فقط سرویس یک مگ و کمتر. از ساعت ۴ تا ۷.نقل قول:
Printable View
فقط سرویس یک مگ و کمتر. از ساعت ۴ تا ۷.نقل قول:
شبانه دیشب :n05: مثل هر شب :n02: 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این تغییر وضعیت شبانه چیه که توی پنل کاربری اومده؟!
نمیدونم. احتمالا شبانه رو کنسل میکنه که شب با حجم و سرعت روزانه حساب کنه:n02:نقل قول:
دوستان تو سایت صبانت زده:
ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده.
میخواستم ببینم سرویس های ب اصطلاح نامحدود هم شاملش میشه؟
شبانه صبانت قلابیه باید حجم بخری تا دوبرابرش شب بتونی دانلود کنی برای سرویسهای نامحدود هم دیگه چیزی بنام تایم رایگان نیستنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی یکی به اسم قنبری میگه اینو قبلا بوده تازه نیست!!! میگم کاربردش چیه میگه نمیدونم!! یه بار دیگه زنگ زدم طرف میگه استفاده ای نداره فعلا :n23: ولی حدس من اینه که احتمالا برای همین شبانه محدوده، یعنی وقتی حجم میخری با این گزینه دوباره سرعت نرمال میشه. در آخر هم لعنت خداوند بر صبانت و دست اندر کاران اینترنت ایران.نقل قول:
قبلن هم یک دفعه گذاشته بودن برا این بود که اونایی که میخوان سرعت بالا استفاده کنن شبانه رو به روزانه تغییر میده و از حجمت کم میکنه به جاش سرعتت بالا میره ظاهرا" اینو برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته تا اونایی که میخواستن با استناد به SLA ازش شکایت کنن رو میون بر بزنهنقل قول:
حدس من اینه که وقتی حجم شبانه ات را مصرف کردی و سرعتات 15 کیلوبایت شد میتوانی با تغییر وضعیت در ساعت شبانه از حجم اینترنت روزانهات استفاده کنینقل قول:
http://isp.zoohal.com/pages.php?page_id=137
جان من یکی اینو ببینه
"""افزایش سرعت سرویسهای ADSL با شبانه رایگان"""
منظورش از افزایش سرعت چیه؟
اینا که برعکسه کارشون!
من که نمیفهمم:n13: