دوستان مال من مشکلی نداره بدون لگ و هیچی فقط بعضی وقتا ( خیلی کم) 1 ثانیه مینویسه atemping to reconnect اما سریع درست میشه ماکه فعلا داریم پشت سر هم بازی میکنیم جاتون خالی :n02:
Printable View
دوستان مال من مشکلی نداره بدون لگ و هیچی فقط بعضی وقتا ( خیلی کم) 1 ثانیه مینویسه atemping to reconnect اما سریع درست میشه ماکه فعلا داریم پشت سر هم بازی میکنیم جاتون خالی :n02:
1...................
این خدمت شما پینگم الان یکم بالا رفته معمولا بین 130 تا 140. من که چیزی ازش سر در نمیارم! چرا سه ستون داره و بعضی ها رو تایم اوت زده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 تا خیلی زیاد بودنقل قول:
اما الان 10 تا فرق ماست
اونم به خاطر خط اوله
تو به سرور حسابگر نزدیکتری به هر دلیل :n02: برا همین خط اولت 39 هستش من 47
این دستور در واقع مسیری که طی میشه تا به سرور دی ان اس برسه رو میگه
صبح بگیری او خط 10 هم آذربایجانه
بچه ها این روش که گفته شده تاثیری داره ؟
من بخت که پینگم 360 هست چیکار کنم ؟:n14:
dns رو گفتم برای مشکلات لانچر پیشنهاد شده عوض کنید منم از وقتی سرویس عوض کردم مشکلی با لانچر نداشتم dns عوض نکردم.نقل قول:
نه متاسفانه همچنان لگه ... یه دست بازی کردم 800 بار به صورت کوتاه مدت قطع و وصل شد که هر بار بازی به خاطر قطعی های متداوم قاطی میکرد و مجبور میشدم ری استارت کنم کلاینت رو. اگرچه برنده شدیم ولی اینقدر که لگ داشت اگه میباختیم و لگ نبود بیشتر لذت میبردم ... قطعی ها و لگ بیشتر در موقع استفاده از ابیلیتی ها شدید میشوند و توی درگیری های تیمی کاملا کپ میکنهنقل قول:
مشکل اون عکس فایروال و انتی ویروس همه باید خاموش کنی
من که 1 ماه فعلا کشیدم کنار کل بازی shift +delet کردم
این بازی با وضعیت لانچر که داره و و ضعیت خراب اینترنت فقط اعصاب ادم راه میره واقعا وقت حروم کردن
یک قطعی کل مسیر بازی تغییر میده فقط تهش اعصاب سر درد که میمونه....
بنده یه مدت مدیدی رو خیلی تو کف پینگ،افزایش سرعت اینترنت،حل مشکلات لوگین و لگ بازی و...بودم،و طی این مدت حتی چندین بار ویندوزمو
عوض کردم وهیچی توش نصب نکردم تا از تاثیر آنتی ویروس و نرم افزارای دیگه تو سرعت اینترنت جلوگیری بشه.
از جمله اقدامات بنده:
امتحان انواع و اقسام نرم افزارای افزایش سرعت مثل Ashampoo Internet Accelerator،BeFaster،cFosSpeed،DSL
Speed،Internet Cyclone،Modem Booster و...
تغییر DNS با نرم افزارایی مثل Namebench،Dns jumper،DNS Benchmarkواستفاده ازOpenDNS
تغییر DNSبه سرورهای عمومی مثل 8.8.8.8 و8.8.4.4
تغییر ودستکاری تنظیمات مودم مثل MTU،QoS،DNS
تغییر تنظیمات رجیستری ویندوز
استفاده از نرم افزارایی مثل PingZapper،BattlePing،WTFast،PingBuster،PingBe tter
Port Forwardingپورت های مورد نیاز برا لول
و...
و نتیجه این همه تلاش و پشتکار این شد:
فهمیدم وقتی نت خرابه یعنی خرابه و هیچ گهی هم نمیشه خورد! :n08: :n08:
راه حلش رو میدونم
اینترنت اکسپلرر رو از حالت آفلاین دربیار منم دیروز همین مشکل رو داشتم و با این کار درست شد
میدونم،من این مشکلو قبلا چندبار تجربه کردم،چند تا کاررو باید انجام داد:نقل قول:
تنظیماتie رو رست کنی،همن طور که گفتی از آفلاین درش بیاری و تو LAN settings تنظیمات pروکسی رو اگه از قبل چیزی مونده باشه درستش کنی.
