وقتی هنوز درک اینو نداری که ادامه ی بحث تو پروفایل برای چیه ، کلا .....نقل قول:
ادامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی هنوز درک اینو نداری که ادامه ی بحث تو پروفایل برای چیه ، کلا .....نقل قول:
ادامه :
نقل قول:
بابا همه اینجا یه چیزیشون هست...
خوبه گفتم دیگه ادامه نمیدم،چی میگی شما الان؟؟؟با کی کار داری؟؟؟
برو عمونقل قول:
برو پی کارت
نقل قول:جوابتونو نمیدم که خودتون برین تو قفس هاتون...:n09:نقل قول:
سلام دوستان.
یک سوال. اگه درایوری روی لپ تاپ نصب بشه که مال این مدل نیست چه اتفاقی می افته؟
والا ما که داریم کم کم پشیمون میشیم از خرید z510. انرژی منجر که درست کار نمی کنه و بعد خاموش شدن تنظیماتش ریست میشه. (میخوام درایور زد500 رو نصب کنم ببینم چی میشه.)
تاچ پدمون هم که مولتی تاچ عمل نمی کنه.
درایور wlan رو هم که نمی تونم نصب کنم. (نسخه درست رو دانلود کردم اما وفتی کلیک می کنم stopped working میده.)
صفحه تنظیمات dolby home theater رو هم که باز نمی کنه، عین بالاییه. (راستی چطور میشه صدا رو تنظیم کرد؟ از صداش خوشم نمیاد. وقتی هندزفری هم میزنم بهش، صداش انگار از ته چاه میاد بالا.)
والا به نظر من خوبیش فقط به شیک بودنش، بک لایت داشتن، آروم بودنش و داغ نکردنشه. :n13:
شما ویندوز 8.1 دارین؟نقل قول:
یکبار ویندوز 8 نصب کنید ببینید این مشکلات بازم هست یا نه.اگه اینطور باشه بهتره صبر کنید تا کمپانی درایورهای بهینه شده برای ویندوز 8.1 رو منتشر کنه (مخصوصا energy management که باهاش مشکل دارید.چون درایوری که برای این لپ تاپ اومده برای ویندوز 8 هست)
تاج پد برای من هم مولتی تاچ(کلیک راست با دو انگشت) وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم از کار افتاد ولی درست کردمش.البته فکر کنم قبلا راه حل رو بهتون گفته باشم(البته ممکنه راه حل برای مدل لپ تاپ شما درست کار نکنه.به هر حال سایت مرجع کامل تر توضیح داده بود که چکار باید کرد میتونید یکبار دیگه مطالعه کنید.)
درایور wlan رو نمی دونم ولی چک کنید ببنید درایور مناسب ویندوز 8.1 رو نصب کردید یا نه ! تو سایت لنوو موجوده می تونید دانلود کنید
من که تا حالا با درایورها مشکل خاصی نداشتم ، امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
عمو جون برو با بزرگترت بیانقل قول:
آره عزیزم برو :n24:
ببین عزیز من خودم آرشیو فیلم دارم فیلم زیاد میبینم اون موقع هم شک داشتم فکر میکردم فیلم نگاه کردن تو این لب تاب واسم زحر مار میشه ولی وقتی گرفتم در جا هم فیلم fight club گذاشتم تنها مشکلش تو جاهای تیره و خیلی سیاه که یکم خاکستری نشون میده بعدشم با 3ه تومن تو ایران جو بهترین سخت افزار بهترین کیفیت تصویر full hd نداشته باش اگه دنبال فیلم نگاه کردنی ( که فکر نکنم مثل من زیاد نگاه کنی ما خودمون استاد این کاریم رفتیم گرفتیم راضی هم هستیم ) حتما هم میخوای اون جاهای سیاه رنگ به خاکستری تبدیل نشه بهتره بگم برو با 3تومن بهترین pc رو جمع کن اگه هم لب تاب میخوای 6 تومن بزار رو پولت اپل بگیر :n10:نقل قول:
در مورد داغیشم تو کارای معمولی مثل وب گردی فیلم و... داغ نمیکنه ولی فقط کافی بری تو بازی far cry 3 جوری داغ میکنه که واسه زمستونم خوبه میتونی تو خونه به جای بخاری ازش استفاده کنی :n09:
ولی به نظر من این حرفا جرتو پرته روکس بزارم روش صفحه تاچش اوخ نشه باباش ووخ نشه دوستان لب تاب یه وسیلست واسه خودتون زندگی کنین نه واسه وسایلتون
شما کارهایی که دوستمون گفتن رو انجام بدین و اصلا هم از خریدتون پشیمون نباشیدنقل قول:
مشکلاتی که گفتید همگی نرم افزاری هستن و با نصب سیستم عامل و درایور و ... درست میشن
برعکس خوبی هایی که گفتید سخت افزاری هستن و اگه لپتاپی گرفته بودید که این ویژگی های رو نداشت هیچ رقمه نمی تونستید اونها رو داشته باشید!
سلامنقل قول:
قربون آدم چیز فهم
منم همینو میگم دیگه
ببین من نمیگم این لپ تاپ بده یا خویه ، اصلا کاری به این کارا ندارم.
فقط اومدم یه پست زدم که میخواین پیشنهاد بدین به کسی هم معایبش رو بگین هم مزایاش رو نه اینکه فقط مزایاش رو بگین و همینطور بالعکس
همین.ولی خب یه سری بد برداشت کردن و بحث ادامه دار شد :n23:
( راستی من اصلا اهل فیلم نگاه کردن نیستم فقط نرم افزار رو عشقه :n02: )
دوستان هرکی دسکتاپم رو دوس داره،لایک کنه:(به تسکبار شیشه ای هم توجه بکنیداااا :4: )
اینم دسکتاپ من:n26::n01:
من پوریا رو به مبارزه می طلبم :n23::n24::n25:
دوستان عزیز ممنون می شم بحث های خارج از تاپیک رو در پروفایل هم مطرح کنین :n16:
این گونه دعواها و بحث های خارج از تاپیک و اسپم ها فقط باعث حساسیت مدیران خواهد شد
سارا چه قدر دسکتاپت خوشگله:n04:
پوریا امضات تو حلقم:n10:
یه سوال اسپیکر های زد 500 و زد 510 به پا srs premium sound اچ پی می رسند؟:n16:
یه سوال دسکتاپ من قشنگ تر بود یا پوریا؟:n15:
نقل قول:سارا خانم شما هنوز از اون تم ویندوز خراب کن استفاده میکنی؟؟؟!!! :n02:نقل قول:
یادته من نصبش کردم ویندوز عوض کردم تا درست شد...خخخخخخ:n08:
فردین،بتمنم دوس دارم،تو تسکبارم دیدی آیکون آرخامش رو...ولی بلک فلگ یه چی دییگه سسسسس... :n05:
Z510 اسپیکرش JBL هست!!!!Z500 دالبی،ولی هردوشون اچ پی رو میغورتن...
امضامم آره،دوس داری؟؟؟به آدم اعتماد به نفس میده...
دسکتاپم معلومه مال من :n10:اصن رنگ پنجره ها زرشکیه،اونم Aero...حال میکنم باهاش...اون والپیپرمم که دیگه هیچی...
راستی فردین،چیکار داشتی میکردی قبلش که صدای لپ تاپت کامل بسته بوده؟؟؟!!!هان؟؟؟:n23:
من نمی دونم چرا هر چی دقت می کنم نمی فهمم کجا این تسکبار شیشه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:n13:نقل قول:
صدام قطع بود :||||| لو رفتم :n03: به مامانم نگینا:n27:هیچی مامانم خواب صدا رو قطع کردم بازی کردم:n02:
والپیپر من خوشگلتره بگردی والپیپر اساسین از این بهتر هست:n01:
ممنون چون الان اچ پی دارم می خواستم ببینم چه جوریه:n16:
بتمن کجاشی؟گیر کردم:| نمی دونم چه کنم :| :n28:
ویندوز 7 خودتو دیدی که بالای پنجره هاش عکس پشتشو بلور میکنه؟؟؟اینم مث اونه،ببین:نقل قول:
الان ببین،پشت پنجره ها تار شده نوشته ها...اینجوری...
کاری داری بیا پروفایلم،اینجا نمیشه دربارش حرف زد...
عزیز ما که گرفتیم راضیم کسی هم نباید لب تابو بپرسه که آقا حال کردی باهاش یا نه سلیقه ها متفاوته یکی واسش وضوحه تصویر مهم نیست میگه آره ولی یکی دیگه مهمه میگه نه آقا این صفحش بدرد نمیخوره(البته منظورم این لب تاب نیست) من که راضیم خیلی خوشجیل موشجیله تو قیمت خودش واقعا از بقیه سرتره فقط یه باتریش میمونه با یه داغیش که داغیشو همونجور که گفتم زیاد داغ میکنه البته واسه کارای سنگین باتریشم من چون زیاد بیرون نمیبرم همش وصله به برق خونه الان 4 ماهه دارمش wear leavel صفر درصده همش وصل بوده به برق تا 60 پر میشه بعدش از برق شارژ میگیره 3یا 4 روز یه بارم میزارم تا 100 پرشه بعد باتریرو میکنم تا بیاد رو 20 یا پایینتر ( آقا گفتی اهل فیلم نیستی هر وقت وقت کردی بشین fight club 1999 بزن نگاه کن شاهکاره ):n02:نقل قول:
سلام دوستان با خوندن تقریبا. همه صفحات در دو ماه گذشته میخواستم بپرسم به نظرتون i5 یا i7 کدوم برای یک دانشجوی نرم افزار مناسبه( ببخشید که بی ربط بود) خواهشمندم کمی راهنماییم کنین
در کودکی از تکلیف میترسیدیم و اکنون از بلاتکلیفی!!B-)
اوکینقل قول:
فقط در چه سبکی هست؟
جنگیه ؟ طنزه ؟
چی هس کلا
سلامنقل قول:
ببنیند همون i5 هم کارتون رو راه میندازه ولی خب چون رشتون نرم افزار هست و بعدا برای خودتون مهندس میشین ، i7 بگیرین بهتره.دیگه خیالتون جمعه دیگه :n16:
از هر لحاظ بگیرین بهتره از i5 هست و در آینده هم مشکلی نخواهید داشت
فقط میتونید z510 رو هم بگیرید ، لپ تاپ خوبیه
دوستان خواهشا کمک کنید مشکل من حل بشه چون واقعا نگرانم کرده :n03:
جدیدا لپ تاپ من یه دفعه شارژش از مثلا 40 درصد میرسه به 6 درصد و لپ تاپ الارم میده که : باید به شارژ زده بشه و بعد هم بعد از 30 ثانیه دستگاه خاموش میشه...
مشکلش چیه ؟ چرا یه دفعه شارژش انقدر میاد پایین ؟
اینم بگم که دستگاه اکثرا به برق وصله و شارژ نمیشه و معدود دفعاتی که از برق درمیارم و از بانری استفاده میکنم این مساله پیش میاد ....
خواهشا کمک کنید :n03:
یه بار باتری رو با Energy management کالیبره کنین . سپس تست کنین هنوز همین مشکل هست یا خیر
[QUOTE=hamidreza2010;8038893]اوکی
فقط در چه سبکی هست؟
جنگیه ؟ طنزه ؟
چی هس کلا
ما کی باشیم در مورد این فیلم نظر بدیم فقط همینو بدون کارگردانش دیوید فینچر بازیگرشم براد پیت در کل فیلم قشنگیه تونستی حتما نگاه کن
Battery Wear Level توی نرم افزار BatteryInfoView مگه هر چی بیشتر باشه بهتر نیست؟؟
یعنی ظرفیتی که باتری نسبت به روز اولش شارژ نگه میداره
الان واسه من Battery Wear Level زده 96.4 %
واسه شما ها چنده؟
اینم لینک مستقیم برنامش
این مقدار در نرم افزار که شما دارین به معنی اینه که چقدر باتری سالم مونده ولی در نرم افزار Battery Care درست برعکس هست !یعنی تو نرم افزار batterycare هر چی این مقدار کمتر باشه بهترهنقل قول:
فقط یک سوال دارم : دوستان از باتری چطور استفاده می کنید که wear level صفر درصد مونده مگه میشه؟!
من به یکی از بچه ها هم گفتم که تو برنامه battery care تو گزینه wear leavel صفر درصده اونم شاید به خاطر اینکه تازه خریدمش حدود 5 ماهنقل قول:
صبح تا شبم تو برقه فقط تا 60 پر میزارم بعدکه از برق میگیره شارژشو چند روز یه بارم میزارم تا 100 پر شه بعد از برق میکشم وقتی میاد رو 20 یا پایینتر میزنم به برق دوباره تا 60
متاسفانه ظاهرا این برنامه کمی با Z500 مشکل داره و تا باتری یه بار توسط Energy management کالیبزه نشه ، مقدار صحیح wear level رو نشون نمی ده .
من همیشه همین مشکلو دارم . اوایل دیدم همش صفر نشون می ده کالیبره که کردم دیدم مقدارش زیاد شد !!!!!
اگه مایل بودید یک بار طبق گفته دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کالیبره کنید بعد تست کنید ببینید بازم صفر هست یا نه.چون عملا بعید می دونم این مقدار بعد از 5ماه صفر بمونه.نقل قول:
نحوه کالیبره کردن که بلدید؟! در Energy Management در قسمت باتری گزینه Battery Guage.
سلام
ایا z510 انقدر متفاوت هست که z500 رو بفروشم اونو بخرم؟z500 رو یه ماهه دارم
فک نمیکنم ضررش کمتر از منفعتش باشه...نقل قول:
فقط بخاطر سی پی یو هاسول و صفحه مات و اسپیکر JBL?
محمد جان خوبی؟؟؟میگم داداش کالیبره کی بدردم میخوره؟؟؟وقتی احساس میکنم شارژش زود تموم میشه؟؟؟نقل قول:
والا من که همش به برق وصلم،خودم نه ها،لپ تاپو میگم :n02:
ولی احساس میکنم خیلی خیلی وقتی از شارژ درش میارم زود شارژ تموم میکنه...
به نظرت کالیبره کنم؟؟؟
چه قد طول میکشه شارژ فول باشه؟؟؟
سلامنقل قول:
هم سی پس یو هم کیفیت صفحه اش بدنه فلزیش ...
البته بیشترین مشکل من اینه که تازه متوجه شدم سمت چپ لپ تاب قسمت بالای دریچه فنش وقتی لپ تاب رو می بندی صفحه نمایش کمی انحنا داره و دو لبه دقیقا روی هم قرار نمیگیره هرچند گارانتیش سازگاره اما فکر نمکینم تعویض کنن واسه همین گفتم بفروشمش z510 بخرم
حدود 1 هفته پیش کالیبره کردم بازم درصدش صفره حالا بازم امتحان میکنم مگه wear leavel شماها چنده؟
دوستان لطفا کمک کنید.وقتی دستگاه بوت میشه و ویندوز میاد بالا اگه دسکتاب رو بزنم هیچی نمیاد و دسکتاب فقط یه صفحه آبی میمونه و هیچ کاری نمیشه کرد.فقط دستگاه هنگ نمیکنه چون میشه فلاشر موس رو جابحا کرد.چند بار ریستارت کردم ولی مشکل کماکان بالاس.فقط تو safe mode نرم افزارا بالا میان و میشه باهاشون کار کرد وگرنه تو حالت معمولی هیچ کاری نمیشه کرد
سلام مرسی.نقل قول:
کالیبره کردن خوب از اسمش گویاست :n06: .
والا وقتی شارژ زود خالی می کنه یک بار کالیبره کن یا یکبار بزار تا 100 درصد شارژ بشه.منم همیشه به برق وصلم ولی هر تقریبا ده روز یکبار می زارم به 100 درصد شارژ بشه.ولی هر وقت اینکارو می کنم درصد wear level یه مقدار افزایش پیدا می کنه .خوب البته طبیعی هم هست باتری از نوع یون هست و به مرور زمان توانش کم میشه.برای من قبلا اینجوری میشد.مثلا از 30 یهو به 6 درصد می رسید که یادمه آپدیت باتری رو نصب کردم درست شد.
اینم تو help خود مدیریت انرژی گفته .
After the battery has been used awhile, the percentage shown in the battery meter might be less accurate. To solve this problem, Lenovo provides the battery gauge reset function. The calibration process will perform:
1. Full charge 2. Full discharge
دوستم به نظر منم خیلی ضرر میکنی.z510 واسه کسائی که انتخاب اولشونه مناسب تره نه واسه ماهانقل قول:
بعد هم z510 هنوز هم یه سری از معایب z500 رو داره مثلا یکیش همین زاویه دید و حالت اسفنجی کیبورد
واسه من بعد از ۲ ماه و خورده ای زده ۱۰۲.۷٪نقل قول:
خوبه دیگه٬ نه ؟
تازه از روزی که خریدمش تا الان شاید فقط حدود ۱۰ - ۱۵ روز فقط شبا خاموش بوده
چون اینترتم نامحدوده ٬ روز و شب روشنه بوده
اط باطری هم خیلی کم استفاده میکنم و همش به برق وصله