خوش به حالتون که دارین جمع میکنید برین من یک ساله خریدم هنوز 7 ماه مونده تا پایان سرویسم باید تا اون موقع صبر کنم تا از دست این کلاه بردارا خلاص شم
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
Printable View
خوش به حالتون که دارین جمع میکنید برین من یک ساله خریدم هنوز 7 ماه مونده تا پایان سرویسم باید تا اون موقع صبر کنم تا از دست این کلاه بردارا خلاص شم
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
ی مورد رو بگم شاید واستون جالب باشه و حالا یا راسته با دروغ
من 2 روزه (سرویس غیر حجمی_1مگ_17 گیگ) گرفتم گفتم خوبه چیز ب صرفه ای هست
ولی از روزی ک شارژ کردم سرعت دانلود از 120 بالاتر نمیره!!!!!!!!!!!!!!!
همین نیم ساعت پیش با پیشتبانی کلی حرف زدن و 5 باز مودم رو ریست کن و حالت تغییر بده dns ست کن و اینا نشد که نشد
تهشم برگشت گفت سرویس های غیر حجمی همینه سرعتش از این بالاتر نمیره(حالا من بر اساس تجربه قبل ک اگر 1 مگ خریداری کنید خط رو روی 4 میبندن ک خریداری کردم این سرویس رو)
واقعا همین طوره؟بچه ها کسی خبر داره
واسه جمع آوری حتما لازم نیست تاریخ سرویست تموم بشه (حتی اگه جشنواره هم خریده باشی میتونی درخواست جمع آوری و تخلیه بدی و اگر هم شرکت گفت نمیشه شکایت کن تو 195 اونوقت میبینی که میشه!)نقل قول:
اگه طرح تندباد خریدی و حجمت داره تموم میشه به نظرم الانم درخواست بدی زیاد ضرر نمیکنی (چون هزینه اولیه اش زیاد نبوده و الان فقط داری پول بابت حجم میدی)
چون های وب همین الانش رسما نابود شده (این همه قطعی و پکت لاست وافت سرعت و ... تو کل کشور داره) چند وقت دیگه که این سرویس های 16 مگ و اینترنت 4g اش هم راه بیفتن دیگه هیچی از های وب نمیمونه!!!
های وب با این طرح های دیوانه واری که گذاشت (سرعت 16 مگ و فشفشه 50 گیگ) دیگه پهنای باند نداره بده به کسی واسه همین سرعت ها شدیدا افت کردننقل قول:
چون سرعت سرویس 1 مگه اگه تا 16 کیلوبایت هم سرعتت بیاد پایین!!! نمیتونی جایی اعتراض کنی (طبق قانون مزخرف ضریب اشتراک 1/8)
تازه هنوز 4g های وب تو راهه ببین اون بیاد وضع سرعت و کیفیت های وب چی میشه!!!
نقل قول:
والله من سه سال قبل که از پیشگامان جنوب سرویس یک مگ می گرفتم اونم نامحدود سرعت دانلودم رو 300 کیلوبایت بود حالا های وب این حرفا رو می زنه ؟!!!!!!!!!
تازه اون زمان بدبختی اینترنت صد برابر بیش تر از الان بود .
آخه چه قدر باید حروم بخورین که سیر نمیشین ای دزدای سر گردنه!!!
آقا قبلا تو سایت های وب خودش قسمتی بود می تونستی درخواست تخلیه بدی ولی یکی دوساله فکر کنم حذف شده اون قسمت . می خواستم دیگه آخر این ماه تخلیه اش کنم نفس راحتی بکشم .این چند روز کلا نابود کرده اعصابم رو .
کسی می دونه اگه زنگ بزنی 1565 می تونی از اون جا درخواست تخلیه بدی یا نه؟
آره من از همون 1565 درخواست دادم گفت چند روز دیگه از سرویست مونده و چند ستاره ای و پورتت از دست میره و ... همه اینا به ضررته که من گفتم هیچی نمیخوامنقل قول:
نقل قول:
آخه عقل که نیست جون در عذابه
خو یکی بهشون نیست بگه که آخه مرتیکه های الدنگ شما که این کار رو می کنی و زرتی پهنای باندت رو به جای این که به 100 نفر بفروشی میای به 10 هزار نفر بفروشی بعد اگه اون مشترکین قبلیت صداشون در بیاد میان درخواست تخلیه میدن و ضررت بیش تر از نفعته!!! کلا مردم و کشور جالبی داریم !!!
به قول یه بنده خدایی : خلاصه کلام این که یه مشت نفهم دور هم جمع شدیم و به خوشی زندگی می کنیم و هیچ کی هم اعتراضی از این وضع نداره( البته با عرض معذرت از دوستان )
من که 100 در صد درخواست تخلیه میدم . راحت میشم. میرم باز پیشگامان .
والله من سرویس یک ساله اون طرح اقیانوسش رو دارم . نوشته مخصوص استان بوشهر ( نمی دونم استان های دیگه با چه اسم هایی طرح یکساله دارن) . عید نوروز دوسال قبل گرفتم هر سال تمدیدش کردم . این دفعه آخری ، روز آخرش می خوره اول فروردین 96 . ولی با این وضع ، جهنم و ضرر اون 8 ماه باقی مونده. هر چند من که ضرر نمی کنم با تخلیه کردن خطم . تازه سود هم می کنم از دست این های وب راحت بشم. همیشه تمام اون 12 فشفشه 15 گیگ 15 روزه رو توی 10 روز تمومش می کنم. روزی میانگین 18 تا 30 گیگ دانلود و یا تماشای ویدئو یوتیوب دارم.حالا یکی دو گیگ هم واسه وب گردی. خخخخ
پس خوبه همون 1565 کار رو راه می اندازه .:n39:
من که خیر سرشون 7 ستاره هستم .خخخخ . :n02:
اگه به من باشه میگم تو رو جون مادرتون فقط سریع حتی اگه شده یه هفته تخلیه کنین خططون رو اون ستاره ها همشون بشن شهاب سنگ بخورن تو سرتون با این شرکتتون :n09::n02:
سرویس های غیر حجمی سرعتشون اسمیه یعنی 1 مگ دقیق 128 کیلوبایت دانلود میکنهنقل قول:
از بس ب فکر جیبشون هستن هیچ جا اعلام نکردن ک ادم نگیره اینارو.....نقل قول: