اظطراب چیزی رو ندارم فقط از بلاتکلیفی متنفرم.همیشه همینطور بودمنقل قول:
Printable View
اظطراب چیزی رو ندارم فقط از بلاتکلیفی متنفرم.همیشه همینطور بودمنقل قول:
ما از 06 اراک اومدیم مرخصی...
به نظر من که واقعا برخوردشون با ما خیلی خوب بود مخصوصا بعد از تقسیم؛
فقط روز آخر سرباز عقیدتی سیاسی بیخودی جلوی نمازخونه اسممو نوشت؛ کلا حمومم نفهمیدم کجا هست..
90 درصد ساک بیخودمم که دهنمم اونجا فقط به همین دلیل سرویس شد برگردوندم خونه...
دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟
با سلام
دوستان میخواستم بدونم من که بچه مشهد وستوانسوم وظیفه هستم و امریم رسته استحکامات و عمران تو لشگره 21 پیاده تبریزه میتونم با یک نفره دیگه خودم رو جا به جا کنم و انتقالی بگیرم؟؟
اگه پاسختون مثبته و کسی اهل تبریزه و مشهد (یا شهر های اطراف مشهد)افتاده سریعا من رو مطلع کنه
با سپاس فراوان
نقل قول:
من هنوز متعجبم که چرا پست من حذف شد در صورتی که من جواب اشخاصی رو دادم که قصد توهین به دیگران رو داشتند.باشه مشکلی نیست دوباره میزارم منتهی با رعایت همه ی جوانب.........
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :نقل قول:
من جواب شما رو دادم منتهی پستم رو حذف کردن.در جواب بهتون میگم که اگه امریه ها واقعا مایه ننگ نیروی زمینی هستند،واقعا برای شما و برای افرادی با چنین طرز فکر متاسفم.چطور میشه که یک چنین اشخاصی برای کسانی که چند سال از بهترین سالهای زندگیشون رو صرف درس خوندن میکنن وبرای خدمت به مردم در آینده تلاش میکنن ارزشی قائل نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا برای شما متاسفم
از اونجایی که پست شما حذف شد ولی مجددا تاپیک رو به بیراهه و انحراف کشوندید بنابراین در همین محیط عمومی تاپیک به شما تذکر میدم :
1- محل اعتراض به حذف شدن پست ، تاپیک های عمومی انجمن نیست ، بلکه فقط و فقط از طریق پروفایل یا پیام خصوصی مدیران انجمن مربوطه و یا انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید پیگیری بشه /
2- اگر پستی دیدید که به هرنحوی مشکل ساز هست ، فقط و فقط و فقط از گزارش تخلف استفاده کنید یا از طریق پروفایل و پی ام اطلاع بدید ، نیازی به گرد و خاک کردن در محیط عمومی تاپیک نیست /
3- اینجا کسی مشکل بینایی نداره ، پس فونتتون رو متناسب انتخاب کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره /
4- هرگونه بحثی در مورد این موضوع داشتید => یا انجمن ارائه پیشنهاد - انتقاد جدید ، یا پروفایل و پی ام / نقل قول گرفتن و ادامه دادن بحث در این تاپیک علاوه بر حذف پست موجب برخورد خواهد شد /
ممنون از توجه شما .
پی نوشت : این پست و پستهای نقل قول گرفته شده به زودی حذف خواهند شد .
معذرت از دوستان بابت انحراف تاپیک /
آقا برگه سفید چند روز بعد از برگه سبزه میاد.من تاریخ اعزامم 1 دی خورده؟یا خودم باید بگیرم از پلیس +10
یه سوال دیگه اگه کسی غیبت خورده باشه رو تو برگه سبز اعلام میکنن؟
حدااکثر یک هفته قبل از اعزام.اگه عجله داری حدود 2 هفته قبل از اعزام میتونی از پلیس +10 بگیری.نقل قول:
آره معمولا کسری بسیج یاکسری به خاطر جبهه پدر یا مادر و... و هم چنین اگه غیبت داشته باشی توی اون قید میشه.
راستی اون قضیه که اگر از محل سکونت بیش از 800 کیلومتر دور باشی از خدمت کم میشه درسته را نه؟ کسی اطلاعی داره؟نقل قول:
بچه ها در حین خدمت میشه برای معافی اقدام کرد یا نه؟
معافی کفالت
بله میشه دوست مننقل قول:
بچه ها اگر کسی یک ماه تاریخ اعزام خود را عقب (برج 9 به برج 10) بیندازد ایا اضافه خدمت می خورد؟
خیر اگر قانونی باشه یعنی بره نظام وظیفه و این کار رو انجام بده غیبت نمی خوره(نه اینکه سر موعد نره خدمت و دوباره براش برگ سبز ماه بعد رو بفرستن)نقل قول:
5% جانبازی و 14 ماه در جبهه و تک فرزندی چقدر از خدمتم کم میکنه؟
عضو فعال بودن در بسیج چند ماه از خدمت کم میشه؟؟؟
حدود 6 ماهنقل قول:
5% جانبازی و 14 ماه در جبهه و تک فرزندی چقدر از خدمتم کم میکنه؟
حداکثر 6 ماه. یعنی اگه مثلا 10 سال سابقه فعال داشته باشید 6 ماه کسری دارید و هر چه تعداد سال ها کمتر بشه تعداد ماهها هم کم میشه !نقل قول:
عضو فعال بودن در بسیج چند ماه از خدمت کم میشه؟؟؟
اینکه سربازایی که موفق بشن دردوره کارشناسی ارشد قبول بشن میتون با موافقت یگان خدمتی به تحصیل مشغول بشن چقدر صحت داره؟
اين قانونهنقل قول:
اگه سرباز غيبت سنواتي و يا مشكلي براي تسويه حساب يگان نداشته باشه ، در صورت قبولي در دانشگاه ، يگان خدمتي بايد سرباز رو ترخيص كنه
دوستان من 7 ماه کسری دارم و یازده ماه خدمت دارم چند روز مرخصی دارم با توجه به کسری 7 ماه خدمتی که دارم
و از دوستان کسی در مورد مجتمع صنايع دريائي شهيد درويشي بندرعباس اطلاعاتی داره چطور جایه ؟ خوبه یا بده ؟
خوب شما عزیز من وقتی یازده ماه خدمت دارینقل قول:
به ازای هر ماه خدمت شما 2.5 روز مرخصی خواهی داشت کلا میشه 27.5 روز مرخصی!!
البته مهدي جان بعضي جاها به ازاي هر ماه 3/5 روز مرخصي ميدن.
فك كنم مناطق محروم اينجوري باشه.
البته اين براي نيروي انتظامي هستش. ( ارتش و سپاه رو نميدونم)
تو مناطق مرزی و محروم قاعده خاصی نداره.....اونجا 40 روز میمونی یه دفعه دیدی 20 روز مرخصی دادن!!نقل قول:
اگه من الان دفترچرو بفرستم تاريخ اعزامم كي ميوفته؟
آموزشي چند روزه؟
سپاه هم همینجوریه البته دقیق یادم نیست فککنم به ازای هر ماه75/3 روز مرخصی میدن.البته این بجز مرخصی تشویقی هستش.نقل قول:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
مرز جنوب دست سپاهه.دقیقا همینجوری بود به ازای 40روز خدمت 15الی20روز مرخصی میدادن.خدا به این سربازایی که سر مرز دان خدمت میکنن قوتو اجر بده.واقعا سخته مخصوصا جنوب تو بدترین آب و هوا، دما60درجه و شرجی90درصد خدمت میکنن.نقل قول:
آموزشی برای همه 2 ماه هستنقل قول:
مدرک تحصیلیت چیه؟
ابتلا به بیماری ام اس میتونه باعث معافیت بشه؟
يعني 45 روز نيست؟نقل قول:
مدركم ليسانسه
کلا 2 ماهه هستنقل قول:
اگه لیسانسه باشی احتمالا اول برج 12 اعزامت باشه!
من متولد 64 هستم و ایشالا سال دیگه فوق لیسانسم می گیریم به نظر شما سال بعد چه ماهی دفترچه رو بفرستم که برج 12 اعزام بشمنقل قول:
نظر خودم نیمه ی آذر ماه
آخه شنیدم سرباز کم شده زودتر مب یرن خدمت
مرسی:11:
سلام دوستان .
من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه خاتم در استان اصفهان .
الان دو دل هستم که اقدام بکنم یا نه . مدرکم لیسانس برق قدرت هست با معدل 13.18 و فارغ التحصیل دانشگاه ازاد . در حالت عادی فردی مثل من و قبول نمیکنند اما ممکنه به واسطه ی این اشنا بشه یه کاری کرد .
خونه ی ما هم تا استان اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .
باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .
ممنون .
سلام دوستان .
من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه قرب النور در استان اصفهان .
الان دو دل هستم که اقدام بکنم یا نه . مدرکم لیسانس برق قدرت هست با معدل 13.18 و فارغ التحصیل دانشگاه ازاد . در حالت عادی فردی مثل من و قبول نمیکنند اما ممکنه به واسطه ی این اشنا بشه یه کاری کرد .
خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .
باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟
ممنون
من دانشجو کارشناسی یه ترم مرخصی گرفتم با دیپلم برم خدمت که از کسریم که 14 ماه هست استفاده کنم و 18 همین ماه اعزامم نیروی انتظامی محمد رسول الله ص بیرجند.
از یکی شنیدم بعد از 2 ماه آموزشی اگه منطقه عملیاتی بیافتم از کسری خدمتم کم میشه، به ازای هر ماه 4 روز.
نمی دونم یعنی چی ؟ اصلا حقیقت داره ؟ یعنی من اگه منطقه عملیاتی بیافتم خدمتم از 4 ماه که بود بیشتر میشه ؟ یعنی تا بعد از عید به خونه (تهران) نمیرسم و از ترم بعد دانشگاه جا میمونم ؟
سلام من چند وقت پیش بیماری وسواس داشتم و با قرص و دوا و ... خوب شدم .
چند ماهه امریه گرفتم دوباره این مرض کوفتی افتاده به جونم ولی از یک نوع دیگه و اونم اینه که همش می ترسم اشتباهی جواب مراجع رو بدم و طرف بره اشتباهی بسازه و بعد چند میلیون خسارت ببینه و بد گرفتار بشم ، این مرض عین خره افتاده به جونم .
تا حالا تو 50 موردی که جواب دادم یکیش اشتباه شده بود که سریع فهمیدم وبرش گردوندم . روزی هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینجا امریه گرفتم . باور کنید به مرز جنون رسیدم شاید اگر تجربه وسواس داشته باشید بفهمید چی می گم ( لطفا مسخره نکنید ، لطفا ) باور کنید از اداره که میام بیرون تا شب که می خوام بخوابم ذهنم مشغول این افکاره و مطمئنم اگر خودکشی حرام نبود الان خودم رو کشته بودم .
می خواست برم امریم رو لغو کنم بر گردم ارتش خدمت کنم . اولا می خواستم بدونم میشه ؟ دوما کارایی که تو ارتش می کنید چیه ؟من لیسانس عمرانم .
در ضمن ایا معافی برای موردی که من دارم وجود داره .
سلام دوستان .
من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه قرب نور در استان اصفهان .
خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .
ضمن اینکه اگه من برای هر 2 جا اقدام کنم اونوقت چی پیش میاد ؟ ممکنه چون 2 تا درخواست واسه امریه و پذیرش بود هر دو تاشو رد کنند ؟
ممنون
سلام اقا منم 14 ماه کسری داشتم و با دیپلم رفتم ( یعنی دیپلمه حساب شدم )نقل قول:
95 درصد میوفتی مرزبانی
چون اموزشیت ماله مرزبانیه
حتی لباسی که بهت می دند پلنگیه
شما 2 ماه اموزشی رو میری پرونده اموزشیت رو بگیر از پادگانه اموزشیت بعد به نظرم با پدرت برو مرزبانی تسویه حساب کن
اگه هم تسویه نکردند باهات بگو 14 ماه کسری داری و تسویه حساب هستی که تقسیم نشی هنگ مرزی
14 کسری +2 ماه منطقه عملیاتی 16 ماه کلا 2 ماه خدمت می کنی
منم مثل شما بودم
فقط ببین کسریات 100 درصد تایید و ثبت شده باشند که نخواند مثل من اضافه نگهت دارند
موفق باشی
سعی کن یه ذره مشکلاتی رو که میبینی در ذهنت کوچیک کنینقل قول:
ببین اگه خیلی هم اشتباه بکنی دستشون به جایی بند نیست که بخوان اذیتت کنن
فوقش اینه که یه ذره بیشتر خدمت میکنی
زیاد سخت نگیر
خود کشی هم کار کسیه که عقل نداره
انسان عاقل میشینه فکر میکنه چه جوری مشکلات رو حل کنه
نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه
ببین دوست عزیز خدمت رو هر جا باشی بهت سخت میگیرن
وقتی تو به خودت سخت نگیری و از خدمت لذت ببریزمان سریع میگذره و اذیت هم نمیشی
اما وقتی تو به خودت سخت بگیری خیلی بد اعصابت به هم میریزه
منم یه جوونم مثل تو
24 سالمه
زن گرفتم
الان ماشینمو فروختم که پول خونه ام جور بشه
خیلی هم مشکلات دارم چون کار ندارم فعلا
اما خدمت رو به خودم سخت نمیگیرم
همیشه به خودم میگم کسایی هم هستند که تو مرز خدمت میکنن و براشون سخت تر میگذره
تو که جات خوبه از اینکه خدا این نعمت رو بهت داده شاکر باش و برو برای جوونایی دعا کن که تو مرزها فقط به جرم اینکه سرباز هستند جونشون رو از دست میدن.
سعی کن از بعد از ظهر تا شب که اداره نیستی یه تفریحی بکنی.با دوستات بیرون بری. از زندگی لذت ببر.نزار بهت سخت بگذره دندون رو جیگر بزار تموم میشه
عزیزم بهتره دوباره به پزشک مراجعه کنی .صد در صد درمان میشه.نقل قول:
یه خبر بد برای کسانی که ماه آینده به بعد اعزام میشن
مدت زمان خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد
خراسان - مورخ دوشنبه 1390/08/09 شماره انتشار 17971
عليرضا کافي- با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور وکمبود سرباز درنيروهاي مسلح مدت خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد.سردارسيد حميد صدرالسادات رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي با اعلام اين خبربه خراسان گفت:با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور طي سال هاي اخيروپيش بيني کاهش سرباز درنيروهاي مسلح، براي تامين سرباز نيروهاي مسلح ناچار به افزايش مدت زمان سربازي و حذف برخي معافيت هاي سربازي هستيم که درآينده توسط ستاد کل نيروهاي مسلح جزئيات آن اعلام خواهد شد.وي همچنين از افزايش مدت خدمت سربازي براي سربازاني خبرداد که از ابتداي آذرماه دفترچه اعزام به خدمت دريافت مي کنند.صدرالسادات تصريح کرد: مطابق قانون مدت زمان خدمت سربازي درايران 24ماه است که باتوجه به شرايط نيروهاي مسلح ودستور فرماندهي معظم کل قوا به 18ماه تقليل يافته است.وي يادآور شد: اعتبار دستور العمل 18ماه خدمت تا پايان آبان ماه است و سربازاني که از ابتداي آذرماه به سربازي اعزام شوندبراساس تصميم ستاد کل نيروهاي مسلح 21يا 24ماه درنيروهاي مسلح خدمت خواهند کرد
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
اینقدر معافی ها مضخرف و کسری خدمت های ناعادلانه دادن و بچه های خودشون و کلا خودی ها رو معاف کردن ، حالا که کفگیر سربازی خورده ته دیگه ، میخوان فشار کمبود سرباز رو روی بقیه جوون های بی پارتی و بی امتیاز بیارن. خدا جوابشون رو بده.
لعنت بهشوننقل قول:
من هنوز کسری هامو ثبت نکردم
خدا نکنه کمش کنن
لطفا کسانی که آشنا دارند یا الان سربازن هر جور شده از صحت خبر 24 ماه مدت سربازی اطمینان حاصل کنند و خبر شو به ما بدن ! چون اونجور که اطلاع دارم الان هم 24 ماه مدت خدمت که برای دیپلم 22 ماه و فوق دیپلم 20 ماه و ... کم میشه ازش.
كسي كه امريه بشه كسرياش سوخت ميشه؟
براي امريه كي بايد اقدام كرد؟
ممنون