برای من 52 کیلو بایت هست!نقل قول:
با ie 8
:13:
Printable View
برای من 52 کیلو بایت هست!نقل قول:
با ie 8
:13:
از هفته پیش که از دستشون عصبانی شدم زنگ زدم سرویسم رو تغییر بدن و ارت بگیرم ، یهو سرعت شبانه زیاد شده!!!!!!!!
هر شب روی 68-70 هستش ... شاخ در اورده ام دیگه ...
بعد از زنگ زدن زیاد شد؟نقل قول:
از هفته پیش که از دستشون عصبانی شدم زنگ زدم سرویسم رو تغییر بدن و ارت بگیرم ، یهو سرعت شبانه زیاد شده!!!!!!!!
هر شب روی 68-70 هستش ... شاخ در اورده ام دیگه ...
بابا اعصاب خوردیه شبها
نمیشه یه صفحه معمولی هم باز کنی
میگم که تو مشهد سرویس های آرت روی همون سرعتی که معلوم شده بسته شده یا مثل اکو توی مشهد که روی 2مگ هستش سرعتش بیشتره(منظورم سرویس های آرت هستش)
میتونم بپرسم شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
با این چیزی که گفتید باید 512 باشه درسته؟
موقتیه دو روز دیگه کم میشه...یعنی فعلا که اینطوریه....نقل قول:
دوستان یه سئوال فوری دارم ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنین.
من میخوام دوره بعدیم رو سه ماه 128 شارژ کنم. الان 512 دارم تا دهم تموم میشه. سئوالم اینکه اگه برم فرم تغییر سرعت رو 128 رو پر کنم میتونم امیدوار باشم که همین سرعت 512 رو دارم ؟
ترسم از اینکه اگه خودم درخواست بدم اینا سرعتو بیارن رو مقدار واقعیش مثلا 17. نامه من تا 3ماه دیگه اعتبار داره، بنظر شما سه ماهه بعدی رو هم 512 شارژ کنم و بذارم خودشون بعد اتمام اعتبارش بیارن پایین یا نه اگه 128 هم درخواست بدم فرقی با اینکه خودشون بیارن پایین نداره ؟
ببخشید خیلی تو هم تو هم شد .
اگه سرویس 128 اکو همشهریات روی 512 هست شما هم اگه تغییر سرویس بدی به احتمال زیاد روی همون 512 میمونه!نقل قول:
نه فکر نکنم فرقی داشته باشه!
من از شاتل خیلی راضی هستم سرعتش که تو مشهد از صبا خیلی بیشتره ولی بعضی وقتا قطعی داره
ایمیل های شاتل :
ارسال فیش پرداختی (مشترکین غیر از تهران به راهنمای پرداخت غیر اینترنتی مراجعه نمایند) billing@shatel.ir
درخواست های غیر فنی (مانند اطلاعات فروش، درخواست جدید، ...) adsl@shatel.ir
درخواست های فنی (مانند قطعی سرویس اینترنت، سؤالات فنی، مشکل سرعت و ...) cs@shatel.ir
شکایات complaint@shatel.ir
پیشنهادات، انتقادات و نظرات info@shatel.ir