کجای سایت؟نقل قول:
Printable View
کجای سایت؟نقل قول:
مشکل از نویز نیست عزیزنقل قول:
نمیگم خطشون عالیه ولی افتضاحم نیست
زنگ یزنه بگه خطشو ریست کنن شاید حل شه.نقل قول:
تو حالت bridge که میزارم درست میشه ولی تو ppoe هر 10/15 دقیقه چراغ قرمز میشه اینترنت قطع میشه عجیبه !نقل قول:
داداش با این وضعیت مطمئنم درست میشه مثل خط بنده شده.البته ن کرمانم از من تو bridge عالی بود ولی تو pppoe مشکل داشت زنگ زدم 2020 خطمو ریست کرد درست شد.(تازه بهش بگو اگه میتونی دان استریم رو بالاببر برا من روی 6 بست) البته اگخ مخابرات مشهد از اکانتینگ محدود نمیکنه.نقل قول:
مرسی دادا.فکر کنم محدود میکنه چون الان رو 3 بسته ولی سرعت از 260 اینا بالاتر نمیرهنقل قول:
تو قسمت :پورت DSLAMاین فقط یک بار اومده کسی اطلاعی داره چیه ؟ >>>
int des eth
سلام
وقت بخير
من طرح بعثت دارم فعلا ( كه شبانه رايگان يك تا 7 صبح با دانلود حدود 80 داره و يك گيگ 3888 و 10 گيگ 3348 تومان هستش ) ( مخابرات مشهد )
البته هر چي هست زياد مهم نيست . چون طرحش منقضي شده و تا حدود يك ماه ديگه بيشتر اعتبار زماني نداره .
براي دانلود شبانه داشتن طرح تابستانه رو پيشنهاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه خود اپراتور گفت ماهي حدود 15 تومان با سه گيگ شارژ و مودم رايگان كه اگر مودم نخواين 2 گيگ به شارژ اضافه ميشه .
البته فكر كنم قرار دادش يكساله باشه و بشه 180 تومان با 60 گيگ .
اضافه هم اينطور كه زده يك گيگ 3600 و 10 گيگ 2600 و بيشتر از 10 گيگ 1600 هستش .
حالا به نظرتون رو همين مخابرات بمونم و به اين طرح تبديل كنم يا به شركتي ديگه ؟ اگه شركت ديگه چه شركتي ( شرايط و هزينه رو ميخوام در همين حدود باشه )
كابل مسي هستيم و با مخابرات هم تو اين چند ساله مشكل خاصي از لحاظ قطعي و كاهش سرعت نداشتم ( البته شبانه اش بعضي وقتها سرعتش بازي در مياورد )
پيشاپيش ممنون
نقل قول:
من 2مگ گرفتم پیش پرداخت+2گیگ هدیه
60 گیگ+26گیگ هدیه. یک ساله 86 گیگ
نقل قول:
سلام
صبانت خیلی خوبه برو صبانت
شوخی کردم. از نظر قیمت که همین کمپین تابستان خیلی عالیه ولی به نظر من برای شبانه پارس آنلاین سرعت و کیفیت بهتری داره