همونطور که آقا جواد گفتن خیلی کمه این چیزی که گفتین.نقل قول:
ولی TP- Link یه مودم داره که تک پورته و وایرلسم هست قیمتشم حدود 40 تومنه
بردشم فکر کنم خوب باشه اگه جواب نداد میتونی انتنشا عوض کنی.
مدل دقیقشا نمیدونم سعی میکنم پیدا کنم بهت بگم
Printable View
همونطور که آقا جواد گفتن خیلی کمه این چیزی که گفتین.نقل قول:
ولی TP- Link یه مودم داره که تک پورته و وایرلسم هست قیمتشم حدود 40 تومنه
بردشم فکر کنم خوب باشه اگه جواب نداد میتونی انتنشا عوض کنی.
مدل دقیقشا نمیدونم سعی میکنم پیدا کنم بهت بگم
نه ست نكردم .نقل قول:
با پشتي باني آي اس پي هم تماس گرفتم گويا تي پي لينك ها مودم هاي مشگل سازي هستن و بگير نگير دارن كه يعضي هاشون با ريست مك آدرس درست ميشن اما براي من درست نشد خواهشن دوستان ديگه اي كه ميخوان از اين برند خريد كنن احتياط كنن و قبلش خوب تحقيق كنن من فقط به خاطر قدرت وايرلس اين مدل رو خريدم راستي اين مدل به شدت هم داغ ميكنه كلاَ ديگه از 100 متري اين برند هم رد نميشم . در ادامه
رفتم يك Cnet گرفتم خيلي راحت كانكت شد گرماش هم خيلي كمتره از تي پي و برد وايرلسش هم تنها يكم كمتره از تي پي هست با وجود يك آنتنه بودن ( يك آنتن 5 db داره ) آنتنش هم قابليت تعويض شدن داره مثل تي پي ساخت تايوان . قيمتش هم كمتره كوچيكتر هم هست و ...
سلام
دوستان اخیرا با مودم SMC مدل 7901WBRA2 یک مشکلی پیدا کردم و اونهم اینه که من روی وایرلس این مودم پسورد گذاشتم،ولی یک بار
که خواستم یک گوشی را با وایرلس بهش وصل کنم دیدم که پسورد نخواست،الان با گوشی خودمم که تست کردم دیدم که پسورد نخواست!؟
خواستم وارد تنظیمات بشم که ای پی مودم من 192.168.2.1 هستش (زیر خود مودم هم نوشته) ولی وارد نمی شه و ارور می دهد!؟حالا
می خواستم ببینم کسی راه حلی داره؟ممنون.
بای
چه اروری میده؟نقل قول:
یوزر و پسوورد برای ورود به تنظیمات مودما میزنی؟(User=admin,password=admin)
اروری که نمیده،بعد از وارد کردن ای پی،صفحه باز نمی شه و اصلا به قسمت پرسیدن یوزر و پسورد نمی رسه،جالبه الاننقل قول:
تست کردم صفحه باز شد و با موفقیت وارد پنل شد :) ممنون.
سلام دوستان . من وقتی میخوام تنظیمات مودم وایرلسمو درست کنم اونجا که میخوام WEP 128 –bits رو انتخاب کنم نمیشه پیام میده باید اول wps رو خاموش کنم بعد .
چی هست این چجوری باید خاموش کنمش ؟
یه دگمه رو مودم بود زدم ولی نشد بازم همین جوابو میده
WPS مخفف WiFi Protected Setup هست و استانداردی هست برای برقراری ارتباط وایرلس به صورت امن و راحت.و با فشار دادن یک کلید میتونید بدون وارد کردن چیزی ارتباط وایرلسا برقرا کنید.(البته یک PIN باید وارد کنی)نقل قول:
برای خاموش کردنشم در تنظیمات مودم و قسمت wireless قسمت WPS یا WiFi Protected setup را پیدا کن و Disable کن.
اگه نتونستی یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
مدل مودم چیه؟
البته اینم بگم بهتره از شیوه رمزگذاری WPA2 استفاده کنی که خیلی امن تر از WEP هست.
این کارو کردم درست شد ولی چراغ اینترنت رو مودم هنوز خاموشه
تنظیمات مودما چه جوری انجام دادین؟(حالت Bridge یا PPPOE)نقل قول:
اگه حالت Bridge باشه که چراغ اینترنت روشن نمیشه و شما باید با کانکشن وصل بشید
اگه حالت PPPOE باشه تست کن ببین یوزر و پسووردا درست ست کرده باشی و تنظیمات دیگه را هم درست انجام دادی(VPI,VCI,....)
سلام دوستان
یه مشکل اساسی لطفا پاسخ و راهنمایی
مودم من دی لینک 2520 هستش . برای اتصال بدون کانکشن اونو ریست کردم. الان هرکاری می کنم و تنظیمات را انجام می دم به اینترنت وصل نمیشه . خسته شدم از بس تنظیمات مختلف رو انجام دادم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه. اینترنت از مخابرات دارم