کسی رینگی داره که وسطش بچرخه . مثل nfs یعنی بک قسمت متحرک و یک قسمت ثابت داشته باشه که وقتی گاز میدی شروع کنه به چرخیدن . وقتی هم که ترمز میگیری آروم آروم وایسه.
کسی رینگی داره که وسطش بچرخه . مثل nfs یعنی بک قسمت متحرک و یک قسمت ثابت داشته باشه که وقتی گاز میدی شروع کنه به چرخیدن . وقتی هم که ترمز میگیری آروم آروم وایسه.
آیا تو سایتهای خارجی دنبالش گشتی؟نقل قول:
code]kb
حذف شده
دستت درد نکنهنقل قول:
چطوری میتونم دانلودش کنم؟
اگر نیست بدون حذف اضافه کن.نقل قول:
نه نبود البته خیلی هم مهم نیست مساله مهمتر اینه که بازی من اصلا سیو ها رو نمیشناسه و میگه no save file available یه همچین چیزی و اگه بازی رو از اول هم شروع کنی فولر gta san andreas user file رو در my dacument نمیسازه...... حالا من چه کار کنم...... کمکککک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل Save به خاطر تغییر فایل Main,scm هست. اصلی رو بزاری درست میشه.
آیا کسی وانت میوه فروش را داره تا برای من یک بار دیگه آپلود کنه؟ممنون میشم اگه تو راپیدشیر آپلود نکنین.
منم از این به بعد سعی میکنم سوالاتمو تو یک پست بیان کنم.
نقل قول:
اينه
contachou1_lae2.txd
خيلي از دوستان با دانلود از سايت هاي mihd.net و ifile.it مشكل دارند. براي همين آموزش دانلود از اين ها رو ميذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مفيد بوده باشه.:46:
برای اینه که درایوی که بازیت رو داخلش ریختی پر هست و باید حداقل 2 گیگی خالی داشته باشه تا بتونی این کار رو بکنی:41:نقل قول:
آقا مجید اون وانت را که تو وبلاگت گذاشتی میتونی یک بار دیگه آپلود کنی؟
تقاضا دارم لطف کنید یک صدا برای موتور های الکتریک بازی برای دانلود بزارید البته بجز انهایی که در صفحه 153 است
یک غلتک هم اگه دارید بزارین و یک سوال... چطور وارد پایگاه نظامی بشیم انگار خودمون از نظامی ها هستیم منظورم او پایگاه در شمال نقشه است که jetpack رو هم از اونجا میدزدیم؟ خیلی ممنون
به خاطر اسكين هيتمن كه گذاشتين ممنون. كسي اسكين مكس پين نداره؟ اگه بذاره ممنون ميشم.:11:
دوست عزیز خوش آمدی.نقل قول:
تو قسمت {جستجو در این تاپیک} نام ماشین ایرانی را که میخواهی بنویس و دکمه {برو} را بزن.
ماشینی را که میخواهی لینک دانلودش به راحتی پیدا میشه.
نه نميشه اين كار رو كرىنقل قول:
من باست ميرارم:8:نقل قول:
چند تا سوال داشتم امیدوارم به آنها هر چه زودتر جواب داده شود.
1. آیا کسی وانت پیکان معمولی را میتونه بسازه؟ اگر نمیتونه آیا وانت میوه فروش را داره؟
2.آیا کسی آسفالت جدید برای کل بازی داره؟
3.آیا کسی زن با حجاب برای بازی داره؟
4. کسی میتونه تا کسی سبز پژو 405 را بسازه؟
ببخشید که سوالاتم اینقدر زیاد بود.:11:
خیلی ممنوننقل قول:
یه مود cleo میخواد که قبل از پیاده شدن n رو میزنی چراغا خاموش میشن.... :5:نقل قول:
چطوري ميشه ماشينو خاموش كرد
با اون مودی که در کا پوت رو باز میکنه میتونی این کارو کنی با زدن کلید vنقل قول:
وانت پیکان معمولی ساخته شده من برات میزارمنقل قول:
سوال دوم :من دارم ولی حجمش 27 mb است و خیلی طول میکشه
سوال سوم:توی همین تاپیک اگه سرچ کنی پیدا میشه به اسم masoud_bn
:10:
در بارهی سرباز ایرانی نظر نمیدید؟
اینم وانت میوه فروشی برای اقای امین گرامی ساخت اقا حامد
اینم وانت پیکان یه تغییراتی روش دادم روی بدنهکد:http://mihd.net/flxipko
کد:http://mihd.net/ftiz9gj
[quote=ali 08;2750729]یه سوال چه شکلی میشه چراغ ماشین ها رو وقتی ازشون پیاده میشی خاموش کنی؟[/]quote][code
_________
ممنون
اینم یه مودی که میشه نور چراغ رو خاموش و روشن کنی و در کاپوت رو باز کنی
]http://mihd.net/46ml8hq[/code]
پست قبلی خراب شد این درسته
کد:http://mihd.net/46ml8hq
من مکس پین دارم ولی برای Player نیست. برای مردم تو شهره. لینک دانلودش تو همین تاپیک هست.نقل قول:
به خاطر اسكين هيتمن كه گذاشتين ممنون. كسي اسكين مكس پين نداره؟ اگه بذاره ممنون ميشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- وانت پیکان معمولی قبلا ساخته شده. لینکش تو همین تاپیک باید باشه.نقل قول:
چند تا سوال داشتم امیدوارم به آنها هر چه زودتر جواب داده شود.
1. آیا کسی وانت پیکان معمولی را میتونه بسازه؟ اگر نمیتونه آیا وانت میوه فروش را داره؟
2.آیا کسی آسفالت جدید برای کل بازی داره؟
3.آیا کسی زن با حجاب برای بازی داره؟
ببخشید که سوالاتم اینقدر زیاد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آسفالت های بازی توی تقریبا بیشتر از 100 فایل هستش. بعضی نقطه های شهر آسفالت خوبی داره. کافیه تکسچر اون نقطه ها رو با MED پیدا کنی و جایگزین آسفالتهای خراب بکنی.
3- زن با روسری میشه ساخت اما با چادر نمیشه چون ما تو GTA چیزی به اسم حرکت با باد نداریم. تو MAYA و 3Dmax فکر کنم بهش Cloth میگن. یعنی حرکت یک چیزی مثل لباس تحت شرایط و محیط. اگر چادر سر یک کارکتر بکنیم خیلی خیلی مصنوعی میشه و حالتی مثل استوانه پیدا میکنه که خیلی خشکه.
4- این که دیگه برای محمد رضا و مجید کاری نداره.
کلید تشکر...نقل قول:
خیلی ممنون
من که درست کردم. عکسش رو ندیدید.نقل قول:
ممنون، من فایل رو دانلود کردم، توی توضیحات نوشته:نقل قول:
Just copy all files from "file" folder into your CLEO folder in gta sanandreas directory
میشه بگین که کجا باید بریزم؟ چون فولدر CLEO نداریم..!
سلام
من یه پچ enb دانلود کردم که مال کارت گرافیک قدیمی و دارکت 8 هست اما وقتی میرم تو بازی و از خونه میرم بیرون همه چیز محو میشه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. یادمه یکی کل تنظیمات enb رو ترجمه کرده بود اونو میشه بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته این یه تاکسی زرد بود که من از محمد رضا گرفتم و فقط روی تکسچرش تغییر دادم .
لینک دانلودش کجاست؟نقل قول:
وقتی از فشرده درش اوردی توش دو فولدر به نام fils و cloe3 وجود داره روی cloe3 کلیک کن حالا یه cloe می بینینقل قول:
cloe رو کپی کن در محل نصبت فهمیدی حالا cloe داری:5:
اقای ebicrossمیشه در بارهی اون چراغ ماشین ها که چند صفحه پیش گذاشتی بیشتر توضیح بدی چه جوری باید اضافه کنم
ای دل قافلنقل قول:
من میگم چرا هرچی زن درست می کنم با چادر گند میزنه به بازی و بازی اجرا نمیشه!:2:
یک چیز فهمیدم که میشه آدم با چادر درست کنی فقط میشه گفته آقا ابی ،یکم مصنوعی میشه باید مفصل ها رو رعایت کنی یعنی به مفصل رسیدی پلان ها رو نگه داری و دوباره از اونجا شروع کنی که مفصل به هم نخوره.
خودم این یکی رو امتحان نکردم.
آقای king of the kings بابت وانتها خیلی ممنون.
سلام
آیا کسی از شما اعضای دوست داشتنی تاپیک میتونه پزو پارس را یه ویرایش باحال کنه؟
مثلا:چراغهای عقب و جلو و بدنه و داخل ماشین{داشبورت وفرمان} را طبیعی تر کنه.
سلام،
یه سوال دارم...
بعضی از ماشین هایی ایرانی که به بازی اضافه کردم، وقتی میخوام برم اسپورتش بکنم، از بازی میپره بیرون..!
مشکل از کجاست؟
هر قسمت اسپرت بايد دامي اش روي ماشين باشه اگه نباشه بازي گير ميكنه . اين ماشين ها نبايد اسپرت بشن ! هميشه ماشين هايي كه براي دانلود گذاشته ميشن بايد تنظيمات carmods داشته باشن و شما هم بايد اونها رو انجام بدين كه متاسفانه بسياري از دوستان اينو انجام نميدن . اگه پژو آر.دي با قابليت اسپرت خواستي پ.خ بزن بهت بدم .نقل قول: