کدوم مدلش برای ترنس خوبه؟ حالا تا 100 تومن ایراد نداره .... هزینه میکنم!نقل قول:
برند بهتر باقیمت پایینتر نیستش برای ترنس؟
Printable View
کدوم مدلش برای ترنس خوبه؟ حالا تا 100 تومن ایراد نداره .... هزینه میکنم!نقل قول:
برند بهتر باقیمت پایینتر نیستش برای ترنس؟
دوستان برای سبک راک ومتال با هزینه 120-150 چه ایرفنی رو پیشنهود میدین.برا بار سوم درام میپرسم
Audio-Technica M30نقل قول:
Klipsch image s4نقل قول:
ببخشید اگه دیر جواب می دم (:نقل قول:
تقریبآ خیر مگر استفاده از سری (TIP) سیلیکونی فشرده که اینجا بعید می دونم حتی غیر فشرده هم گیر بیاد البته یک علت اینکه حتی با سری بهتره نمی شه صدای محیط رو به طور کامل حذف کرد بخشی از اون بر می گرده به نشتی صدا از بدنه یا کابل به به سری یا بخشی از لاله گوش که با بدنه هدفون در تماس هست و این موضوع برای کاربرهای مختلف متفاوته و بستگی به حساست اونها داره
در حال حاظر بهترین توگوشی هایی که ضریب حذف نویز زیادی دارند در حدود 40 دسی بل هستند نه بیشتر ولی اگه خیلی اسرار به حذف نویز محیط با IE8 دایرد بهترین پیشنهاد استفاده از ماژول نویزکنسلینگ فعال هست که سر راه هدفون قرار میگیره و ضریب حذف نویز رو خیلی بیشتر از بهترین سری ها می رسونه
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
بی شک IE8 ارزش خرید بالاتری داره ولی این کاربرد شماست که تعیین کننده خواهد بود نه بهترین مدل موجودنقل قول:
مطمئنن استفاده از ابزار تخصصی هر کاری نتیجه بهتری خواهد داد و در غیر اینصورت تقریبآ رضایت بخش ممکنه نباشه
شما هم موفق باشید.
قیمت دقیقش تو بازار ایران چقدره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
آیا از اون سنهایزر بهــتره؟
خیلی خلاصه چون واقعآ فرصتم کمه و باید سریع برگردم (:نقل قول:
تا وقتی در ایران هستید سعی کنید از مدلهای Costums دوری کنید دلیلش اینه که احتمال بسیار زیاد قالب گیری هر چقدر هم دقیق انجام بشه ممکنه اون هدفون درست توی گوش شما فیت نشه و مجبور به ترمیم بشید که کلی هزینه روی دستتون میزاره و اگر در سن رشد هستید ترجیحآ سفارشتون رو عقب بندازید تا با مشکلی مثل کوچیک و بزرگی در دراز مدت هدفون مواجه نشید به هر حال هزینه ارسال قالب و قالب گیری به حدی زیاد هست که تقریبآ روی دوبرابر قیمت مدل مشخصی باید حساب کنید
صدای 535 گرم و فان هست به خصوص در مید و Westone 4 صدای مانیتور تری داره که حرفه ای تر به نظر میاد
هیچ وقت دست ساز بودن دلیل و تضمین بر کیفیت ساخت هیچ محصولی نیست اتفاقآ گاهی اوقات برعکس هم هست
پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب مدل خاصی یک بار دیگه با خودتون کاربرد و هدف تون رو از خرید هدفون نه مدل خاصی مرور کنید تا بعدآ پشیمون نشید
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
حدود 400 تومن و هم اصل و هم تقلبی و هم Highcopy داره و تشخیص هر سه از هم تقریبآ مشکله به خصوص اصل و Highcopyنقل قول:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
پد = روکش ابری یا فوم برای هدفونهای با استایل یا ظاهر Earbudنقل قول:
سری یا Tip = سری ابری یا فوم یا سیلیکونی یا گاهی اوقات لاستیک نرم برای هدفونهای با استایل توگوشی یا inear
اینجا گیر نمیاد مگر سفارش بدید از خارج براتون بیارن که به صرفه نیست تصور کنید برای یک جفت سری خوب که قیمتش حدود 20 تون می شه شما باید 100 تومن هزینه کنید بابت کرایه و سود وارد کننده
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
به ترتیب و مناسب کاربرد شمانقل قول:
1. m50
2. Dt770 که بهتره به جای این Dt990 رو جایگزین کنید
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
نقل قول:
مشکل اصلی سنهایزر اینه که Dj ها از این برند زیاد خششون نمیاد (:
به هر حال مدل مورد نظر شما بسیار بهتر از محصولات مشابه از کریتیو هست اما کاربرد شما تعیین کننده مدل خاصی خواهد بود نه برند و سابقه و فروش بالای اون برند
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
بدون شک بهترین مدل توگشی در حتی سطح قیمت دوبرابر خودش هست و فعلآ خواهد بود و نه مثل بعضی از بهترین ها که توی یک خصوصیت صوتی بهترین هستند اما . . .نقل قول:
اگه براتون امکان داره که از خارج خرید کنید تا 200 تومن ارزش خرید داره
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
فلیپس ارزش خرید بالایی نداره البته با ارفاق زیاد چون واقعا ارزش خرید ندارهنقل قول:
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
در تکمیل فرمایش شما دوست عزیز (چون می ترسم پیوست جواب کنم (: )نقل قول:
Dt770 و سایر مدلهای مشابه این برند نمونه های با امپدانس پایین و مناسب کاربردهای متفاوت دارند مثلآ 32 و 80 و 250 و 600 اهم رنج معمول امپدانس قابل انتخاب هست که متاسفانه اینجا 250 اهم موجود دارند
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
نظرها متفاوته چون کاربرها گوشهای متفوتی از نظر ظاهر دارند ولی این هدفون چندان هم که فرمودید مشکل حذف نویز نداره و به نظرم در سطح خوبی هست و سنهایزر هم ادعایی به حذف زیاد نویز توسط این هدفون نداشتهنقل قول:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سنهایزر هدفونهای سطح حرفه ایش بیشتر ارزش خرید دارند چون تخصص این برند هست و در سطح آماتور چندان مدلهای کاربرد پسند نداره شاید یک دلیلش این باشه که سنهایزر تصور می کنه همه از همون اول حرفه ای گوش میکنند و صدای مدلهای ارزون قیمتش هم مثل حرفه ای هاش با بیس خیلی ضعیف شنیده می شه که خوشایند یک کاربر آماتور طالب شنیدن صدای با توان بالا و بیس قوی نیستنقل قول:
می شه به طور کلی گفت بالی 400 تومن سنهایزر مدلهای اصلیش رو آماده برای انتخاب ما گذاشته و بقیه جهت جوری جنس ساخته شدند
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
آمپ اینجا به سختی گیر میاد و اینکه مدل Piq از سری محصولات سونی چندان هدفون با کیفیتی نیست ولی صرفآ داشتن آمپ دلیل بر توانایی راه اندازی و دریافت هر هدفونی نیستنقل قول:
به نظرم بهتره برای شنیدن بیس قوی و فان یه نگاهی به محصولات Audio Technica بکنید و برای بیس قوی و حرفه ای به Beyerdynamic و برای بیس متعادل به AKG فکر کنم همینا کافی باشه
شما هم موفق باشید
نقل قول:؟
یکی جواب بده !
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزيز
من چند وقتي هست كه sj55 گرفتم . خواستم ببينم شماكه m50 داري پيشنهاد مي كنيد به m50 ارتقا بدم يا تفاوت چنداني حس نمي كنم ؟
سلام دوست خوبم .
راستش من صدای sj55 رو گوش نکردم که بتونم نظر قاطعی بدم ولی خب درباره m50 به اندازه کافی هم تو این فروم هم فروم های خارجی بحث شده و به نسبت قیمتش هدفون عالی ای هستش ، و یه صدای فان و نیمه حرفه ای داره .
اگه از صدای هدفونت راضی هستی که به نظر من فعلا ارتقا نده . چه کاریه !
اگه از صدای هدفونت راضی نیستی و کرم داشتن هدفون از برندای مختلف رو نداری به این هدفون میتونی جدی فکر کنی .
اگه از صدای هدفونت راضی نیستی و مثه من کرم داشتن هدفونای خوب از برندای مختلف رو داری خب میتونی یه مدل از beyer یا sennheiser فکر کنی .البته اگه به بازار خارج دسترسی داری به shure , grado هم میتونی فکر کنی .
محدوده (نگفتم رنج و فارسی را پاس داشتم :31: ) قیمتت رو مشخص کن تا آقا رضا یه هدفون خوب بهت معرفی کنه.
سلام دوستان...
برای pc میخوام هدفون بخرم...ترجیحا هدست...کاربرد موزیک و گیم و فیلم...به صورت حرفه ای نه میخوام صدای لذت بخشی رو بده...بیس کم نباشه خیلی زیاد هم نباشه...قابل تنظیم باشه...
میخوام راحت باشه و نرم و دور گوش قرار بگیره...و جنس بدنه با کیفیت...صدای شفاف
این مدل رو انتخاب کردم:
philips shc 8585
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل خوبه؟؟/
حدود 130 الی 140 هدست یا هدفونی بهتر از این وایرلس که پایه شارژر داشته باشه سراغ دارید..ممنون میشم راهنمایی کنید.
lمدل های زیادی تو تاپیک پیوست خورده قیمت گذاشتم. بهترین برند های موجو پاناسونیک سونی AGK و سنهایزر هستند.نقل قول:
مدلی که خودم خوشم اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که حدود 140-150 هستش.
سلام...نقل قول:
ممنون از راهنمایی های سریعتون....
میبخشید این تاپیک پیوست خورده قیمت کجا هست؟؟
این مدل Sony MDR-RF4000K دیدم..خیلی خوشم اومد...راجب به صداش میزان باس کیفیتش یکم توضیح میدی و این که راحت تو ایران و تو اصفهان گیر میاد؟؟؟
ممنون
درباره یکی از مدل های مشابهش قبلا نوشته بودم
فکر کنم این مدل هم وارد بازار شده. تو یه مغازه نزدیک میدون تجریش تهران موجود بود شرکت هم زده وارد کرده حالا شما بتونید پیدا کنید یا نه من نمیدونم.
سلام...نقل قول:
ممنون
دنبال این سونی میگردم...چند مدل پاناسونیک هم دیدم که مدل دقیقشون رو فردا میگم...
ممنون:40:
دوستان من یه هدفون in ear خیلی خوب میخوام که باهاش بتونم آهنگ های سبک پاپ سنتی و دنس رو با کیفیت و بلندی صدای عالی گوش کنم از نظر مالی هم هیچ محدودیتی وجود نداره . شما چی پیشنهاد میدین ؟ سورس : سانسا کلیپ +
فقط ترجیحاً داخل بازار ایران پیدا بشه . با تشکر
1. IE8 حدود 400 تومننقل قول:
2. Ultimate Ears TripleFi 10 Pro حدود 400 تومن
3. MDR-EX1000 به قیمت بسیار ارزان ، 600 تومن
برای شنیدن حداکثر کیفیت هر سه نیاز به آمپ هست ولی هر چند که دو مدل اول چندان از این نظر سخت گیر نیستند ولی مدل سومی توانی بیش از چند برابر پلیرشما نیاز داره در حقیقت چیزی نزدیک به 200 میلی وات در مقابل اون 20 میلی وات مفید پلیر پرتابل ، رقم بسیار بزرگی حتی روی کاغذ به نظر می رسه
شما هم موفق باشید.
خُب این توان باید از کجا تأمین بشه ؟ !نقل قول:
jنقل قول:
از قطعه ای به نام آمپلی فایر عزیز ... آقا رضا که اول گفتن نیاز به آمپ دارن .
ار فون سوم رو باید از کجا تهیه کنم ؟ نمایندگی جایی میشناسید معرفی کنید ؟نقل قول:
هدفون shure 535 احتیاج به آمپ داره ؟
بیشتر سبک راک و پاپ گوش میدم
سلام به بچه های گل
فردا میخام برم 3ncبخرم اگه کسی خریده بگه خوبه یا بده ممنون قیمت مجتمع نور 97000تومن
Creative EP-3NC
9 mm Neodymium magnet Driver Units:
6Hz - 23kHz Frequency Response:
33ohms (Active noise-cancellation turned on) 16ohms (Active noise-cancellation turned off) Impedance:
104dB/mW (Active noise-cancellation turned on) 102dB/mW (Active noise-cancellation turned off) Sensitivity:
1.3m Oxygen-Free Copper cable Cord Length:
3.5mm gold-plated stereo miniplug Input Plug:
27g (without packaging) Net Weight:
دوستان هیچ کی پیشنهادی واسه من نداشت؟
از مدل های behind the neck , تا ۴۰ تومن….
با ایپاد و ایفون گوش میدم.
سلام آقا رضا
من یه ایرفون cx 310 سفارش دادم
تازه با اینجا آشنا شدم خواستم ببینم ایرفون خوبیه ؟
می تونم سفارش کنسل کنم.
به نظر شما ارزششو داره کنسلش وAudioTechnical ATH-CKS55i یا t-jays three یا چیزه دیگه ای بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته با تشکر از آقا رضا:20::20:
نمایندگی سونی (ایران رهجو) موجود دارند البته به شخصه اطلاعی درست و دقیق از اصل بودن موجودیشون ندارم چون هم اینکه خیلی ارزان قیمت ارائه شده حتی نسبت به قیمت دلاری و هم اینکه جدیدآ چند مدل تقلبی به تعداد زیاد موجود شده شما با احتیاط خرید کن هر چند از صدای این هدفون حتی بعد از 100 ساعت هم به سختی بشه تشخیص داد اصل هست چون هدفون بسیار سرسختی هست و به سرعت Burn-in نمیشه تا خیال خریدار از اصل بودن راحت بشهنقل قول:
در آخر این هدفون رو به قیمت 1 میلیون و 50 هزار تومن خریدم ولی اینجا قیمتش حدود 600 تومن هست که خیلی جای تعجب داره و اینکه پایین ترین قیمت فعلی و دلاری این هدفون:
که می شه چیزی در حدود 900 تومن با احتساب دلار 1400 تومن ولی اینجا به قیمت 600 تومن موجود هست!
شما هم موفق باشید.
متاسفانه مدل مناسب که به شخصه تست کرده باشم سراغ ندارمنقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
مبارکتون باشه و به اینجا خوش امدید امیدوارم که به زودی ریویوی هدفون جدیدتون رو بخونم تا از تجربه شما هم استفاده کنیم
زیاد نگران کیفیت صدای CX310 نباشید هر چند که به شخصه تست نکردم اما صدای خوبی به نسبت قیمت داره و اینکه متاسفانه مدلهای انتخابی شما رو هم به شخصه تست نکردم اما هر کدام از این سه مدل مورد نظر شما نسبت کیفیت به قیمت خوبی دارند هر چند که انتظار بسیار زیادی هم از هدفون در این رنج قیمت نباید داشت
شما هم موفق باشید.
اول از شما به خاطر فعالیت روزافزون کمال تشکر رو دارم (:نقل قول:
دوم ببخشید چون پست قبل با شما خط رو خط شدم (:
و در ادامه نظر شما:
بستگی به سورس داره یعنی اگه سورس پلیر قوی و سورس تراک با کیفیت متوسط داشته باشید چندان لزومی به آمپ برای 535 نیست اما اگر سورس پلیر شما قوی نباشه احتمالآ برای شنیدن حداکثر کیفیت صوتی 535 نیاز به آمپ هست البته این هدفون رو به راحتی می شه با پلیرهای پرتابل استفاده کرد
به نظرم درایو کردن این هدفون برای اکثر پلیرها به دلیل حساسیت بالای 535 کار خیلی سختی نیست و از 100% می شه حدود 80% از کیفیت این هدفون رو شنید
شما از کجا و به چه صورت این هدفون رو تهیه خواهید کرد؟
شما هم موفق باشید.
شما میتونید از هدفون فیلیپس SHS5200 استفاده کنید(در صورت موجود بودن). این هدفون، برخلاف اکثر هدفون های دیگه این برند، نسبت کارایی به قیمت خوبی داره. قیمتش هم حدود 15 هزار تومن هست که برای یه behind the neck مبلغ کمی هست و حتی اگه ازش خوشتون نیومد، ضرر چندانی نکردید.نقل قول:
به نظر من این هدفون با وجود قیمت پایینش، کارایی به نسبت خوبی رو بهتون میده. من خودم با وجود اینکه با behind the neck راحت نیستم، از استفاده از این یکی لذت میبرم:8:
راستش رضا جان از سایت آمازون حدود قیمت هم 530هزار توماننقل قول:
دوست عزیز با تشکرنقل قول:
من میخوام رو گلاکسی نوت استفاده کنم.باید فیشش اوفقی باشه نه زاویه دار.
راستی مدل beats tour چطوره؟
رضا اُمیدووو عزیز با این اوصاف ریسک نمی کنم . یه چیز که تو بازار جهانی مطرح باشه و نیاز به آمپ نداشته باشه چیه ؟ اصلاً یه ارفون بگو نیاز به آمپ نداشته باشه و تو بازار ایران یافت بشه ( پاپ . سنتی . دنس . الکترونیک . رپ و هیپ هاپ ) سبک هایی که گوش میدم .نقل قول:
سورس : سانسا کلیپ +
خب اینی که شما میگی میشه تقریبا همه چیز... اگر بودجه اتون رو مشخص کنید دوستان خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن. حول و حوش 100 تومن انتخابای خوبی میتونید داشته باشید که آمپ نخوان. مثل Klipsch S4 یا Audio Technica S55 یا jays threeنقل قول:
بالاخره دیروز K 99 رو گرفتم.با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و با تشکر ویژه از آقا رضا:11:
از شرکت "بنیان سیما صوت" به قیمت 80 تومن گرفتم.خیلی هم خوش برخورد بودن.:46:
الانم تو مرحله burn-in هستم.:31:
اون مدل موجود نیست متاسفانه نظرت در مورد مدل 8200 چطور ه؟نقل قول:
ممنون رضاجان ،نقل قول:
اسم شرکت به لست نمایندگی ها و لیست قیمتش رو به تاپیک قیمت اضافه کردم.
ممنون
audeo phonak احتیاج به آمپ نداره با پلیر شما هم خیلی خوب مچ هست و قیمت مناسبی هم داره. البته ایران نیستنقل قول:
گفتن که لیستشون آپدیت نیست.بهتره قبل از خرید استعلام قیمت کنین.نقل قول:
بودجه نامحدوده . حالا شما بهترین رو که با پلیرم مچ باشه بگونقل قول:
طرف راک و متال و هوی و این چیزا هم اصلاً نیستم ! و اون سبک هایی که گفتم رو گوش میدم .
ایران بودن ـش مهمه دوست عزیز با اینحال مدلی که فرمودید برای تهیه ـش از خارج تلاش میکنم . مدلی که با سبک ها و سورسی که نام بردم مچ باشه و بشه داخل ایران تهیه ـش کرد رو هم نام میبرید ؟نقل قول:
راستی پیزفول عزیز من الآن رفتم تو سایت ـش . منظورم audeo phonak هست . دقیقا کدوم مدل ـش رو برای من پیشنهاد میدین ؟
آخه يه نفر جواب بده اين مدله خوبه يا بد يا حتي با 100تومن چي بخرم[
Creative EP-3NC
دوستان Sennheiser PMX 60 چطوره؟ از کجا بخرم؟