من الان مشکلم دوباره همون صفحه سیاه (وبعد اون ارور فایروال)بعد lockکردن چمپ ونیومدن لودینگ بازیه که کاملا به فایروال isp مربوطه،نمیودنم چرا یه وقتایی پورت 2099 بازه و یه وقتایی می بندنش!:n13:
اساسا فقط صبح ها میشه بازی کرد:n03:
این دیگه چه جورش وسط بازی لگ انداخت در امدم دیگه نرفت تو بازی تا 100% میرفت بعد یهو در میومد الان که بازی تمام شد راحت وارد میشه ی کاسه ای زیر نیم کاسه هست ظاهرا
ریدن با این سرورشون
اینکه تا 100 میره بعد میپره بیرون احتمالا به خاطر اینه وسط لودینگ Alt Tab کردی، واسه منم چند باری پیش اومدو دلیلش همین بود.نقل قول:
این دیگه چه جورش وسط بازی لگ انداخت در امدم دیگه نرفت تو بازی تا 100% میرفت بعد یهو در میومد الان که بازی تمام شد راحت وارد میشه ی کاسه ای زیر نیم کاسه هست ظاهرا
من الان یه مشکلی که دارم اینه که لگ ندارم و attemp to recoonect نمیده
اما وسط بازی بدون اینکه ارور بده کلاینت رو میبنده. دیگه هم نمیتونم کانکت بشم تا 10 دقیقه
به نظرم بهتره تا جمعه صبر کنیم و بعد ببینیم چی میشه
از ساعت 1 نصف شب کلا همه مشکلات حل میشه و انگار یه دفعه ما تو اروپا هستیم نه لگ نه این بسته شدن کلاینت و نه . . . .
سرور آمریکا هم لیتنسی خیلی بالاست حدود 600 میلی ثانیه
میای اسپل بزنی نتیجه اش فردا مشخص میشه
راستی دیشب با Annie یه بازی کردم خیلی باحاله
از وسطای بازی به بعد دیگه میشه قدرت مطلق.
از خودم میپرسیدی این همه راه نمیرفتی کلا بخاطر slow شدن https و و یک لانچر مزخرف تحت مروگر مشخص که همچین اتفاق میافتهنقل قول:
و راه حل نیست کلا لانچر بازی بر خلاف بقیه بازی شدیدا تحت مروگر و برای همین هست نمیتونه از کل سرعت نت بطور کامل استفاده کنیم
الان چندین بازی انلاین دیگه من تو این مدت دارم میرم 1 مشکل نبود تو افت سرعت ولی این بازی .........
حساس بود به فایرفال و انتی کنارش یعنی کوچکترین سد جلوش به مشکل میخوره یا تو بازی نمیره یا موقع لوگین گیر
تا حالا تو عمر که انلاین زدم انقدر مشکل من نداشتم
سلام با نرم افزار game booster میتونید 40 تا از پینگ کم کنید تست هم کردم خیلی بهتر شده بود
امروز تست کردم پینگ 270 بود اما وست یه Teamfight کلا لگ شد، مثلا تو Mid دقیقا وسط بودیم وقتی لگ تموم شد دیدم تو بیس اونا مردم :n08:
حالا اینکه چطوری رفتم اونجا کسی نمیدونه :دی
من که راحت بازی میکنم ولی دیلی دارم بخاطر پینگم !
امروز دست اول سیویر رفتم یارام نوب بودن باختیم دست دوم سیویر رفتم یه مستر فیدر و نوب داشتیم هر چی بهش میگفتم برو بالا نمیرفت مثل بگم چی پایین بود 3 نفر پایین بودیم نمیذاشت اصلا پا بگیرم ! اینترنتم که لگ داشت دیگه اعصابم خورد شده بود آخر بازی رو بد باختیم خدایی خیلی نوبن این خارجی ها !
کسی تو سرور EU Nordic & East بازی نمیکنه ؟؟؟؟
قدرت مطلق ندیدینقل قول:
از وسطای بازی به بعد دیگه میشه قدرت مطلق
مثلا kassadin
البته حق با شماستنقل قول:
اما برای من که تازه کارم خیلی جالب بود. آخه با اون نیم وجب قدش خیلی وحشتناک دمیج میداد cooldown ها رو هم آورده بودم پایین خیلی وحشی شده بود.
بعضی از چمپا، اولای بازی واقعا عالین بعد آخرای بازی کلا به درد نمیخورند :دینقل قول:
بعضیا، اوایل مثل چی میمرند اواخر بازی وقتی بیلدشون کامل شد مثل چی میزنند همه رو
بعضیا نرمالن،
بعضیام هم اوایل بازی همه رو میزنند هم اواخر بازی. هرچقدرم نرفشون کنند بازم میزنند. کلا میزنند. کاریشونم نمیشه کرد. (مثل Irelia و داریوس و .. :دی)
قد چیه، همون teddy bear اولتیش نصف Teamfight و میخوره :دینقل قول:
اما برای من که تازه کارم خیلی جالب بود. آخه با اون نیم وجب قدش خیلی وحشتناک دمیج میداد cooldown ها رو هم آورده بودم پایین خیلی وحشی شده بود.
قدرت مطلق به معنای واقعی در بازی وجود ندارهنقل قول:
از وسطای بازی به بعد دیگه میشه قدرت مطلق
اما هیرو های زیادی وجود داره تا یکی 2 تا کیل میگیرن و یکم طرف بلد باشه باشون بازی کنه اون بازی تموم شدس
دقیقا علتش هم همینه که توی رنک شما باید روی cs تمرکز کنید
ریسک گرفتن 1 کیل adc میتونه نتیجه ی کل اون بازی رو عوض کنه
اما در مورد اینکه annie چطوریه
جادوگرا اکثرا گوشتن...که خوب شامل annie هم میشه اما یکم از اول بازی بگذره و از حالت گوشتی در بیاد حتی با چند تا لول میتونه فوق العاده خطرناک باشه
پس چرا خیلی ها برا رنک توصیه اش نمیکنن
علتش اینه که از اون دسته چمپهایی که باید یه پول قلمبه بزاری کف دستش تا بتونه تا آخر بازی اون سیر خفنی خودش رو طی کنه یعنی با annie هم باید نزاری تاورت بیافته هم cs ات رو بگیری به اندازش و هم گنگ کنی حتی الامکان !
حالا یه جادوگر گوشت دیگه که از اونم کوتاه تره:دی (البته آدم که نیست انی آدمه) :ویگار
وقتی وایسه همون وسطش برا خودش cs بگیره گنگ نشه و به کار خودش ادامه بده یکم هم محتاط باشه توی یه تیم فایت بزرگ عقب وایسه به راحتی همرو میتونه بزنه
چون اگه طرف بلد باشه هر کاریش هم که بکنی این ability power اش با 1 اش میره بالا...دقیقه 50 میبینی با 900 تا ابیلیتی پاور میاد جلوت.....یه 6 میزنه سوت میشی میری هوا:دی
البته Veigar کابوس همه AP ها هستش با اون اولتش :|
گرچه Harass کردن باهاش واسه ما ایرانیه سخته به خاطر پینگ، اما اگه یه استان کنی بعد اون چیز خوشگله که اسمش یادم رفت رو بزنی (همون اسپل اصلی دمیجش :دی) تقریبا طرف به فنا رفته
هیرو فقط sivir چقدر باگه ! خیلی بد میزنه تو یه بازی rengar و irelia اومدن گنگ هر 2 شونم زدم :n07:
عجب... Rengar کهAdcهارو 2hit میکنه :n02:نقل قول:
بچه ها این نرم افزار ping zapper و کرکشو میدید؟
منظور OP دیگه؟نقل قول:
باو اینقدر نگید باگ، باگ کلا مفهوم دیگه ای داره که غلط مد شده بین دوتا باز ها. :n27: (ظاهرا چند نفری نوب توسط یه سری کشته میشند تو دوتا، بعد میگن چمپ شما "باگ" هست و از اونجام مد میشه، در صورتی که اصلش Overpowered هست.)
به هرحال، Sivir ADC خیلی خوفیه، مخصوصا اگه از Boomrangش بهترین استفاده رو کنید.
