نقل قول:
سلام
برام من ححجمش 210مگه البته ازش ایمیج گرفتم انقد حجم زده حجم واقعیش رو نمی دونم چون سی دیش
رو دیگه ندارم
اینی که شما گذاشتی دوتا از پارتاش تکراریه که حجمش میشه 185 مگ نه 240 مگ
Printable View
نقل قول:
سلام
برام من ححجمش 210مگه البته ازش ایمیج گرفتم انقد حجم زده حجم واقعیش رو نمی دونم چون سی دیش
رو دیگه ندارم
اینی که شما گذاشتی دوتا از پارتاش تکراریه که حجمش میشه 185 مگ نه 240 مگ
اقا ايمان سلام نه اشتباه ميكنين فايلاش تكراري نيستند extract كردم اين بازي رو حجمش 264 مگا بايت هستش من دانلودش كردم و اجراش كردم فضاي ورودي تفاوت داره اهنگ ورودي زده نميشه زياد تو بازي نرفتم اگه تونستم تفاوت هاي ديگه اي پيدا كنم حتما بهتون خبر ميدم اما از اينكه اين فايل با فايل هاي ديگري كه من دانلود كردم فرق داشته ميگم
تنها نسخه رايگان و بالاي 177 مگابايت حجم دار كه من پيداش كردم البته اين بك تو ناچر داراي دو زبانه تاثير زبان دومشو در حجم كلي نمي دونم اما فكر نكنم 90 مگ بخاطر يك زبان اختلاف باشه
البته خوبي ديگه اين بازي اينه كه با شبيه ساز هستش يعني به راحتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد منكه پيشنهاد ميكنم هركي تواناييشو داره اون رو دانلود كنه من بالاي 7 نسخه دانلود كردم همگي 177 مگي بودن اما اين فايل قابل اطمينان تره ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
ورژن اصلی بازی که کدهای گیم شارک توش کارنمیکنه 544مگ هست من واسه بدست آوردنش20000پیاده شدم بعد آقایون تهمت میزنن میگن دروغ میگی....نقل قول:
مشکل این بازی ورژن اصلیشه......
چون از روش خیلی سانسوری داشته.....
سلام به همه
دوستان هاروست مون من 204 مگ هست ،شما ها از كجا ميفهميد كه نخه اورجينال رو داريد يا نه؟حتما بايد تا آخرش بريم تا بفهميم به شهر ميره يا نه؟:18:
در ضمن كسياي كه ميتونن لطفا اين نسخه هاي 500 مگي رو از تورنت دانلود كنن ،ببينن درسته يا نه ؟به ما هم خبر بدين:31:
سلام دوستان.كسي صداهاي بازي مورتال كامبت را نداره؟؟؟اگه كسي ميدونه لطف كنه
من حرفاي اقاي علي هوندا رو منطقي ميدونم اخه نسخه 544 مگي رو پيدا رو پيدا كردم اما يا بايد شهروند كشور اروپايي باشي يا اكانت بين المللي داشته باشين اما هنوز درباره شهر نظري نميدم چون خودم به چشم نديدم خيلي هم دنبالش گشتم اما نديدم
اما اقاي علي 07 نسخه اي كه من برا دانلود گذاشتم حجم سي ديش 264 مگا بايت هستش (بدون احتساب شبيه سازي كه توش هم هست )
علي هوندا تمام اميدم تويي اگه ميتوني يه عكسي مستند و كامل از شهري خودت ميخواي بري بذار
ممنون از همه كساني كه تو بحثمون هستن
جارو برقی ربطی داشت به ازادی خرمشهر ؟؟؟:31:
سلام كسي اطلاعاتي در مورد شهر رفتن نداره
سلام
چي شده؟
ديگ كسي در مورد اين بازي بحث نميكنه
:10:مثل اينكه در اين فروم ديگه تخته شده ما اومديم همه رفتن :20:كسي نيست با من همدردي منه ؟منم ميخوام بفهمم اين بازي ورژن ناقصه يا نه من نسخه 544 مگي رو پيدا كردم بايد دلار خرجش كرد اما نسخه 264 مگي رو دانلود كردم فضاش يكم فرق ميكرد .كسي اطلاع دقيقي داره ارايي بده لطفا .اقا ايمان سانر و ساير مسيولين با شمام :46:
سلام دوستان عزیز
من تقریبا اطلاعات خوب و جدیدی در رابطه با این بازی دارم
اگر همچنان دارید این بازیرو ادامه میدهید ،من در خدمتم.
سلام.
من دنبال یه پایم که تا اخرش باهم این بازی رو ادامه بدیم.یه حرفه ای.
ایمان رضا هستی؟
سلام اقا ایمان ، هستیم
راه بیوفت بریم.
چندتا عکس درجه یک دارم ولی بلد نیستم بذارمش اگه راهنماییم کنی ممنون میشم. و یک مقاله 236 صفحه ای به زبان انگلیسی در مورد این بازی دارم . اگه بتونم میذارمش
در ضمن من سال اول پاییزشم
سلا ملیکمنقل قول:
من که بودمو هستم تو نبودی
هر خواستی بگو شروع کنیم
راه افتادنی خبرتون میکنم.
علیک سلامنقل قول:
انشالله راه می فتیم من که ترجیح می دم یه دو هفته دیگه استارت بزنیم حالا باشماس
برای عکس گذاشتن عکست رو به فرمت jpg تبدیل کن بعد تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپلودش کن
بعد ادرسش رو بذار تو این سایت
انشالله موفق باشی
باشه گوش به زنگمنقل قول:
راه افتادنی خبرتون میکنم
راستی کسی دیگه پیدا نشد همه ماهی هارو گرفته باشه؟
با سلام به همگی
یادش به خیر منم پارسال همین موقع صبح تا شب btn بازی میکردم.
آقا کسی میدونه از کجا میتونم راهنمای Harvest moon innocent life گیر بیارم؟
ممنون
بچه ها منم پايم هر موقع خواستين بگين با هم شروع كنيم...
سلام دوباره.
اقا من از امروز استارتو میزنم .هرکس دیگه ای هم هست بگه.اقا ایمان ما رفتیم.
سعی کنید امار بازیتونو قشنگ بزارید.
با اجازه همه.....
بـــــــــــــــــه بـــــــــــــه
سلام و درود به دوستای هاروست مونیه خودم !
میبینم که میخواید دوباره بازی رو از اول شروع کنید ! خیــــــــــــــلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی منم وقتشو داشتم و میتونستم شروع کنم !
به هر حال هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم ... البته با وجود بازیکن خوبی مثل ایمان رضا دیگه ما باید بیرون بشینیم و فقط نگاه کنیم ... (U R the Best )
ببینید فقط چون دیدم شما بلاخره آن شدین اومدم یه چیزی بگمو برم من ورژن اصلی بازی رو پیدا کردم ورژنی که باهاش میشه بری شهر زبونش انگلیسیه گرافیکش بالاتره وصحنه هاش چطوری بگم آهنگاش یا دموهاش یا ادیتور های تصویریش خیلی بهتره تو بازی سیدیش خیلی قدیمی بود خب من از یارو20000تومن خریدم بابدبختی نجاتش دادم!!!!!!!!!!!نقل قول:
به هر حال هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم ... البته با وجود بازیکن خوبی مثل ایمان رضا دیگه ما باید بیرون بشینیم و فقط نگاه کنیم ... (U R the Best )
درحد تیم ملی خش داشت .............
بااین ورژن رفتن شهر ولی چون سندی ندارم کسی باور نمیکنه منم حوصله ندارم که بازی کنم بترکونم همه اینجا مسخرم کردن گفتن شما بلانسبت بقیرو خر حساب کردین یاخورتونوخل حساب کردین یامارو............
از اینجورحرفاااااامنم این بازی رو گزاشتم کنار دیگه ام نگاش نمیکردم ولی حالا که دیدم شما بلاخره آن شدین فقط یه راهی جلوی پای من بزارین که این ورژن اصلی بازیرو به دست یکی از شما دوستان برسونم.............
ارادتمند علی.......:11:
خوب دوست عزيز ايميج بازيتو آپ كن بزار ما هم استفاده كنيم اگر هم سرعت اينترنت كمه به يه كافي نتي بگو اينكارو تو 2-3 ساعت برات انجام ميده من كه ديگه فكر ديگه به ذهنم نميرسه...:10::46:نقل قول:
شما کجا میشنی؟اگه تهرانی میتونی با پست بفرستی به من.یا اگه نزدیک باشی شخصا بیام ازت بگیرم ببینم شما راست میگی یا بقیه.نقل قول:
منم این بازی رو گزاشتم کنار دیگه ام نگاش نمیکردم ولی حالا که دیدم شما بلاخره آن شدین فقط یه راهی جلوی پای من بزارین که این ورژن اصلی بازیرو به دست یکی از شما دوستان برسونم.............
این هم ظر فوقالعاده خوبیه.نقل قول:
خوب دوست عزيز ايميج بازيتو آپ كن بزار ما هم استفاده كنيم اگر هم سرعت اينترنت كمه به يه كافي نتي بگو اينكارو تو 2-3 ساعت برات انجام ميده من كه ديگه فكر ديگه به ذهنم نميرسه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دیگه پستای بی محتوا تعطیل که داش وحید میخواد اینجارو پر کنه
سلام دوستان من از اول تا آخر پایه تون هستم
خیلی خوشحالم که می بینم چندتایی باه م می خواییم شروع کنیم من از اول شرو ع می کنم استارت رو بزنید یا علی
نظر من همینه که ایمیج گرفته بشه ازش بهترین کار هستش
به بهو به به عجب عروسکی:31:نقل قول:
بـــــــــــــــــه بـــــــــــــه
سلام و درود به دوستای هاروست مونیه خودم !
میبینم که میخواید دوباره بازی رو از اول شروع کنید ! خیــــــــــــــلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی منم وقتشو داشتم و میتونستم شروع کنم !
به هر حال هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم ... البته با وجود بازیکن خوبی مثل ایمان رضا دیگه ما باید بیرون بشینیم و فقط نگاه کنیم ...
علیک سلام عروسک هارویست مونی(اینهو این ادم فضایی ها:27:)
اره می خوایم شروع کنیم من می خوام روزی یه ساعت بازی کنم اره اگه تا اخر همه ادمه بدن بهترم میشه
ایشالله وقتشو پیدا کنی سیوت رو ادامه بدی یا همو از اول بازی کنی
ما پیش استادمون حرف نمی زنیم:41: شما پیش ما باش ما قایمکی میایم و می ریم:13:
من هم موافقم پستای بی محتوا رو ممنوعنقل قول:
برو ببینم چی کار می کنی ... راسی وحید جان کاش یه برنامه از کارای که می خوایی بکنی رو بهم می دادی تا منم یه نگاهی کنم بهت بگم چی کم داره نداره که یه وقت مجبور نشی برگردی عقب
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من داشتم با خانوم عروسک کوکی حرف میزدم نه شماها که نمیشه باهاتون حرف زد!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از لطفتون...
خوب شما یه عکس از بازیتون بگیرید ما حداقل این همه تغییرات قشنگی که میگید ایجاد شده رو ببینیم !!!
با چه اطمینانی این همه پول دادید !!!! ریسک خیلی بزرگی کردید !!!!:20:
تمام پست های قبلی رو از آخرین باری که اومدم تا الان خوندم ...
والا نمیدونم ... خوب حق بدید به تمام هاروست مونی هایی که اینجا بازی میکنیــم...ما این همه بازی کردیم و به شهری نرسیدیم و دیگه مطمئن شدیم که شهری وجود نداره !
حالا باور وجود شهر ، کار آسونی نیست !!!
راستش من که خودم به شخصه اینقدر سرم شلوغه که دیگه به بازی نمیرسم این روزا ، ولی کیه که از داشتن ورژن اصلیه بازی بدش بیاد ، اما پیشنهاد میکنم که اگر میخواید این سی دی رو به کسی بدید به جناب ایمان رضا بدید
بهترین بازیکن اینجاست !
سلام العلیکم جناب هاروست مون...نقل قول:
اگر قول بدین که فقط روزی 1 ساعت بازی میکنید ، باشه خوبه ولی مراقب کنکور هم باش !!!!
منم امیدوارم شاید دوباره از اول شروع کردم یه روزی !
اختیار دارید ، اختیار دارید ، نفرمایید این حرفو ... با کشفیاتی که شما کردید ، شما استادید و ما شاگرد !!!!
لطف داری ... ممنونم ...اما حضور شما توی تاپیک ارزش خیلی خیلی بیشتری داره و میدونم که همه این حرف رو تصدیق میکنند...
سلام خدمت همه دوستان.:11:
خوشحالم که هنوزم این تاپیک مثل همیشه سرپاست.:10:
چه حوصله ای دارین که می خواین از اول بازی کنین!!!!!!!!!:46:
ما که خیلی وقته Back To Nature رو بازی نکردیم ولی هنوزم Harvest Moon بازی میکنیم اونم نسخه Nintendo DS البته تو کامپیوتر با شبیه ساز.
تو این چند سال 12-11 تا بازی هاروست مون رو روی کنسول های مختلف بازی کردم که بیشترینش مال DS بود.که باید بگم بهتریناشم به نظر من مال DS بودن.البته کنسول هایwii - ps 2 -psp رو بازی هاشو بازی نکردم.
خداییش بازی های DS یه حال حال دیگه ای میده درسته که صفحش کوچیکه ولی خیلی جزابیتش بیشتره.
من همین چند دقیقه پیشم داشتم Rune Factory 2 A Fantasy Harvest Moon بازی میکردم.
تا الان هیچ بازی هاروست مونی مثل این یکی به من حال نداده.میدونین چرا؟؟؟؟
چون غیر از همه کارایی که تو نسخه های مختلف هاروست مون از جمله همین Back To Nature میشه انجام داد چند تا قابلیت جدیدم به این بازی اضافه شده:
یکی اینکه با Monster (هيولا) های زیادی میتونید بجنگین و میتونید با هر کدوم که دلتون خواست دوست بشین تا تو مبارزه با Monster های دیگه بهتون کمک کنه بعضی هاشونم تو مزرعه داری(آب پاشی و جمع کردن محصولات) میتون بهتون کمک کنن.
چهار تا Monster هم هست که یکیش مثل گوسفنده - یکیش مثل مرغه - یکیش مثل گاوه و یکیشم که جدیده مثل زنبوره که میتونید از این Monster ها پشم و تخم و شیر و عسل بگیرین.
یه تابلوی اعلانات هم وسط دهکده داره که افراد دهکده چیزایی که لازم دارن رو اونجا مینویسن که شما باید برین پیششون و مثل یه ماموریت اون کاری رو که میگن رو براشون انجام بدین و در عوض پاداش بهتون میدن.که تعداد ماموریت هاشم بالای 100 تاست.
ماموریت های شخصیت اصلی با شخصیت بچه هم تفاوت داره.
یکی دیگه از این قابلیت ها که من تازه فهمیدم اینه که میتونید پسر یا دختر بودن بچتون رو خودتون انتخاب کنین و از همه جالب تر اینکه بعد از اینکه بچتون بدنیا اومد میتونید تو دهکده یه مدرسه درست کنین که بعد از اینکار شخصیت بازی عوض میشه و شما باید با بچتون بازی کنین و قابلیت ها و شخصیت های جدیدی به بازی اضافه میشن.:40:
مثلا میتونید خودتون سلاح بسازین - وسایل کارتون رو تقویت کنین - داروهای مختلفی بسازین و ...........
تازه بازی بصورت داستانیه یعنی اینکه اول و آخرش مشخصه و مثل Back To Nature نیست که بعد از چند سال بازی تموم بشه و شما هم نفهمین چی به چیه.
خلاصه کلی چیزای دیگه که باید بازی کنین تا ببینین من چی میگم.:8:
با این همه جذابیت من یکی که دیگه هیچوقت سراغ Back To Nature نمیرم.
ببخشین دیگه زیادی نوشتم.آخه هیچ تاپیک فارسی درست و حسابی تو اینترنت پیدا نکردم که در مورد این بازی بشه تازه پی سی ورلد یه فضای دیگه ای داره بخاطر همین خواستم یه خورده هم اطلاع رسانی کرده باشم هم اینکه یه هموطنی پیدا کنم که بتونم درباره این بازی باهاش بحث کنم.آخه همش باید بری تو فروم های خارجی تا بفهمی چی به چیه.:19:
خلاصه اگه خواستین بگین تا لینک بازی با شبیه سازشو واستون بزارم.با تشکر از همه دوستان:11:
جناب hpk34 شما با چه شبيه سازي هاروست مون بازي ميكني و چه سيستمي لازم داره ؟
اگر ميشه يه اطلاعاتي بده ما هم بيام بازي...:ي
--------------------------------------------------------------------------------
در ضمن بچه ها من روز 21 تابستون سال اول هستم لطفا يكي آموزش اين فرشته ها رو بزاره من بجور گير كردم
ممنون:46::11:
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گر میخواید این سی دی رو به کسی بدید به جناب ایمان رضا بدید
بهترین بازیکن اینجاست !
بهتر بود میگفتی یکی از بهترینا..........
سلامنقل قول:
ممنون از این همه اطلاعات خوبی که دادین!
حتما" شبیه سازش رو معرفی کنید ...
من هم بعد از back to nature بازی DS رو خیلی دوست داشتم ، اونم به خاطر کارهای جدیدی بود که میکرد و ....
اینی که میگید باید قشنگ باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خنده)نقل قول:
خوب راستش ، به نطر من بهترینه !
چون هیچ کس به جز ایمان رضا نتونست یه دمویی بذاره که من تا حالا ندیدم و کلی از آرزوهای من رو در مورد دمو های آخر این بازی به تحقق بخشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته در پرانتز عرض میکنم که leyth عزیز هم کلی در رسیدن ما به این موفقیت ها سهیم بودن ... یک هاروست مون باز حرفه اییی در تمام نسخه ها !!! )
البته شکی در این نیست که هر کسی که هاروست مون بازی میکنه ( من جمله شما ) حرفه اییی هستین و برای خودتون کلی تجربه دارین که خیلی ارزشمنده !
منم نگفتم نیست.به خودش گفتم.لیث هم عالیه.خوده شما هم همینطور .نقل قول:
(خنده)
خوب راستش ، به نطر من بهترینه !
چون هیچ کس به جز ایمان رضا نتونست یه دمویی بذاره که من تا حالا ندیدم و کلی از آرزوهای من رو در مورد دمو های آخر این بازی به تحقق بخشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته در پرانتز عرض میکنم که leyth عزیز هم کلی در رسیدن ما به این موفقیت ها سهیم بودن ... یک هاروست مون باز حرفه اییی در تمام نسخه ها !!! )
البته شکی در این نیست که هر کسی که هاروست مون بازی میکنه ( من جمله شما ) حرفه اییی هستین و برای خودتون کلی تجربه دارین که خیلی ارزشمنده !
من خودمم ادعایی ندارم.عکسه دمو نمیزاشتم چون حوصلشو نداشتم بقیه زحمتشو میکشیدن.این اسمایلارو از کجا میاری شما؟
راستی گفته بودم که من این بازی رو 3 بار تا سال 4 تموم کردم؟
با سلام دوبارهنقل قول:
جناب hpk34 شما با چه شبيه سازي هاروست مون بازي ميكني و چه سيستمي لازم داره ؟
اگر ميشه يه اطلاعاتي بده ما هم بيام بازي...:ي
من با شبیه ساز ideas 1033 beta2 بازی میکنم.من تمام شبیه ساز ها رو با ورژن های مختلف امتحان کردم ولی این یکی از همه بهتره.:46:
من با این سیستم این بازی رو اجرا میکنم:
CPU :Celeron 2500
Ram :512 DDR
VGA :128
میبینین که این سیستم دیگه تاریخی شده ولی من نه خیلی خیلی خوب, ولی خوب این بازی رو روش اجرا میکنم.:31:
شبیه ساز خودم رو بهمراه سیو بازی خودم براتون آپلود کردم:
اینم فایل فارسی ساز برنامست که باید توی پوشه Language کپیش کنین مال نسخه های قبلی برنامست ولی بهتر از هیچیه:کد:http://hpk34.persiangig.com/other/ideas1033beta2.rar
اینم لینک دانلود بازی از تورنت با حجم حدود 70 مگ(البته حجم اصلی بازی 128 مگه که زیپش کردن):کد:http://hpk34.persiangig.com/other/Lang_Fa.rar
من خودم 2 سال پیش از تورنت بازی رو دانلود کردم.لینک مستقیم دیگه ای غیر از تورنت پیدا نکردم.:13:کد:http://www.torrenthound.com/torrent/0023f22d5dd3bba8d966d51dfbb8a360ce536d64
وظیفه بود دوست عزیز.:10:کنسول DS تا الان 11 تا بازی از سری هاوست مون ساخته که از همه کنسول ها بیشتره و به نظر من خیلی هم جالب تره.البته سری Rune Factory سه تا نسخه داره که نسخه سومش هنوز انگلیسیش نیومده.که من بی صبرانه منتظر اومدنش هستم چون باید خیلی خیلی جالب باشه.نقل قول:
سلام
ممنون از این همه اطلاعات خوبی که دادین!
حتما" شبیه سازش رو معرفی کنید ...
من هم بعد از back to nature بازی DS رو خیلی دوست داشتم ، اونم به خاطر کارهای جدیدی بود که میکرد و ....
اینی که میگید باید قشنگ باشه !
خوب دوستان امیدوارم حد اقل یکی این بازی رو بکنه تا بتونیم یه خورده بحث کنیم دربارش مطمئن باشین از بازی کردن این بازی پشیمون نمیشین.هر سوالی هم درباره بازی داشتین بهم پیغام بدین یا اگه خواستین همینجا بگین تا اگه جوابشو بلد بودم بهتون بگم.
راستی این سایتم یه منبع اصلی برای بازی های هاروست مون هست که در مورد تمام باری هاش میتونید اطلاعات کسب کنید:
کد:http://www.fogu.com/hm
:11:
ممنون دارم دانلودشون میکنم و هر سوالی بود ازت میپرسم راستی بازی هایی که هم برای این کنسول و هم برای pc ارائه میشه تو گیم پلی فرقی با هم دارن؟:40::11:
کسی لینک دانلود این بازی با فرمت snes یا nes رو داره؟
سلام دوستان عزیز میبینم که همه گیر شهر رفتن دارید
همه یک چیزی در این باره میگن ولی من به راحتی شما رو به شهر میرسونم.البته من این بازیرو در سال 1379 در دوران دبیرستان بازی میکردم البته با 10 از دوستای هم دوریه ایم. وقتی سال 82 ps2 گرفتم متاسفانه دستگاهم سیوهای ps1 را نمیخوند ولی اخیرا به طور اتفاقی یک سی دی شو که هم مخصوص کامپیوتر و هم مخصوص ps1 هست رو گرفتم و تقریبا در سال اول وسطهای پاییزم.
همونطور که خدمتون گفتم من شمارو به شهر میرسونم در ان زمان تونستم به شهر برم براتون کمی از انجا میگم.
من در سال 6 بازی همراه با doug همون هتل دار در روز 5 یا 6 پاییز به شهر رفتم و روز 10 پاییز برگشتم. اولین کسی به استقبال شما میاید kai است . شما در شهر داور مسابقه آشپزی رو هم میبینید الیتهgreg همون ماهی گیرور هم میبینید. افرادی که در شهر حضور دادرن همه به یک شکلن. دقیقا مثل رقبای شما در مسابقه جنگ مرغها یا اسب سواری.
حالا چه جوری بریم شهر. دوستان عزیز من پستهای قبلی شمارو خوندم همه کارهای لازمه رو مانند کامل کردن توت فرنگیهای قدرتی یا ماهیهای افسانه ای و...رو انجام دادید جزء یک کار مهم. ( من به شخصه این کارو در سال پنجم انجام دادم و بعد در سال ششم تونستم به شهر برم . کاری که باید انجام بدین و خودم به شخصه انجام دادم به این صورت است :
در سال پنجم در همان روز اول بهار تا خود 30 زمستان بابد طوری محصولاتات را بفروشید که وقتی zack فروشنده برای خرید محصولتان میایید در تمامی روزها از خرید زیاد محصولات شما بخندد. باید هروز انقدر بفروشین که خریدارو همیشه در هروز خوشحال باشد. بهمین سادگی. برای این کار من یک ایده دارم . در سال چهارم تا انجا که میتونید در تابستان اناناس بکارید و در یخچال ذخیره کنید و در سال پنجم به صورت خرد خرد بفروشی و طوری تنظیم کنید که خریدار همیشه خوشحال باشد. در پایان همان سال شهردار به خاطر این کار از شما تشکر میکند. البته باید یک سری ککارهای دیگرو انجام بدین مه با خواندن پستهای قبلی دوستان دیگر میتوننین انجام بدین.
سلامنقل قول:
درسته ، ممنونم ، شما لطف دارید
باریکلا ... خیلی وقت گداشتید برای بازی ! یه بارش کلی طول میکشه چه برسه به 3 بار !
نمیدونم ...شاید گفته بودین ...یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسمایل ها رو از سایت های مختلف جمع میکنم ...
یه نرم افزار دارم به اسم smileyPad همه ی شکلک هامو اونجا نگه میدارم و به راحتی تو فروم ها میشه ازشون استفاده کرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس ها رو نگاه کنید میتونید برید سایتش رو ببینید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون... منم دارم دانلود میکنم ... ببینیم چه جوریاست !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وظیفه بود دوست عزیز.کنسول DS تا الان 11 تا بازی از سری هاوست مون ساخته که از همه کنسول ها بیشتره و به نظر من خیلی هم جالب تره.البته سری Rune Factory سه تا نسخه داره که نسخه سومش هنوز انگلیسیش نیومده.که من بی صبرانه منتظر اومدنش هستم چون باید خیلی خیلی جالب باشه.
راستی دیدم امضاتون عکس Naruto رو گذاشتید...بسیار بسیار دوستش میداریـــــم Naruto را ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو ببینید بابا دیگه نزدیکه پدر بشید هنوز این بچه بازی ها را ول نکردید ؟ یکیتون بره هوی رین بزنه بعد بیاید تاپیکو تغییر نام بدید :دی
بازی دیگه قدیمیه ! ! ! مثلا دوباره بازی میکنید تا چی بشه ؟ من کلاس اول راهنمایی بودم بازی میکردم کلی هم حال داشت تمام دمو ها را دیدم دیگه ولش کردم ولی شما دیگه ول کن نیستید ! :دی
دوست عزیز من سر قضیه شهر هنوز شک دارم.نه میگم نیست نه میگم هست.باید خودم ته توشو در بیارم.نقل قول:
سلام دوستان عزیز میبینم که همه گیر شهر رفتن دارید
همه یک چیزی در این باره میگن ولی من به راحتی شما رو به شهر میرسونم.البته من این بازیرو در سال 1379 در دوران دبیرستان بازی میکردم البته با 10 از دوستای هم دوریه ایم. وقتی سال 82 ps2 گرفتم متاسفانه دستگاهم سیوهای ps1 را نمیخوند ولی اخیرا به طور اتفاقی یک سی دی شو که هم مخصوص کامپیوتر و هم مخصوص ps1 هست رو گرفتم و تقریبا در سال اول وسطهای پاییزم.
همونطور که خدمتون گفتم من شمارو به شهر میرسونم در ان زمان تونستم به شهر برم براتون کمی از انجا میگم.
من در سال 6 بازی همراه با doug همون هتل دار در روز 5 یا 6 پاییز به شهر رفتم و روز 10 پاییز برگشتم. اولین کسی به استقبال شما میاید kai است . شما در شهر داور مسابقه آشپزی رو هم میبینید الیتهgreg همون ماهی گیرور هم میبینید. افرادی که در شهر حضور دادرن همه به یک شکلن. دقیقا مثل رقبای شما در مسابقه جنگ مرغها یا اسب سواری.
حالا چه جوری بریم شهر. دوستان عزیز من پستهای قبلی شمارو خوندم همه کارهای لازمه رو مانند کامل کردن توت فرنگیهای قدرتی یا ماهیهای افسانه ای و...رو انجام دادید جزء یک کار مهم. ( من به شخصه این کارو در سال پنجم انجام دادم و بعد در سال ششم تونستم به شهر برم . کاری که باید انجام بدین و خودم به شخصه انجام دادم به این صورت است :
در سال پنجم در همان روز اول بهار تا خود 30 زمستان بابد طوری محصولاتات را بفروشید که وقتی zack فروشنده برای خرید محصولتان میایید در تمامی روزها از خرید زیاد محصولات شما بخندد. باید هروز انقدر بفروشین که خریدارو همیشه در هروز خوشحال باشد. بهمین سادگی. برای این کار من یک ایده دارم . در سال چهارم تا انجا که میتونید در تابستان اناناس بکارید و در یخچال ذخیره کنید و در سال پنجم به صورت خرد خرد بفروشی و طوری تنظیم کنید که خریدار همیشه خوشحال باشد. در پایان همان سال شهردار به خاطر این کار از شما تشکر میکند. البته باید یک سری ککارهای دیگرو انجام بدین مه با خواندن پستهای قبلی دوستان دیگر میتوننین انجام بدین.
به هرحال ممنون که توضیحاتی دادی.من خودم شروع کردم دوباره.البته تا امروز دقیق سرم به خاطر تمرینا هم درد میکرد هم شلوغ بود.واسه همین کم میومدم.
حالا نمیخواد زیاد ناراحت بشید:20:زیادم مهم نیست که گفته بودم یا نه.اما این همه تجربم به خاطر اوناس.نقل قول:
سلام
درسته ، ممنونم ، شما لطف دارید
باریکلا ... خیلی وقت گداشتید برای بازی ! یه بارش کلی طول میکشه چه برسه به 3 بار !
نمیدونم ...شاید گفته بودین ...یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع که پلی یک داشتم از صبح تا شب کارم اون بود.رکورد شکنی رفتن اخر بازی و بازی کردن بازیای مشکل و ..... یادش بخیر چندتا خیابون اونورتر یه کلوپ بزرگی بود که همه میومدن اونجا
یه مهندس نامی داشتم که همه ازش حساب میبردن و همون مهندس میومد سوالاشو از من میپرسید.اینقدر صفا داشتویادش بخیر.
شما لطف بفرما همین بازیایی که فقط توش راه میری تا بازی تموم شه رو ادامه بده.بزار ما به کارمون برسیم.نقل قول:
اینا رو ببینید بابا دیگه نزدیکه پدر بشید هنوز این بچه بازی ها را ول نکردید ؟ یکیتون بره هوی رین بزنه بعد بیاید تاپیکو تغییر نام بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی دیگه قدیمیه ! ! ! مثلا دوباره بازی میکنید تا چی بشه ؟ من کلاس اول راهنمایی بودم بازی میکردم کلی هم حال داشت تمام دمو ها را دیدم دیگه ولش کردم ولی شما دیگه ول کن نیستید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی میکنیم که فیض ببریم نه اینکه فقط وقت بگزرونیم یه کاراکترو هل بدیم ببریشم جلو اخرشم معلوم نشه چی شد.......
همگی موفق باشید