اینو یادمه خودم بهت پیشنهاد دادم :10: اینو دارم منتها بالم هم میخوامنقل قول:
پس امتحانش می کنم. من به دلیل نیاز به افتاب و اثر بد ضد آفتاب روی سلامتیم اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم.نقل قول:
Printable View
اینو یادمه خودم بهت پیشنهاد دادم :10: اینو دارم منتها بالم هم میخوامنقل قول:
پس امتحانش می کنم. من به دلیل نیاز به افتاب و اثر بد ضد آفتاب روی سلامتیم اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم.نقل قول:
دوستان تفاوت اینها رو میشه بیان کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتی نداره فقط بوهاشون و شکل شیشه هاش فرق میکنه :25: همین:18: (امیدوارم مفید واقع شده باشه):24:نقل قول:
CK SHOCK کسی تست کرده ؟ اگه اره نظرشم بگه :5:
دوستان نا سلامتي عيد داره مياد شما كجا گذاشتيد رفتيد؟؟ با وجود اين كه اينجا خيلي سوت و كور شده عيد همگي تون مبارك...اميد وارم امسال سال خوشي پر از خبراي خوب براي ما عطربازا و پر از اتفاقات خوب در دنياي عطر و همين طور كلا سالي عطر آگين براي همه باشه..واقعا در عرض يك سال تعداد صفحات تاپيك رو از مرز 500 رد كردن خودش خيليه...سال بعد با انرژي مضاعفي اين تاپيك رو به جلو ميبريم:46:
من بوش کردم.خیلی خوشبویه.ولی خب گرون یه مقدار.موندگاری و پخش بوش رو نیمدونم.نقل قول:
سلام امروز رفتم یه دونه ادکلن گرفتم اسمش aqua farenhiet محصول کریستین دیور هستش قیمتشم برام 160 تومن آب خورد البته یه جا رفتم 215 تومن گفت یه جای دیگه 195 تومن قیمت داد آخرش از یه مغازه ای پیدا کردم میگفت قیمت چند ماه پیشه با هزار اصرار خلاصه 160 تومن رو راضیش کردم. رایحه اش واقعا جالبه یه کوچولو شبیه به فارنهایت قدیمیه اینکه میگن رایحه اش ازگرم به خنک میره راسته. موندگاری و پخش بوش از متوسط به بالا است واقعا به نظر من ارزش اون پول رو داره.
ویرایش شد............
عید شما هم مبارک. من امروز یکسر رفتم قائم . یک گشت مختصر هم در قسمت عطر زدم. میخواستم قیمت کول واتر رو بگیرم که 125 میل یا 100 68 بود و 75 میل 48 اگر اشتباه نکنمنقل قول:
بعد یک عطر دیدم که فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه.GIORGIO BEVERLY HILLS کار 1984 که خب تست نداشت. 78 بود.
من فکر کنم تو این چند روز غایب ترین عضو بودم:31::10::27:نقل قول:
چون تا چند روز دیگه جشن در پیش دارم و گیر کارا هستم
البت تو ایم مدت یه بیژن بلک زنونه و یه اوپیوم سکرت زنونه پیاده شدم:31::41::10::27::19:
منم سال نو رو پیشاپیش به تمام دوستان تبریک میگم و امیدوارم سالی خهوب همراه با ادکلنهای دلخواه داشته باشید:11::27:
تو سال گذشته کلی چیز از شما یاد گرفتم :10: کلی بوی خوب گرفتم :46:
سال نو به همه دوستان تبریک میگم :11: :40:
ساله خوشبویی داشتیم امسال همراه با گرونی شدید.امیدوارم سالی خوشبو تر و معطر همراه با سلامتی و شادی و
جیب ها و حساب هایه پر پول داشته باشیم که مقداریش رو برایه اعتیادمون هزینه کنیم.چون ترکش سخته:27:
اینترنت جایی هست که خیلی از دوستایی ها بی شیله و بی نیاز از هم صورت میگیره .تو این فروم هم خیلی دوستایه
خوبی پیدا کردم و به خودم میبالم.خدا بیشترشون کنه:10:
بازم سال نو دوستایه گلم مبارک باشه.:11:
سلام به همگی بچه ها عید همگی مبارک راستی چه عطری رو سر سفره هفت سین میزنید؟:31:
سی کی وان:27:نقل قول:
***SAFARI***نقل قول:
***opium***
سفری رو بعنوان یکی از سین ها میزارم و به خودم هم اوپیوم میزنم:31::27:
moli_ahmad
سلام به همگی بچه ها عید همگی مبارک راستی چه عطری رو سر سفره هفت سین میزنید؟:31:
Creed Original Santal
سال نو رو به نوبه خودم به همه دوستان و سروران خودم در این تاپیک تبریک می گم.
ازطرف پیام:10:
versace blue jeans
من دیروز افتر شیو ژیلت بالم برای پوستهای حساس رو گرفتم که کاش نمی گرفتم. اصلا خوشم نیومد. بعد از زدن افتر شیو الکلی اینو زدم که صورت رو سوزاند و اصلا خاصیت مرطوب کنندگی نداره. یک چیزی مثل آرکو. رقیق و نعنایی. آرکو حداقل صورتم رو نسوزاند. اونم مزخرفه. برای کسی که پوست چرب داره شاید مناسب باشه ولی پیشنهادش نمی کنم. آشغال.
What next?
عزیزم من که بهت گفتم واسه پوست چرب بهترین افتر شیو الکلی هست شما رفتی بالم خریدی؟!!!!!!نقل قول:
اگه اونجاها الد اسپایس نیست بگو بگیرم واست بفرستم اینجا در اندازه های مختلف اصل و اماراتیش عین ریگ ریخته....راستی نوروز 1391 هم مبارک.
سلام دوستان:20:
بعد از مدتی منم به خودم عیدی دادم:دی
The Big Pony Collection # 1 by Ralph Lauren
بوی باحالی داره.....فِرش و میوه ای......موندگاری و پخش بوش رو البته هنوز اطلاعی ندارم ایشالا بعداً میام میگم
ضمناً سال نو رو هم به همگی تبریک میگم:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه. اتفاقا یکی از دوستان مدل شماره ۴ ( نارنجی اگر اشتباه نکنم) هدیه گرفت. چند گرفتید؟ و نارنجیشو تست کرده اید؟نقل قول:
بابا این آرمان خان ما خودشون پایه گزار الد اسپایس تو فروم بودن:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
مبارک باشه.در مورد بوش میتونی توضیح بدی؟:11:نقل قول:
قیمت چقدر؟چند میل؟
سلام .نقل قول:
گفتم که old spice دارم ۲۵۰ میلش رو. من خودم اینو بهت پیشنهاد دادم :19:
تازه ادکلنش رو هم دارم. این یکی که اونطرف پیدا نمیشه:4:
تازه ۲۰۰ میل tabac original افتر شیو دارم. این یکی که اصلا اینجا پیدا نمیشه:26:
بعد هم من پوستم تقریبا خشکه و چرب نیست. حتما باید یک مرطوب کننده بعد از افترشیو الکلی بزنم. تو سایت ژیلت نوشته بود مرطوب هم میکنه. که متاسفانه سرمو گول مالید و صورتم رو کباب کرد و خوشم نیومد. نیوا extreme comfort داشت ۱۲ تومنکه جرات نکردم بخرم. یادش بخیر ۴-۵ تومن بود نیوا.
سال نو مبارک
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
lمرسی علی این خیلی مهمه برام. سر در تاپیک اینو برام کنده کاری کننقل قول:
سال نو رو به همه دوستان تبریک عرض میکنم...:11:
چند روزی مسافرت بودم و نبودم...ولی مثل اینکه باقی هم سرشون شلوغ بوده....
راستی خیلی دلم میخواست اون توباک هم بگیرم.شما چند گرفتی؟یادمه خیلی گشتی تا پیدا کردی.:8:نقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
چشم:11:
..............
تازه فهمیدم این فارنهایت تو آب و هوایه اهواز خیلی بهتر جواب میده:13:
متاسفانه اینجا نیست. یکی براش فرستاده بودند . من دیدمش و ازش برداشتم. بجاش یک چیز براش گرفتم که استفاده نکرد. قیمتش تقریبا ارزان است. 300 میلش ۳۰ دلاره افترشیو تقریبا.نقل قول:
ممنون آرمان جان.بوش هم میتونی توصیف کنی؟نقل قول:
نقل قول:ممنون.....قابل شما رو نداره:11:نقل قول:
والا اینو بابام برام از بلاد کفر چند ماه پیش آوردن ولی امروز تازه بازش کردم
فکر میکنم حدود $60 به همراه اون ژل
125 میل هم هست
درباره ی بو همونطور که گفتم بوی خنک و فرشی داره با رایحه مرکبات بویژه لیمو
البته نمیدونم که درست توصیف میکنم یا نه ولی فکر کنم بوی صابونی داشته باشه:31:
ماندگاریش هم بدک نیست البته نیاز به تست بیشتر داره
نارنجیش رو تست نکردم :46:
بچه ها شما این دوتا رو تست کردین؟ به نظرتون ارزش خرید داره من یکیش رو تست کردم خیلی خوب بود
دارلی رو او ن موقع که ۱۷۰ بود تست کردم بوش دیگه چندان یادم نیست ولی fresh بود و برای فصل گرما خوب بودنقل قول:
بوش اولش رو میتونم بگم که فلفل سیاه با مقداری مرکبات که قابل استفاده در ۴ فصل است. ضمن اینکه حس تازگی به ادم میده خیلی هم مردانه استنقل قول:
نتهایش را اینجا نوشته
moli_ahmad
بچه ها شما این دوتا رو تست کردین؟ به نظرتون ارزش خرید داره من یکیش رو تست کردم خیلی خوب بود
آره واقعا عالی هستند. مخصوصا اولی که یک تلخی خیلی شیکی داره. من اینو پارسال قیمت داشتم 160. الان چند شده؟ همون شهر شب اینو داره؟
امروز مارلی گدلفین و دارلی رو تست کردم.دوتاشون بوشون آشنا بود.دارلی منو یاده یه صابونایی انداخت که اول ابتدایی
میزاشتن تو یه ظرف پلاستیکی و درش بسته میشد (برای مدرسه).بویه باحالیه ولی خب قیمتش ....آره:31:
گدلفین خیلی بوش باحال بود.انگار لالیک رو با یه ادکلن شیرین قاطی کنن.ترکیبه باحالی شده بود.تا حالا دوتا بو رو به یک
شدت نشنیده بودم.
بوگارت بوگارت هم پیدا کردم.32 میداد.بویه کلاسیکی داشت.بد نبود ولی خب خیلی هم دلربا نبود.
اپیوم نسخه ژاپن هم یافتم.خیلی بوش بهتر شده بود.ولی 92 میگفت 100 میلش رو:41:
من میدونم اینا رو تو اهواز و مجتمع کارون قیمت گرفتینقل قول:
اون بوگارت و اوپیوم رو هم توی همون مجتمع طبقه هم کف پیدا کردی:10::27::31:
علی جان من تمام آمار مغازه های شهرمون رو دارم. به این میگن عشق:40::11::27::21::18:
دمت گرم فرید جون:31:نقل قول:
آره یه سری رو تو پاساژ کارون که چند ساله میرم و اون یکی هم هایلند پاساژه قسمت پایینش:27:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
تو یه مغازه ای دیدم سفری داره.رفتم بپرسم که چند؟گفت اینا اصلی نیست و یه شرکت دیگه زده .انگار زنیت بود:31:(یاده
دوربین قدیمم افتادم:27:)
بازم معرفتش که بت گفت اصلی نیست.نقل قول:
درسته کمپانی زنیت یک کپی نچندان خوب از سفری زده
اپیومه رو اینجا قیمت داشتی؟به نظرم خیلی دوست داشتنی تر بود این یکی مدلش:31:نقل قول:
برای من هیچ کدوم مثل نمونه معمولیش نمیشه ولی اینم خیلی خوب بود و یه تفاوت خوبی که داشت این بود رایحه از از بسیار خاص بودن خارج شده و مناسب استفاده روزانه شده ولی خب موندگاری و پخش بوی اونو ندارهنقل قول:
علی جان پیشنهاد میکنم حتما به مرکز خرید برج کیانپارس بری و اونجا هم تست کنینقل قول:
حتی میتونی جدید ترین کار تری موگلر و لیبر رو اونجا هم تست کنی
حالا به اونجا هم باید سر بزنیم.قیمتا که خیلی رفته بالا.به همون طرف میگفتم باید بی خیال ادکلننقل قول:
بشیم.میگفت باید عطر حرم بزنیم:27: