لینکی منبعی دارین ؟نقل قول:
جستجو که کردم گویا درستش به اسم سهراب هست .
Printable View
لینکی منبعی دارین ؟نقل قول:
تنها گنجي كه ارزش جستجو كردن دارد، هدف است. لويي استوني
هرکس که چرایی برای زیستن یافت با هر چگونه ای خواهد ساخت (گوته)
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
لذت به معنای سفر کردن است نه به مقصد رسیدن(علی روشن)
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
برای کشف جزایر و سرزمین های ناشناخته دور دست باید جرات ترک ساحل آرام و دلنشین خود را داشت
منظورم تو همین تاپیک بود. تو پست صفحه قبلم آدرس هم دادم.نقل قول:
لینکی منبعی دارین ؟
اشتباه را تصحیح نکردن خود اشتباه دیگری است............
کنفوسیوس
به خاطر داشته باش که عشقهای سترگ ودستاوردهای عظیم، به خطر کردن ها و ریسکهای بزرگ محتاجند.
-دالایی لاما
آهان . اون رو دیدم ، احتمالا کاربر اشتباه کرده بود . گفتم شاید جز اون منبع دیگه ای دارید .نقل قول:
ممنون .:20:
کسی که در ترس زندگی میکند هرگز آزادی را تجربه نمی کند...............
هوراس
كسى كه از گفتن "نمى دانم" روى گردان است ، به هلاكت و نابودى مى رسد.
حضرت علی (ع)
عبرت ها چقدر فراوانند و عبرت پذيران چه اندك !
حضرت علی (ع)
پول خوشبختی نمی آورد ولی نبودنش بدبختی می آورد....همینگوی....
كامل ترين انقلاب آنست كه آخرين پادشاه با روده هاي آخرين كشيش به دار آويخته شود.
آناتول فرانس
هیچ انسانی تابحال باور نداشته است که انجیل آنچه او میگوید را گفته است، او همیشه معتقد بوده است انجیل آنچه او بدان معتقد است را گفته است.
"جورج برنارد شاو"
"Extraordinary claims require extraordinary evidence."
- Carl Sagan
"ادعاهاي فوق العاده، مدارک فوق العاده نيز ميخواهند."
کارل سيگان
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
معلوم نيست خدا اشتباه لپى بشر است يا بشر اشتباه لپى خدا! فردريک نيچه
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
آه اي برادران، اين خدايي که من آفريده ام، چون همه خدايان، ساخته انسان بود و جنون انسان.
فردريک نيچه
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
اي دوست به شرفم سوگند نه شيطاني است و نه دوزخي، روانت از تن ات نيز زودتر خواهد مرد پس ديگر از هيچ چيز نترس نیچه.
هیچ گلی عطر، رنگ و زیبایی مادر را ندارد.
(ارنست همینگوی)
كسی كه شاد و خندان است همیشه چیزی برای شادمانی پیدا میكند. (شوپنهاور)
بنده ديگرى مباش ، كه خدا،تو را آزاده آفريده است .
امام علی (ع)
اگر خواهى كينه را از دل مردم بركنى نخست از دل خويش دور كن .
امام علی (ع)
هيچ چيز واقعا خراب نيست!!!حتي ساعتي كه از كار افتاده دو بار در روز زمان را درست نشان مي دهد.....
>>> اديسون <
به یکدیگر مهربورزید ، اما از مهر بند مسازید ، بگذارید که مهر دریای مواجی باشد در میان ساحل روح های شما .
( جبران خلیل جبران )
چرخه ی نارضایتی شما تا زمانی که خودتان به آن خاتمه ندهید ادامه خواهد یافت........
کن کیز
مشکل خداسالاری اين است که همه ميخواهند خدا باشند.
جيمز دان
"من در جايي زندگي مي كنم كه مردمانش دانش را به پول ، دوست داشتن را به هوس (عشق) و معرفت را به خودفروشي مي فروشند ؛ و مي دانم قطعاً از اين مردمان خواهم گريخت."
------------------------
" عـــرفان .ب "
ایستادگی کن تا روشن بمانی
شمع های افتاده خاموش می شوند
((احمد شاملو))
.
خوشبختی به آسانی دست یافتنی نیست؛ یافتن آن در درون خود دشوار و در جای دیگر نا ممکن...
نیکُلا شامفور
اگر مراقب سلامت خود نباشید، مشکل است که بتوانید از عواطف خود بهره مند شوید.
آنتونی رابینز
بسیاری از مردم فکر می کنند که دارند فکر می کنند!
درحالی که آن ها در حال
به روز کردن تعصباتشان هستند!
“ویلیام جیمز”
اسبهای شاخدار صورتی نامرئی، از قدرت فوق العاده ماوراء طبيعی برخوردار هستند. ما اينرا ميدانيم زيرا آنها هم صورتی هستند هم نامرئی. مانند تمامی مذهب ها، ايمان به اسب شاخدار صورتی هم بر ايمان مبتنی است هم بر منطق. ما ايمان داريم که آنها صورتی هستند و ما ميدانيم که آنها نامرئی هستند، چون نميتوانيم ببينيمشان.
استيو الی
" تکبر " بهترين دليل " حماقت " است . . .
( محمد حجازی )
دشواری برای زندگان مایه ناامیدی نیست,ناامید مردگانند..........
پرویز خانلری
فاحشه کسي است که در زندگيش از همخوابگي با بزغاله نگذشته است اما قصد دارد با دختر باکره ازدواج کند.صادق هدایت
زهار: اين شيوه سگ است که به تلافی سنگی که به او زدهاند، سگ ديگری را گاز میگيرد.....
----------------------------------------------------------------------------------------------
گالیله : هیچ چیزی را نمی توان به کسی یاد داد، ولی می توان به او کمک کرد تا پاسخ ها را از درون خود بیابد.....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
آبهدولاروش:چهار روش برای اتلاف وقت وجود دارد: کارنکردن، کم کارکردن، بد کارکردن و کار بيهوده کردن.....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ماریو لاگومن: با زمان قرار زندگی مسالمت آمیز گذاشته ام که نه او مرتبا مرا دنبال کند و نه من از او فرار کنم، سرانجام که به هم خواهیم رسید.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویلیام شکسپیر : گذشت زمان بر آنها که منتظر می مانند بسیار کند، بر آنها که می هراسند بسیار تند، بر آنها که به سر خوشی می گذرانند بسیار کوتاه است. اما بر.....
بگذار هر چه از دست میرود برود !
آنچه را میخواهم که به التماس نیالوده باشد
هر چه باشد
حتی زندگی…
ارنستو چه گوارا
دنیا دو روز است:
روزى به سود تو و روزى به زيان تو
هرگاه به سود تو بود سركشى نكن
و وقتى به زيان تو بود شكيبايى پيشه كن.
امام علی (ع)
حقیقت چیزی نیست که باید یافته یا کشف شود،بلکه چیزی است که باید آفریده شود و فرایندی را نامگذاری کند ؛ شناساندن حقیقت نوعی تعیین فعالانه است و نه آگاه شدن از چیزی که به خودی خود قطعی و تعیین شده است.که آن واژه دیگری است برای خواست قدرت .
فریدریش نیچه
دنيا را بد ساختند
کسي را که دوست داري، دوستت ندارد
کسي که تو را دوست دارد، تو دوستش نداري
اما کسي که تو دوستش داري، و اوهم دوستت دارد؛
به رسم و آئين زندگاني به هم نمي رسند.
و اين رنج است؛
زندگي يعني اين.
شریعتی
در این دنیا از دو راه می توان موفق شد ؛ یا از هوش خود و یا از نادانی دیگران........
لابروی
بسیاری از دینها به شیشه پنجره میمانند راستی را از پس آنها میبینیم اما خود ما را از راستی جدا میكنند.......
جبران خلیل جبران
هر عادتی در ابتدا مانند یک نخ نازک است . اماهربار که یک عمل را تکرار می کنیم ما این نخ را ضخیم تر می کنیم و با تکرار عمل نهایتا این نخ تبدیل به طناب و بلندی می شود که برای همیشه به دور فکر و عمل ما می پیچد.....
اریسون سووت ماردن
منطق تو را از الف به ب مي برد در حالي كه تخيل تو را به همه جا مي برد....
( انيشتين)
.
هرگاه در بازي شطرنج در حال باختن هستم.به طور پيوسته از جاي خود بلند شده و سعي ميكنم صفحه را از پشت سر رقيبم نگاه كنم.آنگاه به حركت هاي احمقانه اي كه انجام داده ام پي مي برم. "جان ماكسون"
.
.
جمعي در انتظارند كه پيشوايي ظهور كند و آنان را به راه راست هدايت نمايد. حال آنكه پيشوايي مهمتر از عقل و خرد نيست؛ خوب است همه از او پيروي كنيم.
ابولعلاءمُعري
هر کس به میزانی که به تنهایی نیاز دارد، عظمت دارد و بینیازتر است
مجموعه آثار ۱۲ / تاریخ تمدن ۲ / ص ۲۸
شریعتی.
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
من هرگز تعطیل و بیپناه نخواهم ماند.
هیچگاه "تنهایی و کتاب و قلم"، این سه روح و سه زندگی و سه دنیای مرا کسی از من نخواهد گرفت.
قصر بلند و زیبای تنهائی و از آن دو یار همیشگیام کتاب و قلم. دیگر چه میخواهم؟ آزادی چهارمین بود که به آن نرسیدم و آن را از من گرفتند. اما این سه را که نمیتوانند گرفت.
حتی به زندان هم که میروم، اینها وفادارتر میشوند..."
شریعتی
مجموعه آثار ۳۳ / گفتگوهای تنهایی ۲