حسابگر بمونی هم خودت راحت تری هم ما :n09::n10:نقل قول:
Printable View
حسابگر بمونی هم خودت راحت تری هم ما :n09::n10:نقل قول:
منم حسابگر راحت تر بودم تا وقتی حجمی شد!
نقل قول:
نوین نت که 128 رو میده 25تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاتل رو فراموش کردی
+الان همه جا ریده!
نقل قول:
صبانت که با 120 تا میگیره 128ش اما الان که 2MB از حجمم مونده تست نمیشه کرد اما تا 2 3 روز پیش سالم بود
نقل قول:
1تا 2 هفته رانژه مخابرات طول میکشه و کلی سر کار میری!
ولیعصر باشی دیگه بدتر!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا برای مسئولین این افت سرعت اینترنت متاسفم یه عده آدم بی شعور و نفهم که برای مردم هیچ احترانمی قائل نیستند مصوب این وضعیت هستند... شرکت برق میخواد یه جایی شبکه اش رو توسعه بده میاد توی روزنامه و رادیو و رسانه های مختلف اول از مشترکین معذرت خواهی میکنه بعد مشخص میکنه از چه زمانی تا چه زمانی برق فلان نقطه از شهر قطع خواهد بود ... یا شرکت آب میخواد تعمیرات انجام بده باز به همین صورت ... اینا خیلی خیلی نفهم و کودن تشریف دارن و خودشون رو انقدر دست بالا گرفتن که یادشون رفته تا که سرتاسر شرکتشون از پول مردمی که بابت این اینترنت هزینه کردن داره آب میخوره و حتی زحمت اطلاع رسانی اینکه دلیل این افت سرعت چیه و تا کی ادامه داره رو هم به خودشون نمیدن ... باعث تاسفه که چنین افراد نالایق و نفهمی مسئول امور فناوری ارتباطات مردم شدند. آقایی که مثلا داری نظارت میکنی نه به شرکتی توهین کردم نه به شخصی ... بیخود حذف نکن این پستا رو
اینم سرعت و پینگ درخشان!!!!!!!!!!!!!!!!
اون یکی که سالمه ،دلیل آپلودش این بود که بگم مشکل از گوشیم نیست و نت سالم باشه ،این برنامه با َMAX سرعت دانلود میکنه!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شرکت برق که الکی برق مارو قطع میکنه که صادر کنه به عراق و ترکیه! (آخرشم که همش $ گرون میشه) :دینقل قول:
مخابراتم که همه میدونن که چیه! وقتی شرکت ارو خصوصی کنن همینه دیگه
برین سایت رادیویی از دزد به دزد شکایت! اما زیاد شه احتمالا کاری بکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4ساعته میخوام 26مگ دانلود کنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیشب که تا ساعت 4 بیدار بودم سرعت افتضاح بود فقط چند دقیقه می رفت رو 120 بعد میومد رو 7 :n25:نقل قول:
خلاصه دیشب 650 مگ گرفت
عجیبه ! من دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم!نقل قول:
میانگین سرعتم هم بالای 200 بود...
شاید مرکز شما خوبه! چون معمولا افت سرعت شما کمهنقل قول:
میشه لطف کنید بگید از چه سایت هایی دانلود داشته اید چون رو اکثر سایت های پولی هم سرعتم خیلی کم بودنقل قول:
خدا وکیل هرچی سرمون بیاد کمه...........وقتی تفکر اینجوریه دیگه چی میشه گفت.نقل قول:
من حالا نمیدونم این شوخیه، جدیه، سرکاریه چیه خدا میدونه.
عزیز جان اینجا برای کمک کردن به همدیگه ساخته شده که هرکسی چیزی میدونه تجربشو در اختیار دیگران بزاره نه اینکه یکی میاد اینجا به دروغ بگه نتم قطعه نیاین مخابرات که نکنه من سرعتم کم شه یکی میاد به دروغ میگه نتم خداکیلو سرعتشه همه بیان که چیه عقده اینو داره اگه خودش بلایی سرش اومده سر بقیه هم بیاد.
بخدا هرچی به سرمون بیارن کمه.
توی ساعات رایگان 120 میگره یا فقط ساعتایی که حجم کم میکنه؟نقل قول:
اخه حسابگرم من حجمی داشتم قبلا 128ش تا 120 تا دانلود داشت ولی شبا میشد 60تا حالا نمیدونم چطوریه.
2هفته؟؟؟؟من 2 روز تحمل ندارم نداشته باشم.تورو خدا یکی کمک کنه چیکار کنم سریع بیان وصل کن؟اساتک چطور؟اونم 2 هفته طول میکشه؟خود حسابگر 2 روز طول میکشید:n14:نقل قول:
نقل قول:
غیر رایگان! من کلا ساعات رایگان آن نمیشم
اسیاتک که نامش از تهران باید بیاد...نقل قول:
یه راه سری وصل شدن مخابرات اینه که نصاب بیاد از شمارت بزنگه سریع رانژه کنن
اخه تابستون رفتم همین توی کوچمون هست دفتر مخابرات گفت 2 روزه برات وصل میکنم ،مرکز ازادی هستم؛ولی الان این دوستمون گفت 2 هفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرانشدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی میشود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.مدیرعامل تنها شرکت اینترنتی بورسی هشدار داد در صورت نهاییشدن مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات برای افزایش پنجاه درصدی قیمت پهنای باند، به دلیل تاثیر تورم، قیمت اینترنت کاربر نهایی پنجاه درصد گران میشود
به گزارش ایتنا قاسمزاده در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: با توجه به عمومیت یافتن کاربرد اینترنت و استفاده ۵/۲ میلیارد نفر از آن در جهان و ابداع فناوریهای جدید برای انتقال پهنای باند، در طی دو دهه گذشته شاهد کاهش مداوم قیمت اینترنت درجهان بودهایم و انتظار میرفت در ایران نیز همین روند طی شود نه معکوس آن.
مدیرعامل تنها شرکت اینترنتی بورسی ایران گفت: تصمیم اخیر در خصوص افزایش قیمت اینترنت از سوی دولت، در شرایطی گرفته شده که امروزه کشورها تلاش میکنند با توجه به مزایای بیشمار اینترنت و تاثیرات آن بر کاهش قیمتها، افزایش درآمد و رفاه مردم و کاهش ترافیک و آلودگی هوا با روشهای مختلف از جمله کاهش قیمت اینترنت، برای حضور عموم مردم و ارائهدهندگان خدمات در فضای مجازی انگیزه و مشوق ایجاد کنند.
وی افزود: دولتها در کشورهای پیشرفته با تمرکز بر منافع آتی به جای سود آنی سعی میکنند با افزایش ضریب نفوذ اینترنت، کمک به کاهش قیمت آن و حذف مالیات از کسب و کارهای آنلاین، کارآفرینان و شرکتهای موجود را به فعالیت در فضای مجازی تشویق کنند.
قاسم زاده تاکید کرد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه از اینترنت به عنوان ابزاری برای پرکردن شکاف طبقاتی استفاده میکنند، چرا که با استفاده از اینترنت محرومین و اغنیاء هر دو به طور یکسان امکان استفاده از خدمات و رقابت را پیدا میکنند؛ گرانشدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی میشود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.
این استاد دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: با افزایش قیمت اینترنت اقشار پردرآمد کماکان میتوانند از اینترنت استفاده کنند ولی اقشار کم درآمد که اکثریت جامعه را تشکیل میدهند و حتی قبلا هم پرداخت هزینه اینترنت برایشان مشکل بود، دیگر نمیتوانند یا به سختی میتوانند از اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: با داشتن دسترسی بهتر به اینترنت و استفاده از آن برای آموزش الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، بورس الکترونیکی و غیره تنها توسط جمعی که تمکن مالی بیشتری دارند، فاصله اقشار پردرآمد و کم درآمد جامعه بیشتر میشود.
حاشیه سود اینترنت زیرساخت هزار درصد است
قاسم زاده با مقایسه فاصله بسیار زیاد قیمت خرید پهنای باند و قیمت فروش آن از سوی شرکت زیرساخت اظهار داشت: قیمت تمام شده هر STM۱ معادل ۱۵۵mbps در مبادی ورودی کشور در حال حاضر ۳۰۰۰ دلار و قیمت فروش آن به شرکتهای اینترنتی ۳۷ میلیون تومان است.
این فعال بازار اینترنت ادامه داد: با توجه به حاشیه سود هزار درصدی آن (براساس قیمت قبلی دلار) علیرغم افزایش نرخ ارز نه تنها نیازی به افزایش قیمت فروش اینترنت از سوی دولت نیست بلکه کماکان امکان کاهش چشمگیر قیمت فروش آن برای شرکت زیرساخت حتی در صورت افزایش بیشتر نرخ دلار وجود داشته و بهانه بالا بودن هزینه انتقال به داخل کشور نیز برای افزایش قیمتها قابل پذیرش نیست.
کاهش تعرفه تلفن علیرغم افزایش دلار، با توجیه موجود بودن بستر انتقال
وی ادامه داد: چرا که حتی در مورد سیمان که بیشترین هزینه حمل را دارد این رقم حداکثر یک برابر قیمت تمام شده را تشکیل میدهد نه ده برابر آن را و مسئولین دولتی نیز قبلاً بارها در توجیه کاهش قیمت تعرفههای تلفن علیرغم افزایش نرخ دلار با ذکر اینکه بستر انتقال از قبل وجود داشته از در نظر گرفتن هزینه انتقال در محاسبات خود صرف نظر میکنند.
مدیرعامل افرانت یادآور شد: شرکتهای خصوصی نمیتوانند مانند دولت که انحصار واردات پهنای باند را دارد یکباره قیمت را گران کنند زیرا با مشتریان خود که بسیاری از آنها از طریق مناقصه انتخاب میشوند قراردادهایی دارند که باید به انجام آنها تا پایان قرارداد پایبند باشند.
به گفته وی، به این ترتیب برای شرکتهای خصوصی حداقل در طول دوره قراردادی که معمولاً یک سال است هزینه پهنای باند که ۷۵% قیمت تمام شده آنها را تشکیل میدهد به میزان ۵۰% اضافه میشود ولی درآمد آنها ثابت میماند. این موضوع موجب بروز مشکلات نقدینگی و سودآوری در آینده نزدیک به ویژه برای شرکتهای کوچک و متوسط که بنیه ضعیفی دارند میشود و زیاندهی و بعضاً ورشکستگی آنها را به دنبال خواهد داشت.
پیشبینی افزایش پنجاه درصدی قیمت اینترنت کاربر نهایی با پنجاه درصد افزایش قیمت پهنای باند
وی تاکید کرد: در صورت عدم توقف مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر افزایش پنجاه درصدی قیمت پهنای باند با توجه به سهم بالای آن در قیمت تمام شده شرکتهای اینترنتی و نیز با لحاظ نمودن تاثیرات تورم اخیر بر سایر هزینهها از قبیل دستمزد و سربار، قیمت پهنای باند برای کاربران نهایی حدوداً به میزان پنجاه درصد افزایش خواهد یافت. این درحالیست که در حال حاضر اینترنت مانند آب و برق و تلفن در سبد خانوار بیش از نیمی از جمعیت فعال کشور قرار گرفته و افزایش پنجاه درصدی قیمت آن تبعات نامطلوبی را بر توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور برجای خواهد گذاشت.
http://www.itna.ir/vdchiqni.23nkxdftt2.html
خوب! اونم مرکز بعثت! شلوغترین مرکز کرمانشاستنقل قول:تورنت بودن فایلا... تست سرعت هم گذاشتم دیشب صفحه قبل هستنقل قول:
اگه مرکز آزادی هستی کار نصب خط جدید زودتر راه میفته ...نقل قول:
اگه موقع ثبت نام خط قبلی جمع شده باشه و چراغ ADSL خاموش باشه مرکز ازادی 3 روزه را میندازه ...
نقل قول:
خداییش این استاد دانشگاهه واقعا!!!!! نه با سهمیه شهید و جانباز استاد شده باشه!
اما کی بهش گوش میده؟!
اینم قضیه ماشینامونه که مفت گرون میدن
خداییش یکم کم سود بگیرین ملت چه گناهی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامه کاغذی که از تهران نمیاد ! درخواست اینترنتیه که از طریق یه کلیک فعال میشه و مخابرات میره دنبال نصب خط!!نقل قول:
برای مخابرات هم نیازی به نصاب نداری ... خیلی دیر کردن بروو مرکز مخابراتی mdf یقشون رو بگیر ... شدیداً اثر داره...(من خودم امتحان کردم قبلاً)
نقل قول:
اینو گفتی یاد خبر زیر افتادم ... آدم آتیش میگیره وقتی میخونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرش یه کاربری کامنت گذاشته که :
جمال الدین اسد آبادی:
در مملکت غربی مسلمان ندیدم ولی مسلمانی دیدم ، در ملل اسلامی مسلمان دیدم ولی مسلمانی نه
از چه سایتی تورنت داشتید؟آخه تورنت ها دیر به ماکزیمم سرعتشان میرسه-چند فایل تورنت با هم گذاشته بودید؟نقل قول:
میدونم! البته مستقیم رفتم اتاق رییس مرکز ولیعصر!!!!!!نقل قول:
سایت yify-torrentsنقل قول:
بسیار منتشرکننده داره هر تورنت این سایت و سریع میره بالای 200 سرعت
نقل قول:
معلومه ! اونا هم با ما شروع پیشرفت کردن! حالا جای اونا کجاست و ما کجا! همش ب فکر دزدی هستن شرکتا!
اینم تاپیک مخابراتش!
من با این حال کردم:
خوشبختانه مردم اونجا می فهمن اگه شرکتی حقشون رو خورد دیگه ازش نخرن. همین باعث
زمین خوردن اون شرکت میشه. پس شرکت ها برای سود آوری بیشتر مجبورن حقوق مشتری رو
رعایت کنن. ما که جونمونو گذاشتیم کف دستمون و داریم با خودروهای داخلی تو جاده های
واقعا استاندارد رانندگی می کنیم. بذار اونا غرامتشونو بگیرن به ما چه؟؟؟؟
اما اینجا..................؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!؟!؟!؟!
فقط خدا میدانه چه خبره :n13:
تو این مدت سایت های داخلی که سرعت خدا شده, وی پی ان میزنی باز این سایتهای داخلی
سریع باز میشه ولی سایتهای که فیلتر هستن یا اصولا سایت های خارجی به زور یا اصلا لود نمیشن.
حالا نکته جالب اینه من دانلودم از تورنت با بهترین نحو داره انجام میشه, یعنی پهنای باندم اصلا کم نشده.
256 نامحدود دارم, با تورنت بین 30 تا 38 سرعت دانلودمه!! عجیبه واقعا؟ کی بود که میگفت ارتباط با خارج قطع نمی کنن :n24:
این که از قطع کردن بدتره, زجر میدن :n02:
دوستان کسی وی + پی...........ان داره؟ با اون تست کنیم
من سوسک خالی دارم فقط
خیلی وقته حسرت یو-تی-وب به دلم مونده!
از دوستان کسی وی.پی.ان خوب میشناسه که سرعت دانلود را کاهش نده اگر میشناسه یک ندا بده تا برم ازشون بخرم
حدود دو هفته است وی.پی.ان که دارم هنگامی که فعالش میکنم سرعت دانلودم را به نصف میرسونه
سوال دیگه:
الان وی.پی.ان خوب کار میکنه با س...ا...ک...س؟
این قطعی های و محدودیتهای اخیر همش بخاطر حماسه ملبورن 9 دی بود، تا 22 بهمن هم همین آش و همین کاسه را بگیر برو تا انتخابات فرمایشی خردادنقل قول:
من از وی-پی-ان استفاده میکنم، ولی وقتی حالت عادی باز نمیشه با وی-پی-ان هم باز نمیشه دیگه.
دو سه تا سایت خوب میشناسم برای خرید....اگه خواستید پیام بدید.
وضع همین باشه، دوره اخریه که شارژ میکنم، شمارو نمیدونم اما من پولمو الکی حروم نمیکنم
کسی در مورد این مودم های 3g جیلی اطلاعی نداره ؟
یه سوال دارم در موردش :
من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره که درستش کنم ؟ مثلاً نرم افزار جدیدی چیزی ...
Tقط شهر ما این وضعیت هست.الان من دارم 512 نامحدود مخابرات میگیرم وضعش چطوره کسی داره؟پینگو سرعت
با چیز شکن من میام فرقی نمیکنه من وی چیز دارم همون سرعته.فرقی نمیکنه دوستان