالت گیم رو نداره . محدودیت نرم افزاری وجود داره
این حرف رو به پشتیبان بزنید اگر تایید کرد در تغییر به حالت گیم دقت کنید که مجددا امکانش رو نخواهید داشت
:blink: دقیقا در یک تماس سه بار پروفایل گیم و Annex رو به همراه تغییر سرعت از 16 به هشت و بالعکس برای من انجام دادند تا پایداری خط رو تست کنم! یا پشتیبان شما تنبل تشریف داشته یکم :laughing: یا هم که جدیدا این رو محدود کردن (من در حدود یک ماه پیش بود)نقل قول:
من جدیدا مشترک شاتل شدم و حرفی رو که زدم 2 تا از پشتیبان ها گفتند . امروز هم خط من 4 مگ گیم دایم شد . و گفتند دیگه نمیتونند خط رو به غیر از گیم تبدیل کنند و فقط میتونند سرعت رو بالا یا پایینتر بیارند . کاش مثل یک ماه پیش بود لااقل دانلودم زیاد میشد زنگ میزدم خطم رو به 8 برسونند :دی:دی:دینقل قول:
حالا این قضیه رو در میون گداشتم که دوستان قبل از این اقدام سوال کنند که خدای نکرده مشکل پیش نیاد .
در صبانت هم پشتیبان گفت اگر حالت گیم را فعال کنم نمی شود برگشت به حالت عادی، ولی بعدش زنگ زدم برگرداندند، فقط می خواهند اذیت کنند. آخرش این است که با یک شکایت به 195 حل می شود.نقل قول: