از سرویس تستش استفاده کزدم هیچ اتفاقی نمیوفته. نه الان نه اون موقع که محدود نشده بودن سرویسا سرعت رو بالا نمیبرد این سرویس شبانه.نقل قول:
Printable View
از سرویس تستش استفاده کزدم هیچ اتفاقی نمیوفته. نه الان نه اون موقع که محدود نشده بودن سرویسا سرعت رو بالا نمیبرد این سرویس شبانه.نقل قول:
یه زمانی بعضی از شرکتها مثل شاتل محدودیت را فقط در مورد سرورهای خارجی اعمال میکرد و سرعت سرورهای داخلی باز بود اما الان دیگه هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود میکنن و دیگه این ترفندها کارساز نیستنقل قول:
خب کسایی که هی دانلود دارن برن ماهی 100 تا ... تومان بخرن
اینجوری کیفیت صبا نت هم خوب میشه
چند روزه پینگ خوب شده:n20:
کسی می دونه جریان این خبر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 256 یا 128 در روز چه سرعتی میده ؟
شبا که 128 هست
الکی دیگه پوله مفت ندم به این شرکت مزخرف
دیگه خسته شدم از بس جابجا کردم
همشون مزخرفن
دیگه هیچ فرقی نمیکنه خطت هر چقدر بکشه میتونی بگی سرعت را باز بزارن چون حجم مصرف میکنی به سود شرکت هستنقل قول:
نقل قول:
دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه باید تا اول تابستون مقدار خاصی پهنا باند از زیر ساخت می خریدند و اگه به اون حد حساب نمی رسید دیگه پروانه شون تمدید نمی کنند
فکر کنم صبانت یکی از اونایی که نرسید
چيزي که من تا حدودي ازش فميدم اينه که ظاهرا مي خوان از بين 11 تا شرکتي که خدمات اينترنت ارائه مي دن حدود 5 يا 6 شرکت برتر ارائه اينترنتو بهشون اجازه فعاليت بدن و جلوي بقيه رو بگيرن :n24:نقل قول:
يعني مثلا اگه صبانت از نظر خدمات ، در اين حدي که بايد باشه نبود اجازه ادامه فعاليت نداره :thumbsdow
شرکتاييم که تا الان خدمات نداشتن ، اگه کارشون خوب باشه مي تونن بيان رقابت کنن و جزو اون 5 يا 6 شرکت باشن که اجازه فعاليت دارن :rambo:
البته يه قسمتم نوشته بود چنين شرکتاييم مي تونن به صورت کنسرسيوم ادامه کار بدن :n11:
احتمالاً شرکتهایی که از یک حدی حجم کمتر از زیرساخت تا به حال خریده اند (یعنی مشتری کمتری داشته اند) را پروانهشان را باطل میکنند و این شرکتها میروند زیرمجموعه شرکتهای بزرگتر!نقل قول:
یعنی اگر این طرح تصویب بشه دیگه زیرساخت به شرکتهای کوچک بی نام و نشان ترافیک نمیفروشه!
این طرح در مرحله پیشنهاد است و هنوز تصویب و اجرایی نشده!
پس طرح چرتیه.اينجور بد میشه دیگه هر غلطی بخوان میکنندنقل قول: