سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
به نظر شما ایرانسل میخواد جلوی Tci چی کار کنه ؟:13:
اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده:5:
خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
با این ارزش افزوده هایی که هیچ کدوم اساسی کار نمیکنه:13:
به روز رسانی سایت و هم که کلا بی خیال شدن:20:
سرويس gprs ايرانسل مجانيه؟؟
من تا الان 4 ساعت ازش استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده!
دوست عزیز GPRSساعتی نیست,کیلو بایتی حساب میشه یعنی چند کیلو بایت میخری,البته به شرط چاقو,میبری خونه حالشو میبری:46::46::46::46::10:نقل قول:
:11:
بله کاملا درسته. این بدقولیا ایرانسل خیلی بهش ضربه زده.واقعا من که هنوز کسیا توی خارج از این فروم ندیدم از ایرانسل راضی باشه . حتی یکی از فامیلامم که تهرانه اون هم راضی نبود.ارتباطات سیار با این ثبت ناماش میلیونی به شبکش اضافه میکنه ! همش تقصیر خود ایرانسله ! یادمه موقع شروع کار ایرانسل همراه اول 14000000 مشترک داشت اما الان ایرانسل 3 میلیون اضافه کرده و همراه اول نزدیک 5 میلیون !نقل قول:
در اینده نزدیک ir_tci(ir_mci) حرفی برای گفتن نخواهد داشت!:5:نقل قول:
بعد از یه مدت که واگذاری این سیم کارت های هدیه و تعرفه های تشویقیش تموم بشه فروشسش هم افت میکنه.چون اون موقع میشه مثل TCI.البته با پوشش کمتر و آنتن دهی ضعیفتر از TCI.نقل قول:
سلام...
من از اصفهان هستم...
البته از شهر بهارستان...
20km با اصفهان فاصله داره...
ضمنا اگر نمی دونید بدونید که جزء اصفهانه...
یعنی جزء نواحی اصفهان هستش...
اما متاسفانه هنوز که هنوزه آنتن دهی اصلا نداره...
ميشه يه كمي توضيح بدي.نقل قول:
ساعتي نيست يعني چي؟؟؟
من تو اين چند ساعتي كه از gprs استفاده كردم حداقل چند كيلوبايتي دريافت داشتم پس چرا از اعتبارم كم نشده؟
خوب دیگه شانست گفته کم نشده .نقل قول:
سلام آقا شاهين
خسته نباشي
بايد ببخشيد دوباره مزاحم شدم ولي از طرف ايرانسل براي سيم كارت هديه من اس ام اس اومده كه اگر ثبت نامتون رو تكميل نكيند تا دو روز ديگه سيم كارت ميسوزه
بايد چيكار كنم؟
بازم از لطفتان متشكرم
امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
حالا خود شما قضاوت کنید این شد تلفن همراه !!!!؟؟
واقعا ..........!!!
هنوز ایرانسل اصفهن رو رسما اعلام نکرده اگه اشتباه نکنم...پس غر شما قابل قبول نیست!نقل قول:
اون دوستمون که توی بهارستان بود...
شهری که 20 کیلومتر با اصفهان فاصله داره جزو اصفهانه؟!:18:
حالا اگه هم باشه ایرانسل جدا حسابش میکنه چون چجوری 20 کیلومتر رو توی نقشه نشون بده؟!:31:
ولی اینو هم بدون که شیراز مرکز استان فرس تنها شهر تحت پوشش این استانه که 7 ماهه که پوشش خیلی خیلی کمی داره و هیچ پیشرفتی نداشته و تا حالا 100 بار ازشون پرسیدم کی بیشتر میشه ولی عین نوار هی گفتن بدلیل دیرکرد پیمانکارها و شهرداری و ...
جناب cyrus...
gprs ساعتی نیست یعنی هزینه ش به تعداد کیلوبایتی که send و recieve کردی ربط داره.
بعد از اینکه کارت تموم شد میری توی time & cost و data counter و یا یه همچین چیزایی توی گوشی و میبینی که چقدر استفاده کردی.
تعداد کیلوبایت های ارسال و دریافت رو باهم جمع میکنی و در تعرفه gprs ضرب میکنی.
-ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشهنقل قول:
مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .
چند تا نکته رو باید عرض کنم...نقل قول:
مگه Tci به فکر مردمه که به ایرانسل ایراد میگیرید؟! ولی حرفتو قبول دارم که به فکر جیب مدیراشه...در حقیقت هر شرکتی برای سود رسوندن به مدیرش کار میکنه!
ولی یه چیزیشو قبول ندارم...
ایرانسل تعهداتی رو هم داره مثلا داشتن 2300000 مشترک تا پایان سال اول فعالیت و 250 شهر تا پایان سال اول فعالیت و ... که اگه اونارو عملی نکنه درشو میبندن!پس مجبوره گسترش شبکه رو ادامه بده.
ولی هیچ وقت نباید دلشو به همین مشترکین خوش کنه و دیگه پیشرفت نکنه.
چون مسلما اگه نخواد پیشرفت کنه مردم میبینن خب پوشش tci بیشتره و همین 3 ملیون رو هم از دست میده.
بالاخره باید بشه مثل tci که پوشش 1016 و 30000 کیلومتر جاده رو داره ولی بازم باید پیشرفت کنه..
1.از لحاظ پوشش که به 100% کشور برسه...چون مسلما tci نمیشینه نیگاه کنه!
2.از لحاظ خدمات چون تا اون موقع اپراتور سوم هم راه افتاده و اپراتور سوم باید 3g باشه پس ایرانسل و tci هم مجوز اینو باید داشته باشند که بتونند 3G و حتی 3.5G رو بدن که باعث بیشتر شدن در آمدشون بشه.و اگه اپراتور سوم بیاد و دولتی هم 3G بده و ایرانسل نخواد پیشرفت کنه شک نکن که تا پایان سال اول فعالیت اپراتور سوم ورشکست میکنه چون 3G حتی توی مکالمه هم از 2G برتره پس مردم میرن سمت اون.
3.همون اپراتور سوم خودش میتونه باعث شکست ایرانسل بشه.اگه ایرانسل نتونه برتریشو نسبت به اون ثابت کنه(با توجه به نسل سوم بودن اپراتور سوم و اعتای مجوز به اپراتور سوم توی پاییز امسال) شک نکنید که ایرانسل بازنده ی این رقابت خواهد بود.
تالیا هم بازندست چون در حال حاضر خیلی بدی ها نسبت به 2 اپراتور دیگه داره...و اگه ایرانسل پیشرفت نکنه میشه مثل تالیا...الان تالیا دیگه داره مشترکینش رو از دست میده و شاید ورشکست کنه.تنها راه جلوش اینه که یا با یکی از اپراتورها یکی بشه(ترجیحا با ایرانسل:31:) و یا تعطیلش کنه بره پی کارش!
خودتون میبینید که بعضا تاپیک هایی زده میشه که آیا تالیا رو بفروشم ایرانسل بخرم یا نه!
در حقیقت ایرانسل از پاییز که مجوز اپراتور سوم در میاد تا وقتی که اون اپراتور بخواد 3G رو ارائه کنه فرصت داره که کاراشو بکنه...
پس مطمئین باش که اینجوری نیست که هر کس بخواد کار خودش رو بکنه.
امید وارم که ایرانسل کارش و این رقابت رو جدی بگیره . همونطوری که میبینید دولت و مخابرات چه چوبهایی که لای چرخش نمیکنند!
این آقا مسعود ما عادتشه. شما ناراحت نباش. :31:نقل قول:
آقا مسعود مگه از تالیا تعریف نمیکردی و بعدش خریدی دیدی تو زرد از آب دراومد؟
فراموش نکن که ما داریم بین بد و بدتر وافتضاح یکیشو انتخاب میکنیم. (بد=ایرانسل بدتر=تی سی آی افتضاح=تالیا)
دیروز تو جام جم نوشته بو تا سال 2010 اس ام اس تو دنی دیگه جایی نداره. علتش هم رشد شبکه های ایمیل و وای-فای تو موبایله. این در حالیه که ما تو ام ام اس موندیم !
شما هم دیگه اینقدر غر نزن. همینه که هست. دست من و شما نیست که عوضش کنیم. :10:
سلام منم ايرانسل دارم
ميخواستم يه چيزي بگم در مورد سيم كارت هديه ايرانسل
ن م ي دونم كه قبلا گفته شده يا نه ولي ميگم
كسايي كه از خط ايرانسل خريدن و از نوع دوتاش واسه اينكه بدونن كه سيم كارت هديه در چه حاليه
مي تونن شمارشون رو همون كه خريدن به 138 اس ام اس كنن بعد ايرانسل خودش ميگه كه سيم كارت هديه در چه حاليه
با هر خطي ميشه اي پيامك رو فرستاد
فقط كافيه كه شمارتون رو بفرسيتد به 138
يا علي
حالا آمد و من یک کار واجب داشتم با موبایل و باید زنگ می زدم ولی با پیغام حساب شما مسدود هست مواجه می شدم در حالی که بدهی هم ندارم . به نظر شما اسم این را میشه تلفن همراه گذاشت ؟؟؟
هنوز هم که دارم این پست را می زنم این مشکل هست .
والا من از تالیا بدی ندیدم . درسته پوشش خیلی کمی داره و فقط تو مناطق دهگانه شهرداری آنتن میده ولی شبکه استانداردی داره و آنتن دهی معمولی هست و هیچ وقت هم از ایراد های عجیب و غریب ایرانسل باهاش نداشتم . Sms هم عالی هست و حتی نشده یک Sms بزنم و نرسه به مقصد .
ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه .
در ضمن باید قبول کرد بهترین و بااعتمادترین شبکه موبایل تو ایران همین TCI هست چون با پول کلانی که از مردم در این چندین سال گرفته و حمایت دولت و زیر ساخت مخابراتی و نصب BTS های زیاد یک شبکه نسبتا مورد قبول بسازه .
مسعود جون ایرانسل اصفهان هنوز رسمی راه اندازی نشده...هر وقت توی سایتش زد این ایراد ها به ایرانسل وارده.نقل قول:
من که اصلا این مشکلات شما رو ندارم...تنها مشکل من با ایرانسل توی پوششش هست که باور کنید کم کم یه فکرای بدی داره به ذهنم میرسه....!
"ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه ."
کاملا همین حسو دارم!
و با اینم موافقم که TCI قابل اعتماد تره چون ایرانسل با این بدقولی هاش حسابی آدمو کلافه میکنه...
اگه بخواد شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و ... رو ول کنه و همین وضع افتضاح رو ادامه بده...
a.j رو یادتونه؟میخواست نامه بفرسته و اعتراض کنه و ...؟
توی اون لیست جشنواره شاهین خان اهواز هم هست یعنی رسمی شده.
و جالب اینجاست که از a.j هیچ خبری نیست!
اینم وضع ما...
نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
اگه گوشیت مثله من سونی اریکسونهنقل قول:
از Pc cuit میتونی قسمت Network Wizard یه Coonection ایجاد کنی و وصل شی .
شاهین جان شما تو جمع ایرانسلی شاید بهتر از ما تو جریان باشی .
ایرانسل فکر نمیکنه با این کارایی که میکنه مشتری میپرونه ؟
آیا واسه جذب مشتری تو آینده جز این طرحهای طلایی نسبتا کذایی برنامه ای داره ؟
یا همین طور میخواد به پروندن مشتری ادامه بده ؟
مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...
راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده :8::34: من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم :8:!!!
شیشه های خوبیم داشت اگه خواستیم مسعود جان و بقیه همشهریا بریم بشکونیم ؟!!:31:
ضمنا 2 شبه از ساعت 10 به بعد Gprsاینجا قطع میشه !!! مال چی میتونه باشه؟!
دست رو دلمون نذار آقا وحید که خونه. آخه ما از دولتیش خوش قولی دیدیم که بیایم از خصوصی ببینیم. دیگه این چیزا تو مملکت ما عادی شده.نقل قول:
امروز یکی از فامیل های نزدیکمون رفت شمال. از صبح تا شب هر کاری کردیم نتونستیم بگیریمش.(خط دولتی داره با کد 1 که ظاهرا بهترین کده) دلمون هزار راه رفت. نکنه خدای نکرده........ اصلا هیچ بوقی شنیده نمیشد.
اخر سر خودش زنگ زد. گفتیم چرا شمارت نمیگیره؟ آنتن نداشتی؟ گفت من که آنتنم فوله فول بوده !!!! نمیدونم چه مرگشه.
حالا چطوری به این تی سی آی اعتماد کنیم؟ :41:
شاهین جان این ایکر دوباره داره قر میاد ! چرا حال نرمالی نداره این ؟ از امروز صبح تا الان مرتب این پیغاما میده : Authentication Operation is failed due to some reason. Please try after some time.
عملیات شناسایی انجام نشد.لطفا پس از چند دقیقه مجددا امتحان نمایید
چند دقیقه بعدم هیچ فرقی نداره !
خوش به حالت که از صبح اینجوری شده.نقل قول:
مال من 1 ماهه که توش نمیره.
یه جا تو همین انجمن بود خوندم که جنوب کشور باید از انتن های آلکاتل استفاده میشده که اون هم جا زده و حالا ایرانسل دنبال اریکسونه تا براش آنتن بزنه. فکر کنم مشکلشون این باشه.نقل قول:
:santa::37:در داخله شبكه ما هيچ ايرادي نداره ولي من يه درخواست برات پر كردم.نقل قول:
ولي به نظر من SEnd my caller ID رو هم يه چك بكن.
حالا جالب اينه كه ايرانسل انگار كرم داره. همش خط هارو انگولك مي كنه.:27:نقل قول:
بازي جديده ايرانسل از امروز كه من رفتم سره كار اين بود:
مشتري بدون دليل و تازه بدهيش رو هم 7 روز پيش پرداخت كرده ولي خطش يك طرفه شده.:29:
آخه مگه مرض داري؟:4:
به خدا انقدر امروز تماس جواب دادم و مردم بدو بيرا به هم گفتن كه ديگه نمي خوام برم سره كار.:23:
البته از 2 روزه ديگه 5 روز مرخصي ميرم.:15:
گوره پدره كال سنتر.:33:
مخم سرويس شد.:34:
آسياب به نوبت.:blink:نقل قول:
يه جايي تلافيش رو سرت در مياره.:devil:
آره دهنم سرويس شد.نقل قول:
من هماين جمله ي كزائي رو امروز زياد تكرار كردم.
خط شما از شبكه تماس هاي خروجي مسدود شده.
علتش هم انگولك كردن شبكه توسط مهندسين ما است.
گهي خياله واهي داري اي دوست !!!!نقل قول:
3 هفته پيش خوارم از سوئد اومده بود و اومدم براي خواهر زادمچند تا بازي دانلود كنم.
به خياله طرح طلائي گوشي رو پر از بازي و تم كردم.
فرداش رفتم شركت و حسابم رو چك كردم و ديدم 24000 تومان تا دسته فرو كرده به من.(طرح طلائي):ohno:
بعد از كلي پارتي بازي برگشت.:santa:
ولي استفاده كن. شايد تونستي دهنش رو سرويس كني.
من فقط يكي رو ديدم كه واقعا دهنه ايرانسل رو سرويس كرده بود. از بچه هاي همين جا بود. براش ريز مكالمات ميل كردم.:47:
باور نكردني بود 7 مگابايت ريز مكالماتش بود.:puke:
مي دوني يعني چي؟
حدوده 700 هزار تومان SMS زده بود.:26:
اين چيزي كه من مي بينم جديداً مشتري رو اصلا كارش رو راه نمي اندازن.نقل قول:
به خدا اگه نرم افزار هايي كه در اختياره ما هست رو يكم قوي تر بكنن عمراً من يه نفر بگذارم يكمشتري ناراضي تماس رو قطع كنه.
بچه ها به خدا به ما اجازه نمي دهند تا يك مسدوديت خيلي الكي مثل تماس بين المللي رو براي مشتري بر داريم.:37:
ميگن فرم براش پر كن. اگه هم بر داريم سريع اخراج مي كنن.:45:
طي صحبتي كه با چند تا از بچه ها داشتم به اين نتيجه رسيديم كه ايرانسل از قصد داره يه كاري مي كنه تا حجم تماس هاي مركز تماسش بالا بره.
وگرنه بر طرف كردن مشكلات انقدر كه سخت نيست!!!!:47:
نقل قول:
خوب بايد يه كاري كنه كه 2000 نفر الكي به 130 زنگ بزنن و پشت خط الاف بشن.
يك متن قشنگ دستم رسيد كه دوست داشتم بگذارم تا بقيه هم بخونند.:5:
هر كس از اينكه من اين متن رو كه به اين جا مربوط نميشه گذاشتم ناراحت شده منو ببخشه.:21:
همیشه سعی کن روي تمام چيزهاي عالي و شگفت انگيزي كه در زندگي ات وجود دارد تمركزکنی و هیچوقت نااميد نشوی .
شايد يك روز بد در محل كارت داشته باشي : به مردي فكر كن كه سالهاست بيکار است و شغلي ندارد.
ممكنهغصه زودگذر بودن تعطيلات آخر هفته را بخوري :به زني فكر كن كه با تنگدستيوحشتناكي روزي دوازده ساعت ، هفت روز هفته را كار ميكند تا فقط شكمفرزندانش را سير كند.
وقتيكه روابط تو رو به تيرگي و بدي ميگذارد و دچار ياس ميشوي :به انساني فكركن كه هرگز طعم دوست داشتن و مورد محبت واقع شدن را نچشيده.
وقتيماشينت خراب ميشود و تو مجبوري براي يافتن كمك ، مايلها پياده بروي :بهمعلولي فكر كن كه دوست دارد يكبار فرصت راه رفتن داشته باشد.
ممكنهاحساس بيهودگي كني و فكر كني كه اصلا براي چي زندگي ميكني ؟
شكر گذار باش .
در اينجا كساني وجود داشتند كه عمرشان آنقدر كوتاه بود كه فرصت كافي براي زندگي كردن نداشتند.
با تشكر از <<محمد جواد رشاد>> همكاره خوبم كه اين متن رو برام فرستاده
هر **ی که میخواد بخوره جون مادرش یه کم تند تر!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت توی جامعه میبینی که مردم بیدلیل میگن..."میگن ایرانسل آنتن نمیده.."نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل باید سعی کنه اونارو با کیفیتش ساکت کنه ولی حیف که اصلا به این فکر نیست.
من یادمه هنوز ایرانسل تو شیراز نیومده بود این حرفها رو فراوون میشنیدم...
ولی در کل به قول خودتون داریم از بین بد و بدتر و افتضاح یکی رو انتخاب میکنیم.
اگه بچه های اینجا پایه بودند میرفتیم شیشه های دفتر اینجاشو میشکوندیم...فقط یه مشکل هست...درست سر چهاراه وسط شهره!شلوغترین جا!نقل قول:
اون درستو هم هستم.البته درس من این بود که همین ایرانسلو که دارم بچسبم که باد نبره!مطمئین باش که یه روزی یا tci یا irancell بعد از اپراتور سوم باید 3G بدن....پس عجله نکنیم.
البته شما هر چی هم مفتی دانلود کنی و زنگ بزنی و اس ام اس بفرستی هیچ فرقی به حال ایرانسل نمیکنه...پدرشم در نمیاد فقط عقده خودمون خالی میشه....اون پول کلونی رو قبلا بابت این از ما گرفته...نقل قول:
راستی شاهین جون زدی تو کار عرفانو این چیزا!!!!
آقا ما امروز رفتیم خدمات مشترکین باور کنین خیلی از مشترکا اصلا نمیدونن اصفهان هنوز افتتاح نشده !!! وقتی من گفتم هنوز افتتاح نشده یارو گفت جدی پس بگو چرا آنتنش این وضعه!!!
توی خیابون زیر مغازه هم شنیدم یه خانومه داشت میگفت این قدر این ایرانسل آشغاله ... تقصیر خود ایرانسله حقشه !
سروش جان من فکر کنم تو از این موضوع بی خبری چند ماه پیش دستور داده شد اپراتور اول و دوم حق ارائه نسل سوم ندارند!!!
آقا شاهين، ما همچنان منتظريم ها! فرمويد شماره را ايميل كن و فرستادم ولي جوابي ندادي ها ؟
مدير عامل شركت ايرانسل دربارهي ارايهي سريس Mms كه چندي پيش ارايهي آن به دليل تدوين آييننامهي مربوطه به دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي متوقف شده بود، گفت: مدت زمان سه ماه رو به پايان است و اميدواريم پس از اين مدت يعني پايان مردادماه جاري اين سازمان آييننامهي مربوطه را اعلام كند تا بتوانيم اين سرويس را مانند گذشته در اختيار مشتركان قرار دهيم.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: تعداد مشتركان فعال در شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه به سه ميليون مشترك رسيده است كه از اين تعداد 80 درصد مشتركان سيمكارتهاي اعتباري و 20 درصد مشتركان سيمكارتهاي دايمي هستند همچنين تاكنون 217 شهر تحت پوشش شبكهي ايرانسل قرار گرفتهاند.
او دربارهي علت اين كه چرا هنوز برخي از مشتركان ايرانسل سيمكارتهاي هديه خود را دريافت نكرده اند، تصريح كرد: از نيمهي خردادماه سال جاري، اعلام كرديم كساني كه پس از اين تاريخ سيمكارت خريداري و در شبكه فعال ميكنند، يك سيمكارت هديه دريافت خواهند كرد؛ بر اين اساس شركت ايرانسل حداكثر بعد از دو روز از فروش اين سيمكارتها، سيمكارت هديه را براي توزيع به مشتركان در اختيار شركت پست قرار داد.
وي ادامه داد: شركت پست در اولين روزهاي آغاز اين طرح به دليل تلاقي توزيع اين سيمكارتها با توزيع كارت هوشمند سوخت، با مشكل در توزيع اين سيمكارتها مواجه شد و علت تاخير در توزيع اين سيمكارتها را اين مساله عنوان كرد.
دزفولي افزود: تقريبا از يك ماه پيش سعي كرديم با برگزاري جلساتي به طور روزانه با مسوولان شركت پست اين مشكلات را رفع كنيم، بر اين اساس در آخرين گزارشي كه روز گذشته شركت پست به ما اعلام كرده است اكثر سيمكارتهاي هديه را به مشتركان تحويل دادهاند. اما تعدادي از اين سيمكارتها عودت داده شده است كه آن هم به اين دليل بود كه پس از دو بار مراجعه به درب منازل اين مشتركان فرد مورد نظر براي دريافت سيمكارت حضور نداشته و يا آدرس پستي مشترك صحيح نبوده است.
او خاطر نشان كرد: اطلاعات اين مشتركان از شركت پست اخذ شده و از روز گذشته با ارسال Sms به اين مشتركان اطلاع ميدهيم كه دقيقا سيمكارت هديه خود را از كدام واحد پستي دريافت كنند و يا مشتركان ديگري كه به هر دليل سيمكارت هديه خود را دريافت نكردهاند ميتوانند شمارهي سيمكارت مورد نظر را به شماره 138 پيام كوتاه كنند تا از وضعيت آن مطلع شوند.
مدير عامل شركت ايرانسل، درباره اين كه چرا وقتي مشترك از نمايندگيهاي ايرانسل سيمكارت خريداري كرد، در همان جا سيمكارت هديه به وي تحويل داده نشد، تصريح كرد: با توجه به اين كه ممكن بود برخي از مشتركان نتوانند با مراجعه به محل تهيه سيمكارت، سيمكارت هديه خود را دريافت كنند از اين رو تصميم گرفتيم توزيع اين سيمكارتها را به شركت پست كه بزرگترين مركز توزيع در كشور است بسپاريم اما اين امر با تاخيراتي مواجه شد.
مدير عامل ايرانسل در پايان عنوان كرد: در دوره جديد در جشنوارههايي كه در شهرهاي مختلف برگزار ميكنيم سيم كارتهاي هديه را در آن همان مكان خريد سيمكارت تحويل متقاضيان ميدهيم. همچنين اميدواريم تا شركت پست در طرحهاي آينده مشكلات خود را رفع كند تا ديگر مشكلي براي مشتركان ايرانسل بوجود نيآيد.
منم که رفته بودم کارت شارژ بخرم دیدم یکی داشت میومد بیرون هی میگفت همش تبلیغاته....نقل قول:
ای بابا!!!!
یعنی 3G رو باید بیخیال شیم؟
خبرشو داری؟
منبعی چیزی؟
وحید جون من میخواستم این خبر خوشحال کننده رو به بچه ها بدم!:31:نقل قول:
خدا کنه این سازمانه دوباره بازی در نیاره....
والا این روزا جز خودم و یکی دوتا از دوستام که اونام مثله من بیهوده دلخوشن
هرکی و میبینم از ایرانسل ناراضیه و تو فکر فروختنه شه که بره اعتباریه 091 بگیره .
واقعا که از دست این بد قولی های ایرانسل.
ایرانسل فکر میکنه اینجا اروپاست که داره این همه تبلیغ میکنه:5:.
اگه به جای این همه تبلیغ آروم و بی سر و صدا به شبکش بیشتر از این سرمایه گذاری میکرد الان موفقتر از این بود.
البته به نظر من:20:
نقل قول:
والا اون خبر مال خیلی وقت پیشه توی همین تاپیک هم من دادم خبرشا.دلیلشون هم این بود برای اینکه زمینه ی فعالیت برای اپراتور سوم باشه این دوتا فعلا باید نسل سوما بی خیال شن.
نقل قول:
جدا حتی تبریزی که پوششش کامله ؟! مردم اونجا از چی مینالن !؟
دوست من که احمد آباد موبایل فروشی داره میگه همه آنهایی که ایرانسل خریدند پشیمان هستند و همه دارند بیخیال آن 29 هزار تومان می شند و اعتباری دولتی می خرند . الان امروز باخبر شدم اسپادان قصد داره تا پایان شهریور محدودیت زمانی را برداره .
اگر همراه اول محدودیت زمانی سیم کارتهای اعتباریش را برداره ایرانسل با یک مشکل بسیار بزرگ روبه رو میشه و تا حد ورشکستگی پیش خواهد رفت .
به نظر من تنها راه نجات ایرانسل این هست که سریعا تمام مراکز استانها را تحت پوشش با کیفیت خوب ببره و بعد از آن فروش سیم کارت را متوقف کنه و در شهرهایی که پوشش داره به خصوص مراکز استانها نقاط کور را برطرف کنه و کلا کیفیت شبکه را در حد خیلی زیادی بالا ببره یا روزی که Tci اعلام کنه محدودیت زمانی سیم کارت اعتباری حذف شده روز ورشکستگی ایرانسل خواهد بود . این را مطمین باشید .
همین الانشم این کارای ایرانسل به نوعی تبلیغ برای TCI بوده ! ایرانسل یه کاری کرده که همه مردم بدی های همراه اولا و این همه پولی که خورده ها کیفیت افتضاحا و سرویس های سطح پایینا ... فراموش کنند و بیشتر برند سمت همراه اول.خود ایرانسل با دست خودش داره همه را به سمت همراه اول میکشونه !نقل قول:
البته برای شرکت MTN ورشکستگی که معنا نمیده اونکه لنگ همین ایران نیست که لا اقل توی 30 تا کشور دیگه هم فعالیت داره.اما خوب تمام این بد قولی های ایرانسل باعث میشه مثل حالا دیگه اعتبارشا از دست بده و همراه اول باشه که مثل همیشه برنده بوده ( هم مقابل تالیا هم ایرانسل ).
واقعا باید برای نجات خودش یه فکری کنه ! البته من فکر کنم خودشون زیاد حالیشون نیست بین مردم چه حرفایی هست اونا میان میبینن تو 10 ماه 3 میلیون مشترک ...باید یکی بهشون برسونه ! آقا شاهین ...
همشهري منم از بهارستان هستم البته فاز 2نقل قول:
ولي فاز 1 خيلي كم آنتن ميده !! فاز 2 هم كه اصلا نميده