همه خسته نباشيد
ميشه به من كمك كنيد تا شماره سريال ابتدايي بازي Counter Strike 2008 كار شركت HI-VU رو داشته باشم
آخه روي جعبه نوشته بود من هم فقط ايميج CD رو دارم ممنون
Printable View
همه خسته نباشيد
ميشه به من كمك كنيد تا شماره سريال ابتدايي بازي Counter Strike 2008 كار شركت HI-VU رو داشته باشم
آخه روي جعبه نوشته بود من هم فقط ايميج CD رو دارم ممنون
چقدر خلوت شده!!!!
ميشه پينگ رو كم كرد؟
بچه ها كسي سريال كانتر رو نداره ؟
من ديدم يكي از بچه ها اين بازي رو گرفته بود و توي همين فروم پست داده بود
اگه ميتونيد كمك كنيد دمتون گرم
آقا من چند تا ورژن کانتر1.6رو دارم میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت internet که میرم یه سری سرور میاد یکی رو انتخاب میکنم بعد که میره تو اون بالا اینو مینویسه:warring:cl_flushpacketentity یا یه موقع هایی کیک میشم .راهنمایی کنید که از این سرورهای ایرانی یا garena چگونه استفاده کنم . و ورژن خوب کانتر اگه لازمه از کجا بگیرم.در ضمن من adsl 128 دارم.
سلام
من وقتی دنبال سرور می گردم اینو نشون می ده مشکلش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من یه یکی از دوستان در اینجا این سریال رو دادم مشکلش حل شدنقل قول:
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
دوست عزیز این اخطار رو بنده تجربه کردم اگه درست گفته باشم دربالای تصویر بازی در سمت راست قرمز رنگ هستنقل قول:
قا من چند تا ورژن کانتر1.6رو دارم میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت internet که میرم یه سری سرور میاد یکی رو انتخاب میکنم بعد که میره تو اون بالا اینو مینویسه:warring:cl_flushpacketentity یا یه موقع هایی کیک میشم .راهنمایی کنید که از این سرورهای ایرانی یا garena چگونه استفاده کنم . و ورژن خوب کانتر اگه لازمه از کجا بگیرم.در ضمن من adsl 128 دارم.
مربوط به پینگ هست من چند دفعه اینجوری شدم و پینگم خیلی بالا رفت و دیگه نتونست ارتباط قابل نوجهی با سرور داشته باشم چون به یه سرور خارجی وصل شده بودم ولی با سرور های ایرانی فقط با یک دفعه مشکل این جوری روبهرو شدم اونم بعداز چند دقیقه خوب شد
به یکی از سرور های ایرانی مانند مستر یا گیم زون وصل شو ببین همین جوریه؟
این ای پی مستر هست
82.115.23.10:27015
ورژن که شما میتونید بازی کنید 1.6 هست که اکثرا" اونو بازی میکنن اینترنتت هم خوبه مال من هم 128 هست
موفق باشی
ما هم ديگه هيچ.نه؟
ميشه كاري كرد كه پينگ كم شه؟
اینم لینک مستقیم کاندیشن زیرو برای دوستمونGregar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز چرا ناراحت میشی با دایل اپ نمیشه بازی کرد حالا خودت یهزره سماجت بخرج بده و به یه سرور ایرانی وصل شو در اونجا به ادمین بگو چه دستوراتی برای بهتر شده پینگ شما وجود داره این تنها راهی هست خب امتحان کن ضرر ندارهکد:ftp://ftp.sandy.ru/pub/games/CS/Win32/cs16_czero11_full.exe
دوست عزيز (( khelane )) از بابت راهنماييت بسيار ممنونم اما سريال شما با اون سريال فرق داشت
اون يه سريال 15 يا 16 تايي بود كه روي جعبه بازي بود .الان وقتي بازي رو اجرا ميكنم سريال رو ميخواد يه سريال هم تو بازي ميخواست كه aaaaaaaaaaaaa بود .
اين بازي مال شركت hi-uv هستش كه تمام بازيهاي خراب فارسي رو ميسازه :grrr::grrr:و توي اين آدرس هم پك بازي هستش كه ميتوني ببينياگه سريالش رو پيدا كني لطف بزرگي به من كردي . در هر صورت يه دنيا ممنونکد:http://www.hi-vu.com/Support.aspx
اقا من اینو کپی زدم ولی همیشه فوله یا کیک میکنه میتونی سرورهای ایرانی رو معرفی کنی یا راهنمایی کنی چجوری با GARENA بازی کنم؟نقل قول:
در ضمن با این سرور هم این ارور میاد.راجع به پینگ هم توضیح بده . مرسی
سلام
بچه ها کسی نمیدونه چرا بعضی موقع ها مثل الان جلوی بیشتر سرور ها نوشته not responding و نمیشه واردش شد
مثلا الان فقط میشه وارد سه تا سرور شد بقیشون جلوش همین عبارت رو نوشته و باز نمیشه
تازه اون سه تا هم یکیش قفله اون دو تا هم جا ندارن یعنی فول شدن!!!!
این دوتا سرور دیگه که نسبتا" خوبهنقل قول:
85.9.77.134:27015
85.9.77.142:27015
GARENA منظورت رو از این نمیفهمم؟
یه تصویر از ارور بزار اینجوری بهتره درمورد پینگ هم یه سری داده ها یا پاکت ها در بین سیستم شما و سرور ردوبدل میشه هرچقدر سرعت انتقال این پاکتها بالا باشه بهتره و میتونید راحت بازی کنید
اینو با یه بار راهندازی کردن کانتر درست میشه ولی اگه درست نشد بعداز چند ساعت یا چند روز بدونه شک شما رو بان کردن بان کردن یعنی اینکه یکی از ادمین های سرور به هردلیلی مشا رو از فعالیت در اون سرور منع کرده وبرای خارج کردن ای پی خود از حالت بان باید به یکی از ادمین های سرور گزارش دیهیدنقل قول:
سلام
بچه ها کسی نمیدونه چرا بعضی موقع ها مثل الان جلوی بیشتر سرور ها نوشته not responding و نمیشه واردش شد
مثلا الان فقط میشه وارد سه تا سرور شد بقیشون جلوش همین عبارت رو نوشته و باز نمیشه
تازه اون سه تا هم یکیش قفله اون دو تا هم جا ندارن یعنی فول شدن!!!!
خب برای داشتن سرورهای بشتر میتونی به سایت گیم مونیتور رفته و اونجا چندتا سرور خوب کانتر رو پیدا کنی
کد:www.game-monitor.com
سلام
یه مپ ایم هست که جولوش یه پلس بعد وسطش اب بعد سمت اونور میری از پله بالا اسنایپ بر میداری اون من رو میخوام از کجا dl کنم؟
نقل قول:
کد:http://www.hotlinkfiles.com/files/2670898_teq0c/aim_duztec1.bsp
سلام
بچه ها من اگه بخوام با رفیقم آنلاین کانتر سورس بازی کنیم باید چی کار کنیم؟
چند باز از طریق گارنا و ip امتحان کردیم ولی این ارور رو می ده
lan servers are restricted to locle clients (class c)
خوب كانتر هم سروراش انگاري پكيده!
garena یه برنامس که همه با اونwarcaraft و cs 1.6 بازی میکنن سروراش تو قسمت lan میاد.تو گوگل یه سرچ بده دانلود کن این سرورا همه فولن نمیشه رفت!!!نقل قول:
دست دیروز همین مپ رو در سرور ساتل بازی کردمنقل قول:
خب دوست عزیز من دیروز چها دفعه تو سرور گیم زون در ساعت 5 بعدازظهر رفتم شما باید وقتی برید که در اون وقت یه کم سرور ها خلوت باشه یعنی ساعت های صبح و بعد ازظهر شب و اواخر شب خیلی سرورها شلوغهنقل قول:
اگه وقت داشتم این برنامه رو دانلود میکنم ببینم چجوریه
دوست عزیز برنامه گارنا شبیه سایت wcgzone هست و همنیطو xfire در این جور برنامه ها باید به یه clan کانکت شی که پینگ خیلی کم باشه در غیر این ط.رت بازی معنای نداره باید یه کلام مخصوص خودمون درست کنیم که هممون تو ایران بتونیم با پینگ کم بازی کنیم با یان اینترنت ا ش غ ا ل این من خودم تو سایت wcgzone پارسال اینجور بازی هارو انجام دادم و فیفا 08 رو بازی میکردم و هی رنکم بهتر میشد برای درست کرن کلان هم در ین سایت باید امتیاز بالای 25 رو داشته باشی که من همین الان ثبت نام کردم از کجا کیربیارم؟
در کل یا باید پینگت خوب باشه تا بتونی با کلان های خارج از کشور بازی کنی یا باید با همین سرور های فول بچسپی همین
موفق باشی
آقا من فقط با سرور شاتل میتونم یکم بازی کنم اونم بعد از چند دقیقه میاد بیرون چون پینگم بالا میره چی کار کنم؟در ضمن بقیه سرورها هم یا sxeیاanti cheatمیخوان اینارو dlمیکنک و میریزم ولی از بازی میپره بیرون ارور visual c++ میده.
یه عکس از اخطار بذار برامون تا ببینیم چه مرگشه درمورد پینگ هم شاید از isp که ازشون اکانت رو گرفتی باشه که پینگت هی بالا میره باهاشون درمیان بزارنقل قول:
بردیا جون شما عکس رو گزاشتی چرا این خطار رو درگ نکردی بالا شما مپ یا نسخه کانتر شما دستکار شده هست یا مپ دانلود کردی درسته یا نه؟
چون همین اخطار رو بنده و چند تن از دوستان مواجه شدن یکیشون عین خودم مشکل مپ داشت شما هم گه دقت کنی در اخر نوشته اخطار رو مربوطه به مپ ها هست اگه مپهای اورجینالش رو داری بریز اگه نداری فردا برات اپ میکنم اگه دقت کنی نوشته
اخطار در بازی : ممکن است این سری غ=فایلها در بازی نابود یا اصلاح شده باشند
مپ های خطاری در بالا که مشاهده میکنیم
de_nuke
de_dust2
de_train
در اخر به احتمال زیاد در نقشه های دیگر هم با مشکل اینجوری مواجه بشی مانند infernoo or aztec که بیشترین بازی رهرو به خود اختصاص میدهند
من کانترو از سی دی ریختم نمیدونم دستکاری شده یا نه!!!! حالا این مپا رو چی کار کنم؟؟
دوستان اگر شاتل نرید بهتره
مدیر هاش کم دارن:34:
خب دوست عزیز این مپ هارو کپی کن تو پوشه cstrike در پوشه maps ابعد برو تو یه سرور که درحال بازی کردن دریکی از این سه مپ هستند اگهاخطار باز اومد بازم یه عکس برام بزار ضمنا" وقتی مپ هارو ریختی تو جای که گفتم برو تو بازی ببین تغیری در مپ میبینی بفرض مثل نقشه de_dust یا de_train برو و جواب رو بهم بده
کد:http://www.2shared.com/file/6712573/12d7de08/maps.html
سلام
با کانتر کاندیشن زیرو میشه به صورت لن بازی کرد؟؟؟؟؟؟
شاتل not responding شده؟
شاتل همش چیت دارن ادم نمیتونه واقعی با کسای دیگه بازی کنه دیروز یه یکی با نیک نیم افشاتره کدهای رو میزد حال انسان رو میگرفت شمنا" بردیا مشکلت حل شد؟
اویستا اینو برات از یه سایت پیدا کردم
How to play Counter strike condition zero on LAN
To play Counter Strike: Condition Zero on LAN (local area network) with friends, Please follow the below steps:
[Server Computer]
1. Start CS:CZ
2. Begin a Custom Game
[Clients Computers]
1. Start CS:CZ
2. Press '~' to bring up console window
3. Type 'connect server-ip-address' (w/o quotes) eg:
connect 192.168.0.1
مشکل من تا حدودی حل شده ولی یه موقع هایی پینگ میره بالا چند ثانیه گیر میکنه .بعضی از سرور ها هم sxeمیخوان ولی وقتی باsxe میرم میپره بیرون همون ارورو میده!!
سلام بازم از همون اخظار یدونه عکس بزار شاید اون مپ های که دادم بتونه چیزی رو مشخص کنهنقل قول:
من میرم تو یه مپ بازی کنم میگه sxe می خواد . منم دارم ولی بازم می پره بیرون باید چی کار کنم ؟ :(
سلام دوستان من دارم کانتر سورس بازی می کنم به صورت تکی و همون با bot ها . برا خودم کریت سرور می کنمو می رم تو بازی مثلآ زمین aim map ! دارم بازی می کنم مثلآ ما پیروز می شیم یعنی تروریست ! همون موقع که پیروز میشیم یحو میره روی لودینگو میره مرحله بعدی ! یعنی موقعی که هر مرحله هرکی برد change level میشه خودش به صورت اتوماتیک ایراد از کجاست ؟ می خوام مثلآ اگر aim map رو انتخاب کردم تا آخر همون aim map رو هی تکرار کنه بعد از هر برد یا باخت ؟
منتظرم
ممنون
دوست عزیز دقیق تر بگو چه اخطاری میاره و میری کدوم سرور و نسخه انتی چیت هم چنده؟نقل قول:
سلام کسی نیست به ما کمکی کنه ؟
منتظرم
دمتون گرم
دوست عزیز من این بازی رو ندیدم از نزدیک شاید مانند کانتر 1.6 وقتی نیو گیم رو میزنی بالای جای که نقشه رو انخاب میکنی تنظیماتی داشته باشه اگه بود یه ازمون و خطا کوچیک میرسی به نتیجهنقل قول:
من sxe7.8 fix1 دارم ولی الان دیگه اصلا sxe باز نمیشه فقط عکس local strike ش میاد اونم بعد چند ثانیه میره !!!! قاط زده؟؟
sermanto شما وقتی که newgame را انتخاب کردید باید روی گزینه ی game کلیک کنید و roundlimit , winlimit را صفر کنید.