دوست عزیز
شما یا بقیه دوستان که میگن سرعتشون تو روز به 400 و توی شب هم نزدیک به همین میزان هست لطف کنید یک تست سرعت از سایت اسپید تست هم توی روز و هم زمانه تایم شبانه به صورت لینک مستقیم به خود سایت اسپید تست بزارید چون فیلم گرفتن از یک فایل در حال دانلود هیچ چیزی را اثبات نمیکنه (به چند دلیل: 1-شما ممکن هست ساعت کامپیوترتون را تغییر داده باشید که بقیه به اشتباه فکر کنن توی زمان شبانه دارید دانلود می کنید 2-اصلا امکانش هست که دارید از سرویس اینترنت شرکت دیگری استفاده می کنید و بقیه را به اشتباه می اندازید:n10:)
به هر حال من از روز قبل که این موضوع را مطرح کردم با اینکه 3 نفر کامنت دادند که سرعتشون خوبه ولی جالب اینجاست هیچ کس با مدرک قابل قبول نیومده این موضوع را نشون بده.
پس دوست عزیز شما لطف کن یه تست از سرعتتون توی روز و یکی هم توی شب بگیر و به این صورت بزار (من همین الان با سرعت 512 تست گرفتم از سرور تهران خود مبین نت):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که می بینید اسم ISP من مبین نت نوشته شده تاریخ به میلادی امروز و زمان به وقت گرینویچ هست (سه ساعت و نیم اختلاف با ایران که می شه زمان 5:34 pm ) و مهم تر از همه لینک بودن خود عکس از سایت speedtest.net (عکس از خود سایت اسپید تست لود میشه روی کامپیوترتون نه جای دیگه!!!!)
اینم تست من از سرور لندن (به سرعت و میزان پینگ توجه کنید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن دوست عزیز سرعت شما هیچ ارتباطی به میزان آنتن دهی نداره. بلکه وضعیت آنتن دهی فقط روی کیفیت سیگنالتون تاثیر داره چون من همین الان با مودم اوت دور توی منطقه سبز نشستم و جلو خونمون هم هیچ ساختمونی نیست (حتی تا 100 متر اصلا ساختمون نیست جون فقط خیابون و پارک هست) پس باید سرعتم مثل موشک باشه:n02: ولی خودتون که می بینید
در ضمن اون جدولی هم که اون دوست مبین نتمون زدن خیلی عجیب هست برام چون من خودم حداقل کیفیت اینترنت صبانت را از نزدیک دیدم که برای 2 تا از دوستام با اینکه سرعت اسمی شون 128kb هست (حتی معرفی نامه هم ندادند) سرعتشون را روی 2 مگ بهشون ارائه دادند (یعنی 16 برابر سرعتی که خرید کردن دارن استفاده می کنند:n04:)
ولی اون جدول به نظر میرسه از زمین تا آسمون با واقعیت اختلاف داشته باشه
امیدوارم جوابی داشته باشید
موفق باشد:n06: