سیانوژن اولیا رو من ریختم باگ زیاد داشت...2.3 رسمی بریز باتری خورش خوب میشه..2.3 به نظرم مشکل باری داره
Printable View
سیانوژن اولیا رو من ریختم باگ زیاد داشت...2.3 رسمی بریز باتری خورش خوب میشه..2.3 به نظرم مشکل باری داره
سیانوژن فعلا تکمیل نیست.به زودی به روز میشه.نقل قول:
دوستان کسی تا حالا این رامای سیانوژن رو نریخته ببینه چجوریه برا گوشیای دیگه من خیلی تعریفشو شنیدم
از رام ولف خسته شدم باطری خورش بالاس
2.3 اصلی هم که مفت نمی ارزه
یه نسخه جدید اومده که هنوز چند تا باگ داره که توی قسمتهای پرکاربرد نیست.اون آخرین نسخه هست که میشه این:
کد:http://---------.ir/Forum/thread15657.html
miui هم تست کردم به درد نخوره چرا انقدر رامهای این گوشی کمه ؟ :41:نقل قول:
منظور تنهایی خواستی بیام پیشتنقل قول:
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )
میشه بگی 2.3 چه ایرادی داره ؟نقل قول:
دوستان کسی تا حالا این رامای سیانوژن رو نریخته ببینه چجوریه برا گوشیای دیگه من خیلی تعریفشو شنیدم
از رام ولف خسته شدم باطری خورش بالاس
2.3 اصلی هم که مفت نمی ارزه
2.3 رسمی خیلی لگ داره و سرعتش پایینه ، ایرادش همینه :) باگ هم به نظر من کاستوم رام هایی که از روی پایه رسمی هستن کم باگ ترن... یکیش هم همین ولف...
من که برگشتم به 2.3 اصلی:5:
ببین دادا وقتی سونی آپدیت 2.1 رو برای این گوشی داد از 1.6 به 2.1 که آپدیت میکردی واقعا تفاوت رو احساس میکردی و میفهمیدی که واقعا برای درست کردن این آپدیت وقت گذاشته شده و کلی زحمت کشیده شده اما وقتی از 2.1 به 2.3 آپدیت کردم تقریبا بهتر که نشد هیچ بدترم شد سونی فقط میخواست این آپدیتو بده که بگه از X10 پشتیبانی کردم و ساپورتش کردم ولی در اصل ما رو پیچوند با این کارش این آپدیت تقریبا بدنه اصلیش همون 2.1 یه سری ریزه کاریاشو عوض کردن اسمشو گذاشتن 2.3 تازه سرعتشم پایینتره :20:نقل قول:
رام که تا دلت بخواد هست.بی عیباش کم هست.نقل قول:
miui هم تست کردم به درد نخوره چرا انقدر رامهای این گوشی کمه ؟
الان با کله میرم تو دیوار:دی....2.1 که داشت اینو.نقل قول:
منظور تنهایی خواستی بیام پیشت
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )منظور تنهایی خواستی بیام پیشت
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )
اشکال از سونی اریکسون نیست که.2.3 که برای ایکس 10 اومده با اونی که برای باقی گوشی ها اومده یکی هست.فقط مساله اینه که سخت افزار ایکس 10 همینه که هست:دی...خوب ما انتظارمون یکم بالاس.نقل قول:
ببین دادا وقتی سونی آپدیت 2.1 رو برای این گوشی داد از 1.6 به 2.1 که آپدیت میکردی واقعا تفاوت رو احساس میکردی و میفهمیدی که واقعا برای درست کردن این آپدیت وقت گذاشته شده و کلی زحمت کشیده شده اما وقتی از 2.1 به 2.3 آپدیت کردم تقریبا بهتر که نشد هیچ بدترم شد سونی فقط میخواست این آپدیتو بده که بگه از X10 پشتیبانی کردم و ساپورتش کردم ولی در اصل ما رو پیچوند با این کارش این آپدیت تقریبا بدنه اصلیش همون 2.1 یه سری ریزه کاریاشو عوض کردن اسمشو گذاشتن 2.3 تازه سرعتشم پایینتره
الان شما 2.3 رو با 2.3.4 و 2.3.5 مقایسه کن.تفاوت چندانی نداره .
بیاین یه حرکتی بزنیم.رام اصلی رو بریزیم.روتش کنیم.چیزای اضافی رو پاک کنیم و در نهایت هم حالش رو ببریم:دی...جدی ها.میشه راحت x load و الباقی رو روش نصب کرد.
