سلام - والا این دیگه از عجایبه! بابا به طور عادی با فاصله سه ماشین ازش بایستی مشکل حله اما حالا مال شما نمیشه دیگه نمیدونم مشکل کجاست !!! چند بار امتحان کن شاید حل شد ( البته میدونم که هزار بار امتحان کردی و نشده!!!) .:46:نقل قول:
Printable View
سلام - والا این دیگه از عجایبه! بابا به طور عادی با فاصله سه ماشین ازش بایستی مشکل حله اما حالا مال شما نمیشه دیگه نمیدونم مشکل کجاست !!! چند بار امتحان کن شاید حل شد ( البته میدونم که هزار بار امتحان کردی و نشده!!!) .:46:نقل قول:
اسم اون مرحله escula of the streets است همه طوره تعقیبش میکنم با فاصله بدون فاصله! پیش انبار که وای می ایسته دیگه هیچ کاری نمیکنه همون علامت قرمزه هست بالا سرش 1 ساعت تمام پشت سرش وایسادم هیچی نشد ! فکر کنم یه جای کار مشکل دارهنقل قول:
واسه منم همینطوریه 1000 بار امتحان کردم نشد لطفا" یکی سیو بعد از این مرحله رو بزاره واسه موننقل قول:
اگه کسی مشکل تنظیم مجدد گرافیک و .. رو داره در هر بار ورود به بازی - اینکارو بکنه تا مشکلش حل بشه - مال من که حل شد :
1. Go into your C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings folder
2. Delete everything that's in there
3. Start the game with your desired settings and settings shouldn't reset anymore
یکی این مرحله رو برام رد کنه (همراه با فرد XLIVE هست که باید اینجا کپی شه ) :
C:\Documents and Settings\HoJJaT\Local Settings\Application Data\Microsoft
فقط یک مرحله جاکوب و یک مرحله ولاد رو رد کنه لطفاکد:http://www.2shared.com/file/4549092/382eb9a8/gtaiv.html
پس یکی یه حالی بده این مرحله رو واسم رد کنهنقل قول:
اینم سیوم:
ممنون میشم یکی این کار رو بکنهکد:http://www.mediafire.com/file/em1dumimhdc/19-gta-iv-save.rar
فکر کنم این مرحله برای مانی باشه و مرحله 27 است داخل انبار چندین نفر هستند که باید آنان را بکشید و سپس با شلیک به در از آن انبار خارح شوید و مرحله تمام شد...نقل قول:
من برات رد میکنم به شرطی که این سیوو برام رد کنی (مراحل اولیه )نقل قول:
فلدر xlive هست که باید اینجا کپی شه :
C:\Documents and Settings\HoJJaT\Local Settings\Application Data\Microsoft
فقط یک مرحله جاکوب و یک مرحله ولاد رو رد کن لطفاکد:http://www.2shared.com/file/4549092/382eb9a8/gtaiv.html
آخه هیچ اتفاقی نمی افتهنقل قول:
هیچی نمیشه
3 ساعت اونجا باشی و سه ساعت هم تو انباره بچرخی یک نفر نمیاد :دی
:دینقل قول:
گرو کشی میکنی؟ :دی
میرم واست نه به خاطر اینکه تو هم مرحله من رو بری
به خاطر اینکه کمکی کرده باشم
البته اگه مراحل اولی باشه :دی
برم ببینم چیه
سلام ......
دوستان یه مشکلی با این بازی دارم
وقتی بازی رو شروع می کنم هنوز چیزی وقت نگذشته، صفحه شروع میکنه به تکون خوردن مثل حالت گیجی . می خواستم بپرسم اشکال از کجاست و چطور می تونم رفعش کنم؟
با تشکر
آقا سیوت از 0 میاد که
کل پوشه Rockstar Games رو بده نه فقط یک فایل سیو
اشکال از فایل کرک هستنقل قول:
یه کرک سالم دیگه رو تست کن
درست میشه
من پچ راک استار رو ریختم و از کرک فیدور استفاده میکنم و مشکلی نداره
بازی من بدون کرک بود و بجز این مشکل، درست کار می کنه و فکر هم نمی کنم مشکل از اون باشهنقل قول:
اشکال از فایل کرک هست
یه کرک سالم دیگه رو تست کن
درست میشه
من پچ راک استار رو ریختم و از کرک فیدور استفاده میکنم و مشکلی نداره
نمیدونم کار میکنه یا سرکاریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
What is it?
This is a small asi loader plugin, which allows you to use some funny functions via GUI.
How it works?
This tool hooks game via Alexander's Blade asi loader and calls game's native functions only. No memory addresses, no need for xlive wrapper.
How to get it work?
Just unpack files into GTA root directory and... thats all. All you need next is launch the game, load your save and when you see Niko on the screen - ALT+TAB and set all you want to. Setting values before Niko appears is leading to the game crashes.
What will I get?
1) Time of day settings: here you can set desired time of day - so dont need to carry about mission timeouts and also you can get directly to the dusk/dawn time to watch game's sunrises.
2) Weather settings: simply select the weather you like and set it! No more rain or any othe FPS and mood killer! Let it be sunshine!
3) Player coordinates: this shows your Niko's current position. I'm hardly working on this now and soon I hope you will get more interesting options here.
4) Give weapons: press this button to give Niko some weapons. Note that not all of them will appear in Niko's hands cause some of them are using the same slots. To get the specific weapon use Give weapon dropdown option described below.
5) Give ammo: refulls the ammo for all Niko's weapons.
6) Wanted level: this option is on test. Dont set any level if you doesnt have any already. You need at least one police star to use this option. WIP.
7) Set money: sets Niko's money.
8) Set health (Alt + Numeric 6): set Niko's health. Refulls current health and sets it to the specified limit.
9) Repair car (Alt + Numeric 7): instantly repairs Niko's car in all ways: visual, physical, no scrathes etc.
10) Flip car (Alt + Numeric 8): instantly flips Niko's car upside down if it is ON ROOF. Using this option in normal state leads to funny effects smile.gif
11) Super stamina (Alt + Numeric 0): this is the toogle option. Niko never gets tired when enabled.
12) Invincible (Alt + Numeric 1): Niko is invincible when enabled.
13) Stupid police (Alt + Numeric 2): look at this option ingame
14) Never wanted (Alt + Numeric 3): toogle/untoogle to set Niko never wanted by police.
15) Tank mode (Alt + Numeric 4): toogle/untoogle to set Niko's car be never damaged and Niko cannot be dragged out of his vehicle.
16) No gravity (Alt + Numeric 5): toogle/untoogle to switch global gravity.
17) Limit health (Alt+F2): limits Niko's health to be not more then it set in Health edit box. Can be turned ON/OFF. Blocks normal set health option.
18) Freeze health (Alt+F3): freezes Niko's health to be not less then it set in Health edit box. Can be turned ON/OFF. Blocks normal set health option and limit health option. Note: recommended value is 400-450. Setting this value too low allows Niko to die in explosions.
19) Give weapon: select the specific weapon from the list and press Give weapon button. Niko will receive a weapon gift.
20) Set car color: select the specific color from the list and press Body color. This option sets Niko's body car color.
21) Set car specular color: select the specific color from the list and press Specular color. This option sets Niko's specular car color.
PS: You can set options 11-18 ON/OFF on your desire.
PS2:
Hotkey Alt+F1 forces Invincible mode so Niko do not lose it after cutscenes. Maybe it can eat CPU so use it on your own decision instead of normal Invincible option. The normal option will be disabled during the forced mode.
Hotkey TAB allows you to save anywhere if Niko is on foot.
Hotkey CTRL+SPACE toogles/untoogles special Bullet mode.
IMPORTANT: tested only on the patched GTA IV and only in singleplayer game. I dont know whether this tool works for non-pathed game and MP, its on your own risk.
DOWNLOAD
Code:
کد:http://lix.in/-3be359
DOWNLOAD
Code:
کد:http://lix.in/-3be359
آقا من هم دقیقا هم همین مشکل رو دارم و بازیم هم بدون کرک بود و بدون هیچ مشکلی (بجز این مشکل) کار میکنهنقل قول:
سلام ......
دوستان یه مشکلی با این بازی دارم
وقتی بازی رو شروع می کنم هنوز چیزی وقت نگذشته، صفحه شروع میکنه به تکون خوردن مثل حالت گیجی . می خواستم بپرسم اشکال از کجاست و چطور می تونم رفعش کنم؟
با تشکر
عزیزان بازی هایی که داریم 90% بدون کرک اجرا میشن
این کرک ها در واقع مشکلات بازی رو از بین میبرن
نمونش همین تکون خوردن دوربین که بعد از ریختن کرک درست میشه
آقا میشه لینک تاپبک مربوط به کرک یا لینک دانلود شو رو برام بذاری، شرمنده..........
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
هر کسی مشکل چرخش دوربین(گیج زدن) را دارد این یوزر من شه اون کرک ها را دانلود کنه. آدرسش را پایین گذاشتم.اولی تو فولدر اصلی دومی توOfflineActivation بریزی درست میشه:
کد:http://www.4shared.com/account/home.jsp?startPage=1
دقیقا شما کرک رازو 1911 دان کن به احتمال 150 درصد مشکلت حله:31:نقل قول:
سلام
دوستان من ویندوزمو عوض کردم از سیوام بک اپ گرفتم ولی از xlive یادم رفت داخل بازیم سیوام اجرا نمیشه:41:
حالا راهی هست که من بتونم سیوامو اجرا کنم چون من حدود 40% بازیو رفته بودم:19:
سلام رفقا
من 63 درصد از بازی رو تموم کردم، که یکدفعه دیدم تیتراژ پایانی بازی اومد رو صفحه و اسم های سازندگان بازی رو نشون میده.
پس این 37 درصد باقیمونده رو باید چه کار کنم؟
در ضمن اون جایی از بازی رو که بچه ها میگفتند : بین PLAY boy و اون یکی دیگه، باید یکدوم رو می کشتیم. من اصلا ندیدم.
نمی دونم این دو تا کنار هم ایستاده بودند و ما باید یکدوم رو انتخاب می کردیم یا جور دیگه ای بوده؟
كنار هم كه نه....
دوتا انتخاب ميده...با قرمز اسماشونو مينويسه...ميگه بايد بري خونه يكي از اين دوتا و يكي شونو بكشي...
تو نقشه ات هم اسم اين دوتا ...يعني D و x قرمز ميشه...ميري يكيشونو ميكشي...همين
من يه جاي ديگه نفهميدم چي شد....دوتا برادر بودن...اسماشونو يادم نيست....كه بايد يكيشونو ميكشتي...
يكي فك كنم كارآگاه بود...اون يكي خلاف كار..آخرشم ترنيب ملافات دوتاييشونو ميدي و ميري بالاي ساختمونو ...منتظر..
يكي از اين دوتا كه كنار هم هستن رو بايد به ملكوت اعلي بفرستي...من پليسه رو كشتم..بعدشم اتفاقاي جالبي افتاد
رفیق دیگه چیش رو نفهمیدی چی شد؟همه چیز رو که نوشتی.فقط یه تیکش رو اشتباه نوشتی که با اجازت تصحیح می کنم:نقل قول:
اونا 4 تا برادرن با یه خواهر. پکی، جری، فرانسیس، دریک و خواهرشون هم کیت هستش که خواهرشون بعد از یه کم آشنایی با نیکو دوست می شه.
تو اون مرحله، فرانسیس ترتیب ملاقات رو می ده و به نیکو می گه که از کدوم ساختمون باید برادرش رو بکشه.نیکو هم می گه باید یه کم فکر کنه.بعد از چند دقیقه دریک تماس می گیره و می گه فرانسیس رو بکش.بعد نیکو می ره رو پشت بوم و دیگه انتخاب با شماست که کدوم رو بکشید.
البته من چون یه بار سیو 49% بازیم پاک شد، تونستم دو بار این مرحله رو برم و بعد از کشتن هردو یه مقدار کمی از داستان رو بدونم.دفعه ی اول دریک رو کشتم.بعد از کشتنش، پکی و جری و کیت هر سه ناراحت شدن و تو صحبتاشون می گفتن که از مرگ برادرشون ناراحتن.البته زیاد نتونستم ادامه بدم و نفهمیدم که فرانسیس می تونه تو گم کردن پلیس ها کمکم کنه در حالی که دریک هیچ کاری برام نمی کنه.
دفعه ی دوم فرانسیس رو کشتم.بعد از مرگش پکی زنگ زد و با خوشحالی گفت یه پلیس (فلان و فلان:27:) از این دنیا کم شد.کیت و جری هم خوشحال بودن البته دیالوگ هاشون رو یادم نیست.
در کل تو این مرحله بهتره که دریک رو بکشین وبعد از فرانسیس استفاده کنید.ولی اگر هم فرانسیس رو کشتین می تونین از سایت های دوست یابی با اشخاص دیگه ای دوست بشین که بتونن ستاره ها رو از بین ببرن.
دوستان من بالخره از مسافرت برگشتم و بازی رو گرفتم و نصب کردم اما یه سوال دارم .
من پچ رو از گیم اسپات دانلود کردم . این پچ چرا توی جند تا فولدره ؟ یعنی در واقع اینجوری :
raid10\temp\manager\ybrdwobbyl
بعد هم یه فایله به اسم content.xbx و یه فولدر با نام Content که توی اون دو تا فایل exe هست به نامهای Setup و UpdateTitle !
اگه قراره که از همون اول Setup رو اجرا کنیم پس چرا این جوریه ؟
بعد از کجا میشه فهمید که بازی به ورژن 1.0.1 تبدیل شده ؟
دوست عزیز این پچی که شما دانلود کردی نمی دونم قضیش چیه.ولی اگه می خوای از پچ مطمئن باشی، پچ رو از سایت راکستار دانلود کن. چون این پچی که من از سایت راکستار دانلود کردم، فقط یه فایل ستاپ داره.نقل قول:
این هم لینک دانلود:
برای اطلاع از آپدیت، روی فایل GTAIV تو فولدر بازی کلیک راست کنید و به Propeties برید.از پنجره ی باز شده به تب Details برید و به قسمت File version نگاه کنید که باید با مقدار 1.0.1.0 ، مقدار دهی شده باشه.کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
موفق باشی
من سمت راستی رو زدم.اونایی که سمت چپی رو زدن دستا بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کدوم یکی رو بکشیم بهتره؟
روی پایان بازی هم تاثیر میذاره؟
پلیس رو بکشید. بهتره.
هیچ فرقی نداره ها ولی یه انگل از رو زمین کم میشه.
تازه بعدشم همه شاد و خندون.
خواهرشم نصیب شما میشه.
کدومشون پلیسه ؟نقل قول:
پلیس رو بکشید. بهتره.
فرانسیسنقل قول:
همونی که توی اداره پلیس کار می کنه
دوستان من این بازی رو نصب کردم
چرا بازی کند هست .
گرافیک بازی کم کردم هیچ فرقی نکرد
در بالا ترین حد هم بازم از حداکثر گرافیکم استفاده نمیشه ولی کند هست
رمم 1.5 گیگ
گرافیک 512 8500gt
cpu 3.2
لطفا کمک کنید
ممنون
Football Kits for GTA IV
We have released the Soccer Kits Patch V 0.5 for GTA IV. This patch includes Kits for Real Madrid, Barcelona and Manchester United
حجم فایل: 15.32 مگابایت
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35649
کلا بازی مشکل داره. اینم مشکل دزدیدن بازی دیگه.این بازی از بیست درصد گرافیک و cpu استفاده می کنه.نقل قول:
این چیه؟
بازی فوتباله واسه gta ؟
یکم توضیح میدین در موردش؟
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنیدنقل قول:
احنمالا لباس این تیمارو اضافه میکنه ! :10:نقل قول:
من که جفتشونو زدم کشتم - :41:نقل قول:
.
.
کسی نیست؟
نقل قول:
خدا صبرت بده ! منم یه بار مثل تو شدم - اشکالی نداره از اول برو کیفش بیشتره !!! من که از اول رفتم خیلی حال میده !:18::21:نقل قول:
دوست عزیز احتمال 200% اگه گرافیکتو آپدیت کنی خوب میشه - من خودم قبل از آپدیت گرافیکم 10 فریم میگرفتم اما حالا حدود 30 فریم میگیرم - البته رمتم اگه 2 گیگ میبود خیلی بهتر میشد ( رمت کمه ) . موفق باشی :40:نقل قول:
عزیز من سمت چپی رو زدم .نقل قول:
دوستان میگن سمت راستیه بعضی جاها خیلی به کار میاد .
دوستان من تو دو تا مرحله گیر کردم
یکی اون که میره اون دختره رو میدزده همون که میره از تو اینترنت ماشینش رو میبینه صورتی هست بعد صبح بهش زنگ میزنه میرن سوار ماشین میشن که تست کنن بعد نیکو ماشیونو زورکی میبره یه جایی بعد از اون باید بری تو یه اتاقی نزدیک دختره میشی e رو میزنی میزنه تو گوشش هرچی میزنم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ فرقی نمیکنه؟چرا؟؟؟؟
یکی دیگه اون که با اون یارو پسره که شبیه به دخترا حرف میزنه و شکلک در میاره باید ببریش پارک بعد تو پارک هی میدوئه و وای میسه نرمش میکنه بعد هم میگه تو نتونستی مرحله رو انجام بدی و میره از اول میاد اینو باید چیکار کنیم؟؟؟؟
چه تنبل شد این تاپیک بابا اون اول تا پست میزدی یه دقیقه ایی جوابت رو میدادن ها الان یه ساعته هیچ خبری نیست
بازی مشکل داره که از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه. یعنی گرافیک هر چی باشه هشتاد درصد کاهش پیدا میکنه. وقتی بازی اجرا می کنی task maager هم باز کن و ببین چقدر از cpu استفاده میکنه.نقل قول: