به طور خاص نه ولی قراره برای رفع این ایراد CPU یه پچ براش ربیلیز کنند ولی فعلا خبری ازش نیست...نقل قول:
مشخصات کامل سیستم؟؟نقل قول:
Printable View
به طور خاص نه ولی قراره برای رفع این ایراد CPU یه پچ براش ربیلیز کنند ولی فعلا خبری ازش نیست...نقل قول:
مشخصات کامل سیستم؟؟نقل قول:
Intel Celeron D 3.6 Ghz.نقل قول:
Ram 2 GIG
Ati 4670
hard 160
main giga 945
آقا من قبلا Cod 7 رو میتونستم بازی کنم و تمومش هم کردم.
ولی الان وقتی اجار میکنم تو اون صفحه که نوشته Press Any KEy کامپیوتر هنگ میکنه و موس تکون نمیخوره و مجبور میشم با Task Manager بازی رو ببیرم
مشکل چیه؟
برای افت فریم bo یه پچی توی تاپیک معرفی کردم . از اون استفاده کنید . واسه من به طور خیلی باور نکردنی فریمو از 5 به 25 رسوند.
من windows 7 دارم ، Call of Duty: Black Ops رو که نصب میکنم موقع اجرا بازی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر yes یا NO هم بزنم اتفاق خاصی نما افته و فقط این ارور از بین میره ، تا حالا اصلا نتونستم بازی رو هم باز کنم
موقع نصب هیچ اروری نمیده ! راحت نصب میشه ...
این یعنی اینکه بازی رو به حالت خاصی بستید . یعنی مثلا با alt f4 .
اگه میخواید برید safe mode yes رو بزنید . تغییراتو عوض میکنه وگرنه no رو بزنید .
سلام .
آقا من Call Of Duty World At War نسخه 2 دی وی دی پردیس رو دارم .
بعد نصب کردن وقتی میرم روی Solo Game بعد انتخاب درجه سختی برمیگرده صفحه قبلی . یعنی تو بازی نمیره . چرا ؟ نسخشم فکر کنم 1.0 باشه چون هیچ پچی نریختم . چیکار کنم ؟ کرک ریختم فایده این داشت :|
میگم که ! من تا الان بازی رو نتونستم باز کنم که بخوام با alt+f4 ببندمش ! با زدن yes و no هم هیچ اتفاق خاصی نمی افتهنقل قول:
CPU_ت ضعیه دوست من به احتمال 99% گیرش به همونه....نصف بچه ها باCPU_ی دوسهته ای توی بازی افت فریم شدید دارد چه برسه به Celeron D !!نقل قول:
بهت قول نمیدم ولی ممکنه با پچ دوستمون یتونی بری توی بازی ولی مطمئن باش اگر هم توی بازی بره برای اجراش به مشکل برمیخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت جوت واقعا مشکلت عجیب و نادره!!نقل قول:
نمیدونم ممکنه مشکل از کرک باشه از اینجا دانلود وعوضش کن ببین جواب میده:
کد:http://gf.wiretarget.com/world_at_war.htm
اولا تشکر میکنم به خاطر پاسختون
کی با CPU دو هسته ایی به مشکل خورده؟
سیستم خودم Pentium D هست و از نوع Dual Core ولی بدون مشکل دارم روی رزولوشن 1024*1280 با 4X AA دارم بدون افت فریم بازی میکنم
این سیستم هم که اینجا نوشتم برای پسر عمه ام بود
بعد ببخشید نگفتید کدوم پچ؟