-
اسپانسر پرسپوليس بنا به دلايل نامشخص اين تيم را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي نخواهد كرد.
مسولان شركت ماري بران كه چندي پيش با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيدند بنا به دلايل نامشخص به مسولان اين باشگاه اعلام كردند در ليگ قهرمانان آسيا پرسپوليس را همراهي نخواهند كرد. به همين دليل قرارداد 3 ميليارد توماني خود را به يك ميليارد و نيم تغيير دادهاند.
در جلسه بعد از ظهر امروز مسولان شركت ماري بران با مسولان باشگاه پرسپوليس شركت كردند و اين موضوع را به اطلاع آنها رساندند.به همين دليل مقرر شد قرارداد جديدي ميان باشگاه پرسپوليس و اين شركت براي بازيهاي ليگ برتر و جام حذفي به ارزش يك و نيم ميليارد تومان فردا به امضا برسد.باشگاه پرسپوليس هنوز پولي از اين شركت دريافت نكرده است.
قرار است اولين چك اين شركت فروردين ماه به باشگاه پرسپوليس تحويل داده شود.
هدايتي رئيس هيت مديره پرسپوليس منتظر دريافت اين چك است تا بدهيهاي خود را از باشگاه پرسپوليس دريافت كند.
-
بادامکی و نوری نمی توانند از پرسپولیس جدا شوند
هورا اسپرت:حسین بادامکی هافبک و پژمان نوری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران نمی توانند تا پایان فصل از این تیم جدا شوند.
پژمان نوری مدافع و حسین بادامکی هافبک سرخپوشان به دلیل نیمکت نشینی در این تیم مصاحبه هایی را مبنی بر جدایی از تیم کردند اما این کار دوبازیکن پرسپولیس با مخالفت افشین پیروانی روبرو شد. نوری و بادامکی در دیدار هفته نوزدهم تیمشان مقابل پاس در ترکیب اصلی قرار گرفتند تا با این کار پیروانی دیگر نتوانند از پرسپولیس جدا شوند.زیرا طبق قوانین موجود در سازمان لیگ هر بازیکنی که در نیم فصل دوم برای تیمش حتی یک دقیقه هم بازی کند دیگر نمی تواند تا پایان فصل از آن تیم جدا شود. با این کار،پیروانی نشان داد که هرگز مایل نیست که بازیکنانش را در فصل نقل و انتقالات از دست بدهد.
-
مصطفوی:من به میز و نیمکت پرسپولیس وجهه دادم!
داریوش مصطفوی، حالا در برزخ رفتن یا ماندن گرفتار است.
به نوشته همشهري، او بعد از پشتسر گذاشتن حاشیههای استعفای افشین قطبی، در حالی که تلاش میکرد با سپردن سرمربیگری به افشین پیروانی، پرسپولیس را به آرامش برساند، وضعیت خودش را در خطر دید. از نظر هواداران و برخی از پیشکسوتان این باشگاه، مصطفوی به عنوان یک مدیر استقلالی مقصر است. به همین دلیل، او را به رفتن ترغیب میکنند.
اما مصطفوی قصد رفتن ندارد و این در حالی است که روزها آنطور که مدیرعامل پرسپولیس میخواهد، پیش نمیرود. به خصوص بعد از زمزمههای بازگشت علی سعیدلو به هیاتمدیره این باشگاه، گفته میشود کادر مدیریتی پرسپولیس هم دستخوش تغییرات میشود.
سعيدلو، به خاطر مشغلههای فراوان هنوز عضو هیاتمدیره نشده است. اما هر آن احتمال چنین اتفاقی هست، اتفاقی که ظاهرا به ضرر مصطفوی خواهد شد ساخته نیست. در روزهای استعفای قطبی، خبرها حول حضور دوباره حبیب کاشانی بود و حالا خبر از بازگشت عباس انصاریفرد پس از سالها به پرسپولیس است...
* آقای مصطفوی، لابد شما هم این خبر را شنیدهاید؟
بله، خبرش را دیدم. اما هر روز یک اسم میگویند. امروز میگویند عباس انصاریفرد، تا دیروز هم اسم شخص دیگری مطرح بود.
* با این اوضاع، نگران وضعیت شغلیتان نیستید؟
نه. مگر اتفاقی افتاده؟
* تغییرات در کادر مدیریتی باشگاه، آیا اتفاق کوچکی است؟
نمیدانم این خبرها از کجا میآید. اما تا حالا به من حرفی نزدهاند. من هم کاری که به عهدهام است، انجام میدهم. فکر نمیکنم مشکلی باشد.
* گفته میشود اگر آقای سعیدلو به پرسپولیس برگردد، شما باید این باشگاه را ترک کنید...
خوشحالم که سعیدلو میآید. ولی تا حالا به من چیزی بابت رفتن گفته نشده. به هر حال، اینها حرفهایی است که زده میشود.
* شاید به خاطر نتایج این فصل پرسپولیس است
آن کارهایی که باید انجام میدادم، انجام دادم. بهترین بازیکنان را به پرسپولیس آوردیم. گفتند قطبی را بیاور، امکان حضور دوبارهاش را فراهم کردیم. دیگر اینکه خواسته هواداران بود. حالا هم پیروانی سرمربی است و اگر تیم باز هم گل نمیزند، من مقصر نیستم.
* به نظر میرسد تغییرات در کادر فنی نتیجه نداده و آنها گمان میکنند با تغییرات در جایگاه مدیرعاملی باشگاه، پرسپولیس به روزهای اوج باز میگردد.
بعضیها فکر میکنند من به میز و نیمکت پرسپولیس چسبیدهام. من نکتهای را برای شما میگویم به نظر من، دو جور مربی داریم؛ یکی مدیری است که میز و نیمکت به او وجهه میدهد و دیگری مدیری است که به آن میز و نیمکت وجهه میدهد. من جزو گروه دوم هستم. قبلا رئیس فدراسیون بودم و پستهایی بالاتر از پرسپولیس در اختیار داشتم. برای همین، فکر نمیکنم این حرفهایی که در مورد من میزنند درست باشد.
* با همه اینها، فکر میکنید تا چه زمانی به عنوان مدیرعامل همراه پرسپولیس باشید؟
ممکن است 6 ماه بعد اگر دوباره به من زنگ زدید، مدیرعامل پرسپولیس بودم.
* مطمئن هستید که اینطور خواهد بود؟
نه. چون مطمئن نیستم این حرف را زدم. ممکن است همین فردا، پسفردا که زنگ زدید، دیگر در خدمت این باشگاه نباشم. در واقع هیچ چیز معلوم نیست.
-
اسامی بازیکنان منتخب پرسپولیس و استقلال اعلام شد
فوتبال- همشهري آنلاين:
تیم منتخب استقلال و پرسپولیس چهارشنبه (27 آذر) در دیداری خیریه با هدایت امیر قلعه نویی و افشین پیروانی به مصاف تیم منتخب لیگ برتر خواهد رفت.
به گزارش مهر، این دیدار قرار است با عنوان " وحدت در سایه عدالت" ساعت 15 روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود. هدایت تیم منتخب لیگ برتر بر عهده محمود یاوری و هدایت تیم منتخب سرخابی بر عهده امیر قلعه نویی و افشین پیروانی خواهد بود.
براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته قرار است قبل از بازی از ساعت 14 الی 15 برنامه های شاد از جمله موسیقی اجرا شود و قرعه کشی میان تماشاگران و اهدای جوایزی از قبیل 40 سفر زیارتی به عتبات عالیات و یک دستگاه خودرو نیز از دیگر برنامه های جانبی این مسابقه باشد.
ضمن اینکه قرار است احمدرضا عابدزاده دروازهبان پیشین تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان دقایقی در این دیدار درون دروازه تیم منتخب استقلال و پرسپولیس قرار بگیرد.
بلیتهای این دیدار نیز با قیمت های 10000 ریالی، 20000 ریالی و 40000 ریال دراختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت و عواید حاصل از فروش بلیت این بازی نیز قرار است به ایتام و امور خیریه اختصاص یابد.
اسامی بازیکنان تیم منتخب استقلال و پرسپولیس به شرح زیر است:
استقلال: اشکان نامداری – بیژن کوشکی – هادی شکوری – ابراهیم تقی پور – خسرو حیدری – مهدی امیرآبادی – حسین کاظمی – فرهاد مجیدی – سیاوش اکبرپور – علی علیزاده – میثم منیعی و هاشم بیگ زاده.
پرسپولیس : علیر ضا حقیقی – علیرضا محمد – نبی اله باقری ها – سپهر حیدری – مجتبی شیری – فرانک آتسو – حسین بادامکی – ابراهیم توره – محمد منصوری – علی کریمی – احمدرضا عابدزاده و علیرضا نیکبخت واحدی.
ضمن اینکه اسامی تیم فوتبال منتخب لیگ برتر نیز به شرح زیر است:
حسین آشنا – حمیدرضا علی بابایی – مسعود غلامعلی زاد – سیدمهدی حسینی – مرتضی اسدی – امیر خورج – مرتضی کاشی – هادی تامینی – مرتضی ابراهیمی – علیرضا نورمحمدی – رضا جلالی ثابت – محسن نیسانی – جلال اکبری – ابوذر رحیمی – امیر حسین فشنگچی سعید خانی – مهدی کریمیان – محمد صلصالی – مهدی شیری – محمدرضا طهماسبی – احمد جمشیدیان – داود حقی – محمد سهیمی – امیر شریفی نسب – محمدرضا مهدوی – حمیدرضا رجبی – جواد آشتیانی – فرید عابدی – هادی اصغری – محمد قاضی - اسماعیل فرهادی – محمد غلامین و مهرزاد رضایی.
-
شوک مالی هدایتی به پرسپولیس
ورزش > فوتبال داخلی - حتی اگر محمد آخوندی ادعا کند:« مصطفوی با قدرت در تیم می ماند و آقای هدایتی هم بدون مشکلی با سایر اعضا به کارشان ادامه می دهند » باز هم به راحتی می توان درک کرد حال مدیریت پرسپولیس خوب نیست .
عصر امروز اسپانسر 3میلیاردی پرسپولیس که مالکش از دوستان نزدیک حسین هدایتی است ، اعلام کرد قراردادش با باشگاه را به نصف کاهش می دهد. این اتفاق با توجه به دلسردی حسین هدایتی از ادامه همکاری با پرسپولیس و نارضایتی او از سازمان ورزش ، ابزاری برای اعمال فشار رئیس هیات مدیره به تیم تلقی می شود. البته آخوندی ، عضوهیات مدیره تیم ، در این باره نظری دیگر دارد؛« از اول هم اصلا ما قراردادی 3 میلیاردی با شرکت ماری براون نبسته بودیم. قرارداد ما دو بخش داشت ، 1.5 میلیارد برای بازی های لیگ که از اول امضا شده بود و این شرکت تا پایان فصل به آن پایبند می ماند اما برای بخش دوم ماجرا که بازی های آسیایی بود ، این شرکت اعلام کرد چون هنوز تشکیلاتش آماده نیست نمی تواند چنین هزینه ای را بپردازد . برای همین ما هم به دنبال اسپانسری جدید برای بازی های آسیایی تیم هستیم و این اتفاق مشکل بزرگی را ایجاد نمی کند. »
نکته عجیب اما در تصمیم رستوران های زنجیره ای ماری براون برای فسخ قرارداد آسیایی شان با پرسپولیس این است که نماینده ایرانی این رستورانهای فست فود زنجیره ای در خاورمیانه از ابتدا اسپانسر تیم محبوب تهرانی شد تا بتواند از برند نام این باشگاه معروف در بازی های مهم لیگ قهرمانان برای معرفی تشکیلاتش استفاده کند چون رستوران های زنجیره ای ماری براون تا سه سال دیگر در ایران افتتاح نمی شوند اما در کشورهای عربی این رستوران ها ، کارشان را آغاز کرده اند و آقای ( و ) که تاجر ایرانی مقیم دبی است ، به عنوان مدیر این رستوران ها در خاورمیانه فعالیت می کند ، امید داشت با تبلیغ ورزشی برندش ، بتواند فست فودش را به رقابت کارتل های بزرگی چون مک دونالد برود. ماری براون که با شعار غذای حلال در کشورهای اسلامی فعالیت می کند ، اینگونه می خواهد رقیبی باشد برای رستوران های زنجیره ای امریکایی.
پروژه سرمایه گذاری این شرکت در پرسپولیس به دو دلیل بود ، بخش تبلیغاتی پروژه ارتباط مستقیمی داشت با تبلیغات آسیایی برای این برند اما مهمتر از این ، دلیلی که تاجر ایرانی را وسوسه به این سرمایه گذاری کرده بود ، تضمینی بود که دوست صمیمی و شریک تجاری اش یعنی حسین هدایتی به او داده بود که این سرمایه گذاری مقدمه ای است برای خرید باشگاه پرسپولیس از سوی این دو.
حسین هدایتی امید به قول هایی داشت که سازمان ورزش در ابتدای فصل به او داده بود اما حالا درست در میانه فصل ، او دیگر امیدی به این اتفاق ندارد و ناگهان ماجرای شوک مالی به پرسپولیس اتفاق می افتد تا تهدیدی باشد به سازمان ورزش. حسین هدایتی امروز در گفت و گویی با ایلنا اعلام کرده بود که تا پایان فصل در پرسپولیس می ماند.
او حالا طلبی 3 میلیاردی از پرسپولیس دارد و با این شرایط ، دیگر کمک مالی به پرسپولیس نمی کند. آخوندی در این باره هم به خبرآنلاین می گوید:« به هر حال یکسری از تصمیمات از دست هیات مدیره خارج است و شخص رئیس سازمان آنها را اتخاذ می کند. من بعید می دانم که اختلافی میان آقای هدایتی و سازمان ورزش باشد. این هم که گفته اند تا آخر سال در تیم می مانند به این دلیل است که حکم ماموریت همه اعضای هیات مدیره در تیم به احتمال فراوان یکساله است و رئیس مجمع تیم باید درباره کار همه ما اعلام نظر کند.»
هدایتی دلخور است از اینکه سازمان ، به وعده اش عمل نکرد و پرسپولیس را به او نفروخت. او دلگیر است از اینکه مدیریت تیم را به داریوش مصطفوی سپردهاند.
سازمان ورزش به دنبال بازگرداندن تیم دوستان دکتر سعیدلو به پرسپولیس است . منابع آگاه می گویند یکی از مدیران سابق پرسپولیس بزودی به این تیم می آید که برادرش هم چند سال قبل مدیر تیم بوده است. با این تغییرات هم هدایتی و هم مصطفوی از پرسپولیس می روند.
-
حواشي مسابقه تيم منتخب ليگ و پرسپوليس- استقلال؛ محمود ياوري سرمربي تيم منتخب ليگ
براي مسابقه تيم منتخب ليگ مقابل تيم منتبخ پرسپوليس و استقلال، محمود ياوري به عنوان سرمربي تيم منتخب ليگ انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ، پس از بررسي هاي انجام شده از سوي سازمان ليگ، محمود ياوري به عنوان سرمربي تيم منتخب ليگ انتخاب شد.
گفتني است روز چهارشنبه مسابقه بين تيم هاي منتخب ليگ و پرسپوليس استقلال به منظور كمك به ايتام برگزار مي شود.
-
در گفتگو با ایسکانیوز
شیری: هدف بازیکنان پرسپولیس فقط قهرمانی است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از آنجایی که هدف تمام بازیکنان پرسولیس قهرمانی است، گرفتن 3 امتیاز برابر پاس برایمان مهم بود.
مجتبی شیری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان ساخت: هر دو تیم فوتبال زیبا و خوبی را به نمایش گذاشتند ولی نهایتا این تیم ما بود که توانست از تزلزل خط دفاعی پاس کمال استفاده را ببرد و به یک پیروزی دلچسب برسد.
وی تصریح کرد: خوشحالم که با این برد برغم گرفتن 3 امتیاز دل هواداران را خوشحال کردیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به حضور رضایی در خط دفاع به ایسکانیوز گفت: رضایی بازیکن بزرگ و با قابلیت های تدافعی بالایی است که به طور حتم حضورش در خط دفاع مثمرثمر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه می توانیم با پیروانی روند روبه رشدی داشته باشیم، افزود: پیروانی تجربیات لازم برای سرمربیگری در پرسپولیس را دارد و همین تجربیان وی سبب شده تا بتواند به خوبی حاشیه را کم کند.
شیری تعطیلی لیگ را برای پرسپولیس فرصت خوبی دانست و گفت: این تعطیلات برای ریکاوری و پوشش نقاط ضعف تیم ما فرصت خوبی است تا در ادامه رقابتهای لیگ بهتر ظاهر شویم./158/125
-
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگو با آريا: در بازي هاي آينده از پژمان نوري بيشتر استفاده خواهيم کرد
خبرگزاري آريا – عملكرد بازيكنان ما در ابتداي نيمه اول مناسب نبود اما با گذشت زمان نفرات كمكم خود را پيدا كردند و توانستند توپ و ميدان را در اختيار بگيرند و در پايان با 3 گل پيروز ميدان شديم.
افشين پيرواني، سرمربي تيم پرسپوليس، در گفتگو با آريا، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: هرچند در گذشته در مقابل پاس همدان مغلوب شده بوديم اما اصلا به انتقام فكر نميكرديم و تنها تمركز ما بر روي كسب 3 امتياز اين بازي بود و به اين هدف نيز دست پيدا كرديم.
وي افزود: پژمان نوري در مقابل پاس همدان يكي از بهترين بازيكنان ميدان بود او در گذشته مصاحبهاي انجام داده بود كه مورد جريمه انضباطي نيز قرار گرفت اما اين قضيه گذشته و ما حتما از او بيشتر استفاده خواهيم كرد.
پيرواني به خبرنگار آريا گفت: در مقابل همدان به گونهاي نفرات را كنار يكديگر قرار داديم كه بازي هجومي در دستور كار قرار گيرد و به هواداران اطمينان ميدهم كه از اين پس پرسپوليس به بازي هجومي روي بياورد تا در ميدان رقيبان بتواند سربلند باشد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ما در هر پست دو بازيكن در اختيار داريم و اينكه كدام يك روي نيمكت مينشيند برايم اهميت ندارد و تنها پيروزي پرسپوليس برايم مهم است.
گفتني است، تيم پرسپوليس در هفته نوزدهم ليگ برتر در زمين تيم پاس همدان توانست با 3 گل تيم پيروز ميدان لقب بگيرد و در اين بازي پس از چند مسابقه از پژمان نوري و رحمان رضايي استفاده شد.
-
محمد منصوري درگفت و گو با ايپنا: اميدوارم از اين به بعد ثابت بازي كنم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي با پاس نشان دادم كه مي توانم در تركيب ثابت قرار بگيرم و اميدوارم كه از اين به بعد در تركيب ثابت بازي كنم.
محمد منصوري در گفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد: مقابل پاس همدان بازي بسيار خوبي از خودمان به نمايش گذاشتيم و من هم توانستم خواسته هاي كادرفني را اجرا كنم اما با اين شرايط چندان به حضور ثابت در تركيب پرسپوليس اميدوار نيستم چون احتمال دارد باز هم به نيمكت منتقل شوم.
وي ادامه داد: امسال در اوج آمادگي به نيمكت ذخيره ها منتقل شده ام كه البته دليل اين نيمكت نشيني را خوب نمي دانم.
منصوري خاطر نشان كرد: مي دانم بازهم وقتي مصدومان و محرومانمان آماده بازي شوند من به نيمكت منتقل مي شوم و دوباره همه چيز از اول شروع مي شود كه اگر اين طور شود نمي توانم تحمل كنم.
وي گفت : اگر اين شرايط ادامه پيدا كند ديگر حاضر نيستم ادامه بدهم و در آن صورت با تيم هايي كه خواهان من هستند وارد مذاكره مي كنم.
منصوري گفت:من در پرسپوليس دوستان خوبي مثل عليرضا محمد دارم و دوست ندارم كه به اين سادگي از اين تيم جدا شوم .
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اوج آمادگي به نيمكت منتقل شدم ولي در ديدار مقابل پاس نشان دادم كه تا حالا در مورد من اشتباه مي كردند و توانايي بازي در تركيب ثابت را دارم
-
عليرضا نيکبخت در گفتگو با آريا: به نيمکت نشيني اعتراض نمي کنم، قهرماني پرسپوليس برايم مهم است خبرگزاري آريا – نيكبخت گفت: در گذشته در مقابل تيم پاس به نتايج مطلوب دست پيدا نكرده بوديم و در اين مورد كمي استرس داشتيم اما با به ثمر رسيدن اين 3 گل آن نگراني قبلي از بين رفت.
عليرضا نيكبخت واحدي، مهاجم پرسپوليس، در گفتگو با آريا تصريح کرد: زماني كه ميخواستيم به همدان برويم تمامي بازيكنان از انگيزه بالايي برخوردار بودند و ميخواستند با پيروزي خاطرات گذشته در مقابل اين تيم قدرتمند را فراموش كنند كه البته به هدف خود رسيدند.
وي ادامه داد: بعد از كسب اين پيروزي قاطع در مقابل پاس همدان تمامي اعضاي تيم مصمم هستند كه صدر جدول را تصاحب كنند و با اين پتانسيل و توانايي برايمان دور از دسترس نيست.
نيكبخت به خبرنگار آريا تاكيد كرد: هرچند كه بازي 3 بر صفر به نفع ما تمام شد اما فرصتهاي خيلي بيشتر داشتيم كه متاسفانه به گل تبديل نشد و حتي تيردروازه نيز به كمك آنها آمد وگرنه بايد تعداد گل بيشتري ميزديم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: از اينكه تعويض شده يا روي نيمكت بنشينم اصلا اهميت ندارد و در حال حاضر فقط به دنبال قهرماني پرسپوليس هستيم و نسبت به تصميم كادر فني هرگز اعتراض نميكنم.
گفتني است، تيم پرسپوليس در هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال توانست تيم قدرتمند پاس همدان را در خانه خود با 3 گل با شكست روبهرو كند و با اين 3 امتياز انگيزه بيشتري براي تصاحب صدر جدول در اختيار دارد.