نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل :n27:نقل قول:
خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی
Printable View
نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل :n27:نقل قول:
خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی
حتما تو اون لحظه خواسته دست به سرت کنه سرعت اینترانت رو برده بالانقل قول:
منم چند روز پیش زنگ زدم از پینگ شکایت داشتم (مدتها بود پینگ 200 بود با 10 درصد پکت لاست) نمیدونم پشتیبانی چی کار کرد یه دفعه پینگ اومد رو 130 با 1 درصد پکت لاست!!! ولی بعد که قطع کردم دوباره خراب شد
سلام دوست گرامی میشه یه توضیحی در مورد سرویسهای جدید art-base شاتل بدین؟!نقل قول:
و این سرویسهای چه فرقی با سرویس های art معمولی دارن؟!
آیا مثلا اگه سرویس art base 1024 من محدود بشه میتونم برم art1 بگیرم از محدودیت در بیام؟!
در مورد سوال اولتوننقل قول:
فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه
اگه قصد سرویس غیر حجمی دارید پارس بهتره
تغییر از ارت بیس ها به ارت نمیدونم ممکنه یا ن میتونید از پشتیبانی بپرسید ولی فعلا مثل اینکه این نوع سرویس تو لیست فروش شاتل نیست
بهترین کار خرید سرویس ارت 1 هست هر وقت محدودشدید با پرداخت تفاوت با ارت 2 ارتقا بدید تا از محدودیت در بیاید و الی اخر...
نقل قول:
بله بله حواسم نبود یه الف اضافه گذاشتم . به جای بیت نوشتم بایت خخ
کجای دنیا اولا اینترنت زیر یک مگ دارن و بعدش اون رو با منت به مردمش میدن غیر از چند کشور عقب مونده مثل خودمون ؟ تازه بهش میگن اینترنت پر سرعت !!
یعنی میگی تو تمام دنیا یه سرویس رو بین 8 نفر پخش می کنن مثل ایران ؟؟؟ فکر نکنم قانون من درآوردی ضریب اشتراک 1 به 8 تو تمام دنیا هم وجود داشته باشه ها !!!
شیرینگ تو خارج هم وجود داره ولی اون جا پهنای باندی که میفروشن 100 مگابیت این حدوداست نه اینکه بیان 128 کیلوبیت رو شیر کنن و بگن قانونیه :n08:نقل قول:
نقل قول:
داداش این سایت که گفتی و این لینکی که دادی روش کلیک می کنم می زنه The page isn't redirecting properly
خودم رفتم گوگلش کردم پیدا کردم سایت وزارت ارتباطات !!!
هاهاها . جالبه صفحه اصلی سایت وزارت ارتباطات این کشور بالا نمیاد. سامانه ثبت شکایاتش هم بالا نمیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :n02::n02::n02:
جای دیگه ای نیست واسه ثبت شکایتمون ؟
آقا پیداش کردم . دمتون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید های وب موقتا قطعش کرده :n02:نقل قول:
من که رو همین لینکی که دوستمون داده کلیک می کنم راحت بالا میاد
واسه من که باید برم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش میرم تو قیمت سامانه 195 . خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام باز نمیشهنقل قول:
هر کاری می کنم باز نمیشه . خخخ شایدم کار های وبه . خدا می دونه :n02:
کلا برای ثبت شکایت در رابطه با اینترنت به این آدرس برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]