شبانه چند شبه داغونه ...
قبلآ 5 تا لینک همزمان میذاشتم مجموع روی 230 دان میکرد ...
دیشب یه تک لینک گذاشتم به زور روی 30 دان میکرد :(
خاک تو سرشون اگه میدونستم اینجوری میشه تمدید نمیکردم
Printable View
شبانه چند شبه داغونه ...
قبلآ 5 تا لینک همزمان میذاشتم مجموع روی 230 دان میکرد ...
دیشب یه تک لینک گذاشتم به زور روی 30 دان میکرد :(
خاک تو سرشون اگه میدونستم اینجوری میشه تمدید نمیکردم
من دو سال پیش از سرویس های شاتل استفاده می کردم خدایی سرعت شبانه تا 100 بود اصلا نوسان سرعت نداشتنم یه مدت هم از پیشگامان استفاده کردم زیاد سرعتش تعریفی نبود ولی تو این چند روز که از صبا استفاده می کنم واقعا پشیموووونم که از این شرکت سرویس گرفتم :41: .نقل قول:
متاسفانه سرعت شبانه در تهران بر روی سی ثابت شده، نقص بزرگی هست و خیلی از کاربران مثل من یکی از دلایل استفاده مستمرشون از این سرویس همین دانلود شبانه بوده..
منم تو اصفهانم . چند شبه که سرعت روی 30 بسته شده ...
این چند روز کلی کار داشتم به همین خاطر کلی از حجمم کم شد تف به ذاتشون دیگه تمدید نمی کنم ............
پیشنهاد میدین از صبانت کجا بریم؟
منم صبا نت دارم
علاوه بر شبانه ، روزانه هم سرعتش خراب شده
افتضاحه
تاپیک های بقیه ISP هارو نگاه کردم ، همشون ایراد دارننقل قول:
من شارژم 20 فروردین تموم میشه، اگه تا اون موقع درست نشه
میرم مخابرات
توی ماه حجم بیشتری میتونم دان کنم
و اینکه راحتتر میخوابم :D
اولی مخابرات 256 هست
دومی صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من پارس دارم اصلا راضی نیستم و پشیمونم که چرا نرفتم شاتل به نظر من سرویسای شاتل در حال حاضر از بقیه بهتره مخصوصا از پارس که در حال حاضر سرویس دارم :41:نقل قول:
منم با نظر این دوستمون موافقم چون تجربه سرویس شاتل رو دارم که از هر لحاظ از صبا بهتره علی الخصوص ساعات رایگانش که شاتل 7 ساعته ولی صبا همش 4 ساعت.:13:نقل قول:
دوستان من دیشب تست نکردم ببینم سرعت درسته شده یا نه
دوستانی که تست کردن لطف کنن اطلاع بدن ببینیم وضع چطوره؟ بازهم سرعت دانلود 30 بود با درست شده؟
دیشب هم سرعت متاسفانه 30 بود.
دیشبم 30 بود...
میگن شاتل شبا زیاد دانلود کنی سرعتتو کم میکنه... :mellow:
نقل قول:
عزیزم شما ماهیانه یه گیگ بگیر یه گیگ هم یه روزه تمومش نکن در طول ماه پخش کن شاید درست بشه :31:
اینا میخوان شما پول که میدی حجم کم بگیری وگرنه همه کسانی که زیاد استفاده کنن تقسیم میشن 30 کیلو بایت.
سلام
اگر من 1 مگ نامحدود صبا بگیرم اونوقت سرعت دانلودم رو چنده؟
اگر از مخابرات بگیرم رو چنده؟
ممنون میشم جواب بدید
به هر حال سرعت شبانه صبانت رو حداکثر 30 ثابت شده یعنی ممکنه پایین تر بیاد ولی بالاتر نمی ره و به نظر هم نمی رسه درست کنن . به نظر من تو این شرایط پارس شاتل مخابرات لایزر وحتی سپنتا با توجه به قیمت بالاش برای اونایی که می خوان دانلود بالایی داشته باشن به صرفه تره.
سلامنقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟
سرعت روزانه بین 110 تا 120 سرعت شبانه بین 10 تا 30 بسته به منطقه ات .نقل قول:
سلامنقل قول:
نا محدود مگه شبانه و روزانه داره؟؟؟
این سرعت برا صبا هستش یا مخابرات؟
ببین دوست عزیز اگه ملاکت دانلوده برور سراغ مخابرات اگه بتونی 512 بگیری تا 60 کیلو در ثانیه ممکنه دانلود داشته باشی اما کلیه شرکتهای خصوصی نامحدودشون افتضاحه خودتو به زحمت نداز اما اگه سرعت برات مهم تره شرکتهای خصوصی بهتر از مخابرات دارن عمل میکنن که اونا هم همه ترافیک دارننقل قول:
دیشب صبا نت باز هم افتضاح. حداکثر 30
اینا ماله صبانته مخابرات که یک مگ نمی ده بهت .نقل قول:
خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.:20:نقل قول:
سلام به همه صبانتی های عزیز
من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد :)
با تشکر
با این حساب وقتی حق کسی ضایع نمی شه که سرعت رو بیارن رو صفر واقع هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه سرعتو اوردن پایین .تا یوزرهایی مثل شما هست سرعت 30 که هیچی 5و10 هم زیادیه.نقل قول:
یعنی تا شب قبلش حق همه ضایع میشد؟؟؟ والان دیگه نمی شه ؟؟؟
وقتی در طول روز چهار تا صفحه باز می کنی و 5 مگ دانلود می کنی میری می بینی 100 مگ ازت کم شده اون موقع حقت ضایع نمی شه؟؟؟:41:
خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!
میگم چطوره کلا اینترنتو درشو تخته کنن که حق کسی ضایع نشه؟؟؟ بهش فکر کن!
زنگ بزن پشتیبانی و بگو مک را برات باز کنننقل قول:
احتمالا درست بشه.
من این مورد رو در رابطه با شرکت شاتل گفتم نه شرکت صبا و یا هر شرکت دیگه ای.نقل قول:
با توجه به اینکه من قبلا مشترک شاتل بودم یه شب تو ساعات رایگان بالای 1 مگ دانلود داشتم که این باعث شد تا چند شب خیلی افت سرعت داشته باشم بعد به خاطر این موضوع که کاملا هم شاکی بودم تماس گرفتم و در جواب من کارشناسا گفتن اگر زیادی توی ساعات رایگان دانلود کنم سرعتم کاهش پیدا میکنه و از این قبیل ....... که من هم واقعا با حرفایی که زدن قانع شدم.شاتل که اینطوری بود اگر هر چی تو شبا زیاد دنلود کنی تا چند شب سرعتت کم میشه و این هم طبیعیه... ولی در رابطه با قوانین صبا اطلاعات چندانی ندارم.
شما که مدت زیادیه مشترک صبا هستید ، صبا هم همین قوانین رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلام بچه ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا میافته.....بهتر کساییکه بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!نقل قول:
اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟
نقل قول:سلام دوست عزیزاتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان میگیرم.در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....شما میتونی هر چقدر میخوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!:13:
سلامنقل قول:
امیدوارم روز خوبی داشته باشید با کمال ادب باید خدمتون بگم حرف شما واقعا بی معنیه
شما به جای اینکه میوه کمتری بخوری میتونی توی ظرف میوه بیشتری بذاری
مشکل شما از میوه فروش محلتونه که هم کم فروشی میکنه و هم گرون فروشی و باعث میشه شما نتونید برای هر فرد یه ظرف میوه جدا بزارید
توجیهات شما کاملا غیر منطقیه و بیشتر شبیه عضوی از شرکتهای خدمات اینترنتیه که بخواد کم فروشی خودشا توجیه کنه
لطفا به همون فردی که شما را توجیه کرده بفرمایدد با همین مبلغی که هر فرد بابت سرویس های مختلف میده چرا در کشورهای افریقایی هم سرویس هایی داده میشه که در ایران غیر قابل تصوره
دوست عزیز من قصد ندارم شما نظر خودتا عضو کنی شما همچنان ساعتها وقت خود را برای دانلود چند مگ پشت کامپیوتر خود صرف کن و خدا را شاکر باش
در حالی که سایر مردم جهان دارند با سرعت به سمت پیشرفت میرند
دوست عزیز ببخشید این حرفو می زنم ها شما معلومه یا از میوه سر در نمیاری یا از اینترنت .نقل قول:
چون این دوتا هیچ ربطی به هم ندارند. اینترنت با محدودیت حجمی اصلا معنی نداره.
الان میگم سوئد یا کره جنوبی یا حتی مالزی و دبی میگین اووه ما را چرا با اونا مقایسه می کنین باشه حالا که ما لیاقتمون در همین حده همون مثال افغانستان رو می زنم من دوستم کارشناسی ارشد عمران داره از شریف و الان داره تو کابل کار می کنه دور ور ماهی 3000 دلار هم حقوق میگیره . میگه اینترنت نامحدود با کیفیت خیلی بهتر از ایران در اختیارمون گذاشتند.
سرعت تا 5 شنبه که روی 30 بود دیشب تست نکردم دوستانی که تست کردن بگن درست شده یا نه کلی فایل برا دانلود دارم نمی دونم چی کار کنم حالا مسخره کردن مارو
ببینید دوستان عزیز من تمام گفتگوی شما رو از اول دنبال کردم نمیخوام فضولی کنم ولی از اونجایی که دوست دارم همیشه واقیعت روشن بشه بهتره که یه چیزایی بگم::46:
اول اینکه اصلامهم نیست که من الان از کجا سرویس دارم چون از سرویس که دارم خداد رو شکر راضی هستم.:8:
دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
بعد اینکه اگر که دوست نداری از ایران سرویس بگیری میتونی تشریف ببرید در آن کشوری که دوستانتان گفته اند و هر جوری که بخوای از امکانات استفاده کنی پس بی منطق لطفا دلیل نیارید.در حیطه جغرافیایی خودمون لطفا بحث کنیم بهتره .هان!!!!؟؟؟
من نه از آقا رضا دفاع میکنم نه از این دوستمون من همیشه طرفدار حقم:20:
ببخشید شما خودتون فهمیدید چی گفتید؟!!! :نقل قول:
!!!نقل قول:
دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
کشور ما عظیم ترین منابع طبیعی جهان رو داره. مردم به طور متوسط باهوشی داره. در مقابل کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(منابع طبیعی) با این اوصاف چرا انقدر اوضاع مردم ما داغونه؟! از اینترنت بگیر تا..... البته منکر این نمیشم که مردم هم تاثیر در بدبختی خودشون دارند. ولی حتما یه دزدی هم از طرف ... داره اتفاق میافته . نه؟!! من که از خدام هست از این شرایط خلاص بشم و برم یه جایی که به حقوق مردم احترام گذاشته میشه ولی خب امکانش برام نیست!
شما همون بهتره فضولی نکنی!
برادر من دقیقا این کار دزدیه اونم از نوع سرگردنه
الان عهد تیرکمون نیست و من هر جای دنیا باشم چه ایران چه افغانستان برای تجارت و... به اینترنت نیاز دارم حالا تو افغانستان این مسیله را فهمیدن ما هنوز نتونستیم بفهمیم
همه این داستانها هم مربوط به تاپیک صبانته سایر کابران isp های دیگه مشکلی ندارند و تاپیکهاشون ارامش حکم فرماست. برای ما هر روز یه بحث جدیده
نه دیشبم همین وضع بود ... 400 مگ بیشتر دان نشده بود :(نقل قول:
میگن ترکیه.30 40 سال پیش هی چی نداشت.والا الان وضعش از ما خیلی بهتره.از همه نظر.
عزیزم ترکیه رو ولش کن خودمون رو بچسب :46:نقل قول:
چند روز پیش تو سیستم ثبت شکایت زدم اقا این چه وضعشه؟
الان در بسیاری از ساعات این سیستم قطعه و به جواب کسی رسیدگی نمی کنند.
اقای صبا نت تو هم راه نادرست بقیه شرکت ها رو یاد گرفتی هان؟:19:
مشتری هاتو از دست میدی ها..... گفته باشم.
دوست عزیز از اینکه نتونستم جوابتو بدم شرمنده :5:
ولی الان باید بگم واقعا متاسفم برای اون شزکتهایی که امثال شمای بی منطق دارین ازش دفاع میکنید حالا چه شاتل باشه چه صبا باشه و چه پارس فرقی نمی کنه یه ضربالمثل قدیمی هستش که الان ادب حکم میکنه که تو یه جای عمومی اینو نگم!!!!
ولی من خیلی واضح گفتم فکر کنم که شمایید که کمی مشکل حضم بعضی از قضایا رو دارین!ابلته حقم دارین وقتی از اون ایده به اون بی منطقی دفاع می کنی معلومه دیگه از کجاهاااا میرسه ما گناه کسی رو نمیشوریم ولی همیشه حقیقت یه نمور تلخی حالا اگر با گفتن کلمه فضول کمی آروم میشی خوب خیلی خوبه حداقل ما هم یه ثوابی بردیم:10:
ترکیه هم جای خوبیه میتونی بری اونجا هم اینترنت داره هم شاتل نیست هم صبا نیست هم پارس، ببخشید ولی شما باید برین تو جهانگردی تبلیغات کنی تا اینجا در مورد اینترنت وضعیت اون نظر بدی!!!!!