خب من که نیستم:11:نقل قول:
یه پلیر یافتم سرعتی و عالی:
MX Video Player 1.3a + Codecs
کد:http://www.apktop.com/mx-video-player-1-3a-codecs.html
من پایه ام فقط این کارایی که میگی طریقه ی انجامشو بنویس :31:نقل قول:
تا اونجایی که یادمه 2.1 و 2.3 هردو لگ دارندنقل قول:
و بایستی لانچر پرو نصب کنی تا خوب کار کنه
منم همینو نصب کردم و مشکلی نیست
بعدشم قرار نیست همه اپدیتها طوفانی باشه
الان اکس 10 شده دقیقا مثل آرک
به عبارتی دیگه کامل هست و نیازی به اونصورت به آپدیت نداره
فقط یه دونه usb on the go را اگه میداد عالی میشد
نه خیرنقل قول:
الان با کله میرم تو دیوار....2.1 که داشت اینو.
فقط تو مپس و اینترنت داشت
توی گالاری نداشت
مال من داشت مثل بنز!!!نقل قول:
نه خیر
فقط تو مپس و اینترنت داشت
توی گالاری نداشت
حتما:دینقل قول:
من پایه ام فقط این کارایی که میگی طریقه ی انجامشو بنویس
به به.کامینگ سووون:دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این دیگه چیه دادا ؟؟؟؟؟؟:18:
ورود رام های Cyanogen به سری Xperia:31:نقل قول:
آموزش نصب آندروئید 2.3 رسمی ( نسخه روت شده + منو ریکاوری )
1.دریافت فایل رام اصلی که هم روت شده و هم از قبل منو ریکاوری داره (104 مگ)
2.دریافت فایلهای اضافی شامل (EDT tweaks + X-Loud + FPS uncap + StatusbarWidgetMod_Indi_6 ) حدود 7 مگکد:http://www.mediafire.com/?rb71tpl1k1egq93
3.فایلهای دریافتی رو به مموری کارت منتقل کنید.گوشی رو ریستارت کنید و وارد منو ریکاوری بشید.کد:http://www.mediafire.com/?3a8dv086vexkzq1
اول wipe ها رو انجام بدین(partition ,battery status ,dalvick cache)...
بعد از طریق گزینه install custom zip رام رو نصب کنید و بعد از اون 4 تا فایل زیپ موجود در فایل extra رو نصب کنید.
توضیح:این روش فقط برای گوشی هایی هست که منو ریکاوری دارن و قبلا baseband 2.1.7.1 رو فلش کردن.
در غیر این صورت باید اول یه فریمور 2.1 رو نصب کنید.روتش کنید.منو ریکاوری رو روش نصب کنید و بعد فایل رام 2.3 رو فلش از منو ریکاوری نصب کنید.گوشی رو با در آوردن باتری خاموش کنید بعد به کمک برنامه flash tools بیس بند 2.1.7.1 رو نصب کنید و بعد گوشی رو روشن کنید.
FPSدیگه چیه؟؟نقل قول:
ببین وقتی میخوای از یک دسکتاپ به دستکاپ دیگه بری یا توی منو بالا و پایین بری ،در حالت عادی فکر کنم روی 30-32 فریم لاک شده ولی وقتی uncap میشه ،این سقف برداشته میشه و تا 55 فریم در ثانیه میرسه.یعنی سرعت محدودیتی نداره توی منو ها...کلا یه چیزی تو این مایه ها.نقل قول:
FPSدیگه چیه؟؟
فعلا مثل بنز سرعتی هست رام اصلی.
EDT Tweak+ X-Loud + mod status رو هم ریختم و الان هیچی از رام ولف کم نداره.اگه باتریش هم عالی باشه دیگه حرف نداره.
الان میفهمم که رامهایی مثل ولف در حد اسم هستن.
آموزشش رو گذاشتم توی امضا.مشکلی بود در خدمتم:)
دستت درد نکنه.من الان 2.3 اصلی رو دارم.بیسبندم هم 71 هست.اگه همین رو روت کنم و ریکاوری بریزم و بعد EDT Tweak + X-Load + mod status رو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.تنها چیزی که نیاز دارید منو ریکاوری هست تا اون 4 فایل زیپ توی فولدر اکسترا رو نصب کنید:11:
حامد خان من یه مشکل دارم.موقع روت 2.3 اصلی بعد از تموم شدن روت مینویسه که روت بعد از ریبوت درست میشه ولی اصلا ریبوت نمیشه!مشکل چیه؟:19:
از کدوم روش روت استفاده میکنید؟گزینه USB debugging رو فعال میکنید؟
مشکلم حل شد!یادم رفته بود kernel downgrade رو فلش کنمنقل قول:
یه سوال!!status bar رو نمیشه تغییرش داد یعنی مثلا جی پی اس رو ازش حذف کرد؟
ها این شد یه چیزنقل قول:
شب میذارم دانلود بشه
تا همگی بنصبیم
راستی مطمئنی رام اصلیه ؟
نه نمیشه.این یه mod هست که قابلیت تغییر یا ادیت نداره.نقل قول:
یه سوال!!status bar رو نمیشه تغییرش داد یعنی مثلا جی پی اس رو ازش حذف کرد؟
راضی هستی؟خوبه؟نظرت رو هم بگو.
ظاهرا رام اصلی هست.از فروم --------- برداشتم.در واقع آپدیت هم اگه یادتون باشه 140 مگ بود.این الان 104 مگ هست چون baseband رو ازش جدا کردن.Trip روتش کرده و منو ریکاوری هم بهش اضافه کرده.با بیس بند میشه همون 140 مگ :)نقل قول:
ها این شد یه چیز
شب میذارم دانلود بشه
تا همگی بنصبیم
راستی مطمئنی رام اصلیه ؟
والا من که همون رام اصلی رو که از طریق آپدیت سنتر ریخته بودم داشتم و Extra ها رو روش ریختم.آره عالین!این xLOUD عجب تاثیری داره!به قول خودت مثل بنز صدا داره!!!!:31:ولی واسه براویا انجین تاثیری نمیبینم:41:.برای EDT TWEAK هم دیگه از دسته برنامه هایی که واسه نمایشگر درصد باتری استفاده میکردم راحت شدم.:40:نقل قول:
کلا" از این فایل هایی که از طریق ریکاوری میریزی و تاثیر خوبی رو گوشی داره خوشم میاد:10:
خوب خدا رو شکر.رو سفید در اومدیم:دی
براویا انجین که کلا سرکاریه:دی
ولی xload عالیه.جون تازه ای به اسپیکر میده:دی
FPS uncap هم تاثیرش رو دیدی؟اونم خیلی خوبه ها.
در نهایت یه لانچر پرو بریز تا پرواز کنی:دی
حامد تو ایکس 10 براویا سر کاریه یا کلا؟:31:
ایکس لود هم به نظرم اسپیکر رو داغون کنه چون بیشتر از توان اسپیکر ازش کار بکشی بهش فشار میاد نظرت چیه؟
والا من با آرک یا اون سری گوشی های SE که برواویا انجین دارن کار نکردم.نمیدونم چطورن.البته سرکاری نیست وگر نه تو ریویوها بهش اشاره میکردن.
ولی این نسخه که برای ایکس 10 پورت شده قطعا سرکاریه:دی....فایلش درحد چند کیلوبایته که فقط این گزینه رو به منواضافه میکنه.
در مورد Xloud اونقدرا صدا رو بلند نمیکنه که آسیب برسونه.در حد 20-30 درصد.ولی این یکی واقعا چیز خوبیه:دی
من آرکم داشتم تست کردم راستشو بگم هر چی چشامو از کاسه درآوردم متوجه تاثیرش نشدم :31:
FPS Uncap هم تاثیرش خوبه!سرعت رو بالا میبرهنقل قول:
الان گو لانچر دارم.لانچر پرو رو هم تست میکنم!
اگه 30 درصد افزایش صدا میکنه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
راستی حامد این صدای مکالمه هم بیشتر میکنه ؟
چی بگم والا.میگن میگن تاثیرش فقط توی گالری و پخش فیلم هست.در اینکه صفحه نمایش آرک خیلی شاختر از ایکس 10 هست که نمیشه شک کرد.نقل قول:
من آرکم داشتم تست کردم راستشو بگم هر چی چشامو از کاسه درآوردم متوجه تاثیرش نشدم
نه متاسفانه.اون فقط با کاستوم کرنل حل شده ظاهرا.من به شخصه فعلا طرفش نمیرم:دینقل قول:
اگه 30 درصد افزایش صدا میکنه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
راستی حامد این صدای مکالمه هم بیشتر میکنه ؟
به به به عجب چیزایی اومده حیف که من هنوز گوشی ندارم:41:
حامد خان یه مشکل دارم.وقتی تو قسمت alarm میرم و میرم توی ستینگش وقتی میزنم که صدای آلارم رو تنظیم کنم فورس کلوز میده اما وقتی از توی setting-->sound-->volume میرم میتونم تنظیمش کنم!یعنی مشکل از Xload هست؟