داداش چ کردی ؟نقل قول:
کجا میخوای بری ؟
صبانت؟
*حیف صبانت اینجا سرویس نمیده
Printable View
داداش چ کردی ؟نقل قول:
کجا میخوای بری ؟
صبانت؟
*حیف صبانت اینجا سرویس نمیده
اره دو روز تهش مونده فردا درخواست تخلیه میدمنقل قول:
اره میرم صبانت
دوستان این های وب پدر من رو درآورد. دقیقا مشکل از همون روزری شروع شد که تعرفه های جدید و بسته های جدید رو به فروش رسوند. به قول خودش ارزون کردن اینترنت که همش دروغ محضه
در حقیقت کارش جز کلاه برداری چیزی نیست . قبلا من 15 گیگ رو می خریدم 9 هزار تومن که با احتساب مالیات میشد 9810 تومن. الان 50 گیگ میخرم 30 هزار تومن که با احتساب مالیات میشه 32270 تومن یعنی یک ریال ارزون تر نشده بلکه گرون تر هم شده با احتساب مالیات.. قیمت هر گیگ قبلا 600 تومن بود که الان هم همون 600 تومن هست .خر همون خره ولی پالونش عوض شده/ فقط گرون تر کردنش . خخخخ
خلاصه این که دزدی شاخ و برگ نداره
از این ها بگذریم برسیم اصل مطلب .
دقیقا از همون روزی که این بحث به قول خودشون ارزون کردن اینترنت اومد و از صبح همون روزی که های وب تعرفه های جدید رو آورد . کلا منطقه ما چنان داغون شد اینترنت که اون سرش نا پیدا. روزی حداقل 5 ساعت ( منظورم از ساعت 7 صبح تا 11 شب هست) فیکس اختلال داره و یا کلا قطع میشه و چراغ اینترنت قرمز میشه یا مثل همین الانی که دارم این پیام رو می نویسم سرعت اینترنت به ... میره . اینترنت یک ساله 8 مگ های وب دارم . روز اولی که این تعرفه جدید شروع به کار کرد فیکس تا یک مگ و 300 کیلوبایت هم سرعت دانلود داشتم ولی الان رو 100 کیلو بایت هست سرعتم .
جالبه تا می خوام به 1565 هم زنگ بزنم اون طرف پشت گوشی همش میگه منطقه شما اختلال شدید داره سیستم خابراتیشون هر بار که زنگ می زنم همین رو میگه . حالا جالبه موبایل و تلفن ها کلا مثل برق کار می کنن .
دیگه کارد به استخونم رسیده . یه های وب تو منطقه ما خوب بود که اینم این طوری شد . :n35::n37:
بلافاصله بعد از درخواست تخلیه تو سامانه 195 شکایت کنید که های وب میخواد تخلیه رو طول بده و بهتون گفتن 10-15 روز طول میکشه و ... چند ساعت بعد از های وب بهتون زنگ میزنن بگید اگه تو اولین روز کاری درخواستتون رو بفرستن مخابرات رضایت میدید اینجوری دیگه معطل اون روند تماس مجدد های وب و ارائه پیشنهادات جدید و ... نمیشید فورا درخواستتون میره مخابراتنقل قول:
برید درخواست تخلیه بدیدنقل قول:
الانم اگه درست بشه یکی دو ماه دیگه همین آش و همین کاسه است
های وب کلا همینه
من بهمن ماه اومدم های وب تو این 6 ماهی که های وب بودم از 20 بهمن تا 8 اسفند و از 7 فروردین تا 17 فروردین و از 18 خرداد تا 8 تیر و از 28 تیر تا الان این روند قطع و وصلی و پایین اومدن سرعت و ... وجود داشته (تقریبا تو هر ماه 10-15 روز) البته این سری شدیدتر و فراگیرتر از دفعات قبلی بوده
با اینکه 20-30 روز از سرویسم (3 ماهه) مونده بود با تموم شدن حجمم رفتم درخواست تخلیه دادم
نقل قول:
آره به خدا . کلا تو این دو ماه تا بستون اختلالات و قطعی هاش بی سابقه بوده . دو سال و نیم هست دارم های وب استفاده می کنم . بعضی وقتا خیلی خوبه بعضی وقتا هم آدمو پیر می کنه از دست اینترنتش . الان هم که کلافه شدم.
بدبختی تو منطقه ما ( استان بوشهر ) بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد . هم آیدین سیستم هم پیشگامان جنوب داشتم هر کدوم دو سه سال استفاده می کردم . پیشگامان چنوب گه نمایندگی پیشگامان کویر هست اون اوایلش خوب بود ولی چون اون وقتی که من استفاده می کردم تعرفه حجمیش خیلی گرون در میومد دیگه از خیرش گذشتم و رفتم های وب . دو سه ساله های وب استفاده می کنم که اینم این طوری شد
کلا این شرکتا همین طورین. تا معروف نشدن هی مشترک جمع می کنن واسه خودشون . اولا سرعتشون عالیه ولی چند وقت گذشت مشترکاشون زیاد شد دیگه چون ظرفیت خطهاشون پر میشه و مصرف کننده هم که بیش تر دانلود می کنه میان از سرعت مشترکاشون کم می کنن یا خود سیستمشون دچار اختلال میشه .
به دلم افتاده دوبار برگردم پیشگامان !!!
برا ثبت نام پارس دقیقا چ مدارکی میخواد؟نقل قول:
بنده خیلی وقته DNS ام زیر ساخته. مشکلشون خیلی عمیق تر از این حرفاست.نقل قول:
بله منم زنگ میزنم میگه مرکز شما اختلال شدید داره! صبح یه پینگ ۵۰۰ تایی از گوگل گرفتم. ۳۴۷ تاش لاست بود!نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فقط یه کپی از کارت ملینقل قول:
هزینه هم کلا 75 تومن میشه (65 گیگ حجم یه ساله)
خوبه من لاست ندارم ( صفر هست )ولی پینگ عدد شگفت انگیز 203 هست :n02::n02:نقل قول: