اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره:n08:نقل قول:
Printable View
اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره:n08:نقل قول:
بنده رفتم های وب.
15 گیگ یا محدودیت 5 روز میده 15 هزار.
سرعتشم خوبه.دیگه چی میخواهید؟
5 گیگ سه روز هم 3500.
دیگه شبا بی خوابی نمیکشی
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
منظورش اینه که ما حالا که این قانون جدید رو گذاشتیم سرعت اینترنت شبانه برای اونایی که بقیه داشتن حقشون رو میخوردن و تعدادشون هم زیاد بوده (و سرعت شبانشون کم)رفته بالا:n04::n08: من که چیزی غیر از این نمیفهمم.:n13:برای دایل آپ هم نیست.چون زده افزایش سرعت سرویسهای شبانه adslنقل قول:
کسی میدونه فرق سرویس های نامحدود برنزی با اقتصادی چیه؟ مثلا سرعت ۵۱۲ برنزی ۳۶ تومنه ولی اقتصادی ۳۰ تومن حجم هر دوشونم ۱۰ گیگه
شایدم منظورش من بودم!:n02:نقل قول:
پیامک دادن افزایش سرعت شبانه گفتم چی شده معجزه شده
یجوری نوشتن نمیفهمی یعنی چی اصلا...:n13:
یه سوال
این که پایین پنل کاربری نوشتهوضعیت استفاده شبانهاگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
این وضعیت سرعت در بازه تایم غیر رایگان و رایگان برای سرویس 12 مگ صبا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21: فقط میتونم بگم خاک بر سرت صبانت . :n21:
دوستانی هم که میگن ما فلان قدر دانلود کردیم و محدود نشدیم لطف کنن ثابت کنن . آقایی که میگی دیشب 16 گیگ گرفتی ! :n18:
:n21: در آخر لعنت بر صبانت :n21: 10 روز تا رهایی ! :n21:
به نظر میاد وقتی بزنید سرعت شبانه مثل روزانه بشه ولی مثل روزانه حجم ازتون کم میشه و برعکسش هم برمیگرده به همین وضعیت 15 kb .. ( واسشون سخت میشد یه توضیحی چیزی میزاشتن زیرش!)نقل قول:
قبلا هم این گزینه بود(در زمانهایی نه چندان دور:n02:).فکر کنم اگر بزنیش شبانت از بین میره و با همون سرعت روزانه بین ساعت 2 تا 7 میتونی دانلود کنی و از حجمت هم کم میشه:n02:.گذاشتن دل بچه خوش بشه.واسه مایه دارا خوبه:n01:نقل قول: