دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟
Printable View
دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟
عزیز دلم کاش یکم اونطرف قضیه که شاید من درست گفته و شما اشتباه میکنی هم در نظر میگرفتی ، چون من گفتم که اگه خواستین بگین از سرعت دانلود که با IDM میکنم برای شما فیلم بگیرم و نشونتون بدم ، والا مبین نت نه واسه منه نه واسه بابام که بخوام براش تبلیغ کنم ، اصلا هم از اینترنت این مملکت راضی نیستم چون خودم ۸ ماه هست که برگشتم ایران و دبی بودم اونجا سرعت اینترنتم ۳۲ مگ بود نامحدود و سرعت دانلودم ۴ مگ بود و این سرعتای ۳۰۰ ، ۴۰۰ برای من مثل dialup میمونه ، اتفاقا اون موقع که داشتم میخریدم ۹۹ درصد نظراتی که دیده بودم همه ناراضی بودن و منم گفتم فوقش میگیرم و بعدش خوب نبود دیگه تمدید نمیکنم ، من چون کارم فروش دیتای فیلم و سریال و کارتون با کیفیت خوب روی هارد هست و توی انجمن پرشین تولز میفروشم با همین نام کاربری ، باید همیشه فیلم های روز که میاد رو دانلود کنم و از روزی که مبین نت گرفتم واقعا کارم راه افتاده چون واقعا میگم سرعت دانلودم زیر ۳۸۰ نبوده و امشب فیلم میگیرم براتون تا خودتون ببینید ، البته اگه بخواین الانم میتونم از سرعت روزانش فیلم بگیرم که ببینید چقدره و تبلیغی در کار نیستنقل قول:
همیشه هم گفتم واسه من فرقی نمیکنه که مبین نت چیکار میخواد کنه ، واسه من خوب بوده و دانلود منو به خوبی جواب داده و هر کدوم از دوستام اومده خونمون واقعا از این سرعت بالای دانلود تعجب کرده !
نمیشه عزیز تمدید کنی منم همین مشکل شمارو دارم و حجم ۸ گیگ ۶ ماهه ۲ مگ رو تقریبا تموم کردم و ۲ گیگ بیشتر نمونده و بهشون زنگ زدم گفتم ، بهم گفتن اگه میخوای تمدید کنی باید صبر کنی تا ۶ ماه تموم شه که ۲ ماهش مونده حدودا ، ولی میتونی یه طرح دیگه بگیری جاش اونو بزاریم جای این ، مثلا ۱ مگ بگیری ۶ ماهه ، یا اگه همین ۲مگ میخوای باشه و میخوای زودتر تمدید کنی باید ۱ سالشو تمدید کنی و ۶ ماهه نمیشه چون الان ۶ ماهه داری و تموم نشده ...نقل قول:
پینگ من الان از سرور داخل ایران ۷۰ هست و سرور خارج توی آمریکا ۳۸۰ !نقل قول:
پینگ شما خوبه پس مال من خراب هست :n02:نقل قول:
چندتا آنتن داری ؟نقل قول:
سعی کن جای مودمتو عوض کنی ، من روزایی که بارونییه سرعت و پینگم بد میشه حالا نمیدونم چه ربطی داره که اینجوری میشه ،
من همیشه جای مودمو تغییر میدم تا آنتن برگرده و با وایرلس ازش استفاده میکنم
سلام دوستان من میخوام طرح نامحدود یک به چهار بگیریم به نظر شما 512 بگیرم یا 1024 تو دانلود اختلاف سرعت دانلودشون چقدر هستش؟
اگه جایی که هستی آنتن خوب نداره کلا بیخیال ۱ مگ باش چون سرعت خوبی بهت نمیده و فقط پولتون رو دور میریزین ، ولی اگه آنتن خوبی میده حداقل ۴ تا چراغ روشن باشه بگیر خوبهنقل قول:
سلام دوستان.
ببخشید من چند روزی هست نمیتونم جیمیل و جی پلاس رو باز کنم.سرعتش خیلی پایین اومده.ف ب رو هم به سختی میشه باز کرد.ولی سایتای دیگه مثل فروم پی سی ورلد خودمون و یا سایت مبین نت خیلی سریع بالا میاد.
کسی میدونه مشکل از چیه و چطور میشه حلش کرد؟برای شما هم اینجوری شده؟
ممنونم
منم چند روز این مشکل دارم ظاهرا ssl رو بستن برای رفع مشکل از روش های دور زدن استفاده کنید.نقل قول: