این ثبت نام اینترنتی چه جوریه ؟ هر دانشگاهی توی سایتش ثبت نام میکنه ؟
با ثبت نام اینترنتی دیگه نیازی به حضوری نیست ؟؟
این ثبت نام اینترنتی چه جوریه ؟ هر دانشگاهی توی سایتش ثبت نام میکنه ؟
با ثبت نام اینترنتی دیگه نیازی به حضوری نیست ؟؟
خوبه خودت داری اسم دانشگاه رو هم میگی . بعد میگی درباره رشته پرسیدی!نقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید . اسپم ندید.
اگه نظر منه نرونقل قول:
يه سري اطلاعات اينترنتي وارد مي كنيد.توي سايتشنقل قول:
نياز به حضوري هم هست:27:براي تحويل مدارك
خوب دانشگاه های مختلف با هم فرق میکنن ، بعضیا فقط مجازیه ، بعضیا فقط حضوری و بعضیا هر دو !نقل قول:
سایت سازمان سنجش یه لینک گذاشته که شرایط دانشگاه های مختلف ذکر شده ، میتونید از اون کمک بگیرید:
کد:http://www.noet.ir/NOET/data/file/sarasari/universitys%20table-90.pdf
بستگی به دانشگاه دارهنقل قول:
بعضی موقع دانشگاه هر ترم بهت یه وام 150 تومنی میده راحت یعنی ترمی 100 اینا شما پول میدی نه 300 :31:
خوابگاه نداری
ولی غذا میدن :31:به قیمت روزانه دیگه
چرا؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه بدیه؟
سطح علمیش چطوره؟
دلیل دیگه ای هم اگر هست بفرمایید.
الان که غذا شده 2400( برای هر وعده)نقل قول:
دیگه روزانه و شبانه نداره :دی
نقل قول:
عزیز نوشته شما اسپم هست یا من ؟؟؟؟
شما میگی فلان رشته رو برم یا نه؟
مگر میخواید دانشگاه بخرید که میگید خوب هست
شما در بهترین دانشگاه هم تحصیل کنید ولی علاقه به رشتتون نداشته باشید موفق نخواهید شد دوست من ....
اخه مشخصه خودت دو دلی و دوست نداری بری!منم فقط حرف دل تورو زدمنقل قول:
مگه تصویب شد؟نقل قول:
من آخر نفهمیدم اون فرم شماره ی 2 که آخر دفترچه ی شماره ی 1 هست به چه دردی می خوره ؟ من پر کردم اما رفتم مدرسه کسی نمیدونست بهع چخه دردی میخوره !!! :O
من الان گواهی موقت ها رو گرفتم با تمام کارنامه هام همه هم مهر و امضای مدیر و دفتردار رو زدم . دیگه چیزی مونده ؟ آبا احتیاجی به رفتن به آموزش و پرورش هم هست ؟ چون کسی چیزی در این مورد نگفت !
ممنون .
سلام
یکی از بچه های ما با 8000 مهندسی معماری علم و فرهنگ و غیرانتفاعی سوره زده
انتخاب آخرش هم غیرانتفاعی معماری داخلی زده که اصلا مهندسی نیست
قبول نشده :41:
جالب اینه پارسال با 12000 قبول شدن:13:
این افزایش ظرفیتا کجا رفته:19:
یکم در مورد بچه های اینجا که با 4000 و3000 قبول نشدن بهش گفتم روحیه گرفت :10:
چه کسی کنکور مرا جابه جا کرد؟ :18:
با تشکر از دوستان قانون گذار که دور هم جمع میشن یه عده جوون جویای نام رو سر کار میزارن که جو عوض شه:11:
یکی از بچه ها هم با 307 منطقه 2 - امیرکبیر مکانیک قبول نشد و مردود شد !!! D: امسال مثل اینکه علاقه به مکانیک بالارفته !!! شایدم مشخص کردن جنسیت تو بعضی رشته ها تاثیر داشته !! اما اینی که گفتم پسر بود !!!
این پست رفتن قضیه اش چیه ؟
یک برگه زرد رنگ از طرف مدرسه که امضای ناجا پاش باشه به شما دادند ؟ به من که ندادند ولی مثل اینکه به یکی از دوستانم دادند نمی دانم برای چی هست .
دوستان واسه ثبت نام دانشگاه ازاد ایا کارت نظام وظیفه یا چیزی در این مورد الزامی هست یا نه؟
نقل قول:
من هم سوره رو زده بودم ولی افتادم ساوه نرم افزار کاردانی این هه مهندسی زده بودم آخری ها رو زده بودم کاردانی اینجوری شد
بچه ها کسی اینجا نیست مهندسی عمران شاهرود با ما قبول شده باشه ؟؟
بچه ها واسه ثبت نام ملی حتما باید خودمون باشیم یا کسی میتونه ثبت کنه؟
آقا اگر هم سراسريو هم آزادو ثبت نام کنيم بعدن يني موقع شروع سال تحصيلي فقط يکيو بريم بازم مورد داره؟
برای گواهی موقت اگه واسه پیش هست امضای رئیس اموزش پرورش شهرستان نیاز هست ولی واسه گواهی متوسطه یا دیپلم نه نیاز نیستنقل قول:
......................و ما همچنان منتظر هستیمممممممممممممم.............. .....:31::41::20:نقل قول:
خودتونم باید حضور داشته باشین.نقل قول:
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
در مورد سوال اول: باید منتظر شد و توی تکمیل ظرفیت باید اسمش دربیاد.نقل قول:
در مورد سوال دوم:
فکر نکنم همچین چیزی امکانش وجود داشته باشه.
یه نفر با 14000 مردود شد! میتونه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟؟
چطور میشه به نتیجه هایی که اومده اعتراض کرد؟؟
من هم از ازاد تبریز قیول شدم هم از پبام نورتبریز رشته مهندسی معماری به نظرتون کدوم یکی رو برم کدوم یکی بهتره؟شهریه مدرک خود دانشگاه....
از تهران مركزي هم دانشگاهي و ترجيحا هم رشته ( كامپيوتر ) نبود ؟
نقل قول:
اگر مشکل و غیبتی در مورد تاریخ اعزام ندارید مشکلی نیست
هر چند میدونم اینم جواب داده نمیشه، بازم میپرسم!
این سیستم گلستان سراسریه؟ ینی جامع بین دانشگاهاست یا هر دانشگاهی برای خودش؟
برای رشته های ریاضی جامع بین همه ی دانشگاه هاستنقل قول:
یکی از دوستام با رتبه 1983 پزشکی گرگان قبولید!
تو این بند سازمان سنجش گفته که :
9-مدركي كه وضعيت نظام وظيفه راباتوجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحات 35 و 36 دفترچه راهنماي شماره 1 آزمون سراسري سال 1390 مشخص كند(براي برادران).
ولی من نمیدونم این مدرک رو از کجا بیارم؟ سازمان نظام وظیفه؟
اگه مشمول نیستی مدرکی لازم نیستنقل قول:
اگه هستی باید برگه سبز داشته باشی
اگه هم معافیت تحصیلیت تموم نشده بازم هیچی لازم نیست
متولد 8 آبان 71 هستم ، شامل کدوم مورد میشه؟نقل قول:
ببین من الان اشتقال به تحصیل گرفتم ما تا اخر شهریور اشتقال به تحصیل داریم ثبت نام رو بکنی حله تمومه دیگه اشتقال به تحصیلت می شه ماله دانشگاه حلهنقل قول:
تصویب که نمی دونم ولی صنعتی اصفهان که ژتوناش شده 2400 هر وعده (حالا بقیه دانشگاها رو نمی دونم)نقل قول:
اصلا امکان همچین چیزی نیست برای ثبت نام اصل تمام مدارکو میگیرن مگر اینکه از هر گواهینامه تحصیلی 2 تا اصل داشته باشید تا بتونید هر دو جا ثبت نام کنید:31:نقل قول:
نقل قول:
شما مطمئنی؟! چون مثلا دانشگاه کاشان لینک زیر رو گذاشته برا ثبت نام غیر حضوری البته از 24 تا 28 شهریوره. اصلا رشته ریاضی و غیر ریاضی توش مطرح نیست.البته هنوز ثبت نام کارشناسیش فعال نیس و از فردا فعال میشه.
کد:http://register.kashanu.ac.ir/
دودلی من بخاطر اینکه اطلاعات زیادی ندارم در بارش.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سطح علمیش چطوره؟
این چجور دانشگاهیه؟ : موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی نوین اردبیل
سطح علمیش چطوره؟
نه بابا اصل که نداریم که بدیم !!! چند سال بعد اصل دیپلم تازه صادر میشه ! اصل گواهی موقتش رو باید ببریم .نقل قول:
اصلا امکان همچین چیزی نیست برای ثبت نام اصل تمام مدارکو میگیرن مگر اینکه از هر گواهینامه تحصیلی 2 تا اصل داشته باشید تا بتونید هر دو جا ثبت نام کنید
نقل قول:
این سیستم سراسری هستش و تمام دانشگاهها از این پرتالب برای انتخاب رشته و اعلام نمرات اسفاده میکنند
البته منظور از همه همه ی دانشگاههای پیام نور هست
موفق باشید
شما اگه بتونی از همه مدارکت (مثل گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم و ریز نمرات) دو سری بگیری (که نمیتونی) بعد از ثبت نام به خاطر اینکه توی دوتا رشته ثبت نام کردی باهات برخورد (از نوع قانونیش) میشه:31:نقل قول: