مصرفم بالاست سرویس های حجمی دارای شبانه رایگان هم نسبتاً گرونهنقل قول:
انرژی هم باید موقت باشه
گزینه بهتر از پارس آنلاین هست؟؟
Printable View
مصرفم بالاست سرویس های حجمی دارای شبانه رایگان هم نسبتاً گرونهنقل قول:
انرژی هم باید موقت باشه
گزینه بهتر از پارس آنلاین هست؟؟
اگه مصرف روزانتون بالاست و به حجم روزانه بیشتری برای وبگردی و غیره نیاز دارید برید سمت های وب . برای دانلود هم به نظر بنده برید سمت شاتل و با شاتل لند (آپلودسنتر ) دانلود هاتون رو انجام بدین. در کنار اینها بسته های شبانه اپراتورها هم پیشنهاد میشه اگه تو منطقتون سرعتش مناسب باشه.نقل قول:
های وب که بسته رایگان شبانه ندارن گرون تمام میشه برام بصرفه نیستنقل قول:
شاتل لند هم واسه سرور های خارجی نیست
منم مصرفم بالاست
مخابرات ۲۰ گیگ میده همراه دانلود شبانه. شبی ده گیگ دانلود ۴۰ تومن
حالا های وب ۲۵ گیگ میده ۴۰ تومن شبانه هم ندارد
چه تفاوتی بین بسته های جشنواره ۱۰۰ گیگ پارس آنلاین هست شش ماهه ۷۷ _ ۱۴۵ تومن؟؟؟
سلام
من درخواست جمع آوری سرویس رو دادم. پارس آنلاین میگه نمیشه و تا آخر مدت قرارداد باید صبر کنید. (5 ماه دیگه!!!)
من هم 195 شکایت کردم.
میگفت قانونه و تو مدت جشنواره نمیشه جمع بشه و از این حرفا. الان به مشکل نخورم تو جمع آوری خط
500 تومن پول دادم یک ساله های وب گرفتم. حالا پارس آنلاین تخلیه نمیکنه.
3 سال های وب داشتم الان متوجه شدم الکی ازش ناراضی بودم.
شکایت به کجا رسید؟نقل قول:
با پیگیری که انجام داده بودم ، سرویس منو که روی 9 مگ بسته بودن، بررسی کردن و حدود یک ماه و نیم قبل روی 14 مگ بستن.
سرویس من توی تایم های رایگان سرعت دانلودش 1.5 مگ بر ثانیه بود.
امروز حدود نیم ساعت قبل ار تمام شدن تایم رایگان، سرویسم دچار قطع و وصلی شدید شد و تا 2 ساعت هم صبر کردم که خودشون مشکل رو برطرف کنن ولی همچنان قطع و وصلی شدید داشت.
تماس گرفتم و گفتن که خط تلفن شما برای 14 مگ کشش نداره و روی 12 مگ بستن.
بنظر شما چنین چیزی امکان داره؟
توی بررسی قبلی خودشون، سرویسم تا 14 مگ کشش داشته و حالا میگن تا 12 مگ کشش داره.
این چیزا رو از خودشون میسازن که الکی سرعت دانلود رو پایین بیارن؟
شما اول وارد تنظیمات مودم بشید و میزان نویز خط رو بررسی کنیدنقل قول:
همچنین ببینید که max rate چه عددی رو نشون میده
در واقع با این ها میتونید بسنجید که خطتون واقعا مشکل داره یا از طرف پارس آنلاینه!
البته ظاهرا اگه مرکز مخابراتی که هستید مشکلی نداشته باشه اینکه پارس آنلاین بخواد رو 16 ببندن مشکلی ندارن
دوستان کسی روی پارس آنلاین مشکل اخطار dns هنگام وبگردی داره؟
مرسینقل قول:
میزان نویز خط رو چجوری بررسی کنم؟
با بررسی میزان snr دانلود و آپلودنقل قول:
تو گوگل جستجو کنید مطالب خوبی در مورد نویز خط هست
نقل قول:
دقیقا منم سرویسم به همین علت اومده روی 9 مگ از 16 . یه مدت خوب بود
بعد 2 هفته با نویز خیلی شدید بود توی پنل snr مدام پایین بالا میرفت میرفت روی 12 بعد 6 بعد 2 حتی 0
و همش قطع میشد ارتباط اخر هم اوردن روی 9 دیگه اینجور نشد . حالا هم گفتم بیارن روی 12 شاید اون خوب باشه برام.
راستی up هم از روی 1 مگ اوردن روی 512 چون اونم نویز شدید داشت که خوب شد . کلا نمیدونم چرا اینجوری شد کیفیت
قبلا مشکلی نبود
بنظرت مشکل از چیه؟نقل قول:
پارس آنلاین داره بازی درمیاره یا واقعا کشش خط تلفن پایین اومده؟
دوستان اگه سرویس 256 نامحدودشو بگیرم بعد از دانلود 20 گیگ رو چند میاد سرعت ؟
امروز زنگ زدند، یه فرم فرستادند گفتند برامون بفرستید تا خط رو جمع کنیم.نقل قول:
الکی با دغل و دروغ میخواستن به زور خط رو اشغال نگه دارند.
نقل قول:
از کنسول مودم نویز خط رو بررسی کن، اگر میشه عکسش رو بفرس، ولی اگر قبلا خطت 16 مگ میکشیده صد در صد پارس انلاین داره بازیت میده منم مشکل نوسان SNR داشتم که با پیگیری مشکلم حل شد و دیگه نوسان نداره.. مشکل از خودشونه خلاصه به من گفتن پورت مخابرات مشکل داشت تعویضش کردیم!
یا مشکل از پورته مخابراته یا مشکل از اسپیلیترهای پارس انلاین داخل مرکز مخابراتیه!
سلام دوستان من به تازگی به سرویس پارس آنلاین ملحق شدم. طرح جشنواره رو خریدم که روی 2 مگ بود ولی برای من روی 8 مگ بسته شده
دو تا سوال دارم از دوستان
1- برای شما هم اپلیکشن پارس آنلاین مشکل داره ( تا بازش میکنی سریع بسته میشه )
2- بسته انرژی بین الملل که روزی 2 ساعت هست ترافیک داخلی هست یا خارجی ؟ البته نوشته ترافیک بین الملل ساعتی اصولا نباید منظورش ترافیک داخلی باشه هیچ تبصره ای هم نداره. کسی استفاده کرده از این بسته ؟
اتفاقا همینکارو میکنم اما صفحه باز نمیشه و ارور میده دقیقا مثل مواقعی که ترافیک تموم شدهنقل قول:
اینم تصویرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.نقل قول:
بسته ی 2 ساعته هم ترافیک خارجی هست. دقیقا یه چیزیه مثل شبانه رایگان.
دوستان لطفا اگه مشکلی داریم همه با هم در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین مطرح کنیم، چون با تجربه ای که داشتم هم خوب جواب میدن هم پیگیری مناسبی دارند، البته با وجود اینکه من با اپلیکیشن مشکلی ندارم اما با نوع زمان و تاخیر گزارشات مصرف مشکل دارم که میتونیم اونجا مطرحش کنیمنقل قول:
نقل قول:
والا نمیدونم فقط میدونم با پیگیری درست میشه تقریبا من تو این مدت حسابی خطم رو چک کردن
الان روی 15 مگ آوردن. رنج آی پی ها هم بهتر شده همش با 91 شروع میشه
ولی از نو اینترلیو آوردن روی اینترلیو انگار مشکل نویز حل شد فعلا پینگ و سرعت خوبه بدون نویز تا ببینم چی میشه
ولی بدون پیگیری کنی اگه خطط بکشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.
بازم پیگیری های بیشتر کردم.نقل قول:
توی آخرین تماسی که داشتم، بهم گفتن که فاصله شما تا نزدیک ترین مرکز مخابراتی 2.5 کیلومتره و این باعث شده که خط شما نتونه بالاتر از 12 مگ رو بکشه.
حالا به فکر تغییر محل زندگی افتاده ام. یه جا برم که نهایتا 500 متر با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. :n02:
با سلام خدمت دوستان گرامی
قرارداد من در پارس آنلاین شامل کسر یک سوم ترافیک به ازای دانلود شبانه است. اما الان سه روز هست که شبانه برای من رایگان شده و هیچ حجمی کم نمیشه. هم چنین گزارش مصرف هم که قبلا شامل جزئیاتی مثل زمان شروع و پایان اتصال بود هم تغییر کرده و کل ترافیک یک روز را فقط با تاریخ آن مشخص کرده است. هیچ گونه اطلاع رسانی یا پیامی هم در این مورد دریافت نکردم.
خواستم بپرسم آیا دوستان در این باره خبری دارند و با چنین تغییراتی برخورد کرده اند؟
سلام. امروز یه اپدیت اومد برای اپلیکشن که درست شد.نقل قول:
قبلش هم یک بار گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد
ولی جالب اینه که بسته های انرژی که تو اپلیکشن به من نشون میده خیلی بیشتر از چیزی هست که تو سایته . مثلا بسته انرژی آخر هفته هست که تو سایت نیست یا انرژی ایران ( یکم ماهه 100 گیگ) یک روزه نامحدود و یک هفته 20 گیگ .
عجیبه.
کلا این هفته یکم پارس آنلاین ریخته به هم
امروز رفتم تو پنل دیدم اسم اشتراک و کد ملیم دوباره برگشته به مشترک قبلی این خط !
والا دوست عزیز من تو اینستاگرام پارس آنلاین یه مقایسه قیمت بین پارس انلاین , ایرانسل و آسیاتک انجام دادم بلاکم کردن:n13::n19:نقل قول:
کوچک ترین انتقادی کنی بلاک میشی در پیج پارس آنلایننقل قول:
دوستان شما هم تو گزارش مصرفتون دیگه به میزان آپلود دسترسی ندارید؟
من که چه تو سایت و چه تو اپلیکیشن ندارم!
اینطوری که درست نیست!
باید تکلیف آپلود هم مشخص باشه
دوستان من دنبال شرکتی هستم که اینترنت شبانه رایگان مناسبی داشته باشه. پارس انلاین چطوره در این زمینه؟
در سایتشون مبالغی که برای سرویس ها نوشته بعد از افزودن مالیاته یا بدون مالیات؟
بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته
کلا از سرویسشون راضی هستید؟
خطت تا چند مگ کشش داره؟؟نقل قول:
شبانه هاش خوبه محدودت نمیکنن! اما اگر دانلود زیاد داری بیا سمت شاتل از شاتل لند استفاده کن.نقل قول:
36 گیگ رو همون اول سرویس میدن.
مالیاتم موقع پرداخت اضافه میشه.
حجم دانلود برام خیلی مهم نیست. شبی دو گیگ کافیمه. داشتن شبانه با قیمت معقول برام مهمه.
شاتل لند چیه
من قبلا شبی 12 گیگ میتونستم دانلود کنم از شبانش.نقل قول:
شاتل لند یه بخش آپلودسنتر داره
11 تومن میدی 5 ترابایت حجم میده بهت.
هیچقدر دوست داری دانلود میکنی. چه شب چه روز.
سرویستون چند مگ بود؟
11 تومن هرماه میدی هرماه 5 ترا دانلود؟!
دانلود از سرور خارجی باشه ارزش داره؟؟؟نقل قول:
کسی راه حلی نداره؟! قبلا با پارس آنلاین تماس گرفتم جواب بی ربط داد ایمیل هم زدم فعلا جواب ندادن
__________________________________________________ ____________________________
قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد یا قرار داد به پایان میرسید بصورت اتومات متصل میشدم به صفحه پارس آنلاین و میتونستم براحتی خرید یا تمدید کنم اما خیلی وقته این امکان از بین رفته و تو همچین مواقعی سیستم به پارس آنلاین متصل نمیشه ! برای همین مجبور میشم رمز و پسووردم بدم به شخصه دیگه ای تا برام خرید کنه، کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم فقط زمانی که قرار داد به اتمام رسیده یا ترافیک خالی شده یه همچین ماجرایی پیش میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید DNS هاتون رو دستی و رو سرور غیر پارس انلاین ست کردید که موقع اتمام سرویستون دسترسی به اون سرور قطع میشه و ...
دوستانی که برای ریز مصرف به 195 شکایت کردن نتیجه شکایتشون چی شد؟
من هم چند سال پیش این مشکل داشتم بعد که تماس گرفتم به پارس متوجه شدم dns اشتباه بعد دیگه درست شد.نقل قول:
بالاخره انرژی ها برای ما هم فعال شد ( که قبل از اینکه انرژی ها بیاد جشنواره گرفته بودیم)
واسه آپدیت چند تا بازی نامحدود 24 ساعته گرفتم سرعتش کم نشد و مناسب بود
اگه همینطور بمونه خوبه
من جشنواره داشتم که داره تموم میشه میخوام یک طرح با شبانه بگیرم خطمم راحت 16 مگ میکشه و 16 مگم هست سرعت شبانم چطوری میشه مثلا رو 128 یا 512 چجوریه؟؟
سئوال منم هستنقل قول:
باتجربه ها لطفا جواب بدن
اصولا ما اگه سرعت 128 بگیریم تو روز بازم سرعتمون 16 میمونه؟ یا کم تر میشه؟ و اینکه سرعت تو بازه شبانه چه جوریه؟
البته میدونم که پارس آنلاین گفته الویت با کسی که سرعت بیشتر گرفته اما میخواستم بدونم در عمل چی میشه