دوستان داشتم تو وب میگشتم به یه سایته باحالی بر خوردم واسه اسکینایه لول :n01: میشه اسکینایه ساخته شده رو استفاده کنید مثلا
واسه ashe
یا واسه elise
و بقیه...
فقط من نفهمیدم چطور باید اینارو نصب کنم اگه دوستانه اهله فن یه کمکی بکنن ممنون میشم:n12:
آخ آخ آخ آخ آخ یادم رفت سایتشو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این که سیلواناس جونه
بچه ها وارد بازی میشم این ارور میاد و نمیتونم برم بازی کنم
داداش اینا اسکین های org نیستن و یه نرم افزار هست رو اسکین default نصب میکنه و دیگه اسکین معمولی هیرو نیست و فقط شکل هیرو رو تغییر میده و صدا و ... رو نه ! اصلا ارزش نداره !
لول e ، سیویر اینجا چیکاره هست ؟ اولا نمیزاره اصلا رنگار بهش برسه فقط کافیه بوم رنگ رو درست بزنید و یکم اینور اونور برید و باز دوباره یه بوم رنگ و 2 بزنید و 6 و 3 و برید روش باز یه 2 و 1 و چند تا اتک دیگه چیزی ازش نمیمونه !نقل قول:
من اصلا امروز نمیذاشتم gp بهم بچسبه گریش رو درآوردم دقیقه 12 بود 106 تا مینیون زده بودم ، اصلا تو بیس نرفتم تا دقیقه 15 و 1 دونه هم نمیزاشتم از دستم در بره مگر اینکه یارم بد اتک بده که نه خودش بگیره نه من !
یه دست aram هم نمی تونیم بزنیم چه وضعیه اخه زندگیه داریم :grrr:
ارزش نداره ؟ مگه میخواد بخره که ارزش نداره:n02:نقل قول:
داداش اینا اسکین های org نیستن و یه نرم افزار هست رو اسکین default نصب میکنه و دیگه اسکین معمولی هیرو نیست و فقط شکل هیرو رو تغییر میده و صدا و ... رو نه ! اصلا ارزش نداره !
بله همونطور که دوستمون اشاره کردن این برنامه ها اسکین های خود بازی یا اسکینی که شما میخوای (یعنی میسازی) رو برات روی دیفالت نصب میکنه و فقط هم برا خودت قابل نمایشه
به هر حال به نظر من برا کسی که فقط میخواد با داشتن اسکین حال کنه نه پز دادنش به دیگران خیلی هم مناسبه
فقط قبل هر پچ جدیدی که میاد باید دیزیبلش کنید چون که ممکنه یه سری مشکلات ایجاد کنه
حالت کلی رو گفتمنقل قول:
البته Veigar کابوس همه AP ها هستش با اون اولتش :|
گرچه Harass کردن باهاش واسه ما ایرانیه سخته به خاطر پینگ، اما اگه یه استان کنی بعد اون چیز خوشگله که اسمش یادم رفت رو بزنی (همون اسپل اصلی دمیجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تقریبا طرف به فنا رفته
خیلی هم سخت نیست به هر حال ما که ایرانی هستیم و نت های خوشگل داریم
و به لطف این نت ها باید بعد یه مدت توانایی پیش بینی حرکات دشمن تا چند ثانیه رو داشته باشیم
اگر میخواهید بازی رو فریم به فریم بازی کنید
اگر میخواهید تا 10 ثانیه حرکات دشمن رو پیش بینی کنید
اگر میخواهید بازی رو با تمام وجود و حالی که خود ریوت هم فکرشو نمیکنه بازی کنید
از ایران اینترنت بگیرید
اقا من تو خماریم کسی کمک کنه
نقل قول::n29: ?Am i the only one who does not like herنمیدونم چرا ایرانی جماعت کلا شیفته این بشر فورسیکن هست :دی
دوستان wow باز اطلاع دارن که من دیوانه sylvanas هستم و همه اتاقم پره از پوسترهاش
عشق من و سیلواناس جون یه شبه نیست یه عشق 7-8 ساله است. :n08:
دادا Internet explorer>tools>Internet option>Advanced>security>نقل قول:
گزینه هایی که به Certificate مربوط میشه رو off کن
جک نگو بابا Rengar هر 40 ثایه یبار adcهارو با ultimet 2hit میکنه :n01:نقل قول: