جون من همین اسیاتک بمون بزار افشین در ارامش به سر ببره:n02:....تازه ظرفیت منم پر شده...بیش از حد با خودم از بچه های اسیاتک به های وب بردم:n09:نقل قول:
Printable View
جون من همین اسیاتک بمون بزار افشین در ارامش به سر ببره:n02:....تازه ظرفیت منم پر شده...بیش از حد با خودم از بچه های اسیاتک به های وب بردم:n09:نقل قول:
های وب یا همون نوین نت قدیم!نقل قول:
یکی از دوستام داره ، راحت داره monster-wow بازی آنلاین میکنه... در حالی که پینگ من اونا +1000 تاس...
کرمانشاه همه ناراضی بودن، اما آبان پارسال باند اضافه کردن الان کسی ناراضی نیست...
دینامیت نخر! اگه گیمری 512 یا 1 مگ کافیه، بعدش بزنگ بگو data rate رو برات کم کنن که SNR خطت بیاد بالا و پینگت بهتر شه
نقل قول:
از اسیاتک رفتی؟؟
:n04:
های وب کدوم سرویس رو گرفتی؟؟؟
سرعت دانلود شبانه؟
من که نمیتونم فعلا از آسیاتک برم
:n30:
مگه نمیدونی رفتم؟نقل قول:
الان خیلی شادم از اسیاتک رفتم:n02::
محتوای مخفی: ...
تازه امروز های وب ثبت نام کردم تا یکشنبه سرویسم راه میفته....
برای من قسمت Detail Events تو raport غیر فعال شده دیگه مدرک عوض شدن سرویس تو ساعت شبانه رو هم برداشتند:n02:
پینگم هم خیلی قشنگ شده الان هرچقدر سعی کردم عکس رو اپلود کنم نشد ولی یه چیزی تو حدودای 3000 تا 4000 بود با 4.2.2.4 با 8.8.8.8 هم 100% پاکت لاست داشتم همه time out :n02:
اینها اون قسمت اول که گفتم پینگ برام مهم نیست رو خیلی خوب شنیدند ولی قسمتی که گفتم سرعتمو خوب کنند...:n09:
صبح تا الان سرویس 512 نامحدود سرعتش بین 30 تا 40-45 بود و الانم که رسما ترکیده به 10 تا هم نمیرسه:n29:
گل بود به سبزه نیست آراسته شد،معلوم شد این سرعت رو تو 24 ساعت هم نمیشه داشت باید شب قید دانلود رو زد مثل اینکه...:n27:
خوبه 1 ماهه گرفتم وضعش درست نشه درخواست جمع آوری میدم میرم با دیال اپ وصل میشم...والا
بدبختی آدم نمیدونه کجا بره همه جا وضع رید* هستش
رایتل سرعتش ثابته؟؟؟؟؟ :n02:
اگه آره بس نیست حداقل 1 گیگ با آرامش میری تو نت!!!!
تا جایی که ما دیدم بد نیستنقل قول:
نسبت به موبایل بودنش خیلی خوبه
رایتل برای وب گردی معمولی (عکس سبک و بدون ویدعو) خیلی خوبه. من باهاش COD هم بازی کردم، خیلی خوب جواب میده بدون لگ :دینقل قول:
=======
پینگ آسیاتک الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ وایمکس ایرانسل، نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta