دوستان کسی از مرکز مخابراتی شهید چمران سرویس داره ؟ اوضاعش چه جوریاس ؟
Printable View
دوستان کسی از مرکز مخابراتی شهید چمران سرویس داره ؟ اوضاعش چه جوریاس ؟
ببنید سرعت دانلودتون فرقی کرده شاید اصلا کسی رفته تو پنلتون درخواست تغیر سرعت داده ...نقل قول:
کدوم مرکز هستی شمامیگن خیلی بگیر نگیر داره مخابرات الان هم که میگن وایبر رو روش بستن .کی از مرکز خازنی هستش؟؟میگن پکت لاست داره
من الان 2 مگ نامحدود دارم ایا 100 در صد مشخص شده که سرعت ما هم میره رو 512 یا نه! حداقل تکلیف اگه روشن کنن من رو دو تا خط دیگه هم از مخابرات 512 نامحدود میگیرم سه تا یکیش می کنم!!! چون بد معتاد دانلود کردن شدم :n02: خوبیه اینترنت مخابرات منطقه ما اینه که هم سریع چند ساعته اینترنت وصل میکنن و هم قطعی و کم کردن سرعت دانلود تو این چند ماه نداشته:n12:
سلام من یادم نمیاد از مخابرات یوزر نیم پسورد گرفته باشم باید چیکار کنم چطوری بدستش بیارم؟
خب بزن 2020 بپرس.نقل قول:
Sent from my D5503 using Tapatalk
2020زنگ زدی فقط حروف انگلیسی رو دقت کن لهجه دار میگن حروف رو d میشه p یه هو :n09:نقل قول:
اقا یه سوال دارم لطفا یکی از دوستان جواب بدهند الان مالک خط تلفن صاحب قبلی خانه است که قبص به اسم ایشون میاد ودسترسی هم به ایشون نداریم الان برای دریافت اینترنت باید چکار کنیم
کسی نبود جواب سوال ما رو بده
Sent from my HUAWEI P7-L10
متاسفانه هیچ راهی وججوود نداره که از مخابرات اینترنت بگیری مگر اینکه آشنا داشته باشی. البته شاید از شرکتهای خصوصی بتونی اشتراک بگیری. یا اینکه یه اجاره نامه سوری بین مالک خط و خودت تنظیم کنی.نقل قول: