بهتره هر وقت بانک اطلاع بدین همه تغییرات رونقل قول:
با این حال کلا چیز مهمی نیس!
گفتم که به مسخره بازی
Printable View
بهتره هر وقت بانک اطلاع بدین همه تغییرات رونقل قول:
با این حال کلا چیز مهمی نیس!
گفتم که به مسخره بازی
دیجی بانک پارسیان
*701#
تجارت الکترونیک پارسیان
*708#
بانک ملت
*712#
بانک رفاه
*713#
بانک مسکن
*714#
پرداخت الکترونیک سداد
*717#
بانک صادرات
*719#
پرداخت الکترونیک پاسارگاد
*720#
پرداخت الکترونیک سامان
*724#
بانک سینا
*727#
بانک کشاورزی
*730#
اسان پرداخت (آپ)
*733#
به پرداخت ملت
*741#
بانک کوثر
*744#
بانک اینده
*745#
پست بانک
*747#
بانک انصار
*763#
بانک گردشگری
*764#
بانک حکمت ایرانیان
*765#
بانک دی
*766#
اوا پرداخت
*767#
مبنا کارت آریا
*770#
موسسه ثامن
*778#
پرداخت الکترونیک نوین
*780#
بانک شهر
*787#
کارت اعتباری ایران کیش
*788#
رایانمهر
*789#
ستاره 90
*790#
هزینه ندارن که استفاده از اینها؟نقل قول:
همچنین ایا میتوان از نظر امنیتی اعتماد کرد؟
ایا پولی که میزاریم سرمایه گزاری مثلا 6 ماهه یا یکساله هزینه ای ازش کسر میشه؟!
اخر ماه خود به خود هزار تومان از حساب برادرم کم شده حساب یک ساله بسته تازه.
نه هزینه نداره. در مورد امنیتش هم میگن بالاست.
كدوم بانك ها پوز دارن كه بشه يه جا پول داخل كارت رو كشيد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی بدهیهای دولت به شبکه بانکی و بانک مرکزی نشان میدهد علیرغم ظاهر با ثبات وضعیت اقتصادی و کنترل تورم در دوره دولت حسن روحانی اتفاقی در نظام بانکی، یعنی یکی از اصلیترین منابع تامین مالی اقتصاد ایران، در حال رخ دادن بوده است.
اگرچه آغاز این اتفاق در دوره دولت یازدهم نبوده، ولی شدت گرفتن آن در این دوره و عدم کنترل آن در آینده میتواند تبعات بزرگی داشته باشد.
دولت بدهکار و بدهکارتر میشود
صرفنظر از تغییرات سیاسی در یک دهه اخیر، اطلاعات موجود نشان میدهد که بدهی دولت به نظام بانکی همواره فزاینده بوده است. در سال ۱۳۹۳ مجموع بدهیهای دولت به بانک مرکزی و بانکها برای نخستین بار از مرز صدهزار میلیارد تومان گذشت و از ۸۹ هزار میلیارد تومان به ۱۱۹ هزار میلیارد تومان رسید، و در سال ۱۳۹۴ این رقم به ۱۴۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. اما این ارقام چه معنا و تبعاتی دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صورتهای مالی پنهانکار
در اینجا باید بدهی دولت به بانکها و بانک مرکزی را از هم جدا کنیم؛ چون هر یک تبعات جداگانهای دارند.
بهجز سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ که بدهی دولت به بانک مرکزی کاهش جزیی، حدود شش و هفت درصدی، را تجربه کرده و سال ۱۳۹۰ که کاهش فوقالعاده ۴۶ درصدی را شاهد بود، در سایر سالها همواره بدهی دولت به بانک مرکزی رو به افزایش بوده است. اوج این افزایش را در سال ۱۳۸۹ با نزدیک به ۸۸ درصد جهش مشاهده میکنیم.
بدهی دولت به بانکها با سرعت بیشتری در حال افزایش بوده. برخلاف اقتصاد کشورهای توسعهیافته که عموما بازار سرمایه یا بورس این وظیفه را بر عهده دارد، دولت هم مثل سایر بخشها وقتی با کاهش منابع روبهرو میشود، بانک برایش اولین گزینه برای تامین کسری است. اما یک تفاوت عمده بین بخشهای غیردولتی و دولت وجود دارد. وقتی بخشهای غیردولتی از بانکها تسهیلات میگیرند، این تسهیلات در صورتهای مالی آنها به صورت شفاف درج میشود. اما وقتی دولت این کار را انجام میدهد، بر اساس شیوههای نگارش صورتهای مالی در ایران، این قرض در ردیف داراییهای بانک گنجانده میشود. به عبارتی به صورت مصنوعی و روی کاغذ این قرض به دولت برای بانکها زیاد هم بد نیست، ولی در واقعیت بخشی از داراییهای بانکها به این صورت قفل میشود.
مُسکنی پرضرر
اما نتیجه چیست؟ برای جبران داراییهایی که به شکل بدهی دولت قفل شده است - در کنار عملکرد نامناسب بانکها و بدهی فزاینده خودشان به بانک مرکزی - بانکها ناچارند برای تامین منابع با مشوقی به نام بهره بانکی مردم را تشویق به سپردهگذاری کنند. این امر باعث میشود تا نقدینگی به صورت غیرمستقیم از تولید خارج و به بانکها سرازیر شود. بانکها این سپردهها را به جای تولید به دولت یا بخشهایی از اقتصاد که از عهده پرداخت سود بالا برمیآیند میدهند تا جبران کاهش درآمدها شود. یک چرخه که مدام تکرار میشود. اگر قرار باشد دارایی مردم به سمت تولید حرکت کند بانکها ناتوان میشوند و اگر داراییها در بانکها بماند اقتصاد از رکود خارج نخواهد شد.
بر اساس اعلام بانک مرکزی در پایان سال ۱۳۹۴ حجم نقدینگی از مرز ۱۰۱۷ هزار میلیارد تومان گذشت، که ۸۸۱ هزار میلیارد آن به شکل شبه پول یعنی سپردههای دیداری در بانکها یا همان سپرده مدتدار بود. خروج سپردههای مردم از بانکها و ورود این حجم بزرگ پول به سایر بخشها عمل میتواند یک فاجعه تورمی را رقم بزند.
در نمودار زیر تغییرات نقدینگی طی ده سال اخیر به همراه بدهی دولت به بانکها و بانک مرکزی را مشاهده میکنید. این بدهیها و نقدینگی به صورت پلکانی در حال رشد بودهاند. در حالی که بخش پولی در حال متورمتر شدن بوده، رشد منفی یا بسیار اندک اقتصادی از وضع نامطلوب اقتصاد کشور خبر میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در وضعیتی که شاهد آن هستیم، دولت برای جبران کسری مالی از طریق بانک مرکزی و بانکها به اقتصاد کشور پول تزریق میکند، ولی بانکها برای جبران کمبود منابع مالی خودشان و عملکرد ضعیف، آن پول را با پیشنهاد بهره بالا به تله میاندازند. شرایط رکود اقتصادی هم کمک میکند و بخش عمدهای از پول از شکل اسکناس خارج شده و به شکل «شبه پول» مجددا به شبکه بانکی باز میگردد تا پول بیشتری خلق کند.
روی کاغذ و صورتهای مالی دارایی بانکها افزایش یافته و تورم کنترل شده، اما در واقعیت یک آتشفشان هر روز فعالتر میشود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی بدهیهای دولت به شبکه بانکی و بانک مرکزی نشان میدهد علیرغم ظاهر با ثبات وضعیت اقتصادی و کنترل تورم در دوره دولت حسن روحانی اتفاقی در نظام بانکی، یعنی یکی از اصلیترین منابع تامین مالی اقتصاد ایران، در حال رخ دادن بوده است.
اگرچه آغاز این اتفاق در دوره دولت یازدهم نبوده، ولی شدت گرفتن آن در این دوره و عدم کنترل آن در آینده میتواند تبعات بزرگی داشته باشد.
دولت بدهکار و بدهکارتر میشود
صرفنظر از تغییرات سیاسی در یک دهه اخیر، اطلاعات موجود نشان میدهد که بدهی دولت به نظام بانکی همواره فزاینده بوده است. در سال ۱۳۹۳ مجموع بدهیهای دولت به بانک مرکزی و بانکها برای نخستین بار از مرز صدهزار میلیارد تومان گذشت و از ۸۹ هزار میلیارد تومان به ۱۱۹ هزار میلیارد تومان رسید، و در سال ۱۳۹۴ این رقم به ۱۴۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. اما این ارقام چه معنا و تبعاتی دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صورتهای مالی پنهانکار
در اینجا باید بدهی دولت به بانکها و بانک مرکزی را از هم جدا کنیم؛ چون هر یک تبعات جداگانهای دارند.
بهجز سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ که بدهی دولت به بانک مرکزی کاهش جزیی، حدود شش و هفت درصدی، را تجربه کرده و سال ۱۳۹۰ که کاهش فوقالعاده ۴۶ درصدی را شاهد بود، در سایر سالها همواره بدهی دولت به بانک مرکزی رو به افزایش بوده است. اوج این افزایش را در سال ۱۳۸۹ با نزدیک به ۸۸ درصد جهش مشاهده میکنیم.
بدهی دولت به بانکها با سرعت بیشتری در حال افزایش بوده. برخلاف اقتصاد کشورهای توسعهیافته که عموما بازار سرمایه یا بورس این وظیفه را بر عهده دارد، دولت هم مثل سایر بخشها وقتی با کاهش منابع روبهرو میشود، بانک برایش اولین گزینه برای تامین کسری است. اما یک تفاوت عمده بین بخشهای غیردولتی و دولت وجود دارد. وقتی بخشهای غیردولتی از بانکها تسهیلات میگیرند، این تسهیلات در صورتهای مالی آنها به صورت شفاف درج میشود. اما وقتی دولت این کار را انجام میدهد، بر اساس شیوههای نگارش صورتهای مالی در ایران، این قرض در ردیف داراییهای بانک گنجانده میشود. به عبارتی به صورت مصنوعی و روی کاغذ این قرض به دولت برای بانکها زیاد هم بد نیست، ولی در واقعیت بخشی از داراییهای بانکها به این صورت قفل میشود.
مُسکنی پرضرر
اما نتیجه چیست؟ برای جبران داراییهایی که به شکل بدهی دولت قفل شده است - در کنار عملکرد نامناسب بانکها و بدهی فزاینده خودشان به بانک مرکزی - بانکها ناچارند برای تامین منابع با مشوقی به نام بهره بانکی مردم را تشویق به سپردهگذاری کنند. این امر باعث میشود تا نقدینگی به صورت غیرمستقیم از تولید خارج و به بانکها سرازیر شود. بانکها این سپردهها را به جای تولید به دولت یا بخشهایی از اقتصاد که از عهده پرداخت سود بالا برمیآیند میدهند تا جبران کاهش درآمدها شود. یک چرخه که مدام تکرار میشود. اگر قرار باشد دارایی مردم به سمت تولید حرکت کند بانکها ناتوان میشوند و اگر داراییها در بانکها بماند اقتصاد از رکود خارج نخواهد شد.
بر اساس اعلام بانک مرکزی در پایان سال ۱۳۹۴ حجم نقدینگی از مرز ۱۰۱۷ هزار میلیارد تومان گذشت، که ۸۸۱ هزار میلیارد آن به شکل شبه پول یعنی سپردههای دیداری در بانکها یا همان سپرده مدتدار بود. خروج سپردههای مردم از بانکها و ورود این حجم بزرگ پول به سایر بخشها عمل میتواند یک فاجعه تورمی را رقم بزند.
در نمودار زیر تغییرات نقدینگی طی ده سال اخیر به همراه بدهی دولت به بانکها و بانک مرکزی را مشاهده میکنید. این بدهیها و نقدینگی به صورت پلکانی در حال رشد بودهاند. در حالی که بخش پولی در حال متورمتر شدن بوده، رشد منفی یا بسیار اندک اقتصادی از وضع نامطلوب اقتصاد کشور خبر میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وضعیتی که شاهد آن هستیم، دولت برای جبران کسری مالی از طریق بانک مرکزی و بانکها به اقتصاد کشور پول تزریق میکند، ولی بانکها برای جبران کمبود منابع مالی خودشان و عملکرد ضعیف، آن پول را با پیشنهاد بهره بالا به تله میاندازند. شرایط رکود اقتصادی هم کمک میکند و بخش عمدهای از پول از شکل اسکناس خارج شده و به شکل «شبه پول» مجددا به شبکه بانکی باز میگردد تا پول بیشتری خلق کند.
روی کاغذ و صورتهای مالی دارایی بانکها افزایش یافته و تورم کنترل شده، اما در واقعیت یک آتشفشان هر روز فعالتر میشود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانکها دروغگویند هیچ یک از صورت حسابهای مالی و حسابهاش درست نیست.اینها چند دهه هست تکرار میشه در عمل باید از ریشه درست بشه.نقل قول:
بانکها دروغگویند هیچ یک از صورت حسابهای مالی و حسابهاش درست نیست.اینها چند دهه هست تکرار میشه در عمل باید از ریشه درست بشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
ایا اگر پدر یا مادر خونه رو به نام فرزند کنن بانک مسکن به این سند وام میده؟ (وام مسکن جوانان مثلا. همون که 15 سال پول میریزی اندک اندک)
سلام
دوستان ایا فقط با داشتن کارت بانکی میتوان شماره حساب را یافت؟
مثلا کارت بانک ملی یا ملت یا حتی شماره اش
مرسی
من دیروز رفتم بانک این اطلاعات رو گرفتم:
تاریخ: 20 اردیبهشت 96
* بانک ملی:
روز شمار
سود 18 درصد
کف افتتاح حساب 20 تومن
* بانک سرمایه:
روز شمار
سود 22 درصد
کف افتتاح حساب 10 تومن
مبلغ 10 تومن قابل برداشت نمیباشد
کارت خودپرداز صادر نمیشود
به عنوان حساب فرعی میباشد، با قابلیت اتصال به حساب اصلی
* بانک سرمایه:
سپرده 3 ماهه 24.5 درصد که مربوط به دهه فجر بود دیگه قابل افتتاح نیست ولی هر کس از قبل داشته برای سه ماه بعد هم اتوماتیک تمدید میشه
* بانک پارسیان:
1 ساله
سود 21 درصد
بستن سپرده بعد از 6 ماه جریمه ندارد
* بانک پارسیان:
حساب بورس (لوتوس)
قابلیت افزایش یا کم کردن موجودی را دارد ولی باید حضوری به بانک مراجعه کنیم، البته سودش آزاده
روز 26 ام هر ماه سود واریز میشه
نوسان سود معمولا حدود 20-21 درصد است، دیگه کمتر از 17 درصد نمیشه
بانك دي اطلاع ندارين چقدره سودش؟
الان بانک آینده همچنان 22 درصد سود میده یا فقط برای شب عید بود ؟؟؟ کدوم بانک سود بیشتری داره؟؟
به نظرم دیگه سود بانکی روند نزولی داره همینطور پیشبره چهارسال دیگه سود بانکیزیر 4درصدِ و بهتره سرمایه در جایی کار بشه که حداقل بعد از یکی دو سال دوبرابر بشه نه اینکه همش 10 درصد و 15درصد بهش اضاف بشه و پس از مدتی هم ارزشش از بین بره!
برخی بانکها دارن خرید و فروش ارز و سهام و.... رو به مشتری ارائه میدن دیگه تمام شد رفت در اینده ای نزدیک مشتری خودش باید حرکتی بزنه و پولی در بیاره
با این حال آخرین سود بانکی امسال رو در این لینک میشه دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسما بله اون سایت الکیه. همون رو بانک مرکزی هم دستور داده ولی چون اقتصاد دستوری جواب نمیده از اولش هم معلوم بود بانکها که دزد هستند مثل بانک مرکزی کار خودشون رو پیش میبرن. هیچ یک از بانکها اون سودها رو ندارن سودها بالاتر از این حرفاست با ایجاد طرح و ...نقل قول:
با ایجاد صندوق هم که دیگه 20 درصد رو میدن بانکها به مردم حداقل!
4 درصد! شوخی نفرمایید!
عزیزان مطلع لطفن پاسخ بدن فقط
من تصور کاملی از نحوه ی اعطای تسهیلات توسط بانکی که در آن به مدت طولانی حساب داشته باشیم و از همان بانک درخواست یک تسهیلات بسیار کوچک بکنیم ندارم زیرا :
مدتی پیش برای در یافت یه تسهیلات بسیار کوچک ( 5 میلیون تومن ) به بانک صادرات مراجعه کردم ؛ لازم به ذکره که سالهاست حسابی در این بانک دارم و حساب دور افتاده ای نبوده هیچ وقت ... خلاصه بگم رفتم و گفتم یه تسهیلات 5 میلیونی میخوام ، گفتن 3 میلیون میتونن وام بدن به من و البته قبلش هم سوالاتی در مورد شغل من پرسید .
سوال من از دوستان مطلع مشخصن اینه : بدون داشتن شغل و صرفن بر اساس سابقه ی یک حساب به کسی وام میدن ؟ اعطای وام و داشتن شغل لازمه ی هم هستن ؟
من قصد دارم همون وام 3 تومنی رو بگیرم اما من رو به شک انداختن که آیا اصلن هیچ وامی به من قابل اعطا هست حتی همون 3 میلیون ، چون من در حال حاضر هیچ شغلی ندارم .
و اگر این وام رو صرفن به این خاطر که من شغل ندارم ، به من ندن ، آیا این تخلف از طرف اونا محسوب می شه ؟ چون خودشون گفتن با توجه به سابقه و قدرت حساب 3 تومن امکان اعطای تسهیلات هست .
سلامنقل قول:
اونها نگران توانائی شما در پرداخت اقساط وام و سودش هستند
میخوان مطمئن بشند که شما درآمد کافی دارین تا اقساط رو به موقع پرداخت کنین
اما اونی که با پارتی وام مبگیره یه مشتی مدارک جعلی ارائه میده و قبول هم میشه و کارشناس هم تاییدش میکنه و وام ملیاردی میگیره
بعدش هم یا فراری میشه یا گیر میافته یا پول رو میندازه توی کار خلاف و به موقع پول بانک رو پس میده
من یک جواب مشخص میخوام . یعنی بدون داشتن شغل به من وام نمیدن ؟ یعنی صرفن با توجه به سابقه حساب و قدرتش . که برای من 3 میلیون می کشه !نقل قول:
جواب مشخص اینه حتی اگر شغل داشته باشی بازم بهت سخت وام بدن! مگر اصرار کنید و چونه بزنید با اگر پولی در بانک دارید بلوکه کنید. چقدر راحت وام میلیاردی میدن به ... ولی 3 تومن دو اینطوری میکنن! اونم بانک صادرات که وضعش قمر در عقربه!نقل قول:
یکسری فرآیندها وجود داره تو بانک برای اینکه تشخیص بدن به چه کسی وام بدن و به چه کسی ندن که اسمش اعتبار سنجی هست. افراد با یکسری فاکتورهایی یک نمره یا رتبه اعتباری میگیرن پیش بانک که بر اساس اون بانک وام میده. فاکتورهایی که تو این اعتبارسنجی استفاده میشه متنوع هست و در هر بانکی هم ممکنه متفاوت باشن ولی معمولا روی موارد مشخصی تمرکز دارن و بیشتر روش محاسبه تو بانکها متفاوته.نقل قول:
درآمد شغلی، ضامن، وثیقه، سابقه ی وام و تسویه وام، سابقه گردش حساب، ارائه طرح توجیهی (برای اونایی که میخوان برای راه اندازی یک شغل وام بگیرن) و.... مهمترین فاکتورها هستن. اینطور نیست که نداشتن شغل به معنی عدم توانایی دریافت وام باشه. ولی قطعا میزان وامی که داده میشه و ضمانت های دیگه ای که گرفته میشه متناسب با شرایط شماست. مثلا مبلغ 3 میلیون بعید میدونم بخاطر نداشتن شغل نخوان بهتون بدن اگر وثیقه یا ضمانت مناسب معرفی کنید.
در کل صرفا یک معیار تعیین کننده نیست و اعتبار سنجی.
من یه حساب سپرده بلند مدت توی بانک دی داشتم که 20 خرداد یکسالش تموم میشه الان برم پول رو برداشت کنم سود این ده روز رو هم میدن؟
ضمنا صندوق بانک گردشگری خوبه؟ الان قبول سرمایه می کنه؟
20 خرداد یا اردیبهشت؟!نقل قول:
کدام 10 روز؟؟!
اگر اردیبعشت تموم شده که اون 10 روز رو روزشمار 10 درصد میدن بهتون اگر 20 ام تموم شده اگر خرداد تموم میشه یعنی 20 روز دیگه صبر کنید تا روز موعود! چون دست بزنید جریمه میشید
صندوقها فرق خاصی ندارن و حول و حوش 20 درصد میدن. گردشگری باز هست فک کنم
تاریخ: 2 خرداد 96
* بانک پارسیان:
1-
اون سود سپرده 1 ساله که 21 درصد بود، الان شده 20.5 درصد
2-
روز شمار
سود 15.5 درصد
کف موجودی 10 تومن
اگه موجودی کمتر از 10 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
3-
روز شمار
سود 17.5 درصد
کف موجودی 20 تومن
اگه موجودی کمتر از 20 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
دوستانی که پول رو نیاز ندارن یعنی اصل پول رو به صورت فوری میتونن از صندوق بانک استقاده کنن که 20 درصد سود میده روزشمار.نقل قول:
منتهی برای دسترسی به پول هم میتونید انلاین و هم از شعبه ابطال کنی هرقدرش رو بخواید ابطال کنید تا عصر تو حسابتونه
منظورتون همون حساب بورس (لوتوس) هست؟نقل قول:
من دیروز یه حساب لوتوس باز کردم، تا اونجایی که میدونم برای برداشت و واریز باید حضوری به شعبه مراجعه کنیم
این آنلاین که گفتید منظورتون چی هست؟
بله تازگیا افتتاح شده جالب هم هست. برید ثبت نام کنید کد رهگیری بگیرید تس ام اس میاد بعد برید شعبه بهتون کلمه عبور و رمز عبور میدن به راحتی از خونه ابطال و اضافه کنید به خصوص برا ابطال خیلی خوبه فوری تا عصر پول تو حسابهنقل قول:
من انجام ندادم تا حالا لازم نشده ولی دیدم.
سرمایهگذاران محترم
سلام
به اطلاع میرساند از این پس میتوانید صدور و ابطال صندوقهای سرمایهگذاری را به صورت آنلاین از طریق پرتال جامع تأمین سرمایه لوتوس پارسیان انجام دهید.
برای دریافت کد کاربری و رمز عبور میتوانید با عضویت در این پرتال به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمایید یا با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه در روزهای دوشنبه و سهشنبه (28 الی 29 فروردین ساعت 9 الی 17) در محل دهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه ، به غرفه تأمین سرمایه لوتوس پارسیان واقع در سالن میلاد (31A) نمایشگاه بینالمللی تهران مراجعه نمایید.
آیا بانک اقتصاد نوین برای سود گرفتن قابل اطمینان هست؟ و کدام بانک سودش از همه بیشتره ( به نسبت مبلغ )
این بخشنامه ای که از طرف بانک مرکزی تکلیف کرده بانکها سهام غیر بانکی رو واگذار کنند روی صندوق ها تاثیر نداره؟ جمع نمیشن؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بخشنامه رو بزارید اینجا لطفانقل قول:
بانک مرکزی خیلی چیزا تکلیف میکنه ولی بانکها کار خودش رو میکنن!
زیان ده ها ممکنه دیگه بسته بشن ولی عموما واگذار میشن به شرک های دیگه که امکان مدیریت صندوق رو دارن با توجه به اینکه بانکها منع شدن طبق بخشنامه...نقل قول:
دوستان سوالی داشتم
اگر با سند خونه ، قبلا وام گرفته باشیم ( شرایط وام مذکور طوری بود که باید سند هم میذاشتیم ) . سوالم اینه تا این وامی که گرفتیم ، قسط هاش تموم نشده باشه ، دیگه نمیشه با همین سند یک وام بسیار کوچک دیگه گرفت ؟ لازم به ذکره وامی که سند خونه براش ارائه شد 7 میلیون و وام جدیدی که میخوام بگیرم 3 میلیون هستش . لطفن با دقت بخونید و اگر مطمئن هستید پاسخ بدین
سند مگه تو رهن نیست؟نقل قول:
تا تسویه حساب وام خیر نمیشه. مگر اینکه خمون بانک باشه و اشنا داشته باشین! کوچک بزرگ بودن وام هم ربطی نداره! برا 7 میلیون شما سند گزاشتین؟!دمت گرم!
از این دستورالعملها زیاد دیده شدهنقل قول:
بانک تا خودش براش مشکلی پیش نیاد هیچ تغییری در رفتارش ایجاد نمیکنه.
سلام
من حساب گنجينه سپهر دارم و هر ماه ٥٠٠ تومان قسطش رو پرداخت ميكنم
و يه حساب روز شمار بانك آينده
حالا يه سوال دارم
سودي كه بانك آينده بهم ميده ٢٢٪ هستش ولي گنجينه سود ١٥٪ ميده تازه اونم ١ ساله!
به نظرتون ارزش داره كلا گنجينه رو خالي كنم؟
بانك صادرات بهم ميگه از اونجا كه بانك آينده كسري داره اين بازي رو در آوردن!
سلام دوست عزیز. حتما اینکارو بکن منم گنجینه سپهر داشتم نهایت سودی که میدادن 15 درصد بود.حسابو بستم بردم بانک آینده سپرده آینده ساز باز کردم با شرایط خیلی بهتر. به مبلغ اولیه 23 درصد سود میده و به مبالغی که اضافه میکنی 21 درصد میده.یه حساب کوتاه مدت 22 درصدم دارم. بانک آینده مطمئنه همین اواخرم برترین بانک تحول ساز خاور میانه از نظر موسسه یورو مانی شده. بانکای دیگه زورشون میگیره که بانک آینده موفق شده منابع مالی خوبی جمع کنهنقل قول:
سلام
کسی اینترنت بانک ملت رو استفاده می کنه که بگه باید کدوم گزینه رو برای انتقال وجه هم به شماره حساب و شماره کارت طرف استفاده کرد؟ من نتونستم و مجبور شدم از اینترنت بانک پاسارگاد که خیلی راحت و عالی هست این کار رو انجام بدم. من گزینه "حواله به کارتهای شتاب" رو انتخاب کردم که یک فیلدی هست بنام "شناسه واريز کننده" که راهنماش هم خوندم و چیزی سر در نیاوردم. واقعا بانک و سایت مزخرفی داره این ملت.
"شناسه واريز کننده" را خالی بزاریننقل قول: