همیشه شب ها سرعت دانلود خرابه.
Printable View
همیشه شب ها سرعت دانلود خرابه.
داداش اگه قبول نمیکنه احتمالا پورت شده افتاده دست شرکت جدیده( پاس ماناماد ) ادرس سایتش رو بهت میدم یه زنگ بزن بشون بگو اینترنت من دست شماست اگه گفت اره که ازش سوال کن دیگه برا همین تمدید بگو چکار کنم اگرم گفت دست ما نیست زنگ بزن 2020 مشکلتو بشون بگونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تقصیر شماست دیگه شما بشون میدی اینا هم یاد میگیرن هر جا رفتن پول مفت از ملت بگیرن پس پول راه اندازی و نصب رو برا چی میگیرن ؟نقل قول:
تولدم مبارک :دی
نقل قول:
شما پست های قبلی رو نخوندی
اما بزار کل ما جرا رو تعریف کنم.
من رفتم دفتر که ثبت نام کردم یه خانم که انگار از دماغ فیل افتاده پشت میزه و بهش گفتم یوزر و پس ورد رو میخوم گفت یوزرو پسورد شما دست نصابه و خودش باهاتون تماس میگیره
بعدش گفتم باهام تماس گرفته اما خونه نبودم و حالا که باهاش تماس میگیرم اصلا گوشی رو بر نمیداره مرد تیکه احمق از صبح ساعت 10 دارنم بهش زنگ میزنم تا 2 ظهر انگار که نه انگار خانومه میگه ایشون خواب هستن .
بله دیگه
بعد اومدم خونه و منتظر شدم تماس بگیره
اما زنگ زدم 2020 گفتم یوزر و پس رو میخوام گفت با واحد فروش تماس بکیر (واقعا چرا یعنی اینقدر فکر میکنن ما چیزیم ) بهش گفتم ثبت نام کردم ها گفت من ندارم یوزر و پس رو واحد فروش داره
به واحد فروش زنگ زدم 30 دقیقه من نفره 7 بودم توی صف دوباره با خود پشتیبانی تماس گرفتم یارو گفت پورتال قطعه 1 ساعت دیگه زنگ بزن تا یوزر و پس رو بهت بدم
ومن1 ساعت دیگه تماس گرفتم اما یه خانومه گفت یوزر و پس شما دسته نصابه و من ندارمشون با نصابتون تماس بگیرید بهتون بدتش
ساعت 6 بود زنگ زدم نصاب با کمال تعجب گوشی رو برداشت .
بهش گفتم که یوزر پس رو بده گفت نمیشه روال عوض شده . بله خوب حالا کی میای ( یه جوری باهاش صحبت کردم که بابام پیشم نشسته بود گفت چرا باهاش اینجور برخورد کردی .
گفت تماس میگیرم و ...
ساعت 7.30 تماس گرفت و گفت بیام گفتم بیا .
بعد اومدیوزر پس رو وارد کرد و رفت بهش گفتم اگه یوزر و پس رو بهم میگفتی خودم هم بلد بودم. درستش کنم ( در حین وارد کردن
گفت تنظیمات خاص داره از این شرو ور ها منم حوصله جرو بحث نداشتم گفتم آره و شما تنها بلدی و8 تومن بهش دادم رفت.
این بود
مبارکه دیرو 1 مرداد تولد من بودنقل قول:
شرمنده داداش که دخالت کردم :n12: اینقد این نصاب ها برا ادم کلاس میزارن که اعصاب رو داغون میکنن موقع نصب انقد منو اذیت کرده بود نیم ساعت پشت در نگهش داشته بودم جوش اورده بود دیگه :n10:نقل قول:
آقا به من این شماره رو دادن واسه پشتیبانی: 3732525 (0611)
این واسه چه شرکتیه؟
اينم فرق ما پاس مانامادي ها با شما 2020 ها:n08:
همون روزي كه وصل شد زنگ زد گفت خودت كانفيگ مي كني يا بچه ها بيان گفتم نه خودم مي تونم. بعد vpi/vci و يوزر و پسورد داد.
اينم تست الان:
ايمان جان تولدت مبارك انشالله 120 سال به خوشي سپري كني.:n16:
اغا منم تبریک میگم....یکی از بچه های گل انجمن و بدون حاشیه شمایی.... که خیلی دوستت داریم:n12:نقل قول:
فقط دلمون برای تستات تنگ شدی میومدی تاریخ و ساعت تست و نوع سرویس رو ذکر میکردی!:n02:
چقد باحال شد. فردا 3 مرداد تولدمه.نقل قول:
چقدر سرعتت ضایس:n19::n25::n20:نقل قول:
ایمان یعنی تو میگی سرویس های نامحدود پینگشون کمتره یا مثلا کیفیتشون بالاتره ؟
دوستان کسی اطلاع داره MTU مخابرات چنده؟
من رو 1454 ست کردم.
همینه؟
VCI و VPI هم 0 و 35 هستن دیگه؟!
چرا انقد خطا داغون شدن؟!
چند بار باید مودم رو ریست کنم که DNS ریسپانس بده!
روی حالت اتوماتیک هم گذاشتم بی فایده س!
تو براچی پول دادی بهش ؟ مگه همون اول ازت تو خدمات پستی نگرفتن ؟نقل قول:
من تو خدمات پستی فقط فرم پر کردم و پولو دادم
تو هم همینطور شد برات یا شماره پیگیری یا رمزی چیزی بهت دادن ؟
من 3-4 روزه ثبت نام کردم ولی حتی وقتی زنگ میزنم 2020 میگه یه همچین شماره ای وارد نشده.
همچنان منتظریم ببینیم وصل میشه یا نه ......:n17:
زنگ زدم پشتیبانی 3036 الان 15 دقیقه پشت خطم هیچ اپراتوری جواب نمیده!!
سلام
1mb نا محدود، کسی داره این اشتراک رو؟
افتضاح..
به نظر من که سرعتت طبیعیه چون نامحدوده ضریب اشتراکش یک به ده هست یعنی یک مگابیت بین 10 نفر تقسیم میشه و به هر نفر 128 کیلوبیت میرسه اگر قرار بود یک مگ بهت بده که دیگه بهش نمیگفتن اشتراکی میگفتن اختصاصی .:n20:نقل قول:
سلام بچه ها این برنامه رو یکی از دوستام نوشته اسمش internet checker هست چون واسه من بدرد بخور بود واسه شما هم میزارمش. تنها کاری که انجام میده اینه که پینگ 4.2.2.2 4.2.2.4 8.8.8.8 رو به صورت همزمان نشون میده. شاید بدردتون بخوره :
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 220kb
آقا داستان این پشتیبانی 3036 چیه کلا جواب نمیدن چرا؟
معمولا همیشه اینجوری نیست!نقل قول:
من 256 دارم ولی با 30-35 دانلود می کنم
من نگفتم سرعتم باید 1 باشه! چون قبلا بالاتر بود یا دوستام که 256 نا محدود دارن دانلود بین 80 تا 100 هست!نقل قول:
به نظر من که کم بودن سرعت به خاطر اشتراکی بودن پهنای باند هست و لاغیر .یه مگ و دو مگ اصلا خوب نیستند توجه کردید کسایی که 128 یا 256 دارند اگر سرعتشون بالاتر نره ولی پایین تر از این مقدار هم نمیاد ولی اونایی که یه مگ و دو مگ دارن اکثرا از مقدار خریداری شده کمتر میده .اینو من توی بیشتر شرکت ها تجربه کردم هر چی پهنای باند کمتر =کیفیت بالاتر
اقا ما فرق بیت و بایت رو میدونیم و میفهمیم ١٢٨ کیلوبیت باید ١۶ کیلوبایت دانلود کنه
اما چرا یه خط رو بین ده نفر به اشتراک میدن؟
اون سایت جدیده که مثل کیش او ا سیس با مخابرات همکاری میکنه با وقاهت تمام نوشته ضریب چهار به یک یعنی یه خط به چهار نفر فروخته میشه و ضریب ده به یک به ده نفر!
خدایا ما کجا داریم زندگی میکنیم...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
نه.پینگ به سرویس ربطی نداره.اما نامحدودها ثبات سرعتشون بیشتره.نقل قول:
فئتی تو عزیزم:n12:نقل قول:
در مورد تست سرعت با این اوضاع مگه حالی به آدم میمونه نه والله :دی
تولد توام مبارک عزیزم:n16:نقل قول:
120 سال؟اونم با این اوضاع اینترنت؟نمیخوام :دینقل قول:
فدای تو داش ممد گل.
خط رو به اشتراک نمیزارن بلکه پهنای باند یا به عبارتی تعرفه مورد نظر رو به اشتراک میزارن به طوری که سیستم اتوماتیک تعرفه های مورد نظر رو بر اساس ضریب اشتراک بین یوزرهای انلاین شیر میکنه .ثانیا چیزی به اسم ضریب اشتراک 1 به 4 وجود نداره حداقل در مورد مخابرات .چون مخابرات اسمی یک به چهار میده اما در سیستم ضریب اشتراک خارج از حد استاندارد تعریف میشه مثلا یک به 6 یا 8 .حتما در جریان هستید که مخابرات خوزستان کمبود پهنای باند داره .سرویس های 128 یا 256 شاید یک به چهار باشند اما 1 مگ و 2مگ حکما ضریب اشتراک بیشتری دارند و هیچ شکی هم در ان نیست اینو خودشون هم میگن که کیفیت نداره ولی کو گوش شنوا.نقل قول:
معذرت میخوام منظورم پهنای باند بود که گفتم خط.
بعدشم این شرکت جدیده که اسمش پارس ماناماد یا یه همچین چیزی هست توی تعرفه هاش خیلی بزرگ نوشته اشتراکی ضریب چهار، مال مخابراتم هست دیگه ، همکار با کیش او ا سیس هستش دیگه. ما میگیم اینکارا چیه و درست نیست حالا منظور شما اینه که ضریب چهار خوبه؟ البته فکر کنم بین چهل نفر شیر میکنن.
یعنی ما الان یوزر کیش او ا سیس هستیم ، اینترنتمون مال مخابرات نیست؟
بعدشم اینا پهنای باند کم ندارن، همه کاراشون بخاطر اینه دل مردمو درد بیارن
اون وقتی که شیر اینترنت :D باز مونده بود همه سرعتاشون رفته بود هوا ، همه هم انلاین بودن و هیشکی کمبود نداشت.
من ١٢٨ دارم اون شب با ٢٣٠ دانلود میکردم.
من الان باید مینیمم سرعتم ١۶ باشه دیگه؟ قبول!
تلورانس سرعتم 0~2 کیلوبایت برثانیه هستش
نویزم ندارم ، هیچ مشکلی هم ندارم، تمام کسانی هم که میشناسم همینجوری شدن
شما هیچ وقت نمیتونی بفهمی ضریب اشتراک چقدر هست چون اون چیزی که نوشته میشه ظاهری هست و تنها با تست سرویس میشه فهمید اون هم در دراز مدت همونطور که خودتون گفتید ضریب اشتراک یک به چهل هست.:n19:نقل قول:
به این میگن اینترنت زغالی:n08::n19::n09::n24:نقل قول:
ظاهرا این چند روزه پینگ بهتر شده
اي بابا پينگ بخوره توي هدشون سرعت رو ببرن بالا!نقل قول:
ای بابا اشتباه کردم اومدم اینترنت مخابرات همون پارس میموندم بهتر بود حداقل هزینه الکی نمیکردم
میگم الان که مشترک اینترنت مخابراتم برای تخلیه خط که اذیت نمیکنن میکنن به نظرتون؟
من شنیدم تا دو هفته تخلیه نمیکن.ولی تخلیه نکن.پینگ مخابرات خوبه.هر چی باشه از آسیاتک و پارس بهتره پینگش.یک آشنا تو مخابرات بم گفت کیفیت نامحدود ها بهتره نسبت به محدود :n29:نقل قول:
,اسه تخلیه؟داغونت میکنن :دینقل قول:
زود قضاوت نکن.شما بد موقعی اومدی.مخابرات خوبه.ایشالا خوب میشه بازم.
به نظر منم مخابرات خوبه
پینگ تقریبا خوبی داره
سرعتشم با این که محدود شده خوبه
جدی میگی یعنی زیاد طول میکشه تا تخلیه کنن؟نقل قول:
آخه وقتی پارس آنلاین برای من درخواست تخلیه داد به مخابرات کلا یک ساعت هم طول نکشید تخلیه کردن
روزا سرعت خوبه. اما شبا به فنا